کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-18 ساعت 23:26)saman_rrr نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 23:24)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 23:17)saman_rrr نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 23:13)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 23:07)saman_rrr نوشته:  وقتی مدرک پیش دانشگاهی رو به دانشگاه دوره لیسانس میدیم آیا بعد از فارق التحصیلی همراه با مدرک لیسانس بهمون برمیگردونند؟ من الان مدرک لیسانس و فوق لیسانس و دیپلمم هست اما مدرک پیش دانشگاهیم فقط کپیش هست!
بله باید به دانشگاه مراجعه کنید و مدرکتون رو بگیرید.

یعنی با وجود اینکه مدرک لیسانس رو از دانشگاه گرفتم مدرک پیش دانشگاهی رو پیش خودشون نگه میدارن؟
شما مدرک فوقتون رو هم گرفتید؟

من مدرک لیسانس و فوق لیسانس رو اصلش رو گرفتم
تا جایی که من میدونم باید بهتون بر می گردوندند ولی اگر شما خودتون نمی دونید کجاست باید از دانشگاه پی گیر بشید.برای مصاحبه مدرک فوق و ریز نمراتش رو ترجمه کنید و در صورتی که ازتون خواستن بهشون بدین.
تشکر کنندگان: saman_rrr
(2015-05-18 ساعت 22:35)arminbhz نوشته:  سلام من کیس نامبرم زیر 2100 ولی هرچی تلاش میکنم فرم آنلاین DS260 رو پرکنم سایتش ارور میده نمیدونم اشکال از سرور اینترنته یا سرور خودشون . مرورگرم هم آخرین ورژن نصب کردم ولی نشد که نشد
اگه کسی اطلاعاتی برای حل موضوع داره بده ممنون میشم

با اينترنت اكسپلورر بريد، احتمالاً مشكل حل بشه
تشکر کنندگان:
are you likely to become a public charge after you are admitted to the uniteed states?يعني چي يس بايد بزنيم يا نو
تشکر کنندگان:
من رشتم معماريه تو قسمت primary occupation چي بزنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 23:49)m_kh نوشته:  من رشتم معماريه تو قسمت primary occupation چي بزنم
باید شغل اصلی تون رو بنویسید. نه رشته.
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 23:43)m_kh نوشته:  are you likely to become a public charge after you are admitted to the uniteed states?يعني چي يس بايد بزنيم يا نو
باید no بزنید.این به معنی اینه که آیا در اونجا ممکنه که خودتون نتونید از پس هزینه هاتون بر بیاید و خدایی نکرده به گدایی بیافتید.و این یکی از دلایل ندادن ویزاست.
تشکر کنندگان: m_kh ، ed2008 ، hassan8ir
سلام من برنده لاتاری 2016 هستم.
ممنون میشم پاسخ بدین.
پسر من 19 سالشه پشت کنکوره(یعنی مشغول به تحصیل نیست.)
تاریخ انقضای پاسپورتش گذشته و نظام وظیفه میگه باید تا مهر صبر کنین تا در دانشگاه ثبت نام کنه و بعد اقدام کنین واسه تمدید پاسپورت.
با توجه به این که باید شماره پاسپورت و همچنین تاریخ صدور و انقضاش در فرم وارد بشه، چاره چیه؟
کیس نامبر: 1XXX
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 00:46)elhamh123 نوشته:  سلام من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم.
ممنون میشم پاسخ بدین.
پسر من 19 سالشه پشت کنکوره(یعنی مشغول به تحصیل نیست.)
تاریخ انقضای پاسپورتش گذشته و نظام وظیفه میگه باید تا مهر صبر کنین تا در دانشگاه ثبت نام کنه و بعد اقدام کنین واسه تمدید پاسپورت.
با توجه به این که باید شماره پاسپورت و همچنین تاریخ صدور و انقضاش در فرم وارد بشه، چاره چیه؟
کیس نامبر: 1XXX

شما میتونید برا ایشون بجای پاسپورت گزینه other document استفاده کنید که شماره پاس ازتون نخواد. بعد تا قبل از مصاحبه که خیلی خوش بینانه اواخر مهر یا ابان ماه هستش پاسپورت دانشجویی بگیرید و روز مصاحبه به افیسر توضیح بدید که جریان از چه قراره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: elhamh123
سلام دوستان.
چطوری میتونم از KCC درخواست کنم تا فرم DS-260 رو آنلاک کنه تا من بتونم بعد از Submit فرم، اطلاعات فرزند متولد شده در مرداد ماه رو به اون اضافه کنم؟ یا باید اطلاعات حاملگی را در فرم DS-260 وارد کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 02:05)aminabb نوشته:  سلام دوستان.
چطوری میتونم از KCC درخواست کنم تا فرم DS-260 رو آنلاک کنه تا من بتونم بعد از Submit فرم، اطلاعات فرزند متولد شده در مرداد ماه رو به اون اضافه کنم؟ یا باید اطلاعات حاملگی را در فرم DS-260 وارد کنم؟
سلام
قدم نو رسیده پیشاپیش مبارک
شما می تونید بعد از سابمیت فرم و زمانی که کوچولوتون به دنیا اومد با یک ایمیل از کی سی سی درخواست کنید که فرمتون رو باز کنه
موفق باشید
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
تشکر کنندگان: aminabb ، m.ghoreishi ، ed2008
(2015-05-19 ساعت 02:10)L_haam نوشته:  
سلام
شما می تونید بعد از سابمیت فرم و زمانی که کوچولوتون به دنیا اومد با یک ایمیل از کی سی سی درخواست کنید که فرمتون رو باز کنه
موفق باشید
از راهنمایی و ابراز محبتتان ممنوم.
تشکر کنندگان: L_haam
(2015-05-19 ساعت 02:16)aminabb نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 02:10)L_haam نوشته:  
سلام
موفق باشید
از راهنمایی و ابراز محبتتان ممنوم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 17:30)َalikh نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 10:30)ben123 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 21:41)َalikh نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 15:38)ben123 نوشته:  من حدود ۹ ماه استرالیا بودم
کسی هست از دوستان که اینو مطمئن بهم بگه من باید از اونجا سوء پیشینه بگیرم یا نه
چون بعضیا میگن بیشتر از ۶ ماه باید بگیری ولییییییییی توو سایت دی وی سلکتی به ادرس زیر نوشته 12 ماه یا بیشتر باید بگیرن
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

lived in a different country for more than 12 months
منم ۶ ماه اونجا بودم اگه اطلاعات خاصی پیدا کردی به منم لطفا اطلاع بده
راستی چرا پیام خصوصیت بستس؟
راجع به پیغام خصوصی که نمیدونم ولی خودشون گفتن بیش از 12 ماه باید سو پیشینه بیاری ولی بعضیا میگن روز مصاحبه ازشون خواسته شده اگه شش ماه بیشتر بودین بگین فک میکنم احتیاط شرط عقله و ریسک نکنیم بهتره و بگیریم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد
البته
من یک ایمیل زدم به سفارت و منتظر جوابم
شما میدونین از اینجا چه جوری میشه گرفت؟

راستش نه نمیدونم ولی بعید میدونم اونا جواب درست و درمون به ایمیل بدن.
سفارت استرالیام اینقد اینجا بودن ایرانی شدن دیگه Wink میدونی که
شما قبولیه 2015 هستی هنوز مصاحبه نرفتی؟؟؟؟؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 00:32)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 23:49)m_kh نوشته:  من رشتم معماريه تو قسمت primary occupation چي بزنم
باید شغل اصلی تون رو بنویسید. نه رشته.
با سلام در اون کار من کارشناس تولید هست و لیسانس برق دارم و 6 سال سابقه کار تو اون قسمتی که که گفته ایا کار شما نیاز به دو سال تجربه یا اموزش داره بزنم اره یا نه؟چون گفتن این قسمت برای کسایی هست که دیپلم ندارن ما که لیسانس داریم مشخصه که اموزش دیدیم..در ضمن کار کارشناس تولید رو دو ماهه میشه یاد گرفت و نیاز به دو سال تجربه نداره.ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید دوباره پیغام میدم
من جواب سوالامو نگرفتم.میشه راهنماییم کنید؟
1-تو قسمت have you attend any educational institu... باید تحصیلات را پر کنم؟
2- تحصیلات من دیپلم فنی و حرفهای و فوق دیپلم حسابداری بازرگانی هست.میشه راهنماییم کنید که به انگلیسی چی باید بزنم؟
3-where you previously employed یعنی کجا دارم کار میکنم؟ اونوقت فرق employer name و supervisor name چیه؟کجا باید اسم شرکت و کجا باید اسم مدیر عامل بزنم؟
4-من تو شرکت حسابدار هستم ولی تو لیست بیمه کارمند اداری خورده.من اگه شغلمو بزنم حسابداری بعد دچار مشکل میشم؟
5-روی مدرک دیپلم من زده گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه و رشته هم زده حسابداری بازرگانی.میشه بگید اینو چه جوری باید بزنم.همون دیپلم بزنم کافیه؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان