موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
are you likely to become a public charge after you are admitted to the uniteed states?يعني چي يس بايد بزنيم يا نو
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من رشتم معماريه تو قسمت primary occupation چي بزنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برنده لاتاری 2016 هستم.
ممنون میشم پاسخ بدین.
پسر من 19 سالشه پشت کنکوره(یعنی مشغول به تحصیل نیست.)
تاریخ انقضای پاسپورتش گذشته و نظام وظیفه میگه باید تا مهر صبر کنین تا در دانشگاه ثبت نام کنه و بعد اقدام کنین واسه تمدید پاسپورت.
با توجه به این که باید شماره پاسپورت و همچنین تاریخ صدور و انقضاش در فرم وارد بشه، چاره چیه؟
کیس نامبر: 1XXX
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-19 ساعت 00:46)elhamh123 نوشته: سلام من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم.
ممنون میشم پاسخ بدین.
پسر من 19 سالشه پشت کنکوره(یعنی مشغول به تحصیل نیست.)
تاریخ انقضای پاسپورتش گذشته و نظام وظیفه میگه باید تا مهر صبر کنین تا در دانشگاه ثبت نام کنه و بعد اقدام کنین واسه تمدید پاسپورت.
با توجه به این که باید شماره پاسپورت و همچنین تاریخ صدور و انقضاش در فرم وارد بشه، چاره چیه؟
کیس نامبر: 1XXX
شما میتونید برا ایشون بجای پاسپورت گزینه other document استفاده کنید که شماره پاس ازتون نخواد. بعد تا قبل از مصاحبه که خیلی خوش بینانه اواخر مهر یا ابان ماه هستش پاسپورت دانشجویی بگیرید و روز مصاحبه به افیسر توضیح بدید که جریان از چه قراره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
چطوری میتونم از KCC درخواست کنم تا فرم DS-260 رو آنلاک کنه تا من بتونم بعد از Submit فرم، اطلاعات فرزند متولد شده در مرداد ماه رو به اون اضافه کنم؟ یا باید اطلاعات حاملگی را در فرم DS-260 وارد کنم؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-18 ساعت 17:30)َalikh نوشته: (2015-05-18 ساعت 10:30)ben123 نوشته: (2015-05-17 ساعت 21:41)َalikh نوشته: (2015-05-17 ساعت 15:38)ben123 نوشته: من حدود ۹ ماه استرالیا بودم
کسی هست از دوستان که اینو مطمئن بهم بگه من باید از اونجا سوء پیشینه بگیرم یا نه
چون بعضیا میگن بیشتر از ۶ ماه باید بگیری ولییییییییی توو سایت دی وی سلکتی به ادرس زیر نوشته 12 ماه یا بیشتر باید بگیرن
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
lived in a different country for more than 12 months
منم ۶ ماه اونجا بودم اگه اطلاعات خاصی پیدا کردی به منم لطفا اطلاع بده
راستی چرا پیام خصوصیت بستس؟
راجع به پیغام خصوصی که نمیدونم ولی خودشون گفتن بیش از 12 ماه باید سو پیشینه بیاری ولی بعضیا میگن روز مصاحبه ازشون خواسته شده اگه شش ماه بیشتر بودین بگین فک میکنم احتیاط شرط عقله و ریسک نکنیم بهتره و بگیریم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد
البته
من یک ایمیل زدم به سفارت و منتظر جوابم
شما میدونین از اینجا چه جوری میشه گرفت؟
راستش نه نمیدونم ولی بعید میدونم اونا جواب درست و درمون به ایمیل بدن.
سفارت استرالیام اینقد اینجا بودن ایرانی شدن دیگه میدونی که
شما قبولیه 2015 هستی هنوز مصاحبه نرفتی؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید دوباره پیغام میدم
من جواب سوالامو نگرفتم.میشه راهنماییم کنید؟
1-تو قسمت have you attend any educational institu... باید تحصیلات را پر کنم؟
2- تحصیلات من دیپلم فنی و حرفهای و فوق دیپلم حسابداری بازرگانی هست.میشه راهنماییم کنید که به انگلیسی چی باید بزنم؟
3-where you previously employed یعنی کجا دارم کار میکنم؟ اونوقت فرق employer name و supervisor name چیه؟کجا باید اسم شرکت و کجا باید اسم مدیر عامل بزنم؟
4-من تو شرکت حسابدار هستم ولی تو لیست بیمه کارمند اداری خورده.من اگه شغلمو بزنم حسابداری بعد دچار مشکل میشم؟
5-روی مدرک دیپلم من زده گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه و رشته هم زده حسابداری بازرگانی.میشه بگید اینو چه جوری باید بزنم.همون دیپلم بزنم کافیه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.