کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-20 ساعت 18:46)گل کو نوشته:  سلام دوستان
همسر من برنده ۲۰۱۶ لاتاری است، با مشاور که صحبت کردم به من گفتند که علاوه بر فرم S-260 فرم یازده صفحه ای دیگری هم وجود داره، این درسته یا نه
من یه سوال دیگه هم داشتم، پدرم 20 سال پیش منو ترک کرد، من فقط میدونم که زنده ست ولی ازش هیچ خبری ندارم و آدرسشم نمیونم ، تو فرم باید چی بنویسم

نه فرم ديگه نيست اينو ميگه دستمزدو زياد كنه
آدرسو unknown بزن به افيسر توضيح بده
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-20 ساعت 20:18)elham 16 نوشته:  سلام.من برای پر کردن فرم ثبت نام باید به کدوم سایت برم؟من چون میترسم کلاه برداری تو سایت ها باشه.بخاطر همین اگه میشه یه سایت مطمئن به من معرفی کنید؟لطفا

انشالا از اكتبر dvlottery.state.gov ثبت نام كنين تنها و تنها سايت قانوني
تشکر کنندگان: آلیس-1980
سلام
دوستان در قسمت مربوطه به اطلاعات تحصیلی Previous work/ Education/...
سوال پرسیده شده موردنظر ( ?were you previously employed ) را چی بزنم yes یا No

سلام دوستان پسر من کلاس دوم دبستان هست کارنامه یا مدرکی از مدرسه یا چیزی که ثابت کنه تا چه پایه ای درس خونده باید بدم ترجمه کنن یا نیاز نداره
تشکر کنندگان:
یه کوچولو خارج از بحث
کسی بوده بار اول قبول نشه بعد بار های بعدی دوم و سوم و چهارم قبول شه چون بدشانس رو از هر جهت بنویسی بدشانسه---->سناشدب گند زدم خخخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان،میخواستم بدونم در فرم 260 اون قسمتی که پرسیده در آمریکا میخواهید چه شغلی داشته باشید رو باید چی بزنیم؟؟؟اگه بنویسیم قصد ادامه تحصیل داریم مشکلی هست؟
تشکر کنندگان:
سلام یه سوال دیگه اینکه اگر دانشجوی ارشد باشیم ولی تا قبل از مصاحبه درسمون تموم بشه و مدرک ارشد رو بگیرم باید توی قسمت میزان تحصیلات چی رو وارد ککیم؟
تشکر کنندگان: ghobad2121
(2015-05-21 ساعت 00:28)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان پسر من کلاس دوم دبستان هست کارنامه یا مدرکی از مدرسه یا چیزی که ثابت کنه تا چه پایه ای درس خونده باید بدم ترجمه کنن یا نیاز نداره
نه اصلا نیازی نیست.
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
(2015-05-21 ساعت 00:14)sosol نوشته:  سلام
دوستان در قسمت مربوطه به اطلاعات تحصیلی Previous work/ Education/...
سوال پرسیده شده موردنظر ( ?were you previously employed ) را چی بزنم yes یا No

اگر قبلا جایی کار می کردید،بنویسید yes و اگر نه no
تشکر کنندگان: sosol ، m_kh
(2015-05-21 ساعت 00:33)Farimahh نوشته:  با سلام خدمت دوستان،میخواستم بدونم در فرم 260 اون قسمتی که پرسیده در آمریکا میخواهید چه شغلی داشته باشید رو باید چی بزنیم؟؟؟اگه بنویسیم قصد ادامه تحصیل داریم مشکلی هست؟
مهم نیست که چه شغلی بزنید.بزنید برای شروع هر کاری که گیر بیارم.منم اون موقع فکر می کردم این مهمه ۲ بار فرم رو عوض کردم و آپدیت کردم،ولی اصلا مهم نیست.چون شما تا اینجا نیاین از وضعیت اینجا و کاری که می تونین گیر بیارین اطلاع مشخصی ندارین.ولی بهتره که نگید ادامه تحصیل،مخصوصا اگر رشته ای باشه که باید زیاد خرجش کنید .در اینصورت ممکنه ازتون تمکن مالی بیشتری بخواد که ببینه از پس هزینه ی تحصیلتون بر میاید یا نه.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ed2008 ، Farimahh
(2015-05-21 ساعت 00:54)Farimahh نوشته:  سلام یه سوال دیگه اینکه اگر دانشجوی ارشد باشیم ولی تا قبل از مصاحبه درسمون تموم بشه و مدرک ارشد رو بگیرم باید توی قسمت میزان تحصیلات چی رو وارد ککیم؟
مهم زمانیه که دارین فرم رو پر می کنین،هر وضعیتی که از هر لحاظ موقع پر کردن فرم دارین در فرم لحاظ کنید.و اگر درستون تمام شد و تونستید مدرکتون رو بگیرید که بعید میدونم.نامه بزنید و بگید که فرم رو آپدیت می کنید.
تشکر کنندگان: ed2008 ، Farimahh
لطفا کمک... از برندگان 2016 هستم..من فرم رو برای خودم(برنده)و شوهرم و دخترم پر کردم...16 می..و کانفرمیشن نامبر برای 3تامون بعد از سابمیت کردن و امضا اومد رو مانیتور..خب با توجه به نوشته های قبل گفتین که ایمیل رسیدن به دست کی سی سی واسم میاد..اما نیومده..کیس نامبرم هم 24××
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 02:43)آنیسا91 نوشته:  لطفا کمک... از برندگان ۲۰۱۶ هستم..من فرم رو برای خودم(برنده)و شوهرم و دخترم پر کردم...16 می..و کانفرمیشن نامبر برای ۳تامون بعد از سابمیت کردن و امضا اومد رو مانیتور..خب با توجه به نوشته های قبل گفتین که ایمیل رسیدن به دست کی سی سی واسم میاد..اما نیومده..کیس نامبرم هم 24××

دو حالت داره يا ايميلى كه دادى اشتباه بوده يا فرم رو سابميت نهايى نكردى
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-05-21 ساعت 02:43)آنیسا91 نوشته:  لطفا کمک... از برندگان ۲۰۱۶ هستم..من فرم رو برای خودم(برنده)و شوهرم و دخترم پر کردم...16 می..و کانفرمیشن نامبر برای ۳تامون بعد از سابمیت کردن و امضا اومد رو مانیتور..خب با توجه به نوشته های قبل گفتین که ایمیل رسیدن به دست کی سی سی واسم میاد..اما نیومده..کیس نامبرم هم 24××

دوست عزیز من براساس تجربه خودم میگم ما وقتی فرم هارو سابمیت کردیم هیچ ایمیلی از جانب کی سی‌سی دریافت نکردیم حالا شما برای اطمینان دوباره سایت و چک کنید اگر فرم هاتون بسته بود و سابمیت شده یعنی نیازی نیست نگران باشین و فرمهاتون به دست اونا رسیده
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ed2008
فرمي كه پر كردم سابميت كردم بخوام مجدد ببينم پرينت بگيرم چي كار كنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان