موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 14:47)راحیل2016 نوشته: سلام دوباره
یه سوال دیگه
اگه از نظر تحصیلات و دیپلم اوکی باشیم دیگه قسمت شغل نمی خواد پر کنیم؟
سلام شما با وجود مدرک تحصیلی اگه شاغل هستی باید حتمآ نوع و عنوان شغلیتون رو اعلام کنید. فقط در صورت بیکار بودن میتونید از گزینه بیکار استفاده کنید.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 13:58)admin2016 نوشته: سلام
دوستان من در مورد ادرس آمریکا چکار کنم؟
کسی رو اونجا ندارم
سلام ادرس داشتن مهمه ولی تا روز ورود هم قابل تغییره یعنی میتونی الان فقط از یه ادرس استفاده و فرم رو بفرستی و در روز مصاحبه و یا حتی هنگام ورود عوضش کنی. نهایتآ اگر تا قبل از عزیمت موفق نشدی ادرسی پیدا کنی میتونی از شرکت پاریز تراول کمک بگیری و از ادرس پستی نماینده اونا در امریکا استفاده کنی. موفق باشید
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من یازده ماه در شرکت پتروشیمی قرار دادی کار کردمو 18 سال هم در شرکتی که الن تحت پوشش صندوق ذخیره فرهنگیان است.ایا اون یازده ماه سابقه را در قرم 260 واردکنم؟چون قرار دادی بوده و از ان شرکت اخراج هم شدم.میترسم برایم مورد منفی در نظر گرفته شود.البت برنده همسرم میباشد.لطفا دوستانی که مصاحبه شدن راهنمایی بفرمایند.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 16:02)a4542 نوشته: سلام دوستان .من یازده ماه در شرکت پتروشیمی قرار دادی کار کردمو 18 سال هم در شرکتی که الن تحت پوشش صندوق ذخیره فرهنگیان است.ایا اون یازده ماه سابقه را در قرم 260 واردکنم؟چون قرار دادی بوده و از ان شرکت اخراج هم شدم.میترسم برایم مورد منفی در نظر گرفته شود.البت برنده همسرم میباشد.لطفا دوستانی که مصاحبه شدن راهنمایی بفرمایند.
سلام دوست عزیز
معمولا اطلاعات شغلی و تحصیلی فرد برنده مورد بررسی قرار میگیره ولی شما هم بعنوان همراه تا حدودی مورد ارزیابی قرار خواهید گرفت ولی خیلی مهم نبوده و تاثیری در روند دریافت ویزای سایر افراد کیس ندارد. شما اطلاعات جزیی از کیس ارائه بدید بهتر میشود راهنمایی کرد. مثلا جنسیت.اگر مذکر هستین نوع کارت پایان خدمت. مدرک تحصیلی و ....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز که زحمت کشیدی و جواب دادی.همسرم برنده است و من خانمی هستم که 18 سال در یه شرکت که به صندوق ذخیره فرهنگیان است سابق کار دارم .به نظرتون شغلم دولتی هست.اگه دولتی باشه به هیچ عنوان نمیتونم خلاف اینو توی مصاحبه بگم.ضمن اینکه قسم هم میخوریم.در ضمن وقتی خیلی کوچک بودم شناسنامه ام به خاطر عوض کردن فامیلی عوض شده و بیش از چهل سال از اون زمان میگذره ایا باید این رو هم قید کنم؟
نمیخام به هیچ عنوان شانسی رو که بهمون رو کرده به خاطر اینده دو فرزند کوچکم کم کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 16:32)a4542 نوشته: سلام دوست عزیز که زحمت کشیدی و جواب دادی.همسرم برنده است و من خانمی هستم که 18 سال در یه شرکت که به صندوق ذخیره فرهنگیان است سابق کار دارم .به نظرتون شغلم دولتی هست.اگه دولتی باشه به هیچ عنوان نمیتونم خلاف اینو توی مصاحبه بگم.ضمن اینکه قسم هم میخوریم.در ضمن وقتی خیلی کوچک بودم شناسنامه ام به خاطر عوض کردن فامیلی عوض شده و بیش از چهل سال از اون زمان میگذره ایا باید این رو هم قید کنم؟
نمیخام به هیچ عنوان شانسی رو که بهمون رو کرده به خاطر اینده دو فرزند کوچکم کم کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام مجدد. شما همون سابقه 18 سال رو بنویسید و تشخیص اینکه دولتی حسابش کنن یا خصوصی از حدود اختیارات ما خارجه و افیسره که تشخیص میده چی فکر کنه.پس شما فقط همین مورد رو بنویسید. از ابتدای کار تا انتها حقیقت رو عنوان کنید و مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. در مورد شناسنامه اگر در صفحه توضیحات چیزی عنوان شده ویا مدرکی با نام فامیلی قدیمی دارید حتمآ قید کنید و کل صفحات شناسنامه رو ترجمه کنید. اونم مشکلی نداره
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 16:51)َalikh نوشته: (2015-05-20 ساعت 11:38)mehdihk نوشته: با سلام و خسته نباشيد
ظاهرا مدرك ديپلم خيلي مهمه ، من كه برنده اصلي هستم اصل مدرك ديپلم و كارشناسيم رو دارم ولي همسرم مدرك ديپلمش پيدا نيست ولي اصل مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشدش موجوده آيا بايد حتما ديپلم همسرمو پيدا كنيم ؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
با تشكر
مال خودتون كه برندس مهمه ولي سعي كنين ديپلم ايشون رو هم يا پيدا كنين يا المثني بگيرين
ملاک عمل مدارک شخص اصلی کیسه. برا همراه خیلی اهمیت نداره و نمیخواد خودتونو به دردسر بندازید که ضروری نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-20 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-20 ساعت 17:47 توسط calm.)
یه سوالی برای من پیش اومده. جوابش برای بچه های 2016 هم مفیده. این نامه ای است که چند روز قبل از مصاحبه از طرف سفارت آنکارا ایمیل شده. و میگه این اسناد روز مصاحبه همراهتون باشه. شاید بعد مصاحبه اسناد دیگری هم بخواهیم
سوال اول: برای همه برندگان بدون درنظر گرفتن سن و جنس و تحصیلات همین ایمیل میاد؟
سوال دوم: اگر ما با همین اسناد می رفتیم سفارت کم و کسری نداشتم؟ نه عکس خواسته و نه نامه تمکن مالی نه گواهی اشتغال به کار ...
متن نامه
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:
· Passport
· Medical report
· Diploma (original/original of translation/copy)
· Birth Certificate (Shenasname) (original/original of translation/copy)
· Marriage Certificate (original)
· Military Card (original/translation/copy)
· $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
Please make sure to have all of the documents listed above in your possession on the day of your interview. Failure to submit all of the listed documents will cause delay in your interview process and in the issuance of your visa.
We would like to remind you that additional documentation, information or processing may be required for your file after the interview.