کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-20 ساعت 14:47)راحیل2016 نوشته:  سلام دوباره
یه سوال دیگه
اگه از نظر تحصیلات و دیپلم اوکی باشیم دیگه قسمت شغل نمی خواد پر کنیم؟

سلام شما با وجود مدرک تحصیلی اگه شاغل هستی باید حتمآ نوع و عنوان شغلیتون رو اعلام کنید. فقط در صورت بیکار بودن میتونید از گزینه بیکار استفاده کنید.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 13:58)admin2016 نوشته:  سلام
دوستان من در مورد ادرس آمریکا چکار کنم؟
کسی رو اونجا ندارم

سلام ادرس داشتن مهمه ولی تا روز ورود هم قابل تغییره یعنی میتونی الان فقط از یه ادرس استفاده و فرم رو بفرستی و در روز مصاحبه و یا حتی هنگام ورود عوضش کنی. نهایتآ اگر تا قبل از عزیمت موفق نشدی ادرسی پیدا کنی میتونی از شرکت پاریز تراول کمک بگیری و از ادرس پستی نماینده اونا در امریکا استفاده کنی. موفق باشید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .من یازده ماه در شرکت پتروشیمی قرار دادی کار کردمو 18 سال هم در شرکتی که الن تحت پوشش صندوق ذخیره فرهنگیان است.ایا اون یازده ماه سابقه را در قرم 260 واردکنم؟چون قرار دادی بوده و از ان شرکت اخراج هم شدم.میترسم برایم مورد منفی در نظر گرفته شود.البت برنده همسرم میباشد.لطفا دوستانی که مصاحبه شدن راهنمایی بفرمایند.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 16:02)a4542 نوشته:  سلام دوستان .من یازده ماه در شرکت پتروشیمی قرار دادی کار کردمو 18 سال هم در شرکتی که الن تحت پوشش صندوق ذخیره فرهنگیان است.ایا اون یازده ماه سابقه را در قرم 260 واردکنم؟چون قرار دادی بوده و از ان شرکت اخراج هم شدم.میترسم برایم مورد منفی در نظر گرفته شود.البت برنده همسرم میباشد.لطفا دوستانی که مصاحبه شدن راهنمایی بفرمایند.

سلام دوست عزیز
معمولا اطلاعات شغلی و تحصیلی فرد برنده مورد بررسی قرار میگیره ولی شما هم بعنوان همراه تا حدودی مورد ارزیابی قرار خواهید گرفت ولی خیلی مهم نبوده و تاثیری در روند دریافت ویزای سایر افراد کیس ندارد. شما اطلاعات جزیی از کیس ارائه بدید بهتر میشود راهنمایی کرد. مثلا جنسیت.اگر مذکر هستین نوع کارت پایان خدمت. مدرک تحصیلی و ....
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 00:12)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 00:06)sasachi نوشته:  با سلام دوستان من کار آزاد دارم اما بیمه من از یک شرکت خصوصی رد میشه میخواستم بدونم که باید در پر کرن فرم چطوری عمل کنم سپاسپاسگذار میشم از پاسخ هاتونWink
به نظرم هر دو رو بزنین و به آفیسر توضیح بدین

آفیسر نمیپرسه تو چطور دودمو تا شغل همزمان تمام وقت داشتی ؟ آخه بیمه کامل رد شده .
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز که زحمت کشیدی و جواب دادی.همسرم برنده است و من خانمی هستم که 18 سال در یه شرکت که به صندوق ذخیره فرهنگیان است سابق کار دارم .به نظرتون شغلم دولتی هست.اگه دولتی باشه به هیچ عنوان نمیتونم خلاف اینو توی مصاحبه بگم.ضمن اینکه قسم هم میخوریم.در ضمن وقتی خیلی کوچک بودم شناسنامه ام به خاطر عوض کردن فامیلی عوض شده و بیش از چهل سال از اون زمان میگذره ایا باید این رو هم قید کنم؟
نمیخام به هیچ عنوان شانسی رو که بهمون رو کرده به خاطر اینده دو فرزند کوچکم کم کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 14:26)m_kh نوشته:  من بعد از ثبت نام يك فرمي كه خودتون چند روز پيش نمونشو گذاشته بوديد برام ارسال شد علاوه بر اون چيزي بايد برام ايميل بشه

نه فعلن چیز دیگه ای نیست ... اون ایمیل نشون میده فرم شما به دست کی سی سی زسیده حالا باید منتظر باشین وقت مصاحبه براتون تعیین کنند. در مجموع برای ما چهار تا ایمیل طی این پروسه اومد.
1- فرستنده kcc: ایمیل از طرف کی سی سی با یک پیوست پی دی اف که تایید میکنه فرم ds-260 دریافت شده کانفرمیشن نامبر هم نوشته شده
2 - فرستنده kcc: یک ایمیل که به شما خبر می دهد نامه دوم قابل دسترس است می تونید بروید و ببینید و در ضمن زمان مصاحبه در متن ایمیل نوشته شده
3 - فرستنده سفارت آنکارا: چند روز قبل از مصاحبه غیر از زمان مصاحبه یه سری لینک مفید در متن ایمیل هست و مدارکی که باید همراه داشته باشید و یه فایل راهنمای پی دی اف که نشون میده موقع ورود به سفارت چه لوازمی نمی تونید همراه داشته باشید
4 - فرستنده سفارت آنکارا : به شما خبر می دهند که پاسپورت شما آماده دریافت از اداره پست است به همراه شماره بارکد پاکت
تشکر کنندگان: ed2008 ، m_kh ، simsim2016 ، sheghi ، maral-map
(2015-05-20 ساعت 16:26)sasachi نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 00:12)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 00:06)sasachi نوشته:  با سلام دوستان من کار آزاد دارم اما بیمه من از یک شرکت خصوصی رد میشه میخواستم بدونم که باید در پر کرن فرم چطوری عمل کنم سپاسپاسگذار میشم از پاسخ هاتونWink
به نظرم هر دو رو بزنین و به آفیسر توضیح بدین

آفیسر نمیپرسه تو چطور دودمو تا شغل همزمان تمام وقت داشتی ؟ آخه بیمه کامل رد شده .
حتما ميپرسه و شما واقعيت رو بگين و توضيح بدين كه از شغل واقعي نميتونستين بيمه شين
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، sasachi
(2015-05-20 ساعت 16:32)a4542 نوشته:  سلام دوست عزیز که زحمت کشیدی و جواب دادی.همسرم برنده است و من خانمی هستم که 18 سال در یه شرکت که به صندوق ذخیره فرهنگیان است سابق کار دارم .به نظرتون شغلم دولتی هست.اگه دولتی باشه به هیچ عنوان نمیتونم خلاف اینو توی مصاحبه بگم.ضمن اینکه قسم هم میخوریم.در ضمن وقتی خیلی کوچک بودم شناسنامه ام به خاطر عوض کردن فامیلی عوض شده و بیش از چهل سال از اون زمان میگذره ایا باید این رو هم قید کنم؟
نمیخام به هیچ عنوان شانسی رو که بهمون رو کرده به خاطر اینده دو فرزند کوچکم کم کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام مجدد. شما همون سابقه 18 سال رو بنویسید و تشخیص اینکه دولتی حسابش کنن یا خصوصی از حدود اختیارات ما خارجه و افیسره که تشخیص میده چی فکر کنه.پس شما فقط همین مورد رو بنویسید. از ابتدای کار تا انتها حقیقت رو عنوان کنید و مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. در مورد شناسنامه اگر در صفحه توضیحات چیزی عنوان شده ویا مدرکی با نام فامیلی قدیمی دارید حتمآ قید کنید و کل صفحات شناسنامه رو ترجمه کنید. اونم مشکلی نداره
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 11:38)mehdihk نوشته:  با سلام و خسته نباشيد
ظاهرا مدرك ديپلم خيلي مهمه ، من كه برنده اصلي هستم اصل مدرك ديپلم و كارشناسيم رو دارم ولي همسرم مدرك ديپلمش پيدا نيست ولي اصل مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشدش موجوده آيا بايد حتما ديپلم همسرمو پيدا كنيم ؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
با تشكر
مال خودتون كه برندس مهمه ولي سعي كنين ديپلم ايشون رو هم يا پيدا كنين يا المثني بگيرين
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-05-20 ساعت 16:51)َalikh نوشته:  
ظاهرا مدرك ديپلم خيلي مهمه ، من كه برنده اصلي هستم اصل مدرك ديپلم و كارشناسيم رو دارم ولي همسرم مدرك ديپلمش پيدا نيست ولي اصل مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشدش موجوده آيا بايد حتما ديپلم همسرمو پيدا كنيم ؟
با تشكر
مال خودتون كه برندس مهمه ولي سعي كنين ديپلم ايشون رو هم يا پيدا كنين يا المثني بگيرين

ملاک عمل مدارک شخص اصلی کیسه. برا همراه خیلی اهمیت نداره و نمیخواد خودتونو به دردسر بندازید که ضروری نیست.
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-20 ساعت 12:52)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان عزیز
۱.برای تمکن مالی آیا فقط پول باید توی بانک واریز کنم و برای هر نفر به چه میزانی هست و آیا از سندخونه که به نام خودم هست هم میتونم به عنوان ضمانت استفاده کنم
۲. واسه پسر ۸ ساله م هم پاس بگیرم یا بزنم توی پاس خودم
سپاس از دوستان
هر نَفَر حدود ٣٠-٤٠ ميليون بهتره گواهي تمكن مالي از بانك ببرين تا سند و...
٢. حتما براش پاس جدا بگيريد
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
(2015-05-20 ساعت 13:15)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان چه طور میشه مصاحبه رو عقب انداخت؟
برای کسی که کیس زیر 150 داره مصاحبش چه زمانی میفته ؟ اگر بخوام عقب بندازیمش چه کار باید بکنیم؟ دست خودمونه که بندازیمیش برای کی ؟ یا خودشان برای یک تاریخی می ندازند ؟

راستی یک سوال کسی کلا نظامی هست ( یعنی توی یکی از نیروهای نظامی ایران شاغل هست مثلا ارتش ) میتونه ویزای آمریکا بگیره ؟ امکان هست بهش ویزا بدن؟
ميتونين فرمى ديرتر سابميت كنين با اينكه با كي سي سي مكاتبه كنيد برا تغيير تاريخ مصاحبه
برا تاخير ميتونين باهاشون هماهنگي كنين

خيليها بودن و گرفتن اگه مشكل امنيتي براشون ندارين
منتها ممكنه كليرنس طول بكشه بنابراين سعي كنين زود برين مصاحبه
تشکر کنندگان: mohammad1980
(2015-05-20 ساعت 16:51)َalikh نوشته:  
با تشكر

من این رو اضافه کنم خانم سارا گرو که خودشون افسر سفارت بودند توی مصاحبه با صدای آمریکا یه خانمی دانشجو شبیه همین سوال رو پرسید جواب به این شکل دادند. مهم اینه شما ثابت کنید حداقل 12 سال تحصیل کردین وقتی شما لیسانس دارید یا دانشجو هستین همین موضوع ثابت میکنه شما بیش از 12 سال تحصیل کرده اید فقط یه نامه از دانشگاه بیارین که مشغول تحصیل هستین کفایت میکنه (باز هم تحقیق کنید چون گاهی افسر ها سلیقه ای عمل می کنند )
تشکر کنندگان: mehdihk ، ed2008
یه سوالی برای من پیش اومده. جوابش برای بچه های 2016 هم مفیده. این نامه ای است که چند روز قبل از مصاحبه از طرف سفارت آنکارا ایمیل شده. و میگه این اسناد روز مصاحبه همراهتون باشه. شاید بعد مصاحبه اسناد دیگری هم بخواهیم
سوال اول: برای همه برندگان بدون درنظر گرفتن سن و جنس و تحصیلات همین ایمیل میاد؟
سوال دوم: اگر ما با همین اسناد می رفتیم سفارت کم و کسری نداشتم؟ نه عکس خواسته و نه نامه تمکن مالی نه گواهی اشتغال به کار ...

متن نامه
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

· Passport
· Medical report
· Diploma (original/original of translation/copy)
· Birth Certificate (Shenasname) (original/original of translation/copy)
· Marriage Certificate (original)
· Military Card (original/translation/copy)
· $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
Please make sure to have all of the documents listed above in your possession on the day of your interview. Failure to submit all of the listed documents will cause delay in your interview process and in the issuance of your visa.
We would like to remind you that additional documentation, information or processing may be required for your file after the interview.
تشکر کنندگان: m_kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان