کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-20 ساعت 17:07)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 13:15)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان چه طور میشه مصاحبه رو عقب انداخت؟
برای کسی که کیس زیر 150 داره مصاحبش چه زمانی میفته ؟ اگر بخوام عقب بندازیمش چه کار باید بکنیم؟ دست خودمونه که بندازیمیش برای کی ؟ یا خودشان برای یک تاریخی می ندازند ؟

راستی یک سوال کسی کلا نظامی هست ( یعنی توی یکی از نیروهای نظامی ایران شاغل هست مثلا ارتش ) میتونه ویزای آمریکا بگیره ؟ امکان هست بهش ویزا بدن؟
ميتونين فرمى ديرتر سابميت كنين با اينكه با كي سي سي مكاتبه كنيد برا تغيير تاريخ مصاحبه
برا تاخير ميتونين باهاشون هماهنگي كنين

خيليها بودن و گرفتن اگه مشكل امنيتي براشون ندارين
منتها ممكنه كليرنس طول بكشه بنابراين سعي كنين زود برين مصاحبه

اولن چون کیس شما نظامی هست سعی کنید هر چه زودتر برین مصاحبه تا برای کلیرنس این نوع کیس خاص وقت کافی باشه
روی دیر فرستادن فرم هم نمی تونین زیاد حساب کنید چون سفارت کارش حساب کتاب نداره ما فرمها رو اکتبر فرستادیم هشت ماه بعد یعنی (می) برای مصاحبه وقت دادند. شاید بهتر باشه فرم ها رو بفرستین و با مکاتبه وقت مصاحبه رو تغییر بدین
در ضمن بهتره طوری برنامه ریزی کنین نهایتن تا فوریه برین مصاحبه تا برای کلیرنس هم زمان کافی باشه و به اواخر برنامه لاتاری که زنگ خطر تموم شدن ویزا به صدا درمیاد برخورد نکنین (بعنی سه ماه آخر سال)
تشکر کنندگان: mohammad1980
سلام لطفا بفرماءيد بعد از اينكه فرم راارسال كرديم جوابش ايا به ايميل مي ايد بنده بايد به انكارا بروم اياصندوق پستي خاصي ميباشدضمنا حساب بانكي جچه مدت بايد پر باشد و براي خانواده ٣ نفري چه مبلغي لازم است؟ بنده سربازيم را در سپاه گذراندام ايا مشكلي پيش مي ايد؟اكگر fbi chek خوردم چه زماني طول ميكشد؟
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-20 ساعت 18:18)عليرضا گودرزي نوشته:  سلام لطفا بفرماءيد بعد از اينكه فرم راارسال كرديم جوابش ايا به ايميل مي ايد بنده بايد به انكارا بروم اياصندوق پستي خاصي ميباشدضمنا حساب بانكي جچه مدت بايد پر باشد و براي خانواده ٣ نفري چه مبلغي لازم است؟ بنده سربازيم را در سپاه گذراندام ايا مشكلي پيش مي ايد؟اكگر fbi chek خوردم چه زماني طول ميكشد؟

يه تاييديه برات مياد
فعلا تا قبل مصاحبه كاري نبايد بكنيد
حساب بانكي رو چند روز قبل گرفتن موجودي پر كنين حله
نه معمولا كليرتون ٢ تا ٦ ماه ممكنه طول بكشه
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 18:18)عليرضا گودرزي نوشته:  سلام لطفا بفرماءيد بعد از اينكه فرم راارسال كرديم جوابش ايا به ايميل مي ايد بنده بايد به انكارا بروم اياصندوق پستي خاصي ميباشدضمنا حساب بانكي جچه مدت بايد پر باشد و براي خانواده ٣ نفري چه مبلغي لازم است؟ بنده سربازيم را در سپاه گذراندام ايا مشكلي پيش مي ايد؟اكگر fbi chek خوردم چه زماني طول ميكشد؟
بله رسید ارسال فرم به ایمیل شما می آید
هنوز عجله نکنید ممکن است سفارت شما عوض شود ، فعلا در خصوص دفتر پست لازم نیست کاری انجام دهید
حسابتان یک روز هم پول داشته باشد و همان روز گواهی تمکن بگیرید کفایت میکند
میتوانید کمی بیشتر از 125 درصد خط فقر امریکا پول داخل حساب داشته باشید
حدود 90 تومان کفایت میکند اگر کمی هم بیشتر بشود بهتر است
قطعا مشمول پروسه AP خواهید شد ، بسته به زمان مصاحبه شما مدت کلیرنستان متغییر است ، هر چه زودتر بروید مدت آن بیشتر است
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: ed2008 ، hamed.fa
سلام دوستان شرمنده اینجا مطرح میکنم ولی کسی دارالترجمه تو اصفهان یا تهران سراغ نداره ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی (هر ترم) و لیسانس را ترمی 7 یا 8 هزارتومان بگیره ترجمه کنه عرفش هر جا میبینم زده 12 لطفا اگر کسی جایی سراغ داره معرفی کنه
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
البته تو پیام خصوصی ممنون
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
همسر من برنده 2016 لاتاری است، با مشاور که صحبت کردم به من گفتند که علاوه بر فرم S-260 فرم یازده صفحه ای دیگری هم وجود داره، این درسته یا نه
من یه سوال دیگه هم داشتم، پدرم 20 سال پیش منو ترک کرد، من فقط میدونم که زنده ست ولی ازش هیچ خبری ندارم و آدرسشم نمیونم ، تو فرم باید چی بنویسم
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 18:02)calm نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 17:07)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 13:15)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان چه طور میشه مصاحبه رو عقب انداخت؟
برای کسی که کیس زیر 150 داره مصاحبش چه زمانی میفته ؟ اگر بخوام عقب بندازیمش چه کار باید بکنیم؟ دست خودمونه که بندازیمیش برای کی ؟ یا خودشان برای یک تاریخی می ندازند ؟

راستی یک سوال کسی کلا نظامی هست ( یعنی توی یکی از نیروهای نظامی ایران شاغل هست مثلا ارتش ) میتونه ویزای آمریکا بگیره ؟ امکان هست بهش ویزا بدن؟
ميتونين فرمى ديرتر سابميت كنين با اينكه با كي سي سي مكاتبه كنيد برا تغيير تاريخ مصاحبه
برا تاخير ميتونين باهاشون هماهنگي كنين

خيليها بودن و گرفتن اگه مشكل امنيتي براشون ندارين
منتها ممكنه كليرنس طول بكشه بنابراين سعي كنين زود برين مصاحبه

اولن چون کیس شما نظامی هست سعی کنید هر چه زودتر برین مصاحبه تا برای کلیرنس این نوع کیس خاص وقت کافی باشه
روی دیر فرستادن فرم هم نمی تونین زیاد حساب کنید چون سفارت کارش حساب کتاب نداره ما فرمها رو اکتبر فرستادیم هشت ماه بعد یعنی (می) برای مصاحبه وقت دادند. شاید بهتر باشه فرم ها رو بفرستین و با مکاتبه وقت مصاحبه رو تغییر بدین
در ضمن بهتره طوری برنامه ریزی کنین نهایتن تا فوریه برین مصاحبه تا برای کلیرنس هم زمان کافی باشه و به اواخر برنامه لاتاری که زنگ خطر تموم شدن ویزا به صدا درمیاد برخورد نکنین (بعنی سه ماه آخر سال)

الان یک مشکل دیگه هست. به نظامی پاسپورت و اجازه خروج از کشور نمی دن!؟ حالا واسه مصاحبه چه کار باید کرد؟ وقتی نتونه بیاد برای مصاحبه؟
تشکر کنندگان: hamed.fa
سلام.من برای پر کردن فرم ثبت نام باید به کدوم سایت برم؟من چون میترسم کلاه برداری تو سایت ها باشه.بخاطر همین اگه میشه یه سایت مطمئن به من معرفی کنید؟لطفا
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-20 ساعت 20:18)elham 16 نوشته:  سلام.من برای پر کردن فرم ثبت نام باید به کدوم سایت برم؟من چون میترسم کلاه برداری تو سایت ها باشه.بخاطر همین اگه میشه یه سایت مطمئن به من معرفی کنید؟لطفا

https://www.dvlottery.state.gov/
البته در مهر ماه به بعد ابید ثبت نام کنید
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 20:53)nimashariat نوشته:  با سلام
دوستان من ساری هستم.رفتم یه دارالترجمه برای ترجمه هر مدرک بدون مهر دادگستری بین 50 تا 70 هزار تومان قیمت دادن.اینجوری فک کنم ۱ میلیون فقط پول ترجمه هام میشه؟ تو تهرانم قیمتا همینه یا اینجا اینقدر گرونه؟
کسی می دونه تو ساری هم میشه واکسن هارو زد یا نه؟

قیمتها انقدر بالا نیست
بهتون خیلی بالا گفتند
اگه کسی رو تهران دارید بفرستید اینجا ترجمه بشه . مثلا تو میدون انقلاب قیمتها نسبت به حتی عباس آباد هم ارزونتره

وقتی یه نفر ap میشه باید مدارک بیشتر ارائه بده یا بررسی با خودشونه ؟
مثلا مدرک سابقه بیمه / سابقه کار / مدرک برای اثبات آدرسها / ....
کسی اینجا هست که قبلا ap شده باشه ؟
تشکر کنندگان: ed2008 ، sadaf44 ، َalikh ، hamed.fa
(2015-05-20 ساعت 18:46)گل کو نوشته:  سلام دوستان
همسر من برنده ۲۰۱۶ لاتاری است، با مشاور که صحبت کردم به من گفتند که علاوه بر فرم S-260 فرم یازده صفحه ای دیگری هم وجود داره، این درسته یا نه
من یه سوال دیگه هم داشتم، پدرم 20 سال پیش منو ترک کرد، من فقط میدونم که زنده ست ولی ازش هیچ خبری ندارم و آدرسشم نمیونم ، تو فرم باید چی بنویسم

در این مرحله فقط فرم ds-260 باید تکمیل و ارسال شود.
آدرس منزل پدری مورد مهمی نیست به نظرم بهتر است مانند اشخاص عادی رفتار کنید و آن قسمت از فرم را خالی نگذارید تا جلب توجه نکند مثل شخصی که 20 سال است با پدرش قهر کرده است رفتار کنید آدرس پدرتون که از 20 سال پیش یادتونه رو بنویسین .
نظر بچه های دیگر هم بگیرین
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-20 ساعت 18:46)گل کو نوشته:  سلام دوستان
همسر من برنده ۲۰۱۶ لاتاری است، با مشاور که صحبت کردم به من گفتند که علاوه بر فرم S-260 فرم یازده صفحه ای دیگری هم وجود داره، این درسته یا نه
-------------------------------------------------------------------------------
سلام
نه عزیزم همون فرم 260 هست که باید آنلاین پر شه.یه گزینه جلوی آدرس پدر یا مادر هست که میتونی اونو تیک بزنی یعنی نمیدونی.
تشکر کنندگان: hamed.fa ، آلیس-1980
(2015-05-20 ساعت 19:52)mohammad1980 نوشته:  الان یک مشکل دیگه هست. به نظامی پاسپورت و اجازه خروج از کشور نمی دن!؟ حالا واسه مصاحبه چه کار باید کرد؟ وقتی نتونه بیاد برای مصاحبه؟

امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی ولی اگه نتونستی حل کنی و این فرصت رو از دست دادی همیشه به یاد داشته باش زیر این آسمان آبی یه نفر بود که همه شرایطش مهیا بود برای رفتن و آغاز یه زندگی جدید ولی تو این فرصت رو ازش گرفتی
تشکر کنندگان: sadaf44
(2015-05-20 ساعت 16:32)a4542 نوشته:  سلام دوست عزیز که زحمت کشیدی و جواب دادی.همسرم برنده است و من خانمی هستم که 18 سال در یه شرکت که به صندوق ذخیره فرهنگیان است سابق کار دارم .به نظرتون شغلم دولتی هست.اگه دولتی باشه به هیچ عنوان نمیتونم خلاف اینو توی مصاحبه بگم.ضمن اینکه قسم هم میخوریم.در ضمن وقتی خیلی کوچک بودم شناسنامه ام به خاطر عوض کردن فامیلی عوض شده و بیش از چهل سال از اون زمان میگذره ایا باید این رو هم قید کنم؟
نمیخام به هیچ عنوان شانسی رو که بهمون رو کرده به خاطر اینده دو فرزند کوچکم کم کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
--------------------------------------------------------------------------
معمولا بیشتر اشخاص برنده مورد بررسی قرار میگیرن.کارهای دولتی رو شنیدم بدون استثنا ap میخورن ولی با توجه به اینکه همسرتون برنده شدن شاید زیاد رو موضوع شغل شما حساسیت به خرج ندن.برای تغییر فامیلی اگه تو توضیحات شناسنامه هست باید داخل فرم قید کنید فامیلی قبلی رو.
تشکر کنندگان: hamed.fa ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان