موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا بفرماءيد بعد از اينكه فرم راارسال كرديم جوابش ايا به ايميل مي ايد بنده بايد به انكارا بروم اياصندوق پستي خاصي ميباشدضمنا حساب بانكي جچه مدت بايد پر باشد و براي خانواده ٣ نفري چه مبلغي لازم است؟ بنده سربازيم را در سپاه گذراندام ايا مشكلي پيش مي ايد؟اكگر fbi chek خوردم چه زماني طول ميكشد؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-20 ساعت 18:18)عليرضا گودرزي نوشته: سلام لطفا بفرماءيد بعد از اينكه فرم راارسال كرديم جوابش ايا به ايميل مي ايد بنده بايد به انكارا بروم اياصندوق پستي خاصي ميباشدضمنا حساب بانكي جچه مدت بايد پر باشد و براي خانواده ٣ نفري چه مبلغي لازم است؟ بنده سربازيم را در سپاه گذراندام ايا مشكلي پيش مي ايد؟اكگر fbi chek خوردم چه زماني طول ميكشد؟
بله رسید ارسال فرم به ایمیل شما می آید
هنوز عجله نکنید ممکن است سفارت شما عوض شود ، فعلا در خصوص دفتر پست لازم نیست کاری انجام دهید
حسابتان یک روز هم پول داشته باشد و همان روز گواهی تمکن بگیرید کفایت میکند
میتوانید کمی بیشتر از 125 درصد خط فقر امریکا پول داخل حساب داشته باشید
حدود 90 تومان کفایت میکند اگر کمی هم بیشتر بشود بهتر است
قطعا مشمول پروسه AP خواهید شد ، بسته به زمان مصاحبه شما مدت کلیرنستان متغییر است ، هر چه زودتر بروید مدت آن بیشتر است
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان شرمنده اینجا مطرح میکنم ولی کسی دارالترجمه تو اصفهان یا تهران سراغ نداره ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی (هر ترم) و لیسانس را ترمی 7 یا 8 هزارتومان بگیره ترجمه کنه عرفش هر جا میبینم زده 12 لطفا اگر کسی جایی سراغ داره معرفی کنه
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
البته تو پیام خصوصی ممنون
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-20 ساعت 18:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-20 ساعت 18:53 توسط گل کو.)
سلام دوستان
همسر من برنده 2016 لاتاری است، با مشاور که صحبت کردم به من گفتند که علاوه بر فرم S-260 فرم یازده صفحه ای دیگری هم وجود داره، این درسته یا نه
من یه سوال دیگه هم داشتم، پدرم 20 سال پیش منو ترک کرد، من فقط میدونم که زنده ست ولی ازش هیچ خبری ندارم و آدرسشم نمیونم ، تو فرم باید چی بنویسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من برای پر کردن فرم ثبت نام باید به کدوم سایت برم؟من چون میترسم کلاه برداری تو سایت ها باشه.بخاطر همین اگه میشه یه سایت مطمئن به من معرفی کنید؟لطفا