کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام
خیلی خیلی ممنون
به من که خیلی کمک کرد
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
دوستان بر اساس تجربه سالهای گذشته من با کیس **55 اگه امروز سابمیت کنم احتمالا چه تاریخی میرم برا مصاحبه؟؟
و آیا محل مصاحبه هم در اینکه زودتر بریم مصاحبه یا دیرتر تاثیر داره؟؟
من ارمنستان رو انتخاب کردم به دلیل هزینه های پایین تر.
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان:
من همسرم پرستار هست اين دو سوال رو yes بزنم يا no?
Are you a graduate of a foreign medical school seeking to perform medical services in the United States but have not yet passed the National Board of Medical Examiners examination or its equivalent?

Are you a health care worker seeking to perform such work in the United States but have not yet received certification from the Commission on Graduates of Foreign Nursing Schools or from an equivalent approved independent credentialing organization?
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 20:29)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:13)sasachi نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز. من دوچند سال پیش به مدت چهار پنج ترمی تو یه دانشگاه به صورت ساعتی و یک روز در هفته درس دادم آیا تو پر کردن فرم باید به عنوان یک شغل در نظر بگیرم یا خیر؟ کیس 4xxx

سلام اگر بيمه رد كردى و جايى ثبت شده حتمأ وارد كن ولى در غير اينصورت زياد مهم نيست

سلام
دوستان این مساله بیمه اصلا مهم نیست و برا خودتون مشغله فکری درست نکنید .چون اونا دسترسی ندارن به مشخصات بیمه ای شما . چرا دسترسی ندارن چون شماره بیمه شمارا ندارن و هیچ کجا از شما سوال نکردن شماره بیمت چیه.جهت اطلاع
تشکر کنندگان: ghobad2121
(2015-05-06 ساعت 14:25)nima2016 نوشته:  سلام
اینم راهنمای تکمیل کردن فرم ها
سوالی بود در خدمتم

راهنمای فارسی تکمیل کردن فرم DS-260
پیش نویس فرم DS-260
ترجمه فارسی پیش نویس فرم DS-260

ممنون خيلي مفيد و كاربردي بود
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: AliFathi ، shahram.mis1356
سلام. من فرم DS260 رو تکمیل کردم و Confirmation number رو گرفتم. دیگه باید منتظر دریافت ایمیل KCC باشم یا اینکه جایی هست که بشه اونجا Status رو چک کرد؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 01:23)AliFathi نوشته:  سلام. من فرم DS260 رو تکمیل کردم و Confirmation number رو گرفتم. دیگه باید منتظر دریافت ایمیل KCC باشم یا اینکه جایی هست که بشه اونجا Status رو چک کرد؟

سلام، فرم شما سابميت نهايى شده و بايد بر اساس كيس نامبرتون منتظر كارنت شدن باشيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: AliFathi
(2015-05-22 ساعت 08:32)ghazal2016 نوشته:  سلام
همسرم ۵ ماه توی یک شرکت دولتی کار کرده . نمی خواد اونو اعلام کنه که ap نشه . کار درستی میکنه ؟
وقتی یه نفر ap میشه باید مدارک بیشتر ارائه بده یا بررسی با خودشونه ؟
مثلا مدرک سابقه بیمه / سابقه کار / مدرک برای اثبات آدرسها / ....
کسی اینجا هست که قبلا ap شده باشه ؟

سلام
من برنده 2012 بودم. ما ap داشتیم.
اصولا آمریکاییها مثل ما نیستند که برای هر حرفی ازتون مدرک بخواهند. فرض میکنند که شما راست میگید اما اگر کوچکترین تناقض مخفیکاری یا دروغی پیداکنند رد میشید. در آمریکا دروغ گفتن به دولت تخلف غیر قابل بخشش محسوب میشه و به علاوه به بقیه هم می سپارند که شما دروغگو هستید که کسی کمکتون نکنه.
اگر راست بگید حتما کلیرنس میخورید اما برای فرار از یکماه انتظار کلیرنس کار عاقلانه ای نیست چون ریسک حذف شدن داره. من خودم پست دولتی بالا داشتم. گفتم و هیچ مدرکی نخواستند. کلیرنس یکماه طول کشید.
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، maral-map ، Simin2017
(2015-05-22 ساعت 21:01)arminbhz نوشته:  من همسرم پرستار هست اين دو سوال رو yes بزنم يا no?
Are you a graduate of a foreign medical school seeking to perform medical services in the United States but have not yet passed the National Board of Medical Examiners examination or its equivalent?

Are you a health care worker seeking to perform such work in the United States but have not yet received certification from the Commission on Graduates of Foreign Nursing Schools or from an equivalent approved independent credentialing organization?

فهمیدن صورت مساله نصف راه حله. سوال کرده آیا شما فارغ التحصیل رشته هایی از مدارس پزشکی کشورهای بیگانه هستید که هنوز اجازه کار از مراجع پزشکی آمریکا را ندارید؟
آیا شما شاغل در خدمات پیراپزشکی هستید که قصد ارایه این خدمات را در آمریکا دارید اما هنوز مجوزهای لازم را برای کار در آمریکا اخذ نکرده اید؟
من برنده 2012 هستم.
پیشنهاد میکنم برای همسرتون بله بزنید. شغل ایشون در آمریکا بسیار مهمه و بازار کارش همیشه داغه.
اگر ایشون بتونند دورههای علمی اینجا را بگذرانند و اجازه کار بگیرند همه جا کار با درآمد بالا براشون هست. که امتیاز بالایی محسوب میشه.
به نظرم هدف از این سوال اینه که بدونند آیا شما بعد از مهاجرت توانایی جذب در بازار کار را دارید.
تشکر کنندگان: arminbhz
(2015-05-22 ساعت 21:38)sosol نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:29)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:13)sasachi نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز. من دوچند سال پیش به مدت چهار پنج ترمی تو یه دانشگاه به صورت ساعتی و یک روز در هفته درس دادم آیا تو پر کردن فرم باید به عنوان یک شغل در نظر بگیرم یا خیر؟ کیس 4xxx

سلام اگر بيمه رد كردى و جايى ثبت شده حتمأ وارد كن ولى در غير اينصورت زياد مهم نيست

سلام
دوستان این مساله بیمه اصلا مهم نیست و برا خودتون مشغله فکری درست نکنید .چون اونا دسترسی ندارن به مشخصات بیمه ای شما . چرا دسترسی ندارن چون شماره بیمه شمارا ندارن و هیچ کجا از شما سوال نکردن شماره بیمت چیه.جهت اطلاع

به نظرم بهتره بنویسید چون در تصمیم نهایی مامور سفارت اثر مثبتی داره.
خوبه که تواناییهای شما را بشناسند و بدانند توانایی جذب در بازار کار را دارید. نیاز به ارایه گواهی و مدرک خاصی نیست.
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 12:00)hamidzxc نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 09:58)varchandi نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 02:15)hamidzxc نوشته:  سلام دوستان
آیا کسی از دوستان که قبلا در پروسه گرین کارت بوده ،
نتیجه آزمایشات پزشکی را دارد؟
اگر دارد میشه اون را در اینجا بذاره تا مثلا ببینیم که آزمایش خون
برای چه مواردی انجام میشه ؟
با سپاس

نتایج آزمایشات در دو پاکت در بسته داده میشه که شما اجازه باز کردنشون رو ندارین
فقط یه کپی از برگه ای که واکسیناسیونتون رو وارد کرده بهتون میده اگه خواستید اونو میتونم براتون بذارم

ممنون از لطف شما
متشکرم . من فقط میخواستم بدونم که در آزمایش خون چه تستهایی انجام میشه.
راستی فرق کلیرنس با AP چیه ؟
شما AP شدید ؟

چرا ؟
با سپاس

ایدز اعتیاد و هپاتیت و جدیدا ابولا موارد مورد نظر هستند.
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2015-05-22 ساعت 14:41)sinar نوشته:  بجه ها من یه سابقه کار جور کردم از یه شرکتی ولی خوب لیسانسم.به نظرتون سابقه کارو اعلام کنم ؟ مزیتی حساب میشه یا ممکنه دردسر ساز بشع ؟
درمورد پذیرش در دانشگاه های آمریکا هم ممنون میشم بگید کجای سایتو نگاه کنم برای برندگان لاتاری

لیسانس شما بسیار عالیه اما برای واجد شرایط بودن همون دیپلم کافیه.
اگر منظورتون از سابقه کار جور کردم اینه که سابقه نداشتید و دروغیه لطفا ارایه نکنید.
از تیزبازی در آوردن و دروغگویی جدا دوری کنید.
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 14:41)sinar نوشته:  بجه ها من یه سابقه کار جور کردم از یه شرکتی ولی خوب لیسانسم.به نظرتون سابقه کارو اعلام کنم ؟ مزیتی حساب میشه یا ممکنه دردسر ساز بشع ؟
درمورد پذیرش در دانشگاه های آمریکا هم ممنون میشم بگید کجای سایتو نگاه کنم برای برندگان لاتاری

برای ادامه تحصیل باید تافل و GREضروریه.
اگر خیلی درسخوان باشید میتونید بورسیه و وام بگیرید. در کالفرنیا سال اول
دانشجوی بین المللی حساب میشید و شهریه ای معادل یک خارجی باید بدید. وام و کمک مالی از سال دوم مقدوره بشرطی که در پایان سال اول فرمهای مالیاتی تون را پر کرده و فرستاده باشید که در این صورت مقیم حساب میشید و شهریه مثل سایر آمریکاییها پرداخت خواهید کرد و از وام تحصیلی بهره مند میشید.
اگر میخواهید در مقاطع زیر لیسانس تحصیل کنید پیشنهاد میکنم تا مقطع کاردانی را در یک کالج معتبر بگذرانید بعد انتقالی بگیرید چون کالج خیلی ارزانتره.
برای پیدا کردن لیست کالجهای معتبر در اینترنت جستجو کنید.
(2015-05-23 ساعت 02:15)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 01:23)AliFathi نوشته:  سلام. من فرم DS260 رو تکمیل کردم و Confirmation number رو گرفتم. دیگه باید منتظر دریافت ایمیل KCC باشم یا اینکه جایی هست که بشه اونجا Status رو چک کرد؟

سلام، فرم شما سابميت نهايى شده و بايد بر اساس كيس نامبرتون منتظر كارنت شدن باشيد

چطور متوجه بشم که کارنت شده ام؟ جایی رو باید چک کنم؟
(2015-05-21 ساعت 20:58)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 11:11)ben123 نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 11:27)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 09:42)ben123 نوشته:  آقا من گواهی فوت پدرم رو ندارم
همسرم هم گواهی فوت پدرش رو نداره.
این واقعا لازمه؟
روحشون شاد
نه بابا کی گفته گواهی فوت میخان ؟؟؟!!!!
آقا سو پیشینه استرالیا به کجا رسید؟

توو فرم pdf قبل از مصاحبه ترکیه که توو سایت گذاشته یکی از مدارکی که زده اینه
DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE
حالا نمیدونم گواهی فوت پدرامونو باید ببریم یا نمیخواد.

دوستان واسه سفارت ترکیه قبل از مصاحبه دقیقا چی باید پست کنیم؟
اصل ترجمه ها یا کپی ترجمه ها؟
کپی خود مدارکم میخوان؟
گواهی فوت برای کسانی هست که توی کیس بودن حالا دیگه نیستن به دلیل فوت.
برای سفارت آنکارا ترجمه شناسنامه،کارت پایان خدمت،عقدنامه،کپی نامه ی اول و دوم ،کانفرمیشن ثبت نام در سایت سیس،نامه ی تمکن مالی.ترجمه ی آخرین مدرک تحصیلی .دو قطعه عکس ۵*۵ .تمام ترجمه ها یه کپی از اصل مدرک رو همراه خودشون دارن و دیگه لازم نیست شما کپی دیگری از اصل مدرک بفرستید.

خیلی خیلی ممنون
پس من از مدارکم دو نسخه ترجمه کنم؟
یه نسخه پست کنم سفارت یه نسخه هم روز مصاحب ببرم؟
یا یه نسخه ترجمه کنم یه کپی هم از رو ترجمه بگیرم و کپیشو روز مصاحبه ببرم با خودم اره؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان