کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-23 ساعت 13:28)mehdihk نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 13:18)َalikh نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 12:55)mehdihk نوشته:  سلام ، همگي خسته نباشيد
مي خواستم بدونم اگه بيشتر از ۱۰ سال محل كارمون ثابت باشه ديگه نيازي نيست گزينه ? Were you previously employed رو yes بزنيم ؟
اگه همین یه کارو از اول داشتین no بزنین اگه داشتین yes بزنین تا بتونین اونو اضافه کنین

تو 12 سال گذشته شغلم ثابت بوده ولي قبل از اون كار ديگه داشتم ظاهرا اگه yes بزنيم سابقه شغلي ۱۰ سال اخير رو ميپرسه. شغل دوم هم دارم و اونو تو همون قسمت شغلهاي اصلي اضافه كردم.
تا جایی که یادم کل سوابق شغلی رو میخاد و محدودیت تا 10 سال قبل نداره
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، shahram.mis1356
سلام و عرض ادب....
يه سوال داشتم در مورد سابقه كار، ممنون ميشم اگر ميتونيد راهنمايى كنيد...
اگر كسى طى ١٠ سال گذشته، پنج سال اول رو سر كار بوده باشه وبعد از اون به دليل سكونت در كشور ديگر ، ٣ سال را به دليل نداشتن ويزاى كار، بيكار بوده، و طى ٢ سال اخير شاغل بوده باشد، براى آن ٣ سال بيكارى، اشكالى ايجاد ميشود يا مهم نيست؟!
با تشكر

تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 13:57)trad3r نوشته:  سلام و عرض ادب....
اگر كسى طى ١٠ سال گذشته، پنج سال اول رو سر كار بوده باشه وبعد از اون به دليل سكونت در كشور ديگر ، ٣ سال را به دليل نداشتن ويزاى كار، بيكار بوده، و طى ٢ سال اخير شاغل بوده باشد، براى آن ٣ سال بيكارى، اشكالى ايجاد ميشود يا مهم نيست؟!
با تشكر

نه مشکل خاصی نداره فقط تایم ها رو درست بزنین
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 13:57)trad3r نوشته:  سلام و عرض ادب....
با تشكر

سلام اصلا مهم نیست. شما با ذکر تاریخ شروع و پایان سوابق کاریت رو وارد کن. فقط فراموش نشه طبق قانون برا اقامت بیش از 1 سال در خارج از ایران باید پلیس رکورد یا همون سوء پیشینه تهیه کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: َalikh ، ghobad2121
خيلى ممنون....
براى زمان مصاحبه هم اشكالى ايجاد نميكنه كه اين مدت رو چه كار ميكرديد؟!

تشکر کنندگان: ghobad2121
(2015-05-23 ساعت 14:05)trad3r نوشته:  خيلى ممنون....
براى زمان مصاحبه هم اشكالى ايجاد نميكنه كه اين مدت رو چه كار ميكرديد؟!

نه فقط ممکنه آفیسر توضیح بخاد که دلیلشو بهش میگی
در صورت سكونت، خارج از ایران در پنج سال اخير، سوءپيشينه از ایران هم لازم است یا فقط از کشور محل اقامت فعلى ؟!
ممنون ...

تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 14:17)trad3r نوشته:  در صورت سكونت، خارج از ایران در پنج سال اخير، سوءپيشينه از ایران هم لازم است یا فقط از کشور محل اقامت فعلى ؟!
ممنون ...

نه سو پیشینه از ایران لازم نیست فقط از کشورهای دیگه که بیش از 12 ماه بودین
تشکر کنندگان:
دوستان واسه مشکل زبان پسرم که 8 سالشه و اونجا باید بره مدرسه چه راهکاری پیشنهاد میدید البته بیشتر منظورم نوشتن هست
(2015-05-23 ساعت 14:54)shahram.mis1356 نوشته:  دوستان واسه مشکل زبان پسرم که ۸ سالشه و اونجا باید بره مدرسه چه راهکاری پیشنهاد میدید البته بیشتر منظورم نوشتن هست
دوره های فشرده زبان هر چند تو این سن سریع یاد میگیرن
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
سلام دوستان من امروز رفتم مدارکم را برای ترجمه دادم به دارالترجمه مستجابی در اصفهان یک تخفیف خیلی خوبی هم گرفتم هم منشی خوبی دارند که راهنمایی خیلی خوب میکنه و هم اینکه خود جناب مستجابی آدم باشخصیتی هستند خلاصه من که واقعا تخفیف خیلی خوبی گرفتم که خیلی راضی هستم حالا که برگشتم خانه یک لحظه این سوال برای من مطرح شد که ما باید گواهنامه رانندگی را هم ترجمه کنیم اصلا بدردمیخوره ترجمه ان یا هزینه اضافی هست ؟
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
(2015-05-23 ساعت 15:18)ed2008 نوشته:  سلام دوستان من امروز رفتم مدارکم را برای ترجمه دادم به دارالترجمه مستجابی در اصفهان یک تخفیف خیلی خوبی هم گرفتم هم منشی خوبی دارند که راهنمایی خیلی خوب میکنه و هم اینکه خود جناب مستجابی آدم باشخصیتی هستند خلاصه من که واقعا تخفیف خیلی خوبی گرفتم که خیلی راضی هستم حالا که برگشتم خانه یک لحظه این سوال برای من مطرح شد که ما باید گواهنامه رانندگی را هم ترجمه کنیم اصلا بدردمیخوره ترجمه ان یا هزینه اضافی هست ؟

فکر نکنم ترجمه گواهینامه بدردت بخوره چون دوست من که پارسال رفته آمریکا از اول امتحان داد گواهینامه گرفت
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-05-23 ساعت 15:18)ed2008 نوشته:  سلام دوستان من امروز رفتم مدارکم را برای ترجمه دادم به دارالترجمه مستجابی در اصفهان یک تخفیف خیلی خوبی هم گرفتم هم منشی خوبی دارند که راهنمایی خیلی خوب میکنه و هم اینکه خود جناب مستجابی آدم باشخصیتی هستند خلاصه من که واقعا تخفیف خیلی خوبی گرفتم که خیلی راضی هستم حالا که برگشتم خانه یک لحظه این سوال برای من مطرح شد که ما باید گواهنامه رانندگی را هم ترجمه کنیم اصلا بدردمیخوره ترجمه ان یا هزینه اضافی هست ؟
آمریکا رو نمیدونم ولی بعضی کشورا برا اینکه گواهینامه فوا بدن اصل و ترجمه گواهینامه رو میخان
سلام alikh درسته مثلا المان میخواهد ترجمه را چون گواهنامه ایران انجا فقط 6 ماه اعتبار داره بعد از ان باید تعویض کرد که باز باید امتحان داد فقط مزیتش این هست که ساعت اموزش رانندگی کمتری میروید ولی امریکا .؟؟؟؟
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 15:47)ed2008 نوشته:  سلام alikh درسته مثلا المان میخواهد ترجمه را چون گواهنامه ایران انجا فقط ۶ ماه اعتبار داره بعد از ان باید تعویض کرد که باز باید امتحان داد فقط مزیتش این هست که ساعت اموزش رانندگی کمتری میروید ولی آمریکا .؟؟؟؟
استرالیا هم همینطور بود با ترجمه تا 6 ماه میتونسی رانندگی کنی
و با اون بعد از قبولی تو تستها مستقیم بهت گواهینامه فول میدن وگرنه L1 میدن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان