کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-23 ساعت 20:10)MSDJVD نوشته:  سلام . کیس نامبر من حدود 2300 هستش یک هفته پیش سابمیت کردم . الان مشکلی که دارم اینکه که تاریخ پاسپورت شوهرم تا ۸ ، ۲۰۱۶ هشتش و چون سربازی تو ارتش بوده احتمال ap هستش . حالا چکار کنم . تمدید کنیم پاسپورت را و اصلاحیه بفرستیم . یا اینکه راهی بعدا هست . معمولا حداکثر کلییر چند ماه طول می کشه .
سلام زمان کلیرنس از چند هفته و تا یکسال ممکنه طول بکشه بستگی به کیس و ...داره.ولی شما می تونید پاسپورت رو عوض کنید و موقع مصاحبه پاسپورت جدید و قدیمی رو با هم ببرید و بگید چون زمانش کم بود تمدید کردید.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، مهتاب.م
دوستان این فرم D260 من هنوز پر نکردم کسانی که پر کردن و ارسال کردند همون موقع باید پرینت بگیری یا میشه هر موقع خواستیم باز وارد شویم و پرینت بگیریم چون من توی خانه پرینتر ندارم گفتم میشه تو خانه فرم را پر کرد و ارسال کرد بعد رفت کافی نت ها و وارد سیستم شد و دوباره از فایلی ارسالی پرینت گرفت میشه؟
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-05-23 ساعت 20:10)MSDJVD نوشته:  سلام . کیس نامبر من حدود 2300 هستش یک هفته پیش سابمیت کردم . الان مشکلی که دارم اینکه که تاریخ پاسپورت شوهرم تا ۸ ، ۲۰۱۶ هشتش و چون سربازی تو ارتش بوده احتمال ap هستش . حالا چکار کنم . تمدید کنیم پاسپورت را و اصلاحیه بفرستیم . یا اینکه راهی بعدا هست . معمولا حداکثر کلییر چند ماه طول می کشه .

سلام اصلا نگران تعویض پاسپورت نباشید. حتی بعداز دریافت ویزا هم میتونید پاسپورت تعویض کنید و با پاس جدید و قدیمی که ویزا توشه به امریکا وارد بشید.
قبل از مصاحبه هم میتونید عوض کنید و روز مصاحبه پاس قدیمی رو همراتون داشته باشید. انقدر مسئله عادی هستش که ممکنه در موردش سوالم نپرسن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ed2008 ، ghobad2121 ، لطف اله
(2015-05-23 ساعت 20:53)ed2008 نوشته:  دوستان این فرم D260 من هنوز پر نکردم کسانی که پر کردن و ارسال کردند همون موقع باید پرینت بگیری یا میشه هر موقع خواستیم باز وارد شویم و پرینت بگیریم چون من توی خانه پرینتر ندارم گفتم میشه تو خانه فرم را پر کرد و ارسال کرد بعد رفت کافی نت ها و وارد سیستم شد و دوباره از فایلی ارسالی پرینت گرفت میشه؟

شما بعد از سابمیت چند گزینه دارید و یکیش ارسال فرم تآییدیه به ایمیل خودت یا دیگرانه. میتونی برا خودت ایمیلش کنی و بعد در کافی نت پرینت کنی.
در ضمن همیشه میتونی فرم رو باز و رویت کنی ولی تغیری نمیشه در اطلاعاتش واردکنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ed2008 ، sosol
من دانشجوی دکترای پزشکی هستم.در گزینه تعداد حضور در موسسه آموزشی چنر باید بزنم؟یکی دیپلم و یکی پیش .درسته؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 20:48)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 19:36)ghobad2121 نوشته:  

(2015-05-23 ساعت 19:36)ghobad2121 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 17:06)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان ببخشید چندتا تا سوال دارم

1_ من دانشجوی ارشد هستم در فرضی که اصلا تا روز مصاحبه مدرکم رو بگیرم یا نگیرم لطفا راهنمایی فرمایید در کجای فرم 260 باید دانشجوی ارشد بودنم رابنویسم و انتهای ان چه زمانی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2_با توجه به این که امکان ارایه برگه تمکن مالی مناسب از طریقه بانکم برام میسر هست ایا لزومی به معرفی اسپانسر در آمریکا هم دارد؟؟/////؟؟؟؟؟ایا امکان تهیه و ارایه اسپانسر و برگه تمکن مالی باهم وجود دارد؟؟؟؟و مزیت تلقی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از لطفتون مچکرم
یعنی به عقیده شما الان نبایستی جایی قید بشه که من دانشجوی ارشد هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و پنهان کاری نیست؟؟/
نه پنهان کاری نیست.چون از شما مدارکی که دارین رو خواسته،نه مدارکی که در آینده می گیرین.وگرنه تاریخ پایان ازتون نمی خواست.اصلا نگران نیاشید.
مچکرم الیس
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-23 ساعت 21:20)behiad نوشته:  من دانشجوی دکترای پزشکی هستم.در گزینه تعداد حضور در موسسه آموزشی چنر باید بزنم؟یکی دیپلم و یکی پیش .درسته؟
اگه آخرین مدرکی که دارین پیش دانشگاهیه،بله.
تشکر کنندگان: ed2008 ، ghobad2121
have you attend any educational institutions at a secondary level or above??
این رو باید بله بزنیم دیگه نه؟
تشکر کنندگان:
سلام کیس نامبر من بالای 2700 هست و هنوز فرم 260 رو ارسال نکردم میخواستم بدونم ارسال فرم 260 مرحله ی اول هست؟ اگه نیست قبل از اون چه مراحلی هست؟ و اگه فرم 260 مرحله ی اول هست بعد از اون چه مراحلی هست؟
کارنت و کلییر یعنی چی؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 22:08)behiad نوشته:  have you attend any educational institutions at a secondary level or above??
این رو باید بله بزنیم دیگه نه؟
بله
تشکر کنندگان: Pooya_fe@yahoo.com
(2015-05-23 ساعت 22:08)Pooya_fe@yahoo.com نوشته:  سلام کیس نامبر من بالای 2700 هست و هنوز فرم 260 رو ارسال نکردم میخواستم بدونم ارسال فرم 260 مرحله ی اول هست؟ اگه نیست قبل از اون چه مراحلی هست؟ و اگه فرم 260 مرحله ی اول هست بعد از اون چه مراحلی هست؟
کارنت و کلییر یعنی چی؟
ممنون
بله،مرحله ی اوله و بعد شما واکسنهاتون و مدارک مورد نیاز از جمله ترجمه مدارک شناسایی و تحصیلی و تمکن مالی تون رو تکمیل می کنید تا هر وقت کارنت شدید(یعنی در بولتن ویزا در جدول کات آف شماره کیس شما زیر کیس نامبر اعلام شده در جدول روبروی آسیا بود)،نامه ی دعوت به مصاحبه دریافت کنید.و بعد از مصاحبه یا ویزای یکضرب می گیرید.یا وارد مرحله کلیرنس،همون FBI چک می شین و در صورت کلیر شدن(طی شدن مراحل اداری بررسی پروندتون) قبل از تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۶ و قبل از اتمام محدودیت ویزای لاتاری،ویزا دریافت می کنید.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، ghobad2121 ، maral-map
سلام
واقعا ممنونم از دوستاني كه جواب ميدن به سوالها تا اينجا خيلي به من كمك كردن.
من فرم ها رو فرستادم و تكميل كردم، فقط ابن فرم ds1810 كه براي سربازي هست رو اگه ميشه يك مقدار توضيح ميدين؟ من پسر بزرگم زمان ورود به امريكا ١٨ سالش تمومه و بايد براي اين فرم اقدام كنه.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
قبولی dv2016 هستم کیس 5xxx
الان من که به همراه خانومم داریم اقدام میکنیم ( یعنی دو نفریم و بچه نداریم ) چند دلار باید توو حساب داشته باشیم؟ 19920؟
معادلشو به ریال بخوام حساب کنم با ارز مرجع دولتی مبنای اوناست یا دلار آزاد؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان واسه ترجمه مدارک ریز نمرات هم میخوان ؟ کدوم مقاطع تحصیلی ؟ اگه بهشون دسترسی نداشته باشم چکار کنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 23:20)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان واسه ترجمه مدارک ریز نمرات هم میخوان ؟ کدوم مقاطع تحصیلی ؟ اگه بهشون دسترسی نداشته باشم چکار کنم
ریز نمرات اجباری نیست،گاها شده که درخواست کردن و دوستان برای احتیاط میگن بگیرید.از ما حتی ترجمه ی کارت پایان خدمت هم نگرفتن،اصلش رو هم نگاه نکردن.ولی از بعضی ها ریز نمرات خواستن.اگر می تونید از پیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی ریز نمرات بگیرید،حتی ممکنه بعدا هم بدردتون بخوره.
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، ghobad2121 ، َalikh ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان