موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اگر بخوام فرم کسی رو که در ایرانه و خودش کامل کرده دوباره در کشور دیگه ای که هستم چک کنم نمیشه صفحه اول ورود به فرم اپلیکانت بزنم؟ یعنی اونها ای پی رو چک میکنن؟ ایرادی نداره کسی غیر از اپلیکانت فرم رو کامل کنه؟
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تفاوت رسته با SPICIALTY چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ترجمه مدارک لیسانس و فوق لیسانس و شناسنامم واسه سال ۲۰۱۴ هستش. آیا تاریخ ترجمه واسه آفیسر مهمه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مجدد کل سوالات مهمم رو میپرسم امیدوارم جواب بگیرم و سوال دیگران هم باشد.
من سینا هستم 23 ساله.برنده 2016 لاتاری هستم.برای اینکه سوالمو بهتر موجه بشید ابتدا شرایطمو توضیح میدم.
من دارای مدرک لیسانس و در فرجه یک ساله بعد از لیسانسم می باشم.مشکل من این است با توجه به کیس نامبر 64xx و اینکه مصاحبه ی من سال آینده می باشد من در اون تاریخ سربازم که دوراه دارم که میخواستم راهنمایی کنید.
1-باتوجه به برنامه ای که از قبل داشتم برای ادامه تحصیل مهر امسال و یا فروردین سال دیگه به آلمان برم و از آنجا به ترکیه برم و برای گرین کارتم اقدام کنم.که درین رابطه سوالم اینه اینکار مشکلی ندارد ینی اقدام از آلمان با ویزای دانشجویی آلمان مشکلی ندارد؟خوبیه این روش اینه مدارک تحصیلیم آزاد میشه.
2-در اشد داخل کشور اقدام کنم و پذیرفته بشم و در زمان مصاحبه با معافیت تحصیلی و به منظور سفر تفریحی خارج بشم که درین رابطه هم میخواستم بدونم مشکلی نمیخورم؟چون بدیه این راه اینه که من مدرک اصل دانشنامه لیسانسمو نمیتونم بگیرم که همینجا این سوال پیش میاد که میتونم با ریز نمرات لیسانس میتونم ادامه تحصیل بدم در آلمان یا خیر؟
3-در جمع بندیه دو گزینه بالا یه ریسک بالایی وجود داره و اون اینه که برای ادامه تحصیل در آلمان من باید ارشد پذیرفته شده داخل کشور رو قبل از یک سال از شروع تحصیل انصراف بدم که بتونم از حق یک بار انصراف و ادامه معافیت تحصیلی در همون مقطع(ارشد آلمان)استفاده کنم و به آلمان برم حال این بحث وجود داره که در صورت استفاده از روش دوم انصراف قاعدتا نباید بدم تا زمانی که ویزای آمریکام بیاد تا بتونم مجدد برای رفتن به آمریکا خارج بشم.حال اگه ویزام نیاد تا قبل از یک سال شروع از ارشدم ینی مهر سال آینده دیگه برای آلمان هم نمیتونم اقدام کنم و هم گزینه آلمان و هم گرین کارت را از دست میدم.برای همین میخوام کمکم کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فعلا كه متاسفانه هنوز كسى جواب بنده رو نداده و من همچنان منتظرم...
در مورد سوال شما، منظور همان كد پستى است...
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-24 ساعت 23:30)sinar نوشته: دوستان من مجدد کل سوالات مهمم رو میپرسم امیدوارم...
سلام سینا جان من جواب سوالات شمارو میدونم ولی میخوام یه پیشنهادی بکنم که با خیال راحت بری مشورت کنی و بهترین راه ممکن رو انتخاب کنی. واقعآ حیفه شانس لاتاری رو از دست بدی. با مدیریت پاریز تراول که شماره هاش بالای همه صفحه ها موجوده مشورت کن02144622214
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-25 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-25 ساعت 00:52 توسط m.ghoreishi.)
(2015-05-24 ساعت 23:43)sinar نوشته: (2015-05-24 ساعت 17:55)m0haj3r نوشته: سلام دوستان.....
من هم سوالى مشابه سوال دوستمون دارم و ممنون ميشم راهنمايى كنيد..
من دانشجوى ارشد در خارج از ايران هستم با ويزاى دانشجويى ولى هنوز مدرك ارشدم رو دريافت نكردم ولى تا زمان مصاحبه صددرصد مدركم رو خواهم داشت..
آيا من هم نبايد دانشجوى ارشد بودنم رو اعلام كنم در حاليكه دليل من براى بيرون از ايران بودن، تحصيل بوده واين مدت مشغول تحصيل بودم؟!!
٢- در مورد آدرس در امريكا، ٣ نوع سوال پرسيده شده، ميشه بفرماييد هر كدوم رو چطور پر كنيم؟
سوال اول) ادرس محل اقامتتون در امريكا
سوال دوم) آيا گرين كارت به اين آدرس ارسال بشه؟
سوال سوم) آدرس و مشخصات مالك و اينكه مجدد پرسيده شده گرين كارت به اين آدرس پست بشه؟!!
ميشه اولى رو ادرس وارد نكرد و دومى رو خير زد و سومى رو ادرس وارد كرد؟!!!! به چه صورت؟
با تشكر
ممنون منم همین سوالارو دارم در مورد postal code همون کد پستی ؟؟ منطقه پستی منظور چیه ؟
دوستان هیچ دلیلی نداره دانشجو بودن در خارج رو مخفی کنید. اساس کار بر مبنای صداقت هستش و مطمئنن با اطلاعات درست دادن احتمال موفقیت شما بیشتر خواهد بود تا خدایی نکرده اطلاعات دروغی از خودتون بدین.
در مورد ادرس میتونید فعلا ادرس اشنایی رو بدید و تا روز ورود فرصت برای تعویض ادرس دارید پس خیلی مهم نیست. در مورد شماره 2 بله . سوال 3 هم بله.
کد پستی اختیاریه و میتونید جواب ندید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بسيااار بسيار ممنونم از پاسختون و توجهتون......
آنچه تا به حال خونده بودم در اين فروم، اين بود كه كسانى كه هنوز مدرك نگرفتن ، يعنى مثلا دانشجوى ارشدى كه هنوز مدرك ارشدش رو نگرفته، نبايد دانشجوى ارشد بودن رو اعلام كنه، واسه همين اين شبهه براى من ايجاد شده بود ....
اى كاش افرادى كه پاسخ ميدهند، همگى متفق النظر باشند ، چون اينطور ادم به اشتباه ميفته.....
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم...
ممنون جناب قريشى ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم روش چک کردن به چه صورته؟ مثلا ممکنه اسم افراد رو تو گوگل سرچ کنن؟ کسایی که سابقه کار پژوهشی دارن تعدادی مقاله و کار پژوهشی ثبت شده تو اینترنت دارن...ازون طریق می تونن به سابقه کار افراد و فیلد کاریشون پی ببرن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با تجربه لطفا محض رضای خدا ی جواب واحد به من بدین تا فرمم رو سابمیت کنم.
در قسمت BRANCH علاوه بر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (I.R.G.C) ایا الزامی هست نیروی زمینی رو هم قید کرد یا خیر؟؟؟؟؟؟
چنانچه پاسخ بلی هست,متاسفانه بعد از نوشتن عبارت فوق امکان اضافه نمودن نوع نیروی مربوزه وجود ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-24 ساعت 14:53)mohammad1980 نوشته: سلام دوستان
کسی که دیپلم فنی داره فقط .و زمان مصاحبش سال آینده هست. مشکلی نداره فرم ها بگذاره بعده مهر ارسال کنه ؟ تا اون موقع پیش دانشگاهیش رو میگیره. اشکال نداره زمان دریافت پیش دانشگاهی بعد از قبولی هست و ماله قبل ثبت نام نیست؟
نه دوست من اشکال نداره
ولی من جای شما بودم این کار رو نمی کردم
مگر اینکه کیس نامبر خیلی بالایی داشته باشم
اگر کیستون بالای 5000 هست به نظرم مشکلی براتون پیش نمیاد
یادتون باشه اینو بر اساس تجربه 2015 میگم
ممکنه 2016 سال متفاوتی باشه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن