موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ببخشید من به تردید افتادم لطفا به من جواب واحد بدین.
branch of service در واقع میشه سپاه یا ارتش و ... ایا بایستی نوع ان رو هم نوشت.مثلا نیروی دریایی یا زمینی؟؟؟؟؟؟؟چون توی فرم اصلا ظرفیت کلماتیش جا نمیده چیزی بیشتر نوشت.
منظور از رسته چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تخصص نظامی military spiciality)؟؟؟؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مثلا ریزنمرات مقطع کارشناسی ۸ ترم را باید ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
من هم کاردانیم رو ترجمه کردم،هم کارشناسی،اونجا بدرد نخورد.ولی اینجا داره به یه دردی میخوره.
[/quote]
ریز نمرات همراه هم لازمه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-24 ساعت 13:00)m_kh نوشته: (2015-05-24 ساعت 10:19)َalikh نوشته: (2015-05-23 ساعت 16:04)m_kh نوشته: سلام من ٤ سال در يك شركت خصوصي معماري كار ميكنم به نظرتون كلرينس ميشم
اگه سربازی نرفتی انشالا یه ضربی
هاها من خانمم
کلا اینجوری که من از صحبتهای بچه های قبلی فهمیدم خانوم ها خیلی راحت تر یکضرب میگیرن...
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان برنده ۲۰۱۶ کسی از اهواز یا مسجدسلیمان هست اگه هست پیغام خصوصی بده از نزدیک تبادل نظر کنیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض تبریک به برندگان امسال که امیدوارم امسال همه به هم کمک کنیم و مشکلی نخوریم.من تاپیکی جدا ندیدم.
سوالی داشتم و اون اینکه گواهی موقت دانشگاه و یا ریزنمرات اون برای آفیسر معتبره؟چوون من مدرکمو لیسانس زدم ولی به خاطر سربازی دانشنامه مم رو بهم نمیدن.حتی دیپلمم هم نمیدادن که امروز واقعا بعد چند ماه دوندگی خداروشکر تونستم بگیرم.
آیا با ریز نمرات ترجمه شده میتونیم در آمریکا ادامه تحصیل بدیم؟
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
شما میتونین وثیقه بدین مدرک رو بگیرین
بهتره مدرک رو داشته باشین تا به این علت بهتون کسری مدرک نخوره
برای آفیسر مهمه دیپلم داشته باشین و دروغ نگین پس چون نوشتین لیسانس دارین اگه نتونستین مدرک رو بگیرین همون موقت رو ترجمه کنین بعضی دارترجمه ها این کار رو می کنن در نهایت یه نامه هم از امور بین الملل دانشگاتون هم بگیرین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن