کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-24 ساعت 03:15)nimashariat نوشته:  سلام.ببخشید منظورتون از اپدیت دقیقا چیه و از کجا باید چکش کرد؟ من تازه ۲ روزه فرم 260 رو فرستادم.آپدیت قبل مصاحبه هم هست؟
یه سوال دیگه.بر خلاف فرم pdf 260 که از مهاجرسرا گرفته بودم تو این فرم در باره علت نرفتن به سربازی جایی واسه توضیح نداشت.آیا امسال اینجوری شده؟
ممنون.
تا وقت مصاحبت نرسه آپدیتی نداری
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، ed2008 ، nimashariat
(2015-05-24 ساعت 01:25)admin2016 نوشته:  سلام
ببخشید این فرم رو کی باید ارسال کنیم؟
اگه دلیلی برا به تاخیر انداختن دارین , بدونید تا 6 ماه قبل از مصاحبه بهتره بفرستید
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، ed2008
(2015-05-24 ساعت 00:05)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 23:56)Rira_1982 نوشته:  سلام
به نظرتون ترجمه مدارک از الان یه کمی زود نیست؟ مگه نباید ترجمه ها جدید باشه
مثلا اگر زمان تقریبی مصاحبه فروردین یا اردیبهشت سال آینده باشه ، بهتر نیست زمستان ترجمه کنیم؟

شماره کیس من کمتر از 2100 هستش میگن واسه پرکردن فرم 260 باید ترجمه مدارک را داشته باشی
برا فرم لازم نیست برا مصاحبه لازمه
از الان میتونین فقط مواظب باشین بتون نگن که ترجمه بیشتر از 6 ماه اعتبار نداره دوباره پول ازتون بگیرن
تشکر کنندگان: ed2008 ، shahram.mis1356
(2015-05-24 ساعت 01:09)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
کسی که دیپلم فنی داره فقط .و زمان مصاحبش سال آینده هست. مشکلی نداره فرم ها بگذاره بعده مهر ارسال کنه ؟ تا اون موقع پیش دانشگاهیش رو میگیره. اشکال نداره زمان دریافت پیش دانشگاهی بعد از قبولی هست و ماله قبل ثبت نام نیست؟
نه فقط بستگی به شماره کیست داره که ممکنه مصاحبت به تعویق بیوفته ولی چون بدون پیش دانشگاهی ریجکت میشی حتما لازم داری
تشکر کنندگان: ed2008
دوستان عزیز ببخشید من به تردید افتادم لطفا به من جواب واحد بدین.

branch of service در واقع میشه سپاه یا ارتش و ... ایا بایستی نوع ان رو هم نوشت.مثلا نیروی دریایی یا زمینی؟؟؟؟؟؟؟چون توی فرم اصلا ظرفیت کلماتیش جا نمیده چیزی بیشتر نوشت.
منظور از رسته چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تخصص نظامی military spiciality)؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 10:41)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز ببخشید من به تردید افتادم لطفا به من جواب واحد بدین.

branch of service در واقع میشه سپاه یا ارتش و ... ایا بایستی نوع ان رو هم نوشت.مثلا نیروی دریایی یا زمینی؟؟؟؟؟؟؟چون توی فرم اصلا ظرفیت کلماتیش جا نمیده چیزی بیشتر نوشت.
منظور از رسته چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تخصص نظامی military spiciality)؟؟؟؟
ذbranch رو مثلا سپاه زمینی بزنین - speciality توپخانه یا اداری یه پیاده یا هر چی بودین
تشکر کنندگان: ed2008 ، ghobad2121
مثلا ریزنمرات مقطع کارشناسی ۸ ترم را باید ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
من هم کاردانیم رو ترجمه کردم،هم کارشناسی،اونجا بدرد نخورد.ولی اینجا داره به یه دردی میخوره.
[/quote]

ریز نمرات همراه هم لازمه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 22:35)arminbhz نوشته:  سلام
واقعا ممنونم از دوستاني كه جواب ميدن به سوالها تا اينجا خيلي به من كمك كردن.
من فرم ها رو فرستادم و تكميل كردم، فقط ابن فرم ds1810 كه براي سربازي هست رو اگه ميشه يك مقدار توضيح ميدين؟ من پسر بزرگم زمان ورود به امريكا ١٨ سالش تمومه و بايد براي اين فرم اقدام كنه.
كسي از دوستان اطلاعي نداره درباره ي اين فرم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 10:30)َalikh نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 01:25)admin2016 نوشته:  سلام
ببخشید این فرم رو کی باید ارسال کنیم؟
اگه دلیلی برا به تاخیر انداختن دارین , بدونید تا ۶ ماه قبل از مصاحبه بهتره بفرستید
خب من شمارم 6300 هست.یعنی کی بفرستم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 10:19)َalikh نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 16:04)m_kh نوشته:  سلام من ٤ سال در يك شركت خصوصي معماري كار ميكنم به نظرتون كلرينس ميشم
اگه سربازی نرفتی انشالا یه ضربی

هاها من خانمم
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 13:00)m_kh نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 10:19)َalikh نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 16:04)m_kh نوشته:  سلام من ٤ سال در يك شركت خصوصي معماري كار ميكنم به نظرتون كلرينس ميشم
اگه سربازی نرفتی انشالا یه ضربی

هاها من خانمم
کلا اینجوری که من از صحبتهای بچه های قبلی فهمیدم خانوم ها خیلی راحت تر یکضرب میگیرن...
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان: m_kh
سلام دوستان برنده ۲۰۱۶ کسی از اهواز یا مسجدسلیمان هست اگه هست پیغام خصوصی بده از نزدیک تبادل نظر کنیم
تشکر کنندگان:
سلام و عرض تبریک به برندگان امسال که امیدوارم امسال همه به هم کمک کنیم و مشکلی نخوریم.من تاپیکی جدا ندیدم.
سوالی داشتم و اون اینکه گواهی موقت دانشگاه و یا ریزنمرات اون برای آفیسر معتبره؟چوون من مدرکمو لیسانس زدم ولی به خاطر سربازی دانشنامه مم رو بهم نمیدن.حتی دیپلمم هم نمیدادن که امروز واقعا بعد چند ماه دوندگی خداروشکر تونستم بگیرم.
آیا با ریز نمرات ترجمه شده میتونیم در آمریکا ادامه تحصیل بدیم؟
تشکر کنندگان:
شما میتونین وثیقه بدین مدرک رو بگیرین
بهتره مدرک رو داشته باشین تا به این علت بهتون کسری مدرک نخوره
برای آفیسر مهمه دیپلم داشته باشین و دروغ نگین پس چون نوشتین لیسانس دارین اگه نتونستین مدرک رو بگیرین همون موقت رو ترجمه کنین بعضی دارترجمه ها این کار رو می کنن در نهایت یه نامه هم از امور بین الملل دانشگاتون هم بگیرین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: sinar ، ed2008
(2015-05-24 ساعت 13:40)varchandi نوشته:  شما میتونین وثیقه بدین مدرک رو بگیرین
بهتره مدرک رو داشته باشین تا به این علت بهتون کسری مدرک نخوره
برای آفیسر مهمه دیپلم داشته باشین و دروغ نگین پس چون نوشتین لیسانس دارین اگه نتونستین مدرک رو بگیرین همون موقت رو ترجمه کنین بعضی دارترجمه ها این کار رو می کنن در نهایت یه نامه هم از امور بین الملل دانشگاتون هم بگیرین

برای وثیقه گذاشتن و آزاد سازی مدرک نیاز به پذیرش از یکی از دانشگاه های خارج می باشد.این نامه ای که میگید چیه؟ ممنونم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان