کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
highest level of education رو چی باید بزنیم.
high school ,no degree یعنی چی؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میخواستم سه تا سوال بپرسم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- من برنده لاتاری شدم. همسرم دو سال در دوبی زندگی کرده و من آدرس ایشون رو زدم جزو آدرس های محل زندگی در قسمت فرم همسر. حالا سوال من این هست که آیا برای همسرم باید برای اون دو سال گواهی سوپیشینه از امارات بگیرم یا اصلا همچین چیزی نمیخواد؟
2- عقدنامه باید تمامی صفحات ترجمه بشه یا اینکه اون دو صفحه اصلی کافی هست؟
3- در قسمت branch سربازی من ننوشتم سپاه یا ارتش. این آیا مهم هست یا اینکه تو مصاحبه میپرسن و همونجا اعلام میکنم و ایشالا مشکلی هم پیش نمیاد؟
ممنون از دوستانی که اطلاعات دقیق دارن و راهنمایی میکنن.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 14:34)behiad نوشته:  highest level of education رو چی باید بزنیم.
high school ,no degree یعنی چی؟
یعنی بالاترین مدرک تحصیلیتون
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 14:37)masoud1362 نوشته:  سلام دوستان
۱- من برنده لاتاری شدم. همسرم دو سال در دوبی زندگی کرده و من آدرس ایشون رو زدم جزو آدرس های محل زندگی در قسمت فرم همسر. حالا سوال من این هست که آیا برای همسرم باید برای اون دو سال گواهی سوپیشینه از امارات بگیرم یا اصلا همچین چیزی نمیخواد؟
۲- عقدنامه باید تمامی صفحات ترجمه بشه یا اینکه اون دو صفحه اصلی کافی هست؟
۳- در قسمت branch سربازی من ننوشتم سپاه یا ارتش. این آیا مهم هست یا اینکه تو مصاحبه میپرسن و همونجا اعلام میکنم و ایشالا مشکلی هم پیش نمیاد؟

بله برای همسرتون باید سوپیشینه بگیرید
برنچ سربازیتونو بهتر بود مینوشتید
عقدنامه هم تمام صفحات ترجمه میشه البته کل ترجمش یه صفحه است
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان
کسی که دیپلم فنی داره فقط .و زمان مصاحبش سال آینده هست. مشکلی نداره فرم ها بگذاره بعده مهر ارسال کنه ؟ تا اون موقع پیش دانشگاهیش رو میگیره. اشکال نداره زمان دریافت پیش دانشگاهی بعد از قبولی هست و ماله قبل ثبت نام نیست؟
تشکر کنندگان:
اگه میشه در مورد آدرس هایی که باید در آمریکا بدیم یه توضیحی بدید؟ این که آدرسی که میخواید برید یا غیره.ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 14:53)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
کسی که دیپلم فنی داره فقط .و زمان مصاحبش سال آینده هست. مشکلی نداره فرم ها بگذاره بعده مهر ارسال کنه ؟ تا اون موقع پیش دانشگاهیش رو میگیره. اشکال نداره زمان دریافت پیش دانشگاهی بعد از قبولی هست و ماله قبل ثبت نام نیست؟

(2015-05-24 ساعت 15:00)sinar نوشته:  اگه میشه در مورد آدرس هایی که باید در آمریکا بدیم یه توضیحی بدید؟ این که آدرسی که میخواید برید یا غیره.ممنون

دوستان در مورد این سوالات دفعات زیادی پاسخ داده شده لطفآ جهت جلوگیری از تکراری بودن پاسخها تاپیکهای مربوطه رو مطالعه کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: sinar ، لطف اله ، maral-map
(2015-05-24 ساعت 11:03)َalikh نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 10:41)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز ببخشید من به تردید افتادم لطفا به من جواب واحد بدین.

branch of service در واقع میشه سپاه یا ارتش و ... ایا بایستی نوع ان رو هم نوشت.مثلا نیروی دریایی یا زمینی؟؟؟؟؟؟؟چون توی فرم اصلا ظرفیت کلماتیش جا نمیده چیزی بیشتر نوشت.
منظور از رسته چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تخصص نظامی military spiciality)؟؟؟؟
ذbranch رو مثلا سپاه زمینی بزنین - speciality توپخانه یا اداری یه پیاده یا هر چی بودین

مرسی اقا علی
توی فرم جای کافی نیست که هم سپاه رو نوشت هم نیروی زمینی.
ضمنا در کارت پایان خدمت من رسته رو خالی هست.
تشکر کنندگان:
دوستان یکی از دوستان من برنده لاتاری هست اما مدرک فنی کامپیوتر و دیپلم نظام قدیم داره ایا واجد شرایط 12 سال تحصیل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا اگر پاسخ خیر هست سابقه دو سال کارش رو چجوری باید ارایه بده؟؟؟؟؟؟؟//
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 14:53)varchandi نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 14:37)masoud1362 نوشته:  سلام دوستان
۱- من برنده لاتاری شدم. همسرم دو سال در دوبی زندگی کرده و من آدرس ایشون رو زدم جزو آدرس های محل زندگی در قسمت فرم همسر. حالا سوال من این هست که آیا برای همسرم باید برای اون دو سال گواهی سوپیشینه از امارات بگیرم یا اصلا همچین چیزی نمیخواد؟
۲- عقدنامه باید تمامی صفحات ترجمه بشه یا اینکه اون دو صفحه اصلی کافی هست؟
۳- در قسمت branch سربازی من ننوشتم سپاه یا ارتش. این آیا مهم هست یا اینکه تو مصاحبه میپرسن و همونجا اعلام میکنم و ایشالا مشکلی هم پیش نمیاد؟

بله برای همسرتون باید سوپیشینه بگیرید
برنچ سربازیتونو بهتر بود مینوشتید
عقدنامه هم تمام صفحات ترجمه میشه البته کل ترجمش یه صفحه است
خب الان واسه قضیه سربازی چیکار کنم؟ نیاز هست ایمیل بزنم به kcc؟
یک صفحه؟؟؟؟ دارالترجمه میگه همشو ترجمه میکنه. فکر کنم بیشتر از یک صفحه میشه.راستی اگه عقدنامه رو دزد برده باشه و رونوشت عقدنامه باشه. ( چون عقدنامه المثنی صادر نمیشه) اونو مشکلی ندارن روش؟ اسم همسرم تو شناسنامه هست و اسم منم تو شناسنامه ایشون.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 15:12)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 14:53)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان

(2015-05-24 ساعت 15:00)sinar نوشته:  اگه میشه در مورد آدرس هایی که باید در آمریکا بدیم یه توضیحی بدید؟ این که آدرسی که میخواید برید یا غیره.ممنون

دوستان در مورد این سوالات دفعات زیادی پاسخ داده شده لطفآ جهت جلوگیری از تکراری بودن پاسخها تاپیکهای مربوطه رو مطالعه کنید

ممنون میشم لینک توضیح درباره آدرس هارو قرار بدید.باتشکر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.....

من هم سوالى مشابه سوال دوستمون دارم و ممنون ميشم راهنمايى كنيد..

من دانشجوى ارشد در خارج از ايران هستم با ويزاى دانشجويى ولى هنوز مدرك ارشدم رو دريافت نكردم ولى تا زمان مصاحبه صددرصد مدركم رو خواهم داشت..
آيا من هم نبايد دانشجوى ارشد بودنم رو اعلام كنم در حاليكه دليل من براى بيرون از ايران بودن، تحصيل بوده واين مدت مشغول تحصيل بودم؟!!

٢- در مورد آدرس در امريكا، ٣ نوع سوال پرسيده شده، ميشه بفرماييد هر كدوم رو چطور پر كنيم؟

سوال اول) ادرس محل اقامتتون در امريكا

سوال دوم) آيا گرين كارت به اين آدرس ارسال بشه؟

سوال سوم) آدرس و مشخصات مالك و اينكه مجدد پرسيده شده گرين كارت به اين آدرس پست بشه؟!!

ميشه اولى رو ادرس وارد نكرد و دومى رو خير زد و سومى رو ادرس وارد كرد؟!!!! به چه صورت؟

با تشكر
تشکر کنندگان: sinar
سلام این فرم DS261 چی هست و مال چه افرادی هست ؟
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
تشکر کنندگان: sinar
(2015-05-24 ساعت 18:31)srmir نوشته:  سلام این فرم DS261 چی هست و مال چه افرادی هست ؟

این لینک رو مطالعه کنید
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A8...#pid605880
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان ببخشید من بارها سوال کردم دوستان عزیز جواب دادن اما بازهم به نتیجه نرسیدم من اگر بخواهم IRGC رو به عنوان BRANCH OF SERVICE بصورت کامل بنویسم دیگه امکان نوشتن <نیروی زمینی..>نیست لطفا راهنمایی فرمایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان