کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام
چطوری می تونم فرم بگیرم
مزسی
تشکر کنندگان:
سلام منم فرم 260و پر کردم و فرستادم، ی سوال دارم
تو قسمت شماره تلفنا من با اینکه زدم بیکارم فیلده Work Phone Number یه شماره دیگه خودمو زدم و با فرمت ...98916+ وارد کردم بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرممو آنلاک کنم؟ نامبرمم حدود 33XX هستش
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 11:51)simsim2016 نوشته:  سلام منم فرم 260و پر کردم و فرستادم، ی سوال دارم
تو قسمت شماره تلفنا من با اینکه زدم بیکارم فیلده Work Phone Number یه شماره دیگه خودمو زدم و با فرمت ...98916+ وارد کردم بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرممو آنلاک کنم؟ نامبرمم حدود 33XX هستش

سلام .
خیر نیاز نبود بنویسید ولی حالا که نوشتی مشکلی نداره و نیاز به انلاک کردن نیست.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: simsim2016
سلام دوستان عزیز
در پر کردن فرم ها متوجه یک مشکل شدم که اسم یکی از اعضا رو موقع پر کردن فرم ها برای حرف "ئ" از IE استفاده کردیم ولی حالا که طبق مشخصات پاسپورت داریم پر میکنیم میبینم که برعکسه " EI". میشه لطفا راهنمایی کنین که باید چه کار کنیم . ممنون میشم
تشکر کنندگان:
Smile 
دوستان سلام
من برنده لاتاری 2016 هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون 2016 باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
1- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود 2 سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
2- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
3- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟

سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.
شماره کیس: 54XX
تاریخ رویت قبولی: May 5
کنسولگری: Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه: 16 اپریل 2016
دریافت ویزا: 20 اپریل 2016
ورود به آمریکا: 14 جون 2016
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 11:27)صمدی نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 10:28)bia2mob نوشته:  تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن

فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت

سلام دوستان وقتتون بخیر
تاریخ مصاحبه از طریق ایمیل به ما ارسال میشه یا باید توی سایت چک کنیم؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
ایمیل براتون میاد Spam را هم چک کنید. بهرحال وقتی شماره تان کارنت شد منتظر این ایمیل باشید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-05-31 ساعت 11:27)صمدی نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 10:28)bia2mob نوشته:  تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن

فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت

سلام دوستان وقتتون بخیر
تاریخ مصاحبه از طریق ایمیل به ما ارسال میشه یا باید توی سایت چک کنیم؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

بعد از این که شمارتون کارنت شد یه نامه حاوی تاریخ و ساعت مصاحبه جایگزین نامه قبولیتون میشه
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 14:04)ahmad120 نوشته:  با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- ممیز را برای ترجمه آدرس باید به صورت نقطه بنویسیم؟
۲- پر کردن فیلدهای فرم ds-260 باید همگی حروفش بزرگ باشد؟ مثل گذرنامه؟
۳- برای نوشتن کدپستی ده رقمی باید به صورت 56789-12345 بنویسم یا اگر خط تیره را ننویسیم تفاوتی ندارد؟
۴- برای نوشتن کد کشور در قسمت شماره تلفن باید به صورت 009821123456789 بنویسیم یا به صورت 9821123456789+؟ (بعضی از دوستان می گویند که شماره تلفن را باید مطابق با توصیه‌های اتحادیه بین المللی مخابرات به صورت 9802112345678 +نوشت.)
۵- ترجمه شهر مشهد را باید به صورت Mashad بنویسیم یا Mashhad؟ (در گذرنامه های الکترونیکی جدید ترجمه شهر مشهد، به صورت Mashhad نوشته شده است اما در کارت های پروازهای داخلی و نیز سایت های هواپیماهایی های بین المللی (مثل قطر ایرویز و گلف ایر و...) ترجمه شهر مشهد را به صورت Mashad نوشته اند!!!.)
۶- ترجمه استان خراسان رضوی را باید به صورت Khorasan Razavi بنویسیم یا Razavi Khorasan؟
۷- من در حد ضعیفی با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به زبان انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
۸- در حال حاضر در خدمت سربازی هستم. سوال مربوط به شغل اولیه را باید چه گزینه ای را انتخاب کنم و در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟

1-بجای ممیز نقطه
2-حروف بزرگ
3- بدون خط تیره
4-از+استفاده کن
5-دقیقا نمیدونم اما میتونی از گوگل مپ استفاده کنی ببینی مشهدو چی میزنه
6-همون khorasan razavi
7-yes بزن. اون لیست زبان هایی که می تونی صحبت کنیو میخواد شما خالی بزار
8-شغل حال حاضرو حتما عبارت خدمت اجباری سربازیو بزن. اگرم قبلا شغل دیگه ای داشتی هم باید بنویسی
تشکر کنندگان: humsun ، ریحانا ، ed2008 ، ahmad120 ، maral-map
(2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته:  دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟

سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.

به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط سیاسی و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 13:04)foroughchem نوشته:  سلام دوستان عزیز
در پر کردن فرم ها متوجه یک مشکل شدم که اسم یکی از اعضا رو موقع پر کردن فرم ها برای حرف "ئ" از IE استفاده کردیم ولی حالا که طبق مشخصات پاسپورت داریم پر میکنیم میبینم که برعکسه " EI". میشه لطفا راهنمایی کنین که باید چه کار کنیم . ممنون میشم

اول یه ایمیل بزن بگو اشتباه پر کردی اسمو و درستشو براشون تو همو ایمیل بنویس
بعد می تونی درخواست آنلاک کردن بکنی و تو فرم درستش کنی
حتما از ایمیلی که می فرستی و جوابی که میدن پرینت بگیر داشته باش
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. کیس نامبر من ۱۸۰۰ هست خواستم بدونم برای اینکه به موقع به مصاحبه دعوت بشم ختما باید تا اخر می که می شه امروز فرم رو سابمیت کنم یا اینکه بازم وقت دارم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 18:12)pupak نوشته:  سلام دوستان. کیس نامبر من ۱۸۰۰ هست خواستم بدونم برای اینکه به موقع به مصاحبه دعوت بشم ختما باید تا اخر می که می شه امروز فرم رو سابمیت کنم یا اینکه بازم وقت دارم؟
سلام
شما احتمال داره جز کارنتی های سری اول باشید و اگر روال مثل سال قبل باشد دیر فرستادن فرمتون باعث دیر دعوت شدنتون به مصاحبه می شود.قاعده ی خاصی ندارد که مثلا اگر تا آخر می فرستاده بودید سری اول به مصاحبه دعوت می شدید.شاید همین الآن هم اگر سری اول کارنت شوید به مصاحبه دعوت نشوید.پس بهتر است اگر مشکلی برای سابمیت کردن فرمتان ندارید هرچه سریعتر آن را بفرستید
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
تشکر کنندگان: shahabjafari ، ریحانا
(2015-05-31 ساعت 17:42)moj237 نوشته:  [quote='ahmad120' pid='618476' dateline='1433064843']
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- ممیز را برای ترجمه آدرس باید به صورت نقطه بنویسیم؟
۲- پر کردن فیلدهای فرم ds-260 باید همگی حروفش بزرگ باشد؟ مثل گذرنامه؟
۳- برای نوشتن کدپستی ده رقمی باید به صورت 56789-12345 بنویسم یا اگر خط تیره را ننویسیم تفاوتی ندارد؟
۴- برای نوشتن کد کشور در قسمت شماره تلفن باید به صورت 009821123456789 بنویسیم یا به صورت 9821123456789+؟ (بعضی از دوستان می گویند که شماره تلفن را باید مطابق با توصیه‌های اتحادیه بین المللی مخابرات به صورت 9802112345678 +نوشت.)
۵- ترجمه شهر مشهد را باید به صورت Mashad بنویسیم یا Mashhad؟ (در گذرنامه های الکترونیکی جدید ترجمه شهر مشهد، به صورت Mashhad نوشته شده است اما در کارت های پروازهای داخلی و نیز سایت های هواپیماهایی های بین المللی (مثل قطر ایرویز و گلف ایر و...) ترجمه شهر مشهد را به صورت Mashad نوشته اند!!!.)
۶- ترجمه استان خراسان رضوی را باید به صورت Khorasan Razavi بنویسیم یا Razavi Khorasan؟
۷- من در حد ضعیفی با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به زبان انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
۸- در حال حاضر در خدمت سربازی هستم. سوال مربوط به شغل اولیه را باید چه گزینه ای را انتخاب کنم و در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟

۱- / استفاده کن اگه اجازه میده وگه نه - یا .
۲- بزرگ
۳- بدون خط تیره
۴-از009821استفاده کن
۵-حتما mashhad
۶- khorasan razavi
۷-no بزن.زبان هایی که می تونی صحبت کنیو بزن
8- Mandatory Military Service بزن و JB رو رده نظامی که داری
تشکر کنندگان: ریحانا ، ahmad120 ، abz7739
سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-31 ساعت 18:17)L_haam نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 18:12)pupak نوشته:  سلام دوستان. کیس نامبر من ۱۸۰۰ هست خواستم بدونم برای اینکه به موقع به مصاحبه دعوت بشم ختما باید تا اخر می که می شه امروز فرم رو سابمیت کنم یا اینکه بازم وقت دارم؟
سلام
شما احتمال داره جز کارنتی های سری اول باشید و اگر روال مثل سال قبل باشد دیر فرستادن فرمتون باعث دیر دعوت شدنتون به مصاحبه می شود.قاعده ی خاصی ندارد که مثلا اگر تا آخر می فرستاده بودید سری اول به مصاحبه دعوت می شدید.شاید همین الآن هم اگر سری اول کارنت شوید به مصاحبه دعوت نشوید.پس بهتر است اگر مشکلی برای سابمیت کردن فرمتان ندارید هرچه سریعتر آن را بفرستید
فقط دقت کنین درست پر کنین که آنلاک نکنین , فکر کنم امسال بهتر از پارسال باشه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان