کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
ببخشید ولی الان جایی خوندم نوشتن باید به کی سی سی بگین و درخواست آنلاک شدن فرم رو بدین و درستش کنید?.
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان:
سلام مدارکو باید جایی بفرستیم؟
تشکر کنندگان:
اقای قریشی بهتون گیر ندادن که چرا با پاس جدید رو وارد نکردین؟؟
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 17:59)آنیسا91 نوشته:  ببخشید ولی الان جایی خوندم نوشتن باید به کی سی سی بگین و درخواست آنلاک شدن فرم رو بدین و درستش کنید?.

دوست عزیز شما اگه کیس نامبرتون پایینه آنلاک نکنید. اگر بالای 2500 هست می توانید آنلاک کنید و سریعا دوباره سابمیت کنید
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 18:20)farzadakshi نوشته:  سلام مدارکو باید جایی بفرستیم؟

دوست عزیر شما فقط فرم 260 رو پر کنید و مدارک رو بدید ترجمه.
موقعی که نامه دوم اومد باید یک ماه قبل مصاحبه مدارکتون رو به آدرس سفارت ارسال کنید. تازه اگه آنکارا باشه.
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 14:15)hmf_4919 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 23:09)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 22:55)hmf_4919 نوشته:  سلام دوستان...من امروز فرم 260 رو پر کردم بالاخره با هزار و یک بدبختی و سابمیت کردم و کانفرمیشن نامبرم گرفتم...خدارو شکر...یه سوال دارم اینه که این کانفرمیشن نامبر از روش نمیشه اطلاعاتی یدست آورد؟؟ مثل کیس نامبر نیستش؟؟؟
سوال بعد اینکه من الان دیگه چکار کنم؟؟برم دنبال واکسن؟؟دیگه چی؟؟

ممنون از همه دوستان گلم که واقعا نمیدونم چجور از راهنمایی ها و محبت هاشون تشکر کنم.
شاد و سلامت باشید
نه مثل کیس نامبر نیست.ولی باید تو مدارکتون باشه که فرم رو ارسال کردین.واکسنهاتون رو با توجه به کیس نامبر شروع کنید و کامل کنید.مدارک مورد نیاز ترجمه رو آماده کنید و تو زمان مناسب بدید برای ترجمه. برای تمکن مالی اگر نیازی هست کاری انجام بدین به فکرش باشین.چند تا سفرنامه ی کامل از سالهای قبل برای مصاحبه بخونین. و هر چه قدر می تونین تو این مدت رو زبانتون کار کنید که واقعا مهمه.
متشکرم از جوابهایی که دادید دوست عزیز...فقط متوجه نشدم منظورتون از واکسنهارو با توجه به کیس نامبر شروع کنم چی بود؟؟ منون میشم توضیح کامل بدید.
تو تاپیک واکسنها کامل توضیح داده شده.من اینجا مختصری میگم ولی کاملش رو از اونجا بخونید.منظورم از اینکه با توجه به کیس نامبر شروع کنید اینه که واکسن هپاتیت که ۳ مرحله داره و برای همه باید از همین حالا شروع بشه و به صورت ۰-۱-۶ زده بشه یعنی الان میزنید و بعد ا ماه بعد و بعد ۶ ماه بعد.اگر هم قبلا زدید که تو کارت زرد وارد میشه.واکسن MMr در دو نوبت به فاصله ۱ ماه که حتما باید جوری بزنید که تا ۱ ماه قبل مصاحبه نوبت دوم هم تزریق شده باشه چون ویروس زندست و اگر کمتر از یکماه به مصاحبه بزنید تو آزمایشهاتون تاثیر می زاره.واکسن TD برای بالای ۵۰ سال ۳ مرحله و در غیر اینصورت ۲ مرحله.اگر تهران هستید به انستیتو پاستور تجریش مراجعه کنید خودشون راهنماییتون می کنند که به چه صورت برنامه ریزی کنید،که هم کارت زردتون تکمیل شه،هم به موقع زده بشه ،مثلا ما که کیس نامبرمون بالای ۵۸۰۰ بود.برای هپاتیت تست آنتی بادی گرفت و وارد کرد و بهمون گفت برید و ۳ ماه مونده به مصاحبتون بیاید تا mmr وTd را هم تزریق کنم.آنفولانزا هم با توجه به فصل مصاحبه زده می شه.تاپیک ۲۰۱۵ واکسیناسیون رو چند صفحه ی اولش رو بخونید کامل متوجه میشید چیکار کنید.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، matin86 ، hmf_4919 ، ed2008 ، َalikh ، simsim2016 ، rahim444 ، ghobad2121 ، maral-map
سلام و روز بخیر خواهشمندم جواب آنی بدهید ممنونم

2 تا سوال دارم :

1- من میکروبیولوژی خوندم و تو سازمان انتقال خون که دولتی هست کار میکنم و کارشناس آزمایشگاهم میخواستم بدونم تو قسمت PRIMARY OCCUPATOION باید GOVERNMENT را بزنم یا NATURAL SCIENCE یا MEDICAL HEALTH و اگه GOVERNMENT بزنم اون موقع در قسمت "در کدام شغل در آمریکا قصد دارید کار کنید " چی بزنم؟

2- همسر من از شنبه تا 4شنبه در تهران هست و آخر هفته میاد رشت و در فرم اولیه ثبت نام آدرس رشت را داد آیا باید در DS 260 این آدرس را هم بنویسد از اونجا که این آدرس با آدرسهای تهران تداخل زمانی پیدا میکند؟

بازم ممنون از جوابتون
تشکر کنندگان:
سلام

سوال جالبی است پس گزینه GOVERNMENT را چه کسانی باید انتخاب کنند ؟ من فکر میکنم تمام کسانی که شغلشون دولتی هست باید انتخاب کنند . لطفا جواب بدید . ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 20:11)GIVAR نوشته:  سلام و روز بخیر خواهشمندم جواب آنی بدهید ممنونم

۲ تا سوال دارم :

۱- من میکروبیولوژی خوندم و تو سازمان انتقال خون که دولتی هست کار میکنم و کارشناس آزمایشگاهم میخواستم بدونم تو قسمت PRIMARY OCCUPATOION باید GOVERNMENT را بزنم یا NATURAL SCIENCE یا MEDICAL HEALTH و اگه GOVERNMENT بزنم اون موقع در قسمت "در کدام شغل در آمریکا قصد دارید کار کنید " چی بزنم؟

۲- همسر من از شنبه تا ۴شنبه در تهران هست و آخر هفته میاد رشت و در فرم اولیه ثبت نام آدرس رشت را داد آیا باید در DS 260 این آدرس را هم بنویسد از اونجا که این آدرس با آدرسهای تهران تداخل زمانی پیدا میکند؟

بازم ممنون از جوابتون
سلام،primary occupation رو medical health بزنید.آدرس رشت رو بدید،مهم نیست که شما کجاها میرید،محل اصلی سکونتتان رشت است.پس جایی که آدرس منزلتان رو خواسته رشت رو بنویسید.
تشکر کنندگان: َalikh ، maral-map
(2015-06-04 ساعت 20:34)sh_mansouri نوشته:  سلام

سوال جالبی است پس گزینه GOVERNMENT را چه کسانی باید انتخاب کنند ؟ من فکر میکنم تمام کسانی که شغلشون دولتی هست باید انتخاب کنند . لطفا جواب بدید . ممنون
این حیطه شغلی است و کسانی باید government رو بزنند که تو سیستم حکومتی هستن.
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، maral-map
با سلام
من در زمان ثبت نام اولیه اسم و فامیلیم رو جابجا وارد کردم و زمانی که برای پر کردن 260 اقدام میکردم متوجه شدم که اسم و فامیل جابجاست.به این دلیل فرم را هنوز پر نکردم حالا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
فرم 260 رو صحیح و طبق پاسپورت تکمیل کن. اشتباه در فرم اولیه ثبت نام مهم نیست

باتشکر ، من در ۲۶۰ اطلاعات صحیح رو وارد کردم ولی وقتی خواستم save کنم با یه نوشته قرمز مربوط به همون جای اسم و فامیل error داد (البته لازم به توضیحه در فرم ۲۶۰ اسم و فامیل رو به همون صورت که ثبت نام کرده بودیم ،خودشون وارد کرده بودند)؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 21:02)amirabas93 نوشته:  سلام به همه عزیزان
چند تا سوال راجع به فرم DS 260 داشتم. لطفا با تجربه ها کمکم کنن: (لطفا کسایی که اطلاعات دقیق دارن کمک کنن، مرسی)

۱- در قسمتی که نام و مشخصات شخصی که در حال حاضر در آمریکا زندگی میکنه رو ازمون میخاد اگه کسی رو نداشته باشیم باید چیکار کنیم؟؟؟
توی قسمت Permanent Address اینو میخواد:

Please provide the following information on where you intend to live after arrival in the United States
باید توی فیلد های مربوطه چی بنویسم؟

۲- در مورد شرکت هایی که در اون ها کار کردم، آیا باید اسامی این شرکت ها هم به انگلیسی ترجمه (برگردون) بشه؟ یا اسامی خاص رو نباید ترجمه کرد؟؟
مثلا شرکت نیک اندیشان (مثلا) باید Nick Andishan Company نوشته بشه یا Good Thoughts Company ؟؟؟؟ ببخشید یکم سوالم چیپه!!

۳- اگه اسم دانشگاهی که مدرک کاردانیم رو گرفتم بعد از تاریخ فارغ التحصیلیم عوض شده باشه، اسم جدیدش رو توی فرم وارد کنم یا همون اسم قدیم رو که توی مدرکم نوشته شده؟
همچنین اگه شرکتی که توش کار میکردم بعد از اتمام کارم در اون شرکت، اسم و آدرسش رو تغییر داده باشه باید چیکار کنم؟ اسم و آدرس جدید رو بزنم یا اسم و آدرس زمانی که اونجا شاغل بودم؟

۴- در جواب سوال " آیا اسناد و مدارکی که ثابت کند که شما واکسن های مطابق با قانون ایالات متحده دریافت کرده اید دارید؟ " چه پاسخی باید داد؟ میدونم باید yes رو انتخاب کرد، اما در قسمت توضیح یا Explain چه جوابی باید داد؟ (در مورد اینکه روز مصاحبه کارت واکسیوناسیون رو با خودم خواهم برد)
اینم اصل سوالش در فرم DS 260 :
Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law?
۱.باید حتما آدرس بدید.حتی موقتی باشه هم مهم نیست،اگر آدرس ندارید از پاریز تراول کمک بگیرید.اینکه گفته آدرس دائم مهم نیست.ما و خیلی های دیگه که میان اینجا از اول آدرس دائم ندارن.تازه الانم که اینجاییم مستاجریم و آدرس دائم نداریم .اونها این آدرس رو برای فرستادن گرین کارت میخوان.بعد هم می تونید تغییر بدید.ما آدرسی که اول داده بودیم رو اصلا به اونجا نرفتیم و فقط تو فرودگاه آدرس رو تغییر دادیم،گرین کارت رو هم ۲۵ روزه دریافت کردیم و مشکلی نبود.
۲.هیچ اسمی رو نباید ترجمه کنید.باید همون رو فینگلیش بنویسید.
۳.اسمی که موقع درس خوندنتون بوده و تو مدرکتون هست.
۴.باید بله بزنید.شما به پزشکهای معتمد سفارت مراجعه می کنید و اونها جواب آزمایشها و معاینات رو تو یه پاکت مهر و موم شده به شما میدن که بدید به سفارت.
تشکر کنندگان: ed2008 ، پرسپولیس6 ، Amir.AA ، maral-map
(2015-06-04 ساعت 16:01)َalikh نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 15:03)Mehdi0065 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 14:35)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 14:33)hmf_4919 نوشته:  یعنی باید حساب بانکی بنام خود برنده ؟؟؟به نظر شما چقدر پول نیازه داخل حساب باشه موقع استعلام موجودی؟؟؟

بله. موجودی برا یکنفر 15000$ و دونفر 20000$

این پول بهتره چه مدت تو حساب باشه؟
بهتره نامه تمکن بگیرید در اینصورت یه روز کافیه
تاریخی که حساب باز شده هرچه قدیمیتر باشه بهتره
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، ed2008
(2015-06-04 ساعت 14:33)hmf_4919 نوشته:  یعنی باید حساب بانکی بنام خود برنده ؟؟؟به نظر شما چقدر پول نیازه داخل حساب باشه موقع استعلام موجودی؟؟؟

بهترین بانکی که راحت این نامه رو بدون مشکل بده مجاست؟

بهترین بانکی که راحت این نامه رو بدون مشکل بده کجاست؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-06-05 ساعت 00:05)Mehdi0065 نوشته:  

بهترین بانکی که راحت این نامه رو بدون مشکل بده کجاست؟
بانک پاسارگاد و اکثر بانکهای خصوصی خوبن.ما از بانک پاسارگاد بدون هیچ مشکلی گرفتیم .۶۰٪ تو حساب من و ۴۰٪ تو حساب همسرم.ولی خیلی هم فرق نمی کنه چون شما دارین باهم می رین.
تشکر کنندگان: matin86 ، ed2008 ، Mehdi0065 ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان