کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
دوستان اگه وسط پر کردن فرم 260 ، sign out کنم مشکلی که پیش نمیاد
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 14:29)sheinos نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 13:07)پرسپولیس۶ نوشته:  ببخشید یه جور دیگه سوالمو میپرسم. دقیقا امسال چه تاریخی اولین کارنتی ها مشخص و اولین مصاحبه از چه تاریخی (ماهی) آغاز میشه ؟
و اینکه این اطلاعات رو از روی تجربه میدونید یا بطور مشخص در جایی قید شده است؟
ممنون

دوست عزیزم کارنتی ها تقریبا از دو ماه قبل اکتبر ۲۰۱۵ شروع میشن. شما می تونید از سایت http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html ببینید تاریخ های کارنتی هارو.
ممنون
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: َalikh
دوستان من الان دانشجوی ارشد هوش مصنوعیم و شغلم هم تو زمینه مجازی سازی و ذخیره سازی اطلاعاته
حالا من تو انتخاب شغل اصلیم باید computer science رو انتخاب کنم یا Engeneering?
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 20:15)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 15:08)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 19:55)sadaf44 نوشته:  سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.

سلام .وقت بخیر.متاسفانه سایت به من اجازه ارسال پیام نمیده.در نتیجه با عرض پوزش اینجا جواب میدم.بله قطعا. جز این باشه که هیچ وقت مهاجرت نمیکنم.به هر حال ۶ سال از عمرمو اینجا دندونپزشکی خوندم.بله یه امتحان شبیه به usmle هست . کلا دنگ و فنگ داره.یه جورایی تخصص خوندن تو ایران راحتتره. ولی من خودم حاضرم اون سختی ها رو واسه یه زندگی بهتر به جون بخرم.کیس نامبر من 5600 هست و 26 سالمه.فقط امیدوارم بتونم ویزا رو بگیرم.شما دندانپزشکی؟کیس نامبرتون چنده؟چندنفرید؟

لطفا بقیه بچه های زیر گروه دیپلمه های گروه تجربی رو هم شامل بدونین !!!!!!
سلام.من 25 سالمه.سال6 دندون پزشکی .کیس نامبر زیر 100.الآن تنها دغدغه ام طرحه.چجوری طرح رو بگذرونیم ک بشه رفت
تشکر کنندگان: َalikh ، sadaf44
(2015-06-03 ساعت 17:21)Mehdi0065 نوشته:  دوستان من الان دانشجوی ارشد هوش مصنوعیم و شغلم هم تو زمینه مجازی سازی و ذخیره سازی اطلاعاته
حالا من تو انتخاب شغل اصلیم باید computer science رو انتخاب کنم یا Engeneering?
Computer Science
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، آلیس-1980
(2015-06-03 ساعت 13:02)پرسپولیس6 نوشته:  آیا کسی از دوستان قدیمی سایت اطلاع دارن که سالهای گذشته کسی تو ماه اگست یا سپتامبر مصاحبه داشته ؟ یا قطعا وقت مصاحبه برندگان ۲۰۱۶ از ماه اکتبر شروع میشه؟
قطعا 2016 از اکتبر شروع میشه

تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، آلیس-1980 ، matin86
(2015-06-02 ساعت 23:07)masiharezoo نوشته:  سلام
چطوری میتونم فرم مربوطه را دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید. مرسی
دانلود نمیشه یا screen shot بگیرین یا save page کنین یا پرینت
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-06-03 ساعت 15:18)rahim444 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 21:14)reza.aa نوشته:  تبریک به همه برندگان ۲۰۱۶
با امید روزهای خوب و ویزلس خوشگل برای همتون

بنا به علاقه و وظیفه شخصی ،همونطور که بچه های ۲۰۱۴ به ما کمک کردن هر کمکی از دستم بیا در خدمت همه شما هستم .
من به خاطر نداشتن امکانات کافی نمیونم تویه تاپیکها زیاد فعال باشم اما به تمام پیام ها جواب میدم.

چندتا توصیه برای همه شما عزیزان
از شتاب زدگی اجتناب کنید اما واسه جور کردن مدارک شتاب کنید چون سیستم اداری ما بهش اعتمادی نیست . (سفرنامه من رو بخونید میفهمید چرا)

هیچ منبعی بهتر از خوندن صفحه به صفحه تاپیک ها نیست حدود 2000 برگ از تاپیک های مهاجرسرا رو خوندم . بعد از اون اگه واستون سوالی موند که نمی مونه سوال بپرسید ، هرچند فکر کنم خودتون میشید منبع برای سوال های دیگران . رضا ۲۰۱۵ عزیز نمونه موجوده

اگه جای خاصی کار میکنید که این چیزا براشون مهمه خبر قبولیتون رو نگید و اگه گفتید بگید اشتباه شده مثلا بد خوندید یا سایت قاطی کرده بوده بلاخره یه چیزی سر هم کنید . وگرنه بغعدا خودتون به این نتیجه میرسید.

به کسانی که در عوض ازدواج و این حرفا بهتون پیشنهاد پول میکنن جواب رد بدین چون واقعا به ریسکش نمی ارزه ، حتی اگه در حد من دستتئن خالی باشه . روزی که برنده شدم دوملیون تومن داشتم الان هم که واسه رفتن آماده میشم فک نکنم بیشتر از 5000 $ بتونم ببرم اونم نصفش رو خانوادم بهم میدن. این حرفم اصلا به روابط شما با نامزد یا دوست دختر،پسرتون نداره اون بحثش کاملا جداست و به نظرم حتی ارزشش از گریین کارت آمریکا هم بیشتره . منظورم سواستفاده دیگران ازشماست

الان فقط روی پرکردن فورم 260 تمرکز کنید تا حد اماکن مدارکتون رو کامل کنید . به کشور و شهر انتخابتون خوب فکر کنید . ارمنستان ، ترکیه و امارات هرکدوم مزایای خودش رو داره من آنکارا بودم و سختی های خودش این به شما بستگی داره .واسه تبدیل تاریخ ها از سایت www.time.ir استفاده کنید .

اگه دیپلم فنی دارید و مدرک دانشگاهی دارید نگران نباشید سفرنامه من رو بخونید تا همه چیز دستتون بیاد .اما اگه فقط دیپلم دارید و پیش دانشگاهی ندارید و دانشگاه هم نرفتید . من نمیدونم چه جوری اما پیشدانشگاهی رو بگیرید . چون شما باید پیش دانشگاهی و دیپلم رو داشته باشید یا مدرک دانشگاهی فوق دیپلم ،لیسانس .... داشته باشید.

اگه پاسپورتتون زیر دو سال اعتبار داره من پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تعویض کنید . اگه هم ندارید برید بگیرد خیلی طول نمیکشه .

بازم تبریک میگم

سلام دوست عزيز و سپاس از شكيبايي و علاقه شما به پرسشهاي ما
بنده رضا هستم متاهل داراي دو فرزند پسر ۶و12 ساله فارغ التحصيل رشته متالورژي از دانشگاه صنعتي اصفهان با سن 51 سال و 21 سال سابقه كار در كنترل كيفيت كارخانه توليد ميلگرد و تيراهن به روش نورد گرم .
كيس نامبر من حدود 6800 هستش حال با توجه به سن بنده كه برنده اصلي مي باشم و با توجه به كيس نامبرم كه تاحدودي بالا هستش شانس گرفتن ويزاي من چقدر است در ضمن دوره خدمت سربازي من در نيروي زميني ارتش با درجه گروهبان سومي بوده آيا احتمال ap خوردن براي من وجود دارد و دركل هر توصيه مفيدي كه ميدانيد براي من سودمند است را دريغ نفرماييد براي شما آرزوي سلامتي و موفقيت از درگاه خداوند آرزو مندم.
هیچکس نمیتونه بتون بگه !! ولی اگه بدشانسی یا مشکل خاصی پیش نیاد شانس بالای 90%
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، rahim444
(2015-06-03 ساعت 15:54)Mehdi0065 نوشته:  دوستان اگه وسط پر کردن فرم 260 ، sign out کنم مشکلی که پیش نمیاد
تا اونجای که save کردینمشکلی نیست , اگه نه فقط اطلاعات وارد شده فرم صفحه جاری ممکنه از بین بره دوباره باید وارد کنین
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، پرسپولیس6
(2015-06-03 ساعت 20:08)َalikh نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 15:54)Mehdi0065 نوشته:  دوستان اگه وسط پر کردن فرم 260 ، sign out کنم مشکلی که پیش نمیاد
تا اونجای که save کردینمشکلی نیست , اگه نه فقط اطلاعات وارد شده فرم صفحه جاری ممکنه از بین بره دوباره باید وارد کنین

ممنونم بابت همه زحمتها و کمکاتون
تشکر کنندگان: َalikh
دوستان من فرم DS-260 پر کردم حالا باید چیکار کنم تاییدشم پرینت گرفتم
تشکر کنندگان:
http://youtu.be/seLGKl6Wwcc
ایشالا قسمتون بشه؟@ برا ما که نشد
تشکر کنندگان:
دوستان من, بعد از پر کردن و ارسال فرم DS-260 و تایید و پرینت گرفتن، باید منتظر ایمیلی از kcc باشم؟ حدود دوهفته گذشته و هنوز ایمیلی به من نرسیده!
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 22:11)rezamehrzad نوشته:  دوستان من, بعد از پر کردن و ارسال فرم DS-260 و تایید و پرینت گرفتن، باید منتظر ایمیلی از kcc باشم؟ حدود دوهفته گذشته و هنوز ایمیلی به من نرسیده!
نیازی به دریافت ایمیل از کی سی سی نیست.
تشکر کنندگان: rezamehrzad
(2015-06-03 ساعت 22:55)hmf_4919 نوشته:  سلام دوستان...من امروز فرم 260 رو پر کردم بالاخره با هزار و یک بدبختی و سابمیت کردم و کانفرمیشن نامبرم گرفتم...خدارو شکر...یه سوال دارم اینه که این کانفرمیشن نامبر از روش نمیشه اطلاعاتی یدست آورد؟؟ مثل کیس نامبر نیستش؟؟؟
سوال بعد اینکه من الان دیگه چکار کنم؟؟برم دنبال واکسن؟؟دیگه چی؟؟

ممنون از همه دوستان گلم که واقعا نمیدونم چجور از راهنمایی ها و محبت هاشون تشکر کنم.
شاد و سلامت باشید
نه مثل کیس نامبر نیست.ولی باید تو مدارکتون باشه که فرم رو ارسال کردین.واکسنهاتون رو با توجه به کیس نامبر شروع کنید و کامل کنید.مدارک مورد نیاز ترجمه رو آماده کنید و تو زمان مناسب بدید برای ترجمه. برای تمکن مالی اگر نیازی هست کاری انجام بدین به فکرش باشین.چند تا سفرنامه ی کامل از سالهای قبل برای مصاحبه بخونین. و هر چه قدر می تونین تو این مدت رو زبانتون کار کنید که واقعا مهمه.
تشکر کنندگان: َalikh ، پرسپولیس6 ، simsim2016 ، hmf_4919

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان