کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام به همگی ایا میشه جایی چک کرد که فرمهای DS پر شده یا نه ؟ من می خوام مطمین بشم وکیلمون این کار را کرده یا نه
تشکر کنندگان:
(2015-06-05 ساعت 22:23)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  سلام به همگی ایا میشه جایی چک کرد که فرمهای DS پر شده یا نه ؟ من می خوام مطمین بشم وکیلمون این کار را کرده یا نه
دوست عزيز با مراجعه به سايت
https://ceac.state.gov/ceac
و قسمت :
DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
با وارد كردن اطلاعات خواسته شده به اين فرم دسترسي پيدا مي كنيد و می توانید چک کنید که اطلاعات شما وارد شده یا نه. فقط تب sign و submit رو نزنید چون ممکنه وکیلتون در حال ویرایش باشه و کارش تموم نشده باشه.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: matin86 ، NGNJ ، maral-map
سلام لطفا منو راهنمایی بفرمایین : من برنده اصلی هستم و اگر بخوام زودتر برم و بعد از یک ماه همسرم وبچه ها بیان سوال: آیا همسرتان با شما به امریکا مهاجرت میکند را چی بزنم؟
تشکر کنندگان:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
من که نمونه فرم را نگاه کردم جایی ندیدم که شماره پاسپورت همسرم یا بچه هارا بخوان . لطفا راهنمایی بفرمایید من به عنوان برنده اصلی فرم را پر میکنم که شامل مشخصات کامل من و در برخی از صفحات مشخصات همسر و بچه ها میباشد. آیا برای همسر و هریک از بچه ها نیز مجددا باید فرم جداگانه ای پر شود؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-05 ساعت 20:48)ali3810 نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 15:39)َalikh نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 11:02)ali3810 نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:12)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 15:24)ali3810 نوشته:  سلام
در فرم ds260 آدرسی را تحت عنوان آدرس همیشگی/permanent address میخواد. آیا اگر یک آدرس مشخصی رو ارائه کنیم اجباری وجود دارد که حتما اونجا رو برای زندگی در آمریکا انتخاب کنیم؟ آیا در صورت پذیرفته شدن در مصاحبه اولین سفرمون حتما باید به همون شهر باشه؟
من صرفا یه آشنای دور دارم میخواستم آدرس اون رو بدم اما مسلما خونه اون فرد نمیتونم برم برای زندگی.
همون آدرس آشناتو بده , این آدرسیه که GC رو میفرسن بعدا تو فرودگاه میتونی عوضش کنی

تو کدوم فرودگاه میتونم عوضش کنم؟ فرودگاه همون شهری که آدرسش رو دادم؟
آیا اولین سفرم به آمریکا باید به همون شهر باشه؟
نه هر فرودگاهی متیونین برین نیازی نیست همون شهر تو آدرس باشه

آیا در سفر اول توی فرودگاه آدرس یه هتل رو میشه داد و رفت چند روزی به هتل و برگشت؟
شما ادرسی که تو فرم Ds260 مینویسید فقط برای این هست که گرین کارت به اونجا ارسال بشه و صرفا لازم نیست شما اونجا رو برای زندگی انتخاب کنید. اگر بعدا تصمیمتون برای ادرس گرین کارت عوض شد تو فرودگاه اعلام کنید.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-06-06 ساعت 00:17)esbluesky نوشته:  سلام لطفا منو راهنمایی بفرمایین : من برنده اصلی هستم و اگر بخوام زودتر برم و بعد از یک ماه همسرم وبچه ها بیان سوال: آیا همسرتان با شما به آمریکا مهاجرت میکند را چی بزنم؟

سلام شما باید گزینه "بله" رو انتخاب کنید. این سوال کلی هستش و اگر با خیر جواب بدین نوبت مصاحبه براشون تعیین نمیشه. شما باید همگی برید مصاحبه و بعداز دریافت ویزا خودت تنها بلیط بگیری و از نظر قانونی هم این روش مشکلی نداره فقط بقیه افراد کیس باید تا قبل از اتمام اعتبار ویزا حداقل یک ورود به امریکا داشته باشند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، arminbhz
(2015-06-06 ساعت 00:23)esbluesky نوشته:  لطفا راهنمایی بفرمایید.
من که نمونه فرم را نگاه کردم جایی ندیدم که شماره پاسپورت همسرم یا بچه هارا بخوان . لطفا راهنمایی بفرمایید من به عنوان برنده اصلی فرم را پر میکنم که شامل مشخصات کامل من و در برخی از صفحات مشخصات همسر و بچه ها میباشد. آیا برای همسر و هریک از بچه ها نیز مجددا باید فرم جداگانه ای پر شود؟

جواب این سوال هم "بله" هستش. شما بعداز تکمیل فرم خودتون و سابمیت نهایی به تعدادافراد کیس باید فرم پر کنید. به تعدا افراد کانفرمیشن و تآییدیه ثبت نام خواهید داشت
تشکر کنندگان: setareh1106 ، آلیس-1980 ، arminbhz ، maral-map
از دوستانی که امسال برنده شدند عاجزانه خواهشمندم یه کم بخودشون سختی که چه عرض کنم !!!! راحتی بدن از تاپیک سال 2015 استفاده کنن تا جواب بیشتر سوالاتشون رو پیدا کنن . من بعنوان برنده 2016 خیلی به بچه های 2015 و راهنمایی شون ارادت دارم . سال به سال دریغ از پارسال . مخلص بروبکس 2015........
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: usatravel ، m.ghoreishi
(2015-06-06 ساعت 01:49)پرسپولیس6 نوشته:  از دوستانی که امسال برنده شدند عاجزانه خواهشمندم یه کم بخودشون سختی که چه عرض کنم !!!! راحتی بدن از تاپیک سال ۲۰۱۵ استفاده کنن تا جواب بیشتر سوالاتشون رو پیدا کنن . من بعنوان برنده ۲۰۱۶ خیلی به بچه های ۲۰۱۵ و راهنمایی شون ارادت دارم . سال به سال دریغ از پارسال . مخلص بروبکس ۲۰۱۵........

از آلیس 1980 هم خیلی ممنون
مصداق (کم گوی و گزیده گوی چون در)
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان:
سلام . من خیلی گشتم دنبال سوالم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم . محل سند تنظیم شناسنامه پدرومادر من در روستایی است که بدنیا آمدند ونام همان روستا در شناسنامه من برای تولد پدر ومادرم است . این روستا ها اصلا اداره ثبت نداره و زیر نظر شهر است . در فرم 260 نوشته بود شهر تولد پدر ومادر را بنویسید و من شهر ی که این روستا را زیر مجموعه دارد را نوشته ام . حالا این تناقض را چگونه برطرف کنم آیا به افسر توضیح دهم قانع می شود یا تقاضای ان لاک کنم و اسم روستا را بنویسم . شماره کیس من زیر 2500 است ممنون.پدر ومادر من شامل لاتاری نیستند.
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 09:26)MSDJVD نوشته:  سلام . من خیلی گشتم دنبال سوالم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم . محل سند تنظیم شناسنامه پدرومادر من در روستایی است که بدنیا آمدند ونام همان روستا در شناسنامه من برای تولد پدر ومادرم است . این روستا ها اصلا اداره ثبت نداره و زیر نظر شهر است . در فرم 260 نوشته بود شهر تولد پدر ومادر را بنویسید و من شهر ی که این روستا را زیر مجموعه دارد را نوشته ام . حالا این تناقض را چگونه برطرف کنم آیا به افسر توضیح دهم قانع می شود یا تقاضای ان لاک کنم و اسم روستا را بنویسم . شماره کیس من زیر 2500 است ممنون.پدر ومادر من شامل لاتاری نیستند.

خیلی مهم نیست اگر افیسر سوال کرد ( که نمیکند ) شما همانجا توضیح دهید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من آخرش درست متوجه نشدم که آیا واجب و ضروری هست که قسمت آموزشی برای کسانی که خرید خدمت هستند رو وارد کرد؟یا همون گزینه سربازی نرفتن رو انتخاب کنیم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 00:06)mehdihk نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 22:23)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  سلام به همگی ایا میشه جایی چک کرد که فرمهای DS پر شده یا نه ؟ من می خوام مطمین بشم وکیلمون این کار را کرده یا نه
دوست عزيز با مراجعه به سايت
https://ceac.state.gov/ceac
و قسمت :
DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
با وارد كردن اطلاعات خواسته شده به اين فرم دسترسي پيدا مي كنيد و می توانید چک کنید که اطلاعات شما وارد شده یا نه. فقط تب sign و submit رو نزنید چون ممکنه وکیلتون در حال ویرایش باشه و کارش تموم نشده باشه.
Mehdihk عزیز ممنون از راهنمایی تون من رفتم چک کردم و دیدم جلوی اسمی ما not start زده بود ولی دو تا موضوع هست اینکه کیس نامبر ما abd شروع میشه و اینطور که دیدم این نوع کیس نامبر باید مدارک و فرمها پست بشن و نمیشه رو سایت بفرسته دوم اینکه با توجه به اینکه این وکیل ما را هی باید چک کنم که کارش را انجام بده وگرنه نمی کنه ایا وقتی هم پست کنه اینجا رو سایت نشون میده یا باید همون یکماه را صبر کرد تا ایمیل بده؟
تشکر کنندگان:
سلام سوالمو دوباره پرسیدم..sorry.برنده ۲۰۱۶ هستم..من موقع تکمیل فرم پاس جدیدم رو هنوز نگرفته بودم..و پاس قدیمم تا تیر مهلت داشت..ولی شوهرم و دخترم پاسشون اوکی بود..بعد از یه هفته پاس جدیدم اومد..از جایی خوندم که باید آنلاک کنی فرم رو و عوض کنی با شماره پاس جدیدت..منم نامه دادم و یک روزه جوابمو دادن و فرم رو واسم باز کردن و همون روز درستش کردم یعنی دیروز...18 می سه نفرمون رو سابمیت کردم و امروز تصحیح کردم فرم خودممو...کیس نامبرم حدود 2400..توو قسمت دیگه ای کسی گفت نباید انلاک میکردی....یعنی چی؟؟کارم اشتباه بوده؟؟؟کلی نگرانم..مصاحبم تغییر میکنه ؟؟چون میگفتن حدود اکتبر باشم شاید
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 13:41)آنیسا91 نوشته:  سلام سوالمو دوباره پرسیدم..sorry.برنده ۲۰۱۶ هستم..من موقع تکمیل فرم پاس جدیدم رو هنوز نگرفته بودم..و پاس قدیمم تا تیر مهلت داشت..ولی شوهرم و دخترم پاسشون اوکی بود..بعد از یه هفته پاس جدیدم اومد..از جایی خوندم که باید آنلاک کنی فرم رو و عوض کنی با شماره پاس جدیدت..منم نامه دادم و یک روزه جوابمو دادن و فرم رو واسم باز کردن و همون روز درستش کردم یعنی دیروز...18 می سه نفرمون رو سابمیت کردم و امروز تصحیح کردم فرم خودممو...کیس نامبرم حدود 2400..توو قسمت دیگه ای کسی گفت نباید انلاک میکردی....یعنی چی؟؟کارم اشتباه بوده؟؟؟کلی نگرانم..مصاحبم تغییر میکنه ؟؟چون میگفتن حدود اکتبر باشم شاید

دوست عزیز پاسخ شما در تاپیک "اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها 2016" داده شده.
تشکر کنندگان: usatravel

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان