کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-04 ساعت 18:47)sheinos نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 17:59)آنیسا91 نوشته:  ببخشید ولی الان جایی خوندم نوشتن باید به کی سی سی بگین و درخواست آنلاک شدن فرم رو بدین و درستش کنید?.

دوست عزیز شما اگه کیس نامبرتون پایینه آنلاک نکنید. اگر بالای 2500 هست می توانید آنلاک کنید و سریعا دوباره سابمیت کنید
در حد یک حرف از اسم پدر نیاز به آنلاک داره؟کیس نامبر زیر 100
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 20:18)عسول نوشته:  سلام دوستان
من ٢هفته پيش فرم ٢٦٠ رو ارسال كردم ولى ايميلى از سفارت مبنى بر دريافت فرم نيومده، دوستان در پاريز تراول ميگن بايد تا حالا ايميل دريافت كرده باشين. آيا كسانى كه خودشون فرم ٢٦٠ رو پر كردن ايميل دريافت كردند؟؟؟
نه اگه پرینت گرفتی مورد نداره
تشکر کنندگان:
واقعا دوستان خوب راهنمایی میکنن.مرسی از همه

من کیس نامبرم زیر 100 شروع کنم واسه ترجمه مدارک؟
تشکر کنندگان:
یه سوال.من مدرک دیپلممو مدرسه اصلا نمیده.یک گواهی رسمی از آموزش پرورش کافیه نه؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 21:56)behiad نوشته:  یه سوال.من مدرک دیپلممو مدرسه اصلا نمیده.یک گواهی رسمی از آموزش پرورش کافیه نه؟

مدرک پیش دانشگاهیت کافی

برگه ای که دال بر 12 سال تحصیل در مدارس ایران است
تشکر کنندگان:
دوستان برای تکمیل فرم 260 حتمن باید ادرسی توی امریکا بدم؟ منکه کسی رو اونجا ندارم .یعنی هیچ راهی نداره ؟ خود کنسول امریکا تدبیری نیندیشیده برای کساییکه ادرسی اونجا ندارن؟
تشکر کنندگان:
سلام.دوستان از قبولی های سالهای قبل کسیو میشناسن که ویزا بهش نرسیده باشه یا ریجکت شده باشه و اگر بله چرا؟
من کیس نامبرم حدود 6600 هست.نگران اتمام ویزا هستم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 23:18)jozefkh24448 نوشته:  دوستان برای تکمیل فرم 260 حتمن باید ادرسی توی آمریکا بدم؟ منکه کسی رو اونجا ندارم .یعنی هیچ راهی نداره ؟ خود کنسول آمریکا تدبیری نیندیشیده برای کساییکه ادرسی اونجا ندارن؟

محل زندگیتون ایران را انتخاب کنید شما باید به سفارت تمکن مالی تان را با توجه به شهر و ایالتی که می خواهید برید نشان دهید
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 23:18)jozefkh24448 نوشته:  دوستان برای تکمیل فرم 260 حتمن باید ادرسی توی آمریکا بدم؟ منکه کسی رو اونجا ندارم .یعنی هیچ راهی نداره ؟ خود کنسول آمریکا تدبیری نیندیشیده برای کساییکه ادرسی اونجا ندارن؟
از خدمات ایمیگرنجل که تبلغاتش بالای صفحه هست استفاده کنین
تشکر کنندگان: babak12
(2015-06-06 ساعت 20:46)aminooo نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز،
من عنوان به همراه، عنوان شغلی را دانشجو (student) انتخاب کردم.
در قسمت آیا شغل دیگری دارید ، من بوتیک دارم حال کدام گزینه رو باید انتخاب کنم؟ممنون از توجه شما

(2015-06-06 ساعت 22:31)aminooo نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز،
من عنوان به همراه، عنوان شغلی را دانشجو (student) انتخاب کردم.
در قسمت آیا شغل دیگری دارید ، من بوتیک دارم حال کدام گزینه رو باید انتخاب کنم؟ممنون از توجه شما

سوال شما تکراری هست

شما با توجه به شغل که دارید اگر کار آزاد هستید بزینس را انتخاب کنید یا

(2015-06-06 ساعت 23:39)nimashariat نوشته:  سلام.دوستان از قبولی های سالهای قبل کسیو میشناسن که ویزا بهش نرسیده باشه یا ریجکت شده باشه و اگر بله چرا؟
من کیس نامبرم حدود 6600 هست.نگران اتمام ویزا هستم.

نگران نباشید ایشالاه ویزا بهتان تعلق خواهد گرفت
تشکر کنندگان: matin86
(2015-06-06 ساعت 23:42)َalikh نوشته:  
اگه منظورتون شرکت پاریز تراوله که باید قبلش باهاشون قرارداد ببندی و مبلغی رو پرداخت کنی ، که فعلن برام مقدور نیست.

(2015-06-06 ساعت 23:42)khatarnak نوشته:  

محل زندگیتون ایران را انتخاب کنید شما باید به سفارت تمکن مالی تان را با توجه به شهر و ایالتی که می خواهید برید نشان دهید
یعنی بجای ادرس امریکا ،آدرس محل زندگی ایرانمو بدم؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 23:53)jozefkh24448 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 23:42)َalikh نوشته:  
اگه منظورتون شرکت پاریز تراوله که باید قبلش باهاشون قرارداد ببندی و مبلغی رو پرداخت کنی ، که فعلن برام مقدور نیست.

(2015-06-06 ساعت 23:42)khatarnak نوشته:  

یعنی بجای ادرس آمریکا ،آدرس محل زندگی ایرانمو بدم؟

شما که فعلا در ایران هستید پس باید در قسمت مربوط به محل

زندگی آدرس سکونتی که در حال حاضر سکونت دارید را بنویسید

فرم را با دقت مطالعه کنید که محل زندگی در کشور خودتان باشد
تشکر کنندگان: saidoo
سلام دوستان
اول خیلی ممنون که کمک میکنید
in native language باید اسممو فارسی برنم یعنی؟
من سید هستم واسه قسمت Other used names چیزی باید بزنم؟ Big Grin
سوال دیگه اینکه من میخوام چند وقت دیگه ازدواج کنم اگه گرین کارت ایشاالله بگیرم بعدش برای همسرم میتونم راحت بگیرم؟ یا الآن خیلی آسونتره؟ چون الآن نمیتونیم ازدواج کنیم انقد عجله ای
و اینکه واسه فرم DS-260 چقدر مهلت هست؟ من هنوز نفرستادم
بعد دیگه اینکه حدودا کی گرین کارت میگیرم و الآن که 3 سال از درسم مونده باید چیکار کنم؟ رشته م هم پزشکی هست

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان:
راستی من محل زندگیم عوض شده چیکار کنم؟ آدرس جدید رو بزنم؟ لازم نیست ایمیل بدم؟

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 00:37)Behinaz نوشته:  راستی من محل زندگیم عوض شده چیکار کنم؟ آدرس جدید رو بزنم؟ لازم نیست ایمیل بدم؟

جای که در حال حاضر زندگی می کنی یعنی آدرس جدید رو بزن

برای نوشتن آدرس به صورت استاندارهای بین المللی دقت کن
تشکر کنندگان: Behinaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان