کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
بنده سه سري ترجمه مدارك شامل كارت پايان خدمت و ديپلم و دانشنامه و ١٥ صفحه ريز نمرات در كل ٤٠٠ هزار تومان

تشکر کنندگان: hamiham007 ، j.modarres ، marysa
سلام
لطفاً در مورد CEAC توضیح بدید چگونه باید ثبت نام کنم و این دقیقاً برای چه موضوعی است.
و مدارکی که باید برای آنکارا 15 روز زودتر فرستاد کپی همه مدارکی است که باید برای سفارت ببرم و ترجمه ها هم باید ارسال شود؟
ضمناً مدارک باید به چه آدرس ارسال شود؟
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است . Shy
تشکر کنندگان:
(2015-11-27 ساعت 16:51)nasimm1 نوشته:  سلام
لطفاً در مورد CEAC توضیح بدید چگونه باید ثبت نام کنم و این دقیقاً برای چه موضوعی است.
و مدارکی که باید برای آنکارا 15 روز زودتر فرستاد کپی همه مدارکی است که باید برای سفارت ببرم و ترجمه ها هم باید ارسال شود؟
ضمناً مدارک باید به چه آدرس ارسال شود؟
دوست عزیز شما زحمت بگشید سفرنامه منو بخونید طریقه CSC وجو داره.
دوست عزیز ما در CEAC ثبت نام نمی کنیم ما در برای ترکیه البته فقط آنکارا در CSC ثبت نام میکنیم که همون اداره پست هست. توصیه میکنم سفرنامه منو ازامضا بردارید بخونید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: j.modarres ، سعید صادقی فر2 ، marysa ، Mehdi0065 ، masod3
سلام به همه مهاجرسرایی ها
من مدارکم را بردم دارالترجمه ولی پایین ترجمه ها عبارت
Translation is accurate, and,
Translator is competent to translate.
که تو سایت travel.state.gov/ بود را ننوشته و بجاش نوشته True English Translation Certified

به خودشون گفتم ولی گفنتد که مشکلی نیست و تا حالا مشکلی پیش نیومده ولی اگه بخوای برات می نویسیم ولی می خواند هزینه اضافی بگیرند.
به نظرتون من چه کار کنم ؟ آیا همه این دو تا عبارت که تو سایت بود را توی ترجمه هاشون نوشته بودند؟ مشکلی پیش نیاد؟ بدم تا برام بنویسند؟
تشکر کنندگان:
سلام پایین ترجمه ما هم جمله دوم رو نوشته یعنی واقعا مشکلی هست؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 11:09)pmoudi نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 09:07)ریحانا نوشته:  مدارک لازم جهت ارائه در مدیکال :
۱- پاسپورت + کپی
۲- ۶ قطعه عکس ۴*۳ (پشت نویسی شده با نام و شماره کیس و امضا)
۳- کارت زرد واکسیناسیون ممهور به مهر و امضا پزشک که با مشخصات پاسپورت یکی باشد+ کپی ( ممکنه کپی را قبول و اصل را به شما برگردانند و بعد لازمتون بشه)
۴- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان و آدرس ایمیلیتان را نوشته اید.
۵- پرینت نامه دعوت به مصاحبه(مشهور به نامه دوم)
۶- نامه تست آنتی بادی به زبان لاتین(برای آبله مرغان Varicella Zoster Virus هر دو نوع IGG و IGM )
۷- پرینت ایمیل تعیین وقت برای آزمایشات پزشکی
۸- پول نقد بابت هزینه مدیکال ( مثلا برای ایروان افراد بالای 15 سال مبلغ 45000 درام و زیر 15 سال 31.500 درام که از بابت هزینه ویزیت پزشک و عکس های قفسه سینه و آزمایش خون می باشند)

برای سفارت:
۱- پاسپورت + کپی و اگر پاسپورت جدید گرفتید کپی پاسپورتهای قبلی بهمراه ببرید.
۲- کلیه صفحات شناسنامه + ترجمه + کپی
۳- کارت ملی + ترجمه + کپی (البته ظاهرا نمی گیرند ولی خب ریسک نمی کنیم و می بریم)
۴- کارت پایان خدمت/معافیت +ترجمه + کپی
۵- مدارک تحصیلی کلیه سطوح شامل دیپلم- پیش دانشگاهی- لیسانس- ... برای برنده (من آخرین مدرک همراه را هم می برم)+ ترجمه + کپی
۶-پرینت نامه بارکد دار قبولی در لاتاری( من خودم پرینت سوابق شرکت در لاتاری که شامل آن کدی است که قبولیمان را چک کردیم را هم می برم. )
۷- پرینت نامه دعوت به مصاحبه(مشهور به نامه دوم)
۸- اصل تمکن مالی
(نکات : عدد رند نباشد- مبلغش زیادی نباشد که خود همان سئوال بر انگیز است از کجا آوردید پس طبق فرمول خط فقر باشد)ارسال دوم درفوروم نداشتن اسپانسر و راه حل ها را مطالعه کنید البته ارقام سال ۲۰۱۵ اندکی فرق دارند)-
بدون درج تاریخ واریز و گردش حساب- با سربرگ بانک و مهر برجسته - طبق بررسی هایی که کردم ترجیحا قیدشود قابل انتقال به خارج کشور+ ابتدای آن درج شود
To whom it may concern پس مخاطب با عنوان سفارت و غیر نباشد- چک کنید که با مشخصات پاسپورت یکی باشد و ضمنا لاتین که نیازی به ترجمه نباشد.)
۹- پرینت فرم مشخصات (260) که در سایت پرکردید.
۱۰- پاکت مدیکال
11- عکس ۵*۵ هرنفر دو قطعه پشت نویسی شده (اسم و فامیل و شماره کیس و سال تولد )واضافه تر همراه داشته باشید
12- 330 دلار پول نقد به ازای هر نفر که در سفارت پرداخت میشود
13- دو نسخه ترجمه از سند ازدواج(یکی برای پرونده شما و دیگری برای پرونده همسرتان)
14-اختیاری: فرم ۹ سئوالی(شامل تاریخچه سفرهاتون به خارج کشور) و رزومه (هر دو اینها را اگر لازم دانستید تهیه و همراه داشته باشید)
15-اختیاری: پرینت کلیه ایمیلهای ارسالی و دریافتی از kcc و سفارت (اگردیگر خیلی وسواس دارید که بعید می دانم لازم باشد)
16- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان را نوشته اید.
(فقط اگر آنکارا باشید دو هفته زودتر مدارک را می فرستید و ثبت نام در CEAC هم دارید که تایید آنرا هم باید ببرید بهرحال فوروم مدارک را هم ببینید.)
(کلیه ترجمه ها ممهور به دارالترجمه باشد کافیست )
اصل مدارک فارسی و کپی شان را هم همراه داشته باشید .
من روی همه مدارک سمت راست بالا هم شماره کیس و هم سال تولدرا در گوشه نوشتم.
این چکیده کلی مطلب که در سایت خوندم به امید موفقیت همه دوستان

مرسی از "ریحانا" بابت جمع آوری و خلاصه کردن این همه مطالب مفید و ضروری،‌چند تا نکته در مورد لیست کامل بالا:
۱- برای مدیکال آنکارا عکس لازم نیست، حداقل امسال که ما رفتیم لازم نبود، خودشون با وب کم عکس می‌گیرن...
۲- در مورد تمکن مالی (مدارکی که برای مصاحبه باید ببریم)، تمکن مالی ما از یک موسسه مالی و اعتباری بود که فقط گواهی فارسی می‌داد و ما هم دادیم دارالترجمه و ترجمه رسمیش رو دادیم به سفارت... مشکلی هم پیش نیومد. مبلغش هم زیاد بود (تقریبا سه برابر خط فقر)... کسی ازمون نپرسید از کجا آوردین... (البته شاید هم یکی از دلایل رفتنمون تو پروسه کلیرنس همین باشه Big Grin )
موفق باشین...

سه برابر خط فقر یعنی چقدر؟؟Cool
خدایا مرا آن ده که مرا آن به!
2017....... نشد!
2018 ...... حتماً میشه Shy

تشکر کنندگان: sheghi
باسلام
در مورد فرم contact sheetکه باید پر کنیم
قسمت local mailing addressباید ادرس ایران رو وارد کنیم؟
قسمت telephone numbersباید شماره تلفن های ایران رو وارد کنیم؟
در قسمت us mailing addressیک ایتم است که نوشته c/o nameاون در مورد چیه؟
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 12:57)saeidfireboy67 نوشته:  باسلام
در مورد فرم contact sheetکه باید پر کنیم
قسمت local mailing addressباید ادرس ایران رو وارد کنیم؟
قسمت telephone numbersباید شماره تلفن های ایران رو وارد کنیم؟
در قسمت us mailing addressیک ایتم است که نوشته c/o nameاون در مورد چیه؟
با سلام دووست عزیز شما اگر سفرنامه من رو مطالعه میکردین کامل توضیح داده شده.
و اینکه این فرم برای دوران گذشته بوده و در حال حاضر جزو مدارکی که سفارت می خواهد نیست ولی بعضی دوستان قرار میدن از جمله خود من.
به ترتیب من جواب شما رو میدمم.
آدرس ایران رو میدین شما به صورت کامل
شماره ایرانتونو موبایل خودتون رو میدین.
تلفن های ایران رو میدین. به صورت اینتر نشنال یعنی با 0098
آدرس امریکا که میدین و کسی که اونجا زندگی میکنه اسم و فامیل به صورت کامل.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Siamak ، mehdihk ، behjan ، golia
سلام.دوست عزیز هر ساله آمریکا مبلغی رو به عنوان حداقل دارایی یا خط فقر اعلام میکنه که اگه اشتباه نکنم برای نفر اصلی حدود ۲۰ هزار و هر نفر اضافه ۵ هزار دلار برای امساله.مثلا کیس دو نفره میشه ۲۰ + ۵ که برابر ۲۵ هزار دلاره.
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، golia
(2015-12-04 ساعت 00:38)hamiham007 نوشته:  سلام.دوست عزیز هر ساله آمریکا مبلغی رو به عنوان حداقل دارایی یا خط فقر اعلام میکنه که اگه اشتباه نکنم برای نفر اصلی حدود ۲۰ هزار و هر نفر اضافه ۵ هزار دلار برای امساله.مثلا کیس دو نفره میشه ۲۰ + ۵ که برابر ۲۵ هزار دلاره.

سلام
البته تا اونجايي كه من ميدونم در سال ٢٠١٥ حداقل رو براي نفر اصلي حدود ١٥ هزار دلار و به ازاي افراد كيس ٥ هزار دلار اعلام كرده بودند.
موفق باشيد
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: hamiham007 ، golia
(2015-11-29 ساعت 19:33)NasrinMohsen نوشته:  سلام به همه مهاجرسرایی ها
که تو سایت travel.state.gov/ بود را ننوشته و بجاش نوشته True English Translation Certified

به خودشون گفتم ولی گفنتد که مشکلی نیست و تا حالا مشکلی پیش نیومده ولی اگه بخوای برات می نویسیم ولی می خواند هزینه اضافی بگیرند.
به نظرتون من چه کار کنم ؟ آیا همه این دو تا عبارت که تو سایت بود را توی ترجمه هاشون نوشته بودند؟ مشکلی پیش نیاد؟ بدم تا برام بنویسند؟
سلام دوست عزیز
بالاخره پاسخ سؤالتون چی شد ؟
آیا عین جملات translation is accurate, and,
Translator is competent to translate
باید زیر ترجمه مدارک نوشته بشه یا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-04 ساعت 01:11)Rira_1982 نوشته:  
(2015-12-04 ساعت 00:38)hamiham007 نوشته:  سلام.دوست عزیز هر ساله آمریکا مبلغی رو به عنوان حداقل دارایی یا خط فقر اعلام میکنه که اگه اشتباه نکنم برای نفر اصلی حدود ۲۰ هزار و هر نفر اضافه ۵ هزار دلار برای امساله.مثلا کیس دو نفره میشه ۲۰ + ۵ که برابر ۲۵ هزار دلاره.

سلام
البته تا اونجايي كه من ميدونم در سال ٢٠١٥ حداقل رو براي نفر اصلي حدود ١٥ هزار دلار و به ازاي افراد كيس ٥ هزار دلار اعلام كرده بودند.
موفق باشيد

من یکماه پیش با 10 هزار تا موجودی حساب ،تمکن مالی گرفتم و تو سفارتم مشکلی نداشتم.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: پرشین20 ، golia
(2015-12-04 ساعت 01:32)ستوده نوشته:  
(2015-11-29 ساعت 19:33)NasrinMohsen نوشته:  سلام به همه مهاجرسرایی ها

سلام دوست عزیز
بالاخره پاسخ سؤالتون چی شد ؟
آیا عین جملات translation is accurate, and,
Translator is competent to translate
باید زیر ترجمه مدارک نوشته بشه یا نه ؟

انقدر سخت نگیرید. به جای این همه دقت به جزئیات بی ارزش کارای اصلیتونو انجام بدید . اگه مدارکتونو بدید یه دارالترجمه معتبر مطمئن باشید خودشون میدونن باید برگه ترجمتون، چی توش نوشته شده باشه چی ننوشته باشه. بعضی مسائل بیشتر به جای اینکه به کسی کمک کنه باعث سردرگمیه سایر دوستان میشه.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: ستوده ، behjan ، j.modarres ، golia
(2015-11-27 ساعت 11:11)ستوده نوشته:  
(2015-11-27 ساعت 02:29)Mehdi0065 نوشته:  میدونم دوستان پبشکسوت بارها این مسئله رو بیان کردن اما احساس کردم بد نباشه بازم این مطلب رو توضیح بدم تا کسایی که فقط صفحه های آخر رو میخونن در جریان باشن و هزینه زیادی نکنن.
لازم نیست ریز نمرات مدارک تحصیلیتون رو ترجمه کنید . حتی کارت ملی هم از هیچکس نگرفتن، چون خودم این ها رو ترجمه کردم گفتم دوستان هزینه اضافه پرداخت نکنن.
البته من سفارت ارمنستان بودم اگه سایر سفارت ها این ها رو میخوان دوستان حرفامو اصلاح کنن
دوست عزیز ممکنه لطفاً دارالترجمه ای رو که مورد تأئیدتون هست با پیام خصوصی برام معرفی کنید ؟

دوستان هر دارالترجمه ی معتبری که مهر داشته باشه کافیه اصلا هم نیاز به تایید وزارت خارجه و دادگستری هم نیست.
تشکر کنندگان: behjan ، ستوده ، j.modarres ، golia ، Mehdi0065
سلام دوستان.ببخشید اینکه مدارک دانشگاه سراسری رو باید ببری وزارت علوم و مدارک آزاد رو سازمان مرکزی تهران تا تایید بشه لازمه؟
دوستانی که انجام دادن ببری اونجا درجا تایید می کنن یا زمان می بره؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان