کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
با سلام . لطفا آدرس وزارت علوم جایی که باید مدرک تحصسلی رد ببریم تایید کنن رو بهم میگید ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 17:28)allen_g_20 نوشته:  با سلام . لطفا آدرس وزارت علوم جایی که باید مدرک تحصسلی رد ببریم تایید کنن رو بهم میگید ؟

بنظر من هر دانشگاهی یه جا برای تاییدیه داره دولتی/آزاد/پیام نور دوستان باتجربه تر اظهار نظر کنند
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 17:28)allen_g_20 نوشته:  با سلام . لطفا آدرس وزارت علوم جایی که باید مدرک تحصسلی رد ببریم تایید کنن رو بهم میگید ؟

شما ابتدا باید درخواستتون اینترنتی در این سایت
http://mad.saorg.ir/EDUS/Default.Aspx
ثبت کنید بعد یا از طریق پست مدارکتونو بفرستین یا حضوری برید به این آدرس تهران، خيابان انقلاب، ضلع شرقي ميدان فردوسي، خيابان شهيد موسوي، ساختمان سازمان امور دانشجويان
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: aha2012 ، Interuniversal ، j.modarres ، sheghi
سلام.اگه اشکال نداره دوستانی که تازه ترجمه کردن مدارک رو میشه بگن حدودا چقدر هزینه ترجمه مدارکشون شده؟ و حداکثر چقدر طول کشیده ممنون
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان: Hana2015
(2015-09-30 ساعت 21:10)mohamadfarhang نوشته:  دوستان من مشکل گرفتن اصل مدارکمو دارم نه دیپلم نه پیش دانشگاهی نه کاردانی و نه کارشناسیمو به دلیل نداشتن پایان خدمت نمیدن من مشمولم بدون غیبت و برای خروج با گذاشتن وصیغه مشکلی ندارم ولی مدارکمو نمیتونم بگیرم اگه دوستان پیشنهادی دارن واقعا ممنون میشم و اینکه من قصد ادامه تحصیل هم دارم در آمریکا و میخوام بدونم اگر من فقط ریز نمراتم با مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم ببرم قبول می کنن؟ واقعا از دوستانی که تجربه مشابه داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید استرس زیادی دارم بابته این موضوع

دوست عزیز تنها یک راه به ذهنم میرسه که اگه از الان 3 ماه تا روز مصاحبه وقت داشته باشی شدنیه!!!!
اینکه مدرک بین المللی زبان داشته باشی یا بگیری سریع که بشه از طریق یک موسسه اعزام دانشجو یا خودت یک پذیرش قطعی- تاکید میکنم قطعی- بگیری. حالا مهم نیست از کدوم دانشگاه تو کدوم کشور و با چه رتبه ای و سریع بری سازمان امور دانشجویان برای تشکیل پرونده. بعد اونا بهت یه نامه میدن برای معافیت تحصیلی و خروج از کشور البته با وثیقه- بعد هم میری تمام مدارکتو تمام و کمال میگیری- بعد هم مصاحبه و خلاص
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، Hana2015
(2015-11-26 ساعت 00:40)hamiham007 نوشته:  سلام.اگه اشکال نداره دوستانی که تازه ترجمه کردن مارک رو میشه بگن حدودا چقدر هزینه ترجمه مدارکشون شده؟ و حداکثر چقدر طول کشیده ممنون
سلام
بايد عرض كنم كه اصلا عدد ثابتي نيست اين مسئله چون كيس ها و نفرات و شرايط فرق ميكنه،آنكارا چون بايد پست شه معمولا دو نسخه تهيه ميشه تا اگه احتمالا مدركي گم شد اين وسط طرف داشته باشه كه ارائه كنه!ولي دو نفر تقريبي حدود ٦٠٠-٧٠٠ ميشه و يك نفر حدود ٣٠٠-٤٠٠ كمي بالا پايين و اصلا دقيق نميشه گفت.
زمانش كه بسته به مرام و حجم كار اون مركز داره ولي معمولا در عرض چند روز تا يكهفته نهايت اكي ميشه،چون فرم هاشون همه آمادس فقط اسم و مشخصاتون رو وارد ميكنن و پيرينت ميگرن!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، ho_tasha ، hamiham007 ، Mehdi0065 ، golia
(2015-06-10 ساعت 01:18)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 23:46)rahim444 نوشته:  سلام خدمت اساتید محترم لطفا دوستانی که اطلاع دقیق از ترجمه مدارک دارن لطفا پاسخ بدن ممکنه سوالم تکراری باشه ولی مطالب متنوعی خوندم "آیا ترجمه مدارک برای سه سفارت ابوظبی ، آنکارا و ایروان نیاز به مهر وزارت خارجه و دادگستری و یا هردو دارند و یا اینکه مهر مترجم کافیست" با تشکر

سلام. برای لاتاری خیر نیاز نیست ومهر دارالترجمه کافیه.
فقط برای ویزاهای دانشجویی یا ادامه تحصیل باید تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری داشته باشند
با سلام یعنی برای کیسهایی که با ازدواج اقدام کردهاند تاییدبه وزارت دادگستری و وزارت خارجه میخواهند.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
تشکر کنندگان:
سلام من برنده 2016 هستم
زمان مصاحبم 5 ژانویه است تو آنکارا .آیا من باید 15 روز قبل مصاحبه همه مدارکم رو پست کنم؟
به چه صورت باید این کار رو انجام بدم؟
بعدش اینکه ما سوء پیشینه هم باید بگیریم یا نیازی نیست؟
و اینکه آیا امکانش هست بعذ از مصاحبه نتیجه پزشکی رو برد یا خیر؟
ممنون.
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است . Shy
تشکر کنندگان:
(2015-11-27 ساعت 02:01)Farimahh نوشته:  و سوال دیگه ایکنه کپی از تمام صفحات پاسپورت لازم هست یا فقط صفحه اول؟؟؟ممنونم

مهر دارالترجمه کافیه ، انقدر به خودتون سخت نگیرید
از صفحه اول پاسپورتتون حداقل 5 تا کپی بگیرید چون اگه ویزای یک ضرب بگیرید به این تعداد نیاز پیدا میکنید.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: Farimahh ، j.modarres
(2015-11-27 ساعت 00:57)nasimm1 نوشته:  سلام من برنده ۲۰۱۶ هستم
زمان مصاحبم ۵ ژانویه است تو آنکارا .آیا من باید 15 روز قبل مصاحبه همه مدارکم رو پست کنم؟
ممنون.

مدارك را اگر ٢٠ روز قبل از مصاحبه پست كنيد بهتر است چون چند روز در ايران معطل ميشوند و تمامي مدارك در پست كنترل خواهد شد
سو پيشينه نيازي نيست مگر اينكه بيشتر از يكسال در خارج از ايران زندگي كرده باشيد
خير قبل از مصاحبه بايد ازمايش و نتيجه پزشكي را انجام داده و به سفارت ارايه كنيد

تشکر کنندگان:
میدونم دوستان پبشکسوت بارها این مسئله رو بیان کردن اما احساس کردم بد نباشه بازم این مطلب رو توضیح بدم تا کسایی که فقط صفحه های آخر رو میخونن در جریان باشن و هزینه زیادی نکنن.
لازم نیست ریز نمرات مدارک تحصیلیتون رو ترجمه کنید . حتی کارت ملی هم از هیچکس نگرفتن، چون خودم این ها رو ترجمه کردم گفتم دوستان هزینه اضافه پرداخت نکنن.
البته من سفارت ارمنستان بودم اگه سایر سفارت ها این ها رو میخوان دوستان حرفامو اصلاح کنن
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres ، aha2012 ، سعید صادقی فر2
(2015-11-27 ساعت 00:57)nasimm1 نوشته:  سلام من برنده ۲۰۱۶ هستم
زمان مصاحبم ۵ ژانویه است تو آنکارا .آیا من باید 15 روز قبل مصاحبه همه مدارکم رو پست کنم؟
ممنون.

دوست عزیز بهتره سوالتونو تو بخش مربوط به خودش بپرسید .
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...9%88--7182
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres
(2015-11-27 ساعت 02:29)Mehdi0065 نوشته:  میدونم دوستان پبشکسوت بارها این مسئله رو بیان کردن اما احساس کردم بد نباشه بازم این مطلب رو توضیح بدم تا کسایی که فقط صفحه های آخر رو میخونن در جریان باشن و هزینه زیادی نکنن.
لازم نیست ریز نمرات مدارک تحصیلیتون رو ترجمه کنید . حتی کارت ملی هم از هیچکس نگرفتن، چون خودم این ها رو ترجمه کردم گفتم دوستان هزینه اضافه پرداخت نکنن.
البته من سفارت ارمنستان بودم اگه سایر سفارت ها این ها رو میخوان دوستان حرفامو اصلاح کنن

سفارت ابوظبی از ما ترجمه کارت ملی رو گرفت.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: j.modarres ، Mehdi0065 ، Mamall1
(2015-11-26 ساعت 11:23)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-26 ساعت 00:40)hamiham007 نوشته:  سلام.اگه اشکال نداره دوستانی که تازه ترجمه کردن مارک رو میشه بگن حدودا چقدر هزینه ترجمه مدارکشون شده؟ و حداکثر چقدر طول کشیده ممنون
سلام
بايد عرض كنم كه اصلا عدد ثابتي نيست اين مسئله چون كيس ها و نفرات و شرايط فرق ميكنه،آنكارا چون بايد پست شه معمولا دو نسخه تهيه ميشه تا اگه احتمالا مدركي گم شد اين وسط طرف داشته باشه كه ارائه كنه!ولي دو نفر تقريبي حدود ٦٠٠-٧٠٠ ميشه و يك نفر حدود ٣٠٠-٤٠٠ كمي بالا پايين و اصلا دقيق نميشه گفت.
زمانش كه بسته به مرام و حجم كار اون مركز داره ولي معمولا در عرض چند روز تا يكهفته نهايت اكي ميشه،چون فرم هاشون همه آمادس فقط اسم و مشخصاتون رو وارد ميكنن و پيرينت ميگرن!

دوست عزیز ما دونفر بودیم. ترجمه کلیه مدارک شناسایی و تحصیلی و ریز نمرات (سه مقطع) یک سری شد حدود 600 تومن. تقریبا نصف هزینه برای ریزنمرات بود که برای مصاحبه لازم نشد.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: j.modarres ، golia
(2015-11-27 ساعت 02:29)Mehdi0065 نوشته:  میدونم دوستان پبشکسوت بارها این مسئله رو بیان کردن اما احساس کردم بد نباشه بازم این مطلب رو توضیح بدم تا کسایی که فقط صفحه های آخر رو میخونن در جریان باشن و هزینه زیادی نکنن.
دوست عزیز ممکنه لطفاً دارالترجمه ای رو که مورد تأئیدتون هست با پیام خصوصی برام معرفی کنید ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان