کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: j.modarres ، sinar ، golia
(2015-11-23 ساعت 16:17)ramin.b نوشته:  با سلام خدمت دوستان ۲ تا سوال داشتم من دیروز رفتم شرکتی که کارهای لاتاری برام انجام چیدن و این که گفتن ریز نمرات مدارک تحصیلی لازم نیست ترجمه بشه و فقط اصلش مدارک برای ترجمه خواست.و این که گفت اصلا مدارک تحصیلی همسرم لازم نیست این مورد درست هست؟ یه سوال دیگه من همسرم پدرشون فوت کردن لازم شناسنامه و گواهی فوت رو هم ترجمه کنم؟ با سپاس از همه دوستان
بله درست گفتن.مدارک تحصیلی فرد برنده فقط لازمه .
شناسنامه افراد کیس نه والدین,لزومی نداره
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، ستوده ، golia
سلام دوستان من توی همین سایت خوندم که اگر اصل دانشنامه رو مربوط به دانشگاه سراسری نداشته باشیم مدرک موقت رو هم سفارت قبول میکنه آیا اشتباه خوندم؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 16:56)Farimahh نوشته:  سلام دوستان من توی همین سایت خوندم که اگر اصل دانشنامه رو مربوط به دانشگاه سراسری نداشته باشیم مدرک موقت رو هم سفارت قبول میکنه آیا اشتباه خوندم؟

سلام،بله قبول ميكنند همون روترجمه كنيد
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Farimahh ، j.modarres
(2015-11-23 ساعت 16:48)Khosrow_53 نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 16:24)chakavakl نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 13:06)sinar نوشته:  سلام همراهان عزیز

من امروز مدرک موقت لیسانسمو گرفتم از دانشگاه ولی چون هزینه تعهد خدمات رایگان رو پرداخت کرده بودم و مدرکمو خریده بودم در مدرکم ذکر شده که فارغ التحصیل شدم و درسم تموم شده میخواستم بدونم این مدرکو سفارت قبول میکنه یا خیر ؟و من چجور میتونم باهاشون مکاتبه کنم و اینو ازشون بپرسم؟

در مورد اصل دانشنامه هم دانشگاه گفت بهت میدیم با این که خدمت دارم ولی باید تاییدش کنی در وزارت علوم.من شنیدم قانون عوض شده و مثه کسی چون من که در ارشد در حال تحصیله و اشتغال به تحصیل داره اینکارو میکنن؟این صحت داره ؟ مرسی از شما

سلام

تا اونجایی که من میدونم گواهی موقت سفارت قبول نمیکنه شما هم که هزینه تعهد پرداخت کردی دانشنامه بگیر برو وزارت علوم واستون تایید میکنه

نیازی به تایید وزارت علوم و امورخارجه نیست. فقط اصل دانشنامه و ترجمه اش.

بدون تایید وزارت علوم که ترجمه نمیکنن؟ترجمه میکنن؟تایید وزرات خارجه چیز دیگری ست.
من میخوام ادامه تحصیل هم بدم پس نیاز دارم به مهر وزارت خارجه
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 23:05)sinar نوشته:  بدون تایید وزارت علوم که ترجمه نمیکنن؟ترجمه میکنن؟تایید وزرات خارجه چیز دیگری ست.
من میخوام ادامه تحصیل هم بدم پس نیاز دارم به مهر وزارت خارجه
واسه من بدون مهر وزارت علوم ترجمه نکردن، باز بردنش ضرر نداره شما ببرین شاید مدرک شمارو بدون مهر وزارت علوم ترجمه کنن
بله شما برای ادامه تحصیل نیاز به تایید وزارت خارجه و دادگستری دارین
من خودم فعلا ندادم تایید هر وقت خواستم برم میرم یه نسخه تایید شده وزارت خارجه و دادگستری میگیرم که دیرتر منقضی شه
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: j.modarres ، emix
(2015-11-23 ساعت 16:53)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 16:17)ramin.b نوشته:  با سلام خدمت دوستان ۲ تا سوال داشتم من دیروز رفتم شرکتی که کارهای لاتاری برام انجام چیدن و این که گفتن ریز نمرات مدارک تحصیلی لازم نیست ترجمه بشه و فقط اصلش مدارک برای ترجمه خواست.و این که گفت اصلا مدارک تحصیلی همسرم لازم نیست این مورد درست هست؟ یه سوال دیگه من همسرم پدرشون فوت کردن لازم شناسنامه و گواهی فوت رو هم ترجمه کنم؟ با سپاس از همه دوستان

یعنی میفرمایید که لازم نیست ریزنمرات رو هم ترجمه کنم؟!!!
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 16:44)ramin.b نوشته:  

نه لازم نیست
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
سفرنامه
تشکر کنندگان: j.modarres ، golia
(2015-11-24 ساعت 20:56)chakavakl نوشته:  

نه لازم نیست

دوست عزیز ما تمام مدارک رو ترجمهرک کردیم. ولی از برنده اصلی علاوه بر مدارک شناسایی و سند ازدواج فقط اخرین مدرک تحصیلی و از نفر دوم فقط مدارک شناسایی رو خواستن.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres ، مل مل
(2015-11-24 ساعت 21:36)farnaz100 نوشته:  
(2015-11-24 ساعت 20:56)chakavakl نوشته:  

نه لازم نیست

دوست عزیز ما تمام مدارک رو ترجمهرک کردیم. ولی از برنده اصلی علاوه بر مدارک شناسایی و سند ازدواج فقط اخرین مدرک تحصیلی و از نفر دوم فقط مدارک شناسایی رو خواستن.
من میخوام بپرسم که سفارت ایروان هم به همان شیوه ای که بیان فرمودید عمل میکنه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 22:16)ستوده نوشته:  من میخوام بپرسم که سفارت ایروان هم به همان شیوه ای که بیان فرمودید عمل میکنه ؟
سفارت ایروان از من (برنده اصلی)
پاسپورت+کپی، دو قطعه عکس5*5،شناسنامه+کپی+ترجمه، مدارک تحصیلی از دیپلم به بالا+کپی+ترجمه، سند ازدواج+کپی+ترجمه، تمکن مالی
همسرم
پاسپورت+کپی، دو قطعه عکس5*5،شناسنامه+کپی+ترجمه، کارت پایان خدمت+کپی+ترجمه، سند ازدواج+کپی+ترجمه

سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، ستوده ، j.modarres ، سعید صادقی فر2
(2015-11-25 ساعت 09:37)chakavakl نوشته:  
(2015-11-24 ساعت 22:16)ستوده نوشته:  من میخوام بپرسم که سفارت ایروان هم به همان شیوه ای که بیان فرمودید عمل میکنه ؟
پاسپورت+کپی، دو قطعه عکس۵*۵،شناسنامه+کپی+ترجمه، مدارک تحصیلی از دیپلم به بالا+کپی+ترجمه، سند ازدواج+کپی+ترجمه، تمکن مالی
همسرم
پاسپورت+کپی، دو قطعه عکس۵*۵،شناسنامه+کپی+ترجمه، کارت پایان خدمت+کپی+ترجمه، سند ازدواج+کپی+ترجمه
با سپاس از پاسختون
از شما مدرک دیپلم نخواستند ؟ از همسرتون هم هیج مدرک تحصیلی خواسته نشد ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 11:56)ستوده نوشته:  
(2015-11-25 ساعت 09:37)chakavakl نوشته:  
پاسپورت+کپی، دو قطعه عکس۵*۵،شناسنامه+کپی+ترجمه، مدارک تحصیلی از دیپلم به بالا+کپی+ترجمه، سند ازدواج+کپی+ترجمه، تمکن مالی
همسرم
پاسپورت+کپی، دو قطعه عکس۵*۵،شناسنامه+کپی+ترجمه، کارت پایان خدمت+کپی+ترجمه، سند ازدواج+کپی+ترجمه
با سپاس از پاسختون
از شما مدرک دیپلم نخواستند ؟ از همسرتون هم هیج مدرک تحصیلی خواسته نشد ؟
دیپلم+پیش دانشگاهی+لیسانس خواستن، ریز نمرات نخواستن
مدارک تحصیلی همسرم نخواستن
کارت ملی هم نخواستن

سفرنامه
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
(2015-11-23 ساعت 16:44)golia نوشته:  دوستان سلام>یه سوال دارم <در شناسنامه همسرم تاریخ عقدمون ۲روز اختلاف با عقد نامه و شناسنامه من داره .برای رفع این اشتباه آیا لازم هست به ثبت احوال ببریم یا اینکه مترجم خودش این ایراد رو میتونه رفع کنه ... اصلا برای سفارت این اشتباه فاحش هست بعد ۹ سال ازدواج

جواب نبود....
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 15:57)golia نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 16:44)golia نوشته:  دوستان سلام>یه سوال دارم <در شناسنامه همسرم تاریخ عقدمون ۲روز اختلاف با عقد نامه و شناسنامه من داره .برای رفع این اشتباه آیا لازم هست به ثبت احوال ببریم یا اینکه مترجم خودش این ایراد رو میتونه رفع کنه ... اصلا برای سفارت این اشتباه فاحش هست بعد ۹ سال ازدواج

جواب نبود....
دوست عزیز ، سلام
به اعتقاد من اگر فرصت کافی دارید (که با توجه به کیس نامبرتون به نظر داشته باشید) بهتره ببرید تاریخ مدارکتون رو اصلاح کنید.
تشکر کنندگان: j.modarres ، behjan ، Interuniversal ، golia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان