کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: sasachi
سلام دوستان
ترجمه ریز نمرات لازمه؟بگیریم؟تا حالا از کسی ریز نمرات خاستن؟

تشکر کنندگان:
(2016-01-07 ساعت 22:19)hasanhamedi2000 نوشته:  سلام دوستان
ترجمه ریز نمرات لازمه؟بگیریم؟تا حالا از کسی ریز نمرات خاستن؟

فک نکنم تاحالا از کسی خواسته باشن. ولی به نظرم ترجمش کنی بد نباشه که خیال خودت هم راحت شه.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
سوال داشتم از حضور اساتید محترم.
1. ترجمه گواهی فوت پدر و مادر را برای چی میخوان؟؟
2.مادر من و پدر همسرم فوت شدن برای هر دو باید گواهی فوت را ترجمه کنم یا فقط والدین کیس اصلی کفایت میکنه؟؟؟
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان:
(2016-01-13 ساعت 15:49)mersedehbb نوشته:  سوال داشتم از حضور اساتید محترم.
2.مادر من و پدر همسرم فوت شدن برای هر دو باید گواهی فوت را ترجمه کنم یا فقط والدین کیس اصلی کفایت میکنه؟؟؟

همچین مدارکی رو اصلا سفارت نمی خواد!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Danoosh ، پرسپولیس6
(2016-01-13 ساعت 16:08)Nazem نوشته:  
(2016-01-13 ساعت 15:49)mersedehbb نوشته:  سوال داشتم از حضور اساتید محترم.

همچین مدارکی رو اصلا سفارت نمی خواد!!!
در صفحه اول همین پیج خوندم.اتفاقا برای خودم هم سوال بود که برای چی لازم دارند .
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان: nimashariat
دوستان من یبار این سوال رو پرسیدم اما متاسفانه اساتید به اشتباه برداشت کردن...سوال بنده اینه من یبار قبلا مدارکم رو تایید کردم در وزارت علوم و یه مهر برجسته زدن کنار مدرکم...اگه الان بخوام دوباره ترجمه کنم بازم باید ببرم وزارت علوم برای تایید؟ اخه من سال ۸۸ تایید کردم مدرکمو...ممنون میشن راهنمایی کنین الان دادگستری ایراد میگیره یا نه؟
شماره کیس:    68xx   تاریخ رویت قبولی:   2015 ‎20 may
کنسولگری:     ‎Ankara     تعداد افراد منظور در کیس :    1
ارسال فرمهای سری اول:    26may   
کارنت شدن کیس:   ‎10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه:            2jun2016       
دریافت ویزا:       ورود به آمریکا:           دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 06:14)masod3 نوشته:  دوستان من یبار این سوال رو پرسیدم اما متاسفانه اساتید به اشتباه برداشت کردن...سوال بنده اینه من یبار قبلا مدارکم رو تایید کردم در وزارت علوم و یه مهر برجسته زدن کنار مدرکم...اگه الان بخوام دوباره ترجمه کنم بازم باید ببرم وزارت علوم برای تایید؟ اخه من سال ۸۸ تایید کردم مدرکمو...ممنون میشن راهنمایی کنین الان دادگستری ایراد میگیره یا نه؟

فکر نمیکنم نیاز به تایید دوباره باشه. البته میتونید از ی دارلترجمه بپرسید و پاسخ درست رو از اونها بشنوید.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
باسلام
من یک سوال داشتم من حدود 7سال در یک شرکت خصوصی کار می کردم و الان حدود 4سال است که استفعا داده و دیگه کار نمی کنم آیا گواهی اشتغال به کار لازم هست یا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2016-01-23 ساعت 15:46)sara_ka نوشته:  باسلام
من یک سوال داشتم من حدود 7سال در یک شرکت خصوصی کار می کردم و الان حدود 4سال است که استفعا داده  و دیگه کار نمی کنم آیا گواهی اشتغال به کار لازم هست یا نه ؟

با سلام 
خیر نیازی نیست.برای افرادی که مدرک تحصیلی دیپلم به بالا را دارند تنها نیاز به اصل مدرک تحصیلی و ترجمه ان میباشد.
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: sara_ka
سلام دوستان....من برای سفارت ابوظبی علاوه بر تمکن مالی سند خونه ایی رو که به نامم بود رو به اضافه اجاره نامه ترجمه کردم ولی الان متوجه شدم سند های قدیمی آدرس ندارند و فقط مشخصات ملک توشون نوشته شده در صورتی که اجاره نامه آدرس داره.
حالا میخوام بدونم این مساله برای من مشکل ایجاد میکنه؟یا نه چیز طبیعی هست و یا اینکه پیشنهاد میکنید فقط اجاره نامه رو بدم و سند خونه رو ندم؟و یا اینکه بنچاق رو که توش آدرس هم داره ترجمه کنم؟
فقط توروخدا بهم نگید که این چه کاریه و تمکن مالی کافی هست... برای این کار دلیل خاصی دارم که اگر لازم بود توضیح میدم...ممنونم از همه

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان:
(2016-01-23 ساعت 18:31)عfarzaneh_saremi نوشته:  سلام دوستان....من برای سفارت ابوظبی علاوه بر تمکن مالی سند خونه ایی رو که به نامم بود رو به اضافه اجاره نامه ترجمه کردم ولی الان متوجه شدم سند های قدیمی آدرس ندارند و فقط مشخصات ملک توشون نوشته شده در صورتی که اجاره نامه آدرس داره.
حالا میخوام بدونم این مساله برای من مشکل ایجاد میکنه؟یا نه چیز طبیعی هست و یا اینکه پیشنهاد میکنید فقط اجاره نامه رو بدم و سند خونه رو ندم؟و یا اینکه بنچاق رو که توش آدرس هم داره ترجمه کنم؟
فقط توروخدا بهم نگید که این چه کاریه و تمکن مالی کافی هست... برای این کار دلیل خاصی دارم که اگر لازم بود توضیح میدم...ممنونم از همه

سلام
دوست عزيز ما هم به علاوه تمكن مالي سند ملك رو ترجمه كرديم كه مثل شما سند قديمي هست و آدرس نداره.
به نظرم سفارت كاملاً واقف هست به نوع سندهاي ايران و مشكلي ايجاد نميكنه.
موفق باشيد
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم یه سوال داشتم که هر چی صفحاتو خوندم جوابمو پیدا نکردم من امسالم طبق روال چند سال قبل برای لاتاری ثبت نام کردم ولی یه چیز که برام گنگه اینه که من حداقل دو سال دیگه مونده تا لیسانسمو بگیرم بعد طبق روال برنده ها باید یه سری مدارکو ترجمه کنن ک مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم جزوشه ولی تا اونجایی که من میدونم مدرک اصل پیش و دیپلمو و دانشنامرو به کسی ک لیسانسش تموم شده و سربازیم رفته میدن حالا میخواستم بدونم شرایط من چجوریه تا بعد سربازی بیخیال لاتاری شم یا نه راهی هست؟!
مرسی از پاسخگوییتون
تشکر کنندگان: saeidfireboy67
(2016-01-23 ساعت 20:48)mohammad1899 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم یه سوال داشتم که هر چی صفحاتو خوندم جوابمو پیدا نکردم من امسالم طبق روال چند سال قبل برای لاتاری ثبت نام کردم ولی یه چیز که برام گنگه اینه که من حداقل دو سال دیگه مونده تا لیسانسمو بگیرم بعد طبق روال برنده ها باید یه سری مدارکو ترجمه کنن ک مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم جزوشه ولی تا اونجایی که من میدونم مدرک اصل پیش و دیپلمو و دانشنامرو به کسی ک لیسانسش تموم شده و سربازیم رفته میدن حالا میخواستم بدونم شرایط من چجوریه تا بعد سربازی بیخیال لاتاری شم یا نه راهی هست؟!
مرسی از پاسخگوییتون

دوست عزیز انشاالله که قبول میشی و اگه تصمیم به قطعی رفتن دارید ثبت نام کنید
اول بگین که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هنوز دست مدرسه است یا دادین به دانشگاه؟
په دانشگاهی درس می خونید؟
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
(2016-01-24 ساعت 14:23)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 20:48)mohammad1899 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
مرسی از پاسخگوییتون

دوست عزیز انشاالله که قبول میشی و اگه تصمیم به قطعی رفتن دارید ثبت نام کنید
اول بگین که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هنوز دست مدرسه است یا دادین به دانشگاه؟
په دانشگاهی درس می خونید؟

اولا ک مرسی از پاسخگوییتون
دوما بله من در صورت قبولی قطعا قصد رفتن دارم
دیپلم و پیشم دست مدرسه است به من فقط یه موقت دادن برای ثبت نام
دانشگاهمم پیام نور
تشکر کنندگان: saeidfireboy67

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان