کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم من مدرک لیسانس دارم و همسرم هم ترم آخر فوق لیسانس هست ولی متاسفانه من اصل مدک پیش دانشگاهی و همسرم هم اصل دیپلم خود را ندارد به ما گفتند که با ریزنمرات میشه یه تاییدیه از آموزش و پرورش گرفت که معتبر هم هست میخواستم بدونم آیا سفارت این تاییدیه را قبول می کند ؟وباتوجه به اینکه همسرم هنوز دانشجو هست و اصل مدرک لیسانسش دست دانشگاه است چه مدرکی را باید تهیه و ترجمه کند ؟مرسی
تشکر کنندگان: saeidfireboy67
(2016-01-24 ساعت 15:51)sara_ka نوشته:  ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم من مدرک لیسانس دارم و همسرم هم ترم آخر فوق لیسانس هست ولی متاسفانه من اصل مدک پیش دانشگاهی و همسرم هم اصل دیپلم خود را ندارد به ما گفتند که با ریزنمرات میشه یه تاییدیه از آموزش و پرورش گرفت که معتبر هم هست میخواستم بدونم آیا سفارت این تاییدیه را قبول می کند ؟وباتوجه به اینکه همسرم هنوز دانشجو هست و اصل مدرک لیسانسش دست دانشگاه است چه مدرکی را باید تهیه و ترجمه کند ؟مرسی

با سلام
اگر همسر شما برنده اصلی نیست که نیازی به اصل مدرک برای ارایه به سفارت نیست در غیر این صورت باید ایشون به دانشگاه و اموزش و پرورش منصقه خود در زمان تحصیل مراجعه کند در ضمن در بیشتر موارد سفارت تنها مدرک اخر تحصیلی را میخواهد و باید اصل مدرک لیسانس رو به همراه داشته باشید و بگید که دانشجوی ارشد است
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: sara_ka
Smile 
(2016-01-24 ساعت 17:21)Joje mohajer نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 15:51)sara_ka نوشته:  ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم من مدرک لیسانس دارم و همسرم هم ترم آخر فوق لیسانس هست ولی متاسفانه من اصل مدک پیش دانشگاهی و همسرم هم اصل دیپلم خود را ندارد به ما گفتند که با ریزنمرات میشه یه تاییدیه از آموزش و پرورش گرفت که معتبر هم هست میخواستم بدونم آیا سفارت این تاییدیه را قبول می کند ؟وباتوجه به اینکه همسرم هنوز دانشجو هست و اصل مدرک لیسانسش دست دانشگاه است چه مدرکی را باید تهیه و ترجمه کند ؟مرسی

با سلام
اگر همسر شما برنده اصلی نیست که نیازی به اصل مدرک برای ارایه به سفارت نیست در غیر این صورت باید ایشون به دانشگاه و اموزش و پرورش منصقه خود در زمان تحصیل مراجعه کند در ضمن در بیشتر موارد سفارت تنها مدرک اخر تحصیلی را میخواهد و باید اصل مدرک لیسانس رو به همراه داشته باشید و بگید که دانشجوی ارشد است

همسرم برنده اصلی است پس باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیرد . درمورد رزومه چی ؟ رزومه ای که تهیه می کنیم شامل چه چیزهایی باید باشد ممنون از راهنماییتون .
تشکر کنندگان:
(2016-01-24 ساعت 15:08)mohammad1899 نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 14:23)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 20:48)mohammad1899 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم یه سوال داشتم که هر چی صفحاتو خوندم جوابمو پیدا نکردم من امسالم طبق روال چند سال قبل برای لاتاری ثبت نام کردم ولی یه چیز که برام گنگه اینه که من حداقل دو سال دیگه مونده تا لیسانسمو بگیرم بعد طبق روال برنده ها باید یه سری مدارکو ترجمه کنن ک مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم جزوشه ولی تا اونجایی که من میدونم مدرک اصل پیش و دیپلمو و دانشنامرو به کسی ک لیسانسش تموم شده و سربازیم رفته میدن حالا میخواستم بدونم شرایط من چجوریه تا بعد سربازی بیخیال لاتاری شم یا نه راهی هست؟!
مرسی از پاسخگوییتون

دوست عزیز انشاالله که قبول میشی و اگه تصمیم به قطعی رفتن دارید ثبت نام کنید
اول بگین که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هنوز دست مدرسه است یا دادین به دانشگاه؟
په دانشگاهی درس می خونید؟

اولا ک مرسی از پاسخگوییتون
دوما بله من در صورت قبولی قطعا قصد رفتن دارم
دیپلم و پیشم دست مدرسه است به من فقط یه موقت دادن برای ثبت نام
دانشگاهمم پیام نور

خوب بهتر شد که دست مدرسه است.دوست عزیز شما می تونید چند کار رو انجام بدید.
1.شما یک اشنا در اموزش پرورش پیدا کنید که برای شما از مدرسه دیپلم و پیش دانشگاهی رو بگیرد یعنی همش پارتی این قانون سربازی که میگن نرفتید الکیه یعنی همش دست خودشونه هیچ مشکلی براشون نداره
2.شما برید از دانشگاه یک برگه اشتغال به تحصیل بگیرید با عنوان گرفتن مدرک اصلی از مدرسه و تحویل به دانشگاه ولی اینکار باید زمانی انجام بشه که نزدیک به زمان مصاحبه باشه که اگر دانشگاه از شما خواست بیارید وقت برای ترجمه و رفتن داشته باشید  یعنی اینکه اگر مثلا دو هفته دیگر مصاحبه دارید الان اقدام کنید و بگیرید و دیگه پس ندید تا اون مدت دانشگاه نفهمه
3.شما می توانید یک برگه اشتغال به تحصیل با عنوان تحصیل دانشجو در دانشگاه فلان با عنوان مدت معافیت تحصیلی
و کارت دانشجوی ببرید از مدرسه بگیرید خوبی اینکار اینکه دانشکاه نمی فهمه که شما از برگه اشتغال به تحصیل برای گرفتن مدرک استفاده می کنید
4. شما می تونید برید به مدرسه بگید من گواهی موقت جدید می خوام و ببرید به اموزش پرورش منطقه با اون برگه اشتغال به تحصیل 3 که گقتم جهت تایید و اون وقت ترجمه کنید.
دوست عزیز نصیحت من به شما اول راه اول برید بعد اگه نشد 2.3.4 برید اگه بگردید اشنا پیدا میشه زیاد هم به مدرسه نرید شما بشناسن ممکنه که اصلا ندن اینکار رو می تونن بکنن یک مثل است که میگه
شهر که شلوغ میشه قورباغه هفتیر کش میشه
4.
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان: mohammad1899

با سلام
در مورد مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم یعنی چه گم شده؟
در مورد مدرک لیسانس همسر تون یک برگه استغال به تحصیل از دانشگاه همسر تون بگیرید و ببرید دانشگاه قبلی به شما گواهی موقت رو میدن و ازشون ریزنمرات رو هم بگیرد و یک ریز نمرات از دانشگاه فعلی که همسرتون تحصیل میکنه و یک برگه اشتغال  با عنوان اثبات تحصیل دانشجو در دانشگاه بگیرید و ترجمه کنید و ببرید سفارت و اصل گواهی موقت و ریز نمرات و برگه اشتغال به تحصیل نشون بدید و بگید مدرک اصلی دست دانشگاه است.
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
کیس نامبر‎
2016000005‎
تشکر کنندگان: belivand
(2016-01-25 ساعت 14:04)saeidfireboy67 نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 15:08)mohammad1899 نوشته:  
(2016-01-24 ساعت 14:23)saeidfireboy67 نوشته:  دوست عزیز انشاالله که قبول میشی و اگه تصمیم به قطعی رفتن دارید ثبت نام کنید
اول بگین که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هنوز دست مدرسه است یا دادین به دانشگاه؟
په دانشگاهی درس می خونید؟

اولا ک مرسی از پاسخگوییتون
دوما بله من در صورت قبولی قطعا قصد رفتن دارم
دیپلم و پیشم دست مدرسه است به من فقط یه موقت دادن برای ثبت نام
دانشگاهمم پیام نور

خوب بهتر شد که دست مدرسه است.دوست عزیز شما می تونید چند کار رو انجام بدید.
1.شما یک اشنا در اموزش پرورش پیدا کنید که برای شما از مدرسه دیپلم و پیش دانشگاهی رو بگیرد یعنی همش پارتی این قانون سربازی که میگن نرفتید الکیه یعنی همش دست خودشونه هیچ مشکلی براشون نداره
2.شما برید از دانشگاه یک برگه اشتغال به تحصیل بگیرید با عنوان گرفتن مدرک اصلی از مدرسه و تحویل به دانشگاه ولی اینکار باید زمانی انجام بشه که نزدیک به زمان مصاحبه باشه که اگر دانشگاه از شما خواست بیارید وقت برای ترجمه و رفتن داشته باشید  یعنی اینکه اگر مثلا دو هفته دیگر مصاحبه دارید الان اقدام کنید و بگیرید و دیگه پس ندید تا اون مدت دانشگاه نفهمه
3.شما می توانید یک برگه اشتغال به تحصیل با عنوان تحصیل دانشجو در دانشگاه فلان با عنوان مدت معافیت تحصیلی
و کارت دانشجوی ببرید از مدرسه بگیرید خوبی اینکار اینکه دانشکاه نمی فهمه که شما از برگه اشتغال به تحصیل برای گرفتن مدرک استفاده می کنید
4. شما می تونید برید به مدرسه بگید من گواهی موقت جدید می خوام و ببرید به اموزش پرورش منطقه با اون برگه اشتغال به تحصیل 3 که گقتم جهت تایید و اون وقت ترجمه کنید.
دوست عزیز نصیحت من به شما اول راه اول برید بعد اگه نشد 2.3.4 برید اگه بگردید اشنا پیدا میشه زیاد هم به مدرسه نرید شما بشناسن ممکنه که اصلا ندن اینکار رو می تونن بکنن یک مثل است که میگه
شهر که شلوغ میشه قورباغه هفتیر کش میشه
4.
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
کلا هر 4 راه خوبه ولی من همون راه اولو میرم چون آشناشم دارم
تشکر کنندگان:
سلام حضور مدیران گرامی وپیشکسوتان محترم ودوستان عزیز
یک سؤال از عزیزان فوق دارم که: ترجمه گواهی فوت پدر یا مادر جهت ارایه در روز مصاحبه لازم هست ؟
قبلا" از پاسخ و راهنمایی شما عزیزان ممنون وسپاسگذارم.
تشکر کنندگان:
(2016-01-28 ساعت 23:26)gama نوشته:  سلام حضور مدیران گرامی وپیشکسوتان محترم ودوستان عزیز
یک سؤال از عزیزان فوق دارم که: ترجمه گواهی فوت پدر یا مادر جهت ارایه در روز مصاحبه لازم هست ؟
قبلا" از پاسخ  و  راهنمایی شما عزیزان  ممنون وسپاسگذارم.

دوست عزیز

خیر به هیچ وجه نیازی به این قبیل مدارک نیست . خودتون رو نگران این مسائل نفرمایید.

موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: gama
(2016-01-28 ساعت 23:26)gama نوشته:  سلام حضور مدیران گرامی وپیشکسوتان محترم ودوستان عزیز
قبلا" از پاسخ  و  راهنمایی شما عزیزان  ممنون وسپاسگذارم.
نخیر ، دوست عزیز
اصلاً به چنین مدارکی نیاز نیست ، بیهوده هزینه اضافی نکنید.
تشکر کنندگان:
(2016-01-25 ساعت 14:12)saeidfireboy67 نوشته:  

با سلام
در مورد مدرک لیسانس همسر تون یک برگه استغال به تحصیل از دانشگاه همسر تون بگیرید و ببرید دانشگاه قبلی به شما گواهی موقت رو میدن و ازشون ریزنمرات رو هم بگیرد و یک ریز نمرات از دانشگاه فعلی که همسرتون تحصیل میکنه و یک برگه اشتغال  با عنوان اثبات تحصیل دانشجو در دانشگاه بگیرید و ترجمه کنید و ببرید سفارت و اصل گواهی موقت و ریز نمرات و برگه اشتغال به تحصیل نشون بدید و بگید مدرک اصلی دست دانشگاه است.
باسلام 
نه گم نشده اون زمان من مدرک پیش دانشگاهی و همسرم دیپلم خود را از دبیرستان محل تحصیل نگرفتیم و الان که رفتیم دنبالش گفتند که ما نداریم و شما با ریز نمرات میتوانید یه تاییدیه از آموزش و پرورش بگیرید که همون معتبر و قابل ترجمه است . در مورد ریز نمرات هم  هردو نفر ریزنمرات لیسانس را داریم و گواهی اشتغال به تحصیل و ریزنمرات ارشد را نیز همسرم گرفته با توجه به این آیا باز احتیاج به گواهی موقت لیسانس نیرهست یا نه ؟ مرسی
تشکر کنندگان:
(2016-01-29 ساعت 14:29)sara_ka نوشته:  
(2016-01-25 ساعت 14:12)saeidfireboy67 نوشته:  

با سلام
باسلام 
نه گم نشده اون زمان من مدرک پیش دانشگاهی و همسرم دیپلم خود را از دبیرستان محل تحصیل نگرفتیم و الان که رفتیم دنبالش گفتند که ما نداریم و شما با ریز نمرات میتوانید یه تاییدیه از آموزش و پرورش بگیرید که همون معتبر و قابل ترجمه است . در مورد ریز نمرات هم  هردو نفر ریزنمرات لیسانس را داریم و گواهی اشتغال به تحصیل و ریزنمرات ارشد را نیز همسرم گرفته با توجه به این آیا باز احتیاج به گواهی موقت لیسانس نیرهست یا نه ؟ مرسی
بعله درسته اموزش و پرورش تایید میکنه ولی باید یک موقت و ریز نمره از مدرسه بگیرید و گواهی موقت رو اموزش و پرورش تایید میکنه
اگه می تونید حتما بگیرید چون باید ثابت کنید در اصل فرقی بین مدرک اصلی و موقت نیست در مورد دانشگاه چون وقتی اصلی رو هم بدن بدون تایید وزرات فرقی با موقت نمیکنه پس اگه می تونید موقت لیسانس رو بگیرید اگر همسرتون سربازی نرفته که گرفتن مدرک مشکلی نیست و اگر هم نرفته حتما برگه معافیت تحصیلی (سخا) ترجمه کنید و ببرید
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
کیس نامبر‎
2016000005‎
تشکر کنندگان: sara_ka
با سلام حضور پرسپولیس6 عزیز و ستوده خانم گرامی
از پاسخ شما بسیار سپاسگذارم. موفق ومؤید باشید.
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
سلام دوستانم من چند تا سوال داشتم.
من دانشجوی فوق لیسانسم و در مرخصی ترمم.مدرک لیسانسمو موقتشو بهم دادن و چون خریده بودمش قابل ترجمه س.اول اینکه اگه نتونم اصلشو بگیرم با گواهی موقت لیسانس برم و گواهی اشتغال به تحصیل ارشد مشکلی نمیخورم؟
دوم اینکه با مدرک موقت ترجمه شده و ریز نمرات لیسانسم میتونم ادامه تحصیل بدم در آمریکا یا خیر؟ممنون میشم راهنمایی کنید
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 03:34)sinar نوشته:  سلام دوستانم من چند تا سوال داشتم.
من دانشجوی فوق لیسانسم و در مرخصی ترمم.مدرک لیسانسمو موقتشو بهم دادن و چون خریده بودمش قابل ترجمه س.اول اینکه اگه نتونم اصلشو بگیرم با گواهی موقت لیسانس برم و گواهی اشتغال به تحصیل ارشد مشکلی نمیخورم؟
دوم اینکه با مدرک موقت ترجمه شده و ریز نمرات لیسانسم میتونم ادامه تحصیل بدم در آمریکا یا خیر؟ممنون میشم راهنمایی کنید
بله مدرک موقت رو قبول میکنن ولی در سفارت بگید که مدرک اصلی در دانشگاه هستش ریز نمراتم ترجمه کنید و با خودتون ببرید 
اینو نمیدونم که می تونید با مدرک موقت ادامه تحصیل بدید یا نه
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: saeidfireboy67
سلام
این ماه خدارو شکر من کارنت شدم، خدا باهام یار بود، وگرنه ماه بعد کارنت میشدم و مصاحبه میوفتاد may که موقع امتحان های دانشگاهم میشد!
حالا میخام برم دنبال ترجمه مدارکم، فقط سایت رو که چک می کردم برای اطمینان دوباره تو مدارک لازم برای روز مصاحبه یه چیزی تحت عنوان Police Records نوشته بود (تو این صفحه)، این همون گواهی سوپیشینه اس؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان