موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-07 ساعت 15:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-07 ساعت 15:43 توسط milaveh.)
یکی از اقوام که برنده شده پدرش سالها پیش فوت کرده و هیچ گواهی فوتی ندارن ، مشکل پیش میاد ؟ همسرشون هم پدر و مادرش رو از دست دادن برای آنها هم باید گواهی فوت ترجمه شده ببره؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اميدوارم خوب باشيد
از اونجايي كه همسر من برنده شدن و داريم مدارك تحصيلي رو اماده ميكنيم، از مدارك ايشون كه تا فىق خوندن،هم بايد ديپلم و هم پيش و هم ليسانس و فوق ترجمه شن؟؟
بعد فوقشون سراسري بوده و اين قضيه ازادسازي مدرك پيش مياد.ايشون بيشتر از يك ساله فارغ التحصيل شده و خيلي هم دنبال كار گشته و پيدا نكرده اما الان كه اسممون لاتاري در اومده براي ازادسازي مدرك بايد بريم براي كاريابي و ...؟؟ خوب اين روندش ٦ ماه طول ميكشه و ما كيس نامبرمون پايينه.پيشنهادتون چيه؟؟
مدارك تحصيلي خودم چيو ببرم؟؟ منم تا فوق خوندم.بازم دردسري مشابه بالايي رو دارم.
متشكرم
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-08 ساعت 06:55)Civilizable نوشته: سلام دوستان
اميدوارم خوب باشيد
از اونجايي كه همسر من برنده شدن و داريم مدارك تحصيلي رو اماده ميكنيم، از مدارك ايشون كه تا فىق خوندن،هم بايد ديپلم و هم پيش و هم ليسانس و فوق ترجمه شن؟؟
بعد فوقشون سراسري بوده و اين قضيه ازادسازي مدرك پيش مياد.ايشون بيشتر از يك ساله فارغ التحصيل شده و خيلي هم دنبال كار گشته و پيدا نكرده اما الان كه اسممون لاتاري در اومده براي ازادسازي مدرك بايد بريم براي كاريابي و ...؟؟ خوب اين روندش ٦ ماه طول ميكشه و ما كيس نامبرمون پايينه.پيشنهادتون چيه؟؟
مدارك تحصيلي خودم چيو ببرم؟؟ منم تا فوق خوندم.بازم دردسري مشابه بالايي رو دارم.
متشكرم
ﻣﺪﺭﻙ ﺷﻤﺎ ﭼﻨﺪاﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ,ﻧﻴﺴﺖ ﺭاﺳﺘﺶ اﺻﻼ ﻣﺪاﺭﻙ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺭا ﻧﻜﺮﻓﺘﻨﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﺎﻛﻴﺪ ﺭﻭﻱ اﺛﺒﺎﺕ ﺩاﺷﺘﻦ ﻣﺪﺭﻙ ﺑﺮاﻱ ﺩﻭاﺯﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﺑﻮﺩ
ﺧﻮﺩ ﻣﻦ اﺯ,ﺩﻳﭙﻠﻢ ﺗﺎ ﻓﻮﻕ ﻟﻴﺴﺎﻧﺲ ﺭاﺗﺮﺟﻤﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-08 ساعت 11:13)ho_tasha نوشته: (2016-05-07 ساعت 15:43)milaveh نوشته: یکی از اقوام که برنده شده پدرش سالها پیش فوت کرده و هیچ گواهی فوتی ندارن ، مشکل پیش میاد ؟ همسرشون هم پدر و مادرش رو از دست دادن برای آنها هم باید گواهی فوت ترجمه شده ببره؟
سلام دوست عزیز
حتماً باید سریعاً اقدام کنن برای گرفتن برگه فوت و یا گواهی فوت هم خودشون و هم همسرشون.
حتماً توصیه میکنم.
زمان فوت مهم نیست مهم ارائه مدرک هست.
موفق باشید.
من متوجه نشدم ٠٠٠بايستي گواهي فوت والدين همراه شخص برنده هم لازم ميشه؟؟؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-08 ساعت 19:42)ho_tasha نوشته: (2016-05-08 ساعت 18:56)golia نوشته: (2016-05-08 ساعت 11:13)ho_tasha نوشته: سلام دوست عزیز
حتماً باید سریعاً اقدام کنن برای گرفتن برگه فوت و یا گواهی فوت هم خودشون و هم همسرشون.
حتماً توصیه میکنم.
زمان فوت مهم نیست مهم ارائه مدرک هست.
موفق باشید.
من متوجه نشدم ٠٠٠بايستي گواهي فوت والدين همراه شخص برنده هم لازم ميشه؟؟؟
با سلام.
ببينيد گفتم كه بله گواهي فوت ترجمه شده بايد به هم اه شخص برنده باشه
موفق باشيد.
ﺳﻼﻡ
ﺭاﺳﺘﺶ اﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﺸﻨﻮﻡ ﮔﻮاﻫﻲ ﻓﻮﺕ ﻭاﻟﺪﻳﻦ اﻟﺰاﻣﻲ اﺳﺖ ﺳﺎﻟﻬﺎﻱ ﻗﺒﻞ ﻛﻪ ﺟﺰ ﻣﺪاﺭﻙ ﺩﺭﺧﻮاﺳﺘﻲ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻧﺒﻮﺩ
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-08 ساعت 20:08)ho_tasha نوشته: (2016-05-08 ساعت 20:07)مامان خانم نوشته: (2016-05-08 ساعت 19:42)ho_tasha نوشته: با سلام.
ببينيد گفتم كه بله گواهي فوت ترجمه شده بايد به هم اه شخص برنده باشه
موفق باشيد.
ﺳﻼﻡ
ﺭاﺳﺘﺶ اﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﺸﻨﻮﻡ ﮔﻮاﻫﻲ ﻓﻮﺕ ﻭاﻟﺪﻳﻦ اﻟﺰاﻣﻲ اﺳﺖ ﺳﺎﻟﻬﺎﻱ ﻗﺒﻞ ﻛﻪ ﺟﺰ ﻣﺪاﺭﻙ ﺩﺭﺧﻮاﺳﺘﻲ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻧﺒﻮﺩ
سلام
ميتونيد مدارك ٢٠١٦ رو ببينيد ويا اينكه توصيه ميكنم مطالعه زياد انجام بدين متوجه ميشيد
ﭼﻘﺪﺭ ﻋﺼﺒﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﻣﻂﺎﻟﻌﻪ اﺣﺘﻴﺎﺟﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﻦ اﻻﻥ اﻣﺮﻳﻜﺎ ﻫﺴﺘﻢ ﻣﻴﺘﻮاﻧﺴﺘﻴﺪ ﺭاﺣﺖ ﺑﮕﻴﺪ اﻳﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﺪﻳﺪ اﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﻮاﺭﺩ ﺑﻬﺘﺮﻱ ﺑﺮاﻱ ﻣﻂﺎﻟﻌﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺩاﺭﺩ ﻛﻪ ﺗﺮﺟﻴﺢ ﻣﻴﺪﻫﻢ ﺭﻭﻱ اﻥ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻛﺎﺭ ﺗﺨﺼﺼﻲ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﻐﻴﻴﺮاﺕ ﻣﺪاﺭﻙ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ﻻﺗﺎﺭﻱ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻦ ﺳﻮاﻝ پرﺳﻴﺪﻡ ﻫﻤﻴﻦ ﭼﻮﻥ اﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﻳﮕﺮﻱ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺧﻮاﺳﺖ اﻃﻼﻋﺎﺕ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﺪﻫﻢ
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺧﻮﺑﻲ ﺩﺭﭘﻴﺶ ﺭﻭ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﻴﺰﻱ,ﻛﻪ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻩ ﺻﺒﺮ اﻳﻮﺑﻪ ﺑﺮاﻱ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﻌﺠﺐ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﺎ اﻳﻦ ﺣﺪ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﺷﺪﻳﺪ
ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﻫﻤﻪ ﺳﺎﻝ اﻭﻝ ﻣﺜﻞ ﺟﻬﻨﻤﻪ اﻳﻦ ﻛﻪ ﺩﻭاﻡ ﺑﻴﺎﻭﺭﻳﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻬﻤﻪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻥ ﻛﺎﺭ ﺗﺨﺼﺼﻲ ﭼﻮﻥ ﻭاﻗﻌﺎ ﺯﻣﺎﻧﺒﺮ و ﺳﺨﺘﻪ ﺩﺭ ﻋﻴﻦ ﺣﺎﻝ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ اﺭﺯﺵ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻥ ﻧﺪاﺭﻧﺪ
ﻫﺪﻑ ﻫﻤﻜﻴﻤﻮﻥ ﻛﻤﻚ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺟﺪﻳﺪ اﺳﺖ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ,اﻳﻦ ﻛﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩاﺩﻳﺪ
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. یه سوالی داشتم. من دیپلمم کارو دانش هست. و هم فوق دیپلم دارم و هم لیسانس.
شنیدم دیپلم کارو دانش رو قبول نمیکنن. درسته؟؟ یعنی من رد میشم؟ لطفا یکی راهنمایی کنه؟!!
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May
تاریخ ارسال فرم: 24 May
کارنت شدن کیس: 12 Dec
تاریخ نامه دوم: 20 Dec
محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی
تاریخ مصاحبه : 21 Feb
ویزا دریافت شد.