2015-06-26 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-26 ساعت 20:05 توسط USIMMIGRANT.)
ف
(2015-06-26 ساعت 17:23)Aghaman نوشته:ممنون از جوابتون، من عذر خواهي ميكنم بخاطر اين قضيه. اميدوارم نگراني ما را درك كنيد، شما اين مسعله را بزاريد پاي بي تجربه بودن اين حقير در مهاجر سرا. من اين سوال را چند بار پرسيدم تا به يك جمع بندي كلي برسم و از روي هم گذاشتن تجربيات افراد گوناگون بتونم بهتر تصميم بگيرم. جواب شما خيلي كاملتر از بقيه جوابها بود. بازم تشكر(2015-06-26 ساعت 16:45)davouddavoud نوشته:(2015-06-24 ساعت 14:02)davouddavoud نوشته:دوستان عزيز اگر امكان داره سوال منو جواب بديد.(2015-06-23 ساعت 13:52)davouddavoud نوشته: [quote='varchandi' pid='627709' dateline='1435050361']تشکر شما لطف دارید
دوستان سلام
اگه یه سر به سفرنامه بنده بزنین متوجه میشید که کسانی که مدارک رو تحویل میگیرن کاملا" سلیقه ای عمل می کنن البته این سلیقه ای عمل کردن تاثیری تو روند کارتون نداره اگه می بینید دوستان میگن فلان مدرک و داشته باشید جهت اطمینان خاطر خودتونه
روز مصاحبه استرس خواهید داشت حالا اگه حس نقص مدرک هم بهتون تو این شرایط دست بده خدا میدونه با چه حالی پیش آفیسر میرین و سوالا رو چه جوری جواب میدین
سوالی بود در خدمتتونم
خب من کپی کسر خدمتم را دارم اونارو ببرم کافیه؟ آیا ممکنه من ap نخورم چون خیلی کم رفتم سربازی( دو ماه و نیم)؟ یا اگه ap خوردم ممکنه مدتش کمتر باشه؟
دوست عزیز من
خواهشم اینه که یکبار دیگه به پست های خودت نگاه کنی و ببینی چند بار این سوال رو به روشهای مختلف پرسیدی ؟
از دوستان کم تجربه و بسیار با تجربه و مدیران هم جواب گرفتی و باز هم این سوال با روش و مدل دیگری پرسیده شده
عزیز من ، جان من ، کاملا به شما حق میدهم که نگران باشی و دلواپس ولی این رو هم در نظر بگیر که این تاپیک یک مکان عمومی است که دوستان با تجربه لطف کرده و سوال امثال من و شما را که اطلاعاتمون در برخی زمینه ها کمتر است را با عشق و گذاشتن وقت زیاد پاسخ میدهند
وقتی یک سوال بارها تکرار شود دوستان دیگر انگیزه ی جواب دادن مجدد را ندارند و به نوعی خسته میشوند ولی اگر 100 سوال مختلف بپرسی ایمان داشته باش همه به موقع جواب داده خواهد شد
من دوست دارم از خودت بخواهم در لیست ارسال هایت وارد شوی و این سوالت را ببینی که چند بار تکرار شده ؟
و اما مورد دیگر این است که زحمت بکشی و تاپیک هایی که به نوعی به سوالت ارتباط دارد را کامل بخونی در 90 درصد اوقات جواب خواهی گرفت ، و لطفا سفرنامه های سال های گذشته فراموش نشود
در آخر ، هیچ یک از دوستان اینجا در سفارت کار نمیکند تا بتواند 100 در 100 پاسخ سوال شما را بدهد اما :
احتمال AP خوردن شما به هر حال زیاد است
احتمال اینکه مدت آن هم کمتر باشد نیز وجود دارد ولی این مساله به خیلی چیزهای دیگر هم بستگی دارد مانند شغل ، تحصیلات ، تشابه اسمی و .... حتی زمان مصاحبه ی شما هم به مدت AP ارتباط دارد
ضمنا هیچ کپی ای بدرد دوستان سفارت نمیخورد هر مدرکی باید قابلیت ترجمه شدن را داشته باشد و همچنین جزو مدارکی باشد که آنها لازم دارند ولی در ضمن بردن هیچ مدرک اضافه ای هم انسان را خسته نمیکند ، هر چه فکر میکنید لازم است ببرید
امیدوارم موفق باشید
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت: