کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-07-11 ساعت 00:04)arminbhz نوشته:  سلام، گواهي فوت پدر و مادر ضروريه ترجمه اش؟
سلام
بله حتما همراهتون باشه تا اگر افیسر خواست اراعه دهید.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: arminbhz
گواهي عدم سو پيشنه هم براي سفارت لازم هست يا نه ؟! من در سايت ويزا بولتن چك كردم نوشته بود كه در مورد ايران غير قابل اعتماد است

تشکر کنندگان:
نیاز نیست
تشکر کنندگان: ed2008
ترجمه قرارداد كار براي مصاحبه لازمه
تشکر کنندگان:
با سلام. من ترم 6 دانشگاهم می خواستم بدونم لازمه ریز نمرات دانشگاهیمو ترجمه کنم .6 ترمو ترجمه کنم یا فقط ترم آخر یعنی 6 کافیه؟CoolCool
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
دوستان ، من ترجمه مدارکم (شناسنامه ، کارت ملی ، کارت پایان خدمت ، فوق لیسانس ، لیسانس ، پیش دانشگاهی ، دیپلم و ریزنمرات همه موارد ) در دو نسخه ، 360هزارتومان شد که قیمتش خیلی نسبت به جاهای دیگه مناسب بود.
دارالترجمه نوید ، ميدان انقلاب، بين خيابان دوازده فروردين و منيري جاويد (ارديبهشت)، روبروي سينما بهمن، جنب بانک صادرات، پاساژ انديشه، طبقه زيرهمکف،
شماره کیس:2015AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی:2014 , May 15
کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 2014 , August 15
کارنت شدن کیس: -
مصاحبه: -
دریافت کلیرنس: -
دریافت ویزا: -
ورود به آمریکا: -
دریافت گرین کارت: -
جمع تقریبی هزینه‌ها: 14.000 تومان بابت تزریق واکسن هپاتیت , 360.000 تومان ترجمه مدارک
تشکر کنندگان: sadaf44 ، ho_tasha ، simsim2016 ، Rira_1982 ، پرسپولیس6 ، lighthouse ، golia ، omid1313
(2015-07-13 ساعت 12:46)anita.k نوشته:  با سلام. من ترم ۶ دانشگاهم می خواستم بدونم لازمه ریز نمرات دانشگاهیمو ترجمه کنم .۶ ترمو ترجمه کنم یا فقط ترم آخر یعنی ۶ کافیه؟CoolCool

سلام اگر قراره ریز نمرات ترجمه کنید هر 6 ترمو ترجمه کنید بهتره. اخه ترم اخر به تنهایی که چیزی رو مشخص نمیکنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman
سلام, گواهی اشتغال به کار رو خطاب به سفارت آمریکا در آنکارا بنویسم؟
یا در انتهای نامه بنویسم این گواهی جهت ارایه به سفارت آمریکا میباشد؟
از لحاظ ترجمه کدوم درست تره؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-16 ساعت 09:56)sepideh1234 نوشته:  سلام, گواهی اشتغال به کار رو خطاب به سفارت آمریکا در آنکارا بنویسم؟
یا در انتهای نامه بنویسم این گواهی جهت ارایه به سفارت آمریکا میباشد؟
از لحاظ ترجمه کدوم درست تره؟
سلام بهتره با این عبارت شروع بشه
To whom it make to concern
و در آخر هم که این فقط به درخواست شما بوده و ارزش دیگری نداره به نظرم بهتره
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام برنده لاتاري ٢٠١٦ هستم
ميخواستم بپرسم كپي مدارك ارسالي به سفارت انكارا قبل از مصاحبه بايد مهر كپي برابر اصل داشته باشند؟
تشکر کنندگان:
سلام. من لاتاری 2016 با کیس زیر 1000 برنده شده ام . در حال حاضر ترم 3 فوق دیپلم هستم و دیپلم فنی دارم و همین 20 روز پیش رفتم نامه معادل سازی دیپلم 12 ساله را گرفتم .از دوستان گرامی خواستارم که برایم توضیح بدهند که با این شرایط برای روز مصاحبه مشکلی که ندارم ؟؟//
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 14:29)nima.iran نوشته:  سلام. من لاتاری ۲۰۱۶ با کیس زیر 1000 برنده شده ام . در حال حاضر ترم ۳ فوق دیپلم هستم و دیپلم فنی دارم و همین 20 روز پیش رفتم نامه معادل سازی دیپلم 12 ساله را گرفتم .از دوستان گرامی خواستارم که برایم توضیح بدهند که با این شرایط برای روز مصاحبه مشکلی که ندارم ؟؟//

اگه دیپلم 12 سال رو داری مشکلی نیست.
فقط یه نکته
تو مصاحبه سعی کن زیادی حرف نزنی/ هر چی رو که پرسیدند رو در چند کلمه جواب میدی مگر جایی که باید مبسوط توضیح بدی Smile
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 16:57)ostokhan نوشته:  
(2015-07-17 ساعت 14:29)nima.iran نوشته:  سلام. من لاتاری ۲۰۱۶ با کیس زیر 1000 برنده شده ام . در حال حاضر ترم ۳ فوق دیپلم هستم و دیپلم فنی دارم و همین 20 روز پیش رفتم نامه معادل سازی دیپلم 12 ساله را گرفتم .از دوستان گرامی خواستارم که برایم توضیح بدهند که با این شرایط برای روز مصاحبه مشکلی که ندارم ؟؟//

اگه دیپلم 12 سال رو داری مشکلی نیست.
فقط یه نکته
تو مصاحبه سعی کن زیادی حرف نزنی/ هر چی رو که پرسیدند رو در چند کلمه جواب میدی مگر جایی که باید مبسوط توضیح بدی Smile

سلام دوست عزیز ضمن تبریک هرچه زودتر کارهای واکسیناسیون رو انجام بدین البته اگر DS-260 پر کردی منتظر باش و مسئله دیگه بحث سربازی هستش حتماً کارهاتو انجام بده که موقع رفتن به سفارت مشکل خروج نداشته باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان:
سلام من ديپلم نظام قديم و همسرم ديپلم نظام جديد و پيش دانشگاهي داره و ضمنا هردو هم ليسانس داريم سه تا سوْال دارم
١- ريز نمراات رو هم بايد ترجمه كنيم براي روز مصاحبه ؟
٢- أفسر سفارت از كجا متوجه ميشن كه ديپلمها ١٢ ساله هست ؟ جايي از مدرك ديپلم همچين چيزي رو معلوم نكرده !؟
٣-مدارك ليسانس دانشگاه رو أيا لازم هست تأييد وزارت علوم هم بگيريم ؟
سپاس
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
تشکر کنندگان:
(2015-07-18 ساعت 18:24)srmir نوشته:  سلام من ديپلم نظام قديم و همسرم ديپلم نظام جديد و پيش دانشگاهي داره و ضمنا هردو هم ليسانس داريم سه تا سوْال دارم
١- ريز نمراات رو هم بايد ترجمه كنيم براي روز مصاحبه ؟
٢- أفسر سفارت از كجا متوجه ميشن كه ديپلمها ١٢ ساله هست ؟ جايي از مدرك ديپلم همچين چيزي رو معلوم نكرده !؟
٣-مدارك ليسانس دانشگاه رو أيا لازم هست تأييد وزارت علوم هم بگيريم ؟
سپاس

سلام
به نظرم میاد که اصلا لازم نیست دیپلمتون رو ترجمه کنین... مدرک لیسانس کافیه (ما که فقط لیسانس رو دادیم تازه بدون ریز نمرات و مساله ای هم نبود)
مدرک لیسانس هم تو این مرحله و برای ارائه به سفارت نیازی با تایید وزارت علوم نداره... ایشالا برای مراحل بعدی مثل کار و ادامه تحصیل باید تایید رو بگیرین که بتونین ترجمه‌هاتون رو با مهر وزارت امور خارجه و دادگستری با خودتون ببرین...
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
تشکر کنندگان: humsun

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان