کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-09-27 ساعت 13:37)golia نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 11:33)hadir نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 10:59)golia نوشته:  درلاتاری ۲۰۱۵ تعداد نفرات برنده آسیا 20002نفر بود وتعداد کیس هایی که نامه دومشون اومد اگر اشتباه نکنم حدود 7650 بود .حال اگر فرض کنیم بین شماره کیس ها گپ هم نیوفتاده شماره کیس ها در آسیا در حالت کلی میبایست به تعداد نفرات برنده لاتاری بوده باشه(20002 کیس) بدین معنی که در سال ۲۰۱۵ تنها حدود 38% به مصاحبه رفتند و باقی جا مانده اند.
حال درلا تاری ۲۰۱۶ تعداد برندگان در آسیا 15002نفر بود (تقریبا 25% شانس بیشتر برندگان در امسال برای کارنت شدن) بفرض اگر نحوه کارنتی ها مثل پارسال باشه درحدود 47% امسال به مصاحبه خواهند رفت . واقعا هرسال نفراتی که برنده میشن کمتر از نصفشون به مصاحبه میرن ؟؟ کسی درمورد کارنتی ها و جامانده های سال ۲۰۱۴و۲۰۱۳ اطلاع داره ؟

دوست عزیز محاسباتت اشتباهه 7650 کیس در اسیا دعوت به مصاحبه شدند هر کیس را ۲ نفر هم در نظر بگیری 15000 نفر مصاحبه رفتن حداقل
ببخشید متوجه نمیشم چرا باید هر کیس را (حداقل) ۲نفر در نظر بگیریم .اگه منظورتون افراد خانواده برنده هست که همگی یک شماره کیس دارند. یعنی وقتی در بولتن اعلام میکنه در سال۲۰۱۵تعداد20002نفر برنده شدن منظورشون نفر برنده+اعضای خانواده هست ؟؟( که شما ۱نفر دیگه رو حداقل به کیس اضافه کردی) ؟؟؟
منظور من تعداد نفراتی که رفتن مصاحبه نبود "تعداد کیسهایی که رفتن به مصاحبه (فرد برنده+خانواده)"هست.
خب وقتی می گی 20002 نفر برنده شدن ...این تعداد شماره کیس که موجود نیست شاید مثلا 10000 کیس باشه اونوقت از این 10000 کیس 2500 نفر نرفتن مصاحبه
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان: matin86
(2015-09-27 ساعت 13:37)golia نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 11:33)hadir نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 10:59)golia نوشته:  درلاتاری ۲۰۱۵ تعداد نفرات برنده آسیا 20002نفر بود وتعداد کیس هایی که نامه دومشون اومد اگر اشتباه نکنم حدود 7650 بود .حال اگر فرض کنیم بین شماره کیس ها گپ هم نیوفتاده شماره کیس ها در آسیا در حالت کلی میبایست به تعداد نفرات برنده لاتاری بوده باشه(20002 کیس) بدین معنی که در سال ۲۰۱۵ تنها حدود 38% به مصاحبه رفتند و باقی جا مانده اند.
حال درلا تاری ۲۰۱۶ تعداد برندگان در آسیا 15002نفر بود (تقریبا 25% شانس بیشتر برندگان در امسال برای کارنت شدن) بفرض اگر نحوه کارنتی ها مثل پارسال باشه درحدود 47% امسال به مصاحبه خواهند رفت . واقعا هرسال نفراتی که برنده میشن کمتر از نصفشون به مصاحبه میرن ؟؟ کسی درمورد کارنتی ها و جامانده های سال ۲۰۱۴و۲۰۱۳ اطلاع داره ؟

دوست عزیز محاسباتت اشتباهه 7650 کیس در اسیا دعوت به مصاحبه شدند هر کیس را ۲ نفر هم در نظر بگیری 15000 نفر مصاحبه رفتن حداقل
ببخشید متوجه نمیشم چرا باید هر کیس را (حداقل) ۲نفر در نظر بگیریم .اگه منظورتون افراد خانواده برنده هست که همگی یک شماره کیس دارند. یعنی وقتی در بولتن اعلام میکنه در سال۲۰۱۵تعداد20002نفر برنده شدن منظورشون نفر برنده+اعضای خانواده هست ؟؟( که شما ۱نفر دیگه رو حداقل به کیس اضافه کردی) ؟؟؟
منظور من تعداد نفراتی که رفتن مصاحبه نبود "تعداد کیسهایی که رفتن به مصاحبه (فرد برنده+خانواده)"هست.

بله جناب hadirدرست ميگن !منم اولش مثل شما فكر ميكردم بعد متوجه شدم كه اين تعداد برنده شامل همه افراد كيس ميشه شخص برنده و همراهان وگرنه ٥٠٠٠٠٠ويزا كه به اين هم تعداد اصلا نميرسيدفقط به آسيا ميرسيد!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 17:27)aminoooo نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 11:36)Joje mohajer نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 09:23)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 02:42)hmf_4919 نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 14:48)samiin نوشته:  دوستان بخاطر عید قربان سفارت تا چند روز تعطیله و تا دوشنبه هفته بعد منتظر ایمیل نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید. فردا رو کسی ندیده. امروز رو دریابید.
واسه عيد سفارت تعطيله!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايا مارو با كيا ميخواي بفرستي بريم آمريكااا...خودت پشت و پناهمون باش!
پاك كنيد اين پست رو...زشته بخدا...

جناب hmf_4919 : قوربونت برم ناراحتي شما نرو آمريــــــكا دگ چرا به تمسخر ميگيري حرف و كلام ديگران و!
بيخود بچه هاي اونور نميگن تا ميتونيد از ايراني ها دوري كنيد،واسه همين مسائله دگ
خوبه همو حمايت كنيم و باعث وحدت بشيم نه اينكه همديگرو برنجونيم(اين دوستمون samiin بنده خدا كه كلا عذرخواهي كرد و فك كنم دگ هم اينجا نمياد انقده همه كوبيدنش) خوبه ماها متخصص و وكيل مهاجرت نيستيم و انقده تو همه موارد اظهار نظر ميكنيم!
اميدوارم از نقد كوچولوم ناراحت نشده باشي بالاخره شما با تجربه تري!!!

دوستان گرامی سفارت آمریکا در هر کشوری تابع قوانین آن کشور نیز میباشد بنابراین سفارت آمریکا در تعطیلات رسمی آن کشور علاوه بر تعطیلات خود کشور آمریکا تعطیل میباشد.
با تشکر
دوستان عزیز هیچ گونه استرسی نداشته باشید،اون روزی که منتظرش هستید بزودی میرسه همونطور که برندگان سالهای پیش گذروندن،امیدوارم که در نهایت همه به آرزوهاشون برسن و موفق باشن.
در ضمنhmf_4919 متوجه شدین چه سعادتی خدا نصیبتون کرده و با کیا دارین میرین آمریکااااااا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
حداقل آدم بعد از اشتباهش میاد یه معذرت خواهی میکنه.

از شما و همه دوستان که بنده رو حمایت کردن ممنونم، واقعاً فهمیدم چه انسانهای بارزشی تو این گروه هستند ....
امیدوارم هر چه زودتر نامه ها برسه ...
تشکر کنندگان: Siamak ، humsun ، mehdihk ، ho_tasha ، Interuniversal
دوستان بنظرتون برای جلوگیری از اینکه مثل جا مانده های 2015 نشیم تو لاتاری 2017 شرکت کنیم یا نه ؟

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2015-09-27 ساعت 02:32)bardia61 نوشته:  سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم دوستانی که مطلع هستند لطفا منو راهنمایی کنن.
من کیس نامبرم نزدیک به 300 هست و فرم ها رو ۳ جون سابمیت کردم ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم تو فروم دیدم دوستانی که کیس نامبرشون خیلی بالاتره دعوت به مصاحبه شدن.
بنظرتون مشکلی تو روند کارم هست؟ و فکر میکنید کی نامه دوم را دریافت کنم؟

دوست عزیز منم کیس نامبرم **16 هست و فرم 260 رو 31 می فرستادم ولی هنوز نامه دوم نیومده
فک کنم خیلی ها مثل ما هستن.
در ضمن محل مصاحبه رو هم ابوضبی انتخاب کرده بودم.

نگران نباش درست میشه.

یا علی
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
(2015-09-28 ساعت 19:39)m.abdeahad نوشته:  دوستان بنظرتون برای جلوگیری از اینکه مثل جا مانده های ۲۰۱۵ نشیم تو لاتاری 2017 شرکت کنیم یا نه ؟

بعله ميشه دوباره ثبت نام كرد و هيچ مشكلي در روند مصاحبه و پروندتون ايجاد نميكنه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
به نظرم ثبت نام کنیم عاقلانه تر هستش.
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-09-28 ساعت 22:22)shahabjafari نوشته:  
من کیس نامبرم نزدیک به 300 هست و فرم ها رو ۳ جون سابمیت کردم ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم تو فروم دیدم دوستانی که کیس نامبرشون خیلی بالاتره دعوت به مصاحبه شدن.

دوست عزیز منم کیس نامبرم **16 هست و فرم 260 رو 31 می فرستادم ولی هنوز نامه دوم نیومده

نگران نباش درست میشه.

یا علی

دوست عزیز شما فرمتون رو دیر ارسال کردین بخاطر همین نامه دوم رو دریافت نکردین.
فعلا همه ما منتظریم .
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: Interuniversal ، shahabjafari
کی زمان ثبت نام هستش حالا

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان:
(2015-09-28 ساعت 22:44)mersedehbb نوشته:  به نظرم ثبت نام کنیم عاقلانه تر هستش.

منم نظر شما رو دارم

چون دائم دارم تاپیک کلیرنس بچه های 2015 رو میخونم و خیلیا اونجا از اینکه برای 2016 ثبت نام نکردن پشیمونن.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin86 ، Interuniversal ، ed2008
(2015-09-28 ساعت 23:00)m.abdeahad نوشته:  کی زمان ثبت نام هستش حالا

شما حدود ١٠ روز دگ ميتوني اقدام كني براي ثبت نام از اواسط مهر تا اواسط آبان مهلت دارين
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ed2008

نگران نباش درست میشه.

یا علی
نمیدونم چرا اینجوریه کیس نامبر من هم **15 هستش june2 هم فرم رو پر کردیم ابوظبی انتخاب کردیم اماهنوز نامه ما هم نیومده همش فکر می کنم یه اشتباهی تو کارمونه .Sad
تشکر کنندگان: shahabjafari ، ed2008
(2015-09-29 ساعت 10:19)پریماه نوشته:  

نگران نباش درست میشه.

یا علی
نمیدونم چرا اینجوریه کیس نامبر من هم **15 هستش june2 هم فرم رو پر کردیم ابوظبی انتخاب کردیم اماهنوز نامه ما هم نیومده همش فکر می کنم یه اشتباهی تو کارمونه .Sad
با سلام دوست عزیز زمانی که شما کانفرمیشن نامبر فرم DS-260 رو میگیرید یعنی تمام شد و نگران نباشید صبر کنید و زبان انگلیسی مطالعه کنید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: پریماه ، shahabjafari
(2015-09-29 ساعت 09:06)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 23:00)m.abdeahad نوشته:  کی زمان ثبت نام هستش حالا

شما حدود ١٠ روز دگ ميتوني اقدام كني براي ثبت نام از اواسط مهر تا اواسط آبان مهلت دارين
دوستان عزیز inter و آقا سیامک عزیز
ثبت نام در لاتاری هر ساله از 1اکتبر که امسال برای 2017 برابر 9 مهر ماه تا 2 نوامبر که امسال برابر 11آبان ماه است می باشد.
موفق باشید دوستان عزیز.
ولی حرف من این است که به خدا اعتماد کنید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان: ofrfar ، shahabjafari ، Interuniversal ، ed2008
(2015-09-27 ساعت 13:28)bardia61 نوشته:  سلام دوستان
ازتون میخواستم نظرتون و یا اگر تجربه مشابهی بود به من هم اطلاع بدید.
بهار امسال بعد از دو سال تلاش اقامت دایم استرالیا رو گرفتم و یکماه بعد لاتاری برنده شدم. حالا از این بگذریم که دیگه توان انتظار برای سکوریتی چک و امثال اینو ندارم. به نظرتون داشتن ویزای اقامت دایم استرالیا رو به آفیسر اعلام کنم یا نه؟

سلام
دوست عزیز تا اونجا که من اطلاع دارم اگر شما ویزای Skill worker گرفته باشید یکی از کارهایی که برای این ویزا انجام میشه FBI Check هست که پرونده شما توسط FBI آمریکا مورد بررسی امنیتی قرار میگیره، در صورتی هم که این کار انجام نشه مطمئنا ویزای یه کشوری مثه استرالیا رکوردهای ثبت شده ای داره که قابل پیگیری هست، بنظر من در صورتی که ازتون پرسیدن جواب درست بدید چون اونها منتظر کوچکترین جواب غلط از شما هستند تا ریجکت بشید
موفق باشید.
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: shahabjafari ، ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان