کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
من يك بار فرم را انلاك كردم البته كيس نامبرم بالاي ٢٠٠٠ است و هنوز نامه دريافت نكردم

تشکر کنندگان: shahabjafari
من کیس نامبرم 1600 هست هنوز نیومده نامه دوم
سفارتم هم ابوذبی هست
31 می هم فرم ds-260 رو فرستادم.
تا حالا انلاک هم نکردم.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
باسلام چه مدارکی رو باید ارسال کنیم به غیر از فرمهای پرشده آیا ترجمه مدارکم رو باید با این فرمها بفرستیم
تشکر کنندگان:
سلام کیس نامبر من 2016AS60XX
ارسال فرم :12 12 JUL 2015
میخواستم ببینم وقت مصاحبه من کی میشه
متشکرم
تشکر کنندگان:
اگر کیس نامبرتون اینجوری که نوشتین بالای 6000 باشه، خیلی وقت دارید. ممکنه 10-11 ماه دیگه نوبت مصاحبه تون بشه. البته هرسال تاحدودی متغیره.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
تشکر کنندگان:
سلام برای چک کردن نامه مصاحبمون بترتیب کدوم سایتا باید بریم من بلد نیستم یکی دقیق وبنوبت سایتارابنویسه ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 20:07)chelsi نوشته:  سلام کیس نامبر من 2016AS60XX
ارسال فرم :12 12 JUL ۲۰۱۵
میخواستم ببینم وقت مصاحبه من کی میشه
متشکرم
با سلام دوست عزیز بچه ها غیب گو نیستن اینجا میتونی بیشتر مطالعه کنی به راحتی متوجه میشب دوستان سال قبل کی رفتن به مصاحبه

(2015-09-07 ساعت 18:46)melina2016 نوشته:  باسلام چه مدارکی رو باید ارسال کنیم به غیر از فرمهای پرشده آیا ترجمه مدارکم رو باید با این فرمها بفرستیم
با سلام دوست عزیز لطفاً مطالعه کنید و فایل ها رو بخونید به راحتی متوجه میشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
با سلام

دوستانی که اطلاعاتی دارید و در اختیار دیگران قرار میدید سعی کنید خیلی محترمانه اینکار رو انجام بدید و توجه داشته باشید که
ندانستن عیب نیست , نپرسیدن عیب است

دوستان عزیزی هم که سوال دارید سعی کنید ابتدا تاپیکهای مربوطه رو به دقت مطالعه بفرمائید اگر جواب سوالتون رو پیدا نکردید سوالتون رو مطرح کنید که از مطرح کردن سوالات تکراری و شلوغ شدن تاپیک ها جلوگیری کنیم .

ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: lighthouse ، anita.k ، ho_tasha ، behjan ، ALIREZA_DEN ، Interuniversal ، matin86
باسلام خدمت پیسکسوتان محترم ودوستان آیا باید روی تمام مدارک ترجمه شده برای مدیکال وسفارت شماره کیس نامبر را نوشت یا نیازی نیست.باسپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 22:39)Siamak.k نوشته:  با سلام

دوستانی که اطلاعاتی دارید و در اختیار دیگران قرار میدید سعی کنید خیلی محترمانه اینکار رو انجام بدید و توجه داشته باشید که

[size=medium]دوستان عزیزی هم که سوال دارید سعی کنید ابتدا تاپیکهای مربوطه رو به دقت مطالعه بفرمائید اگر جواب سوالتون رو پیدا نکردید سوالتون رو مطرح کنید که از مطرح کردن سوالات تکراری و شلوغ شدن تاپیک ها جلوگیری کنیم .

منم موافقم باهاتون چون بعضا سوالا خیلی پرخاشگرانه جواب داده شده . همه باید هوا همو داشته باشیم CoolCool
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: Siamak ، marysa ، ho_tasha ، behjan ، ALIREZA_DEN ، matin86 ، golia
دوستان سلام
در اینجا و این اواخر یکی از موضوعاتی که در موردش بیشتر بحث شده ، اینه که خیلی ها کارنت شدند، ولی نامه دوم رو دریافت نکردند و این رو ربط دادن به کیس های مربوط به ایران و سفارت های ابوظبی و یا ارمنستان .
کیس نامبر من EU 46**l است، یعنی کلا از سهمیه اروپا اقدام کردم و مصاحبه ام رو هم در اروپا است .
فرم 260 رو اواخر ماه می آنلاک کردم ( برای 1 روز ) و پس از تصحیح سابمیت کردم .
برای ماه اکتبر کارنت شدم ، اما از زمانی که نامه های دوم شروع به جایگزینی شده، برای من هم سایت غیر قابل دسترس شد ... چند روز...
با KCC تماس گرفتم ، اونها گفتند کیس شما در حال برسی است وتا 15 سپتامبر منتظر باشید !
بعد از اون امکان دسترسی به سایت بوجود آمد ، اما هنوز نامه اول وجود دارد و فقط کیس نامبر از بار کد به صورت عدد درشت تغییر کرده.
پس این مشکل تنها برای ایرانیان و یا سفارت های خاص انتخابی آنها نیست ، بلکه مربوط به تمام کیس ها در تمام دنیا است و ایرادی که در سیستم KCC پیش اومده.

موفق باشید همگی Wink
تشکر کنندگان: humsun ، ho_tasha ، matin86 ، Amir.AA ، j.modarres
(2015-09-07 ساعت 18:46)melina2016 نوشته:  باسلام چه مدارکی رو باید ارسال کنیم به غیر از فرمهای پرشده آیا ترجمه مدارکم رو باید با این فرمها بفرستیم
با سلام خانوم melina
دوستان و بنده چندین فایل قرار دادیم که میتونید مطالعه کنید و متوجه بشین که چه چیزهایی میخواد البته من مدارک برای آ»کارا رو گذاشتم و از دیگر سفارتخانه ها خبر ندارم.
ولی بله شما اصل مدارک رو نیاز نیست بفرستین فقط ترجمه ها رو میفرستین که البته کپی تمام مدارک شما بهش پیوست هست
همچنین نامه اول و دوم به همراه پرینت ثبت نام در CSC و پرینت وقت دکتر (اختیاری) به همراه ترجمه سند ازدواج برای هر نفر 1 عدد و کپی پاسپورت ها برای هر نفر صفحه مشخصات
موفق باشید

(2015-09-07 ساعت 22:33)Behrooz1057 نوشته:  سلام برای چک کردن نامه مصاحبمون بترتیب کدوم سایتا باید بریم من بلد نیستم یکی دقیق وبنوبت سایتارابنویسه ممنون
دوست عزیز شما باید همون سایتی که قبول شدین برین و اونجا نامه اول و دوم رو میتونید مشاهده کنید
آدرس سایت
https://www.dvlottery.state.gov/ESC
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 23:41)behjan نوشته:  باسلام خدمت پیسکسوتان محترم ودوستان آیا باید روی تمام مدارک ترجمه شده برای مدیکال وسفارت شماره کیس نامبر را نوشت یا نیازی نیست.باسپاس
با سلام
ببنید یکی از دوستان با تجربه این کار رو انجام داده بود من نمیدونم که منطقی هست یا نه.
ولی خود من هم همین کارو انجام دادم چون زمانی که فکر میکنم میبینم که اون هم یک انسان هستش و میز کارش هم میتونه شلوغ باشه ولی زمانی که شماره رو با یه مداد بنویسید اگر هم احتمالاً روی میزش گم کنه زمانی که داره میگرده پیدا میکنه بهتره.
ضرری هم نداره بهتره نوشته بشه.
ولی در فایل جدیدی که من از روی سایت سفارت در آنکارا دانلود کردم و برای بچه قرار دادم دقیقاً نوشته که عکس ها پشت نویسی بشه کیس نامبر به همراه اسمتون اینو مطمئن هستم
موفق باشید
سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، matin86
(2015-09-08 ساعت 00:01)anita.k نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 22:39)Siamak.k نوشته:  با سلام

دوستان عزیزی هم که سوال دارید سعی کنید ابتدا تاپیکهای مربوطه رو به دقت مطالعه بفرمائید اگر جواب سوالتون رو پیدا نکردید سوالتون رو مطرح کنید که از مطرح کردن سوالات تکراری و شلوغ شدن تاپیک ها جلوگیری کنیم .

منم موافقم باهاتون چون بعضا سوالا خیلی پرخاشگرانه جواب داده شده . همه باید هوا همو داشته باشیم CoolCool
با سلام
خدمت دوستان عزیز و گرامی آقا سیامک عزیز و Anita و همه دوستان
[size=large]ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است ولی وای که اگر بتونی با کمی مطالعه بدست بیاوری و سئوالی که پاسخ داده شده رو مجدداً بپرسی!!!!!
اگر من تندی کردم از دوستان واقعاً معذرت میخوام.
ولی دوستان خوب و عزیز خودتون میدونید که من تمام سعیم رو میکنم و هر چیزی که خوبه رو بریا شما دوستان و عزیزان به اشتراک میزارم و دریغ هم از پاسخگویی ندارم.
ولی واقعاً ناراحتم از اینکه بعضی دوستان خوب و مطلع رو از دست دادیم به دلیل همین پرسش و پاسخ ها و سئوالات غیر مرتبط در جای غیر مرتبط و نمی تونیم ازشون استفاده کنیم آیا این خوبه؟؟؟؟؟
ولی از طرف دیگه هم میبینم که افرادی از خواب پا میشن بعد یادشون میافته که باید مدارک بفرستن و یا کارهای دیگه یه هووو شروع میکنن در تمام تاپیک ها آقا من چیکار کنم چیکار کنم.
دوستان عزیز لطفاً مطالعه کنید اینو قبلاً هم گفتم شما یه تغییر بزرگ در زندگیتون دارین انجام میدن چرا یه ذره مطالعه نمیکنید چرا بررسی نمی کنید؟؟؟
همین الان چندین صفحه برای همین تاپیک پر شده که من به جرات میتونم بگم که 90% سئوالات دوستان پاسخ داده شده ولی کیه که بخونه!!!!!!!!!!!
طرف میگه سریع یه سئوال میزارم جوابشو میگیرم.
من خودم از سال 2011 عضو مهاجرسرا هستم ولی تا قبل برنده شدن یه پست هم قرار ندادم چون اطلاعی نداشتم و فقط مییومدن میخوندم و میرفتم البته اون هم گاهاً و کلی سئوال داشتم.
دوستان من حرفم این هست که یه ذره مطالعه کنید.
با مجدداً اگر تندی شد معذرت میخوام برای همه آرزوی موفقیت دارم.
ولی جان خودتون سئوال هایی که پاسخ گفته شده نزارین بابا قرار یه یادگاری از ما برای دوستان آینده بمونه نه اینکه بیان ببینن که هی یه سئوال تو همه ضفحات موجوده.
موفق باشید
سفرنامه
تشکر کنندگان: chakavakl ، humsun ، behjan ، marysa ، Interuniversal ، matin86 ، Amir.AA ، arminbhz ، ستوده ، anita.k
(2015-09-08 ساعت 08:22)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 23:41)behjan نوشته:  باسلام خدمت پیسکسوتان محترم ودوستان آیا باید روی تمام مدارک ترجمه شده برای مدیکال وسفارت شماره کیس نامبر را نوشت یا نیازی نیست.باسپاس
با سلام
ببنید یکی از دوستان با تجربه این کار رو انجام داده بود من نمیدونم که منطقی هست یا نه.
ولی خود من هم همین کارو انجام دادم چون زمانی که فکر میکنم میبینم که اون هم یک انسان هستش و میز کارش هم میتونه شلوغ باشه ولی زمانی که شماره رو با یه مداد بنویسید اگر هم احتمالاً روی میزش گم کنه زمانی که داره میگرده پیدا میکنه بهتره.
ضرری هم نداره بهتره نوشته بشه.
ولی در فایل جدیدی که من از روی سایت سفارت در آنکارا دانلود کردم و برای بچه قرار دادم دقیقاً نوشته که عکس ها پشت نویسی بشه کیس نامبر به همراه اسمتون اینو مطمئن هستم
موفق باشید

با تشکر از راهنمایی خوبتان آیا این شماره همان شمارای است که نامه دوم را چک کردیم یاکیس نامبر ****2016as000با سپاس فراوان
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان