موضوعها: 0
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-08 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-08 ساعت 12:35 توسط Interuniversal.)
[/quote]
با سلام
خدمت دوستان عزیز و گرامی آقا سیامک عزیز و Anita و همه دوستان
ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است ولی وای که اگر بتونی با کمی مطالعه بدست بیاوری و سئوالی که پاسخ داده شده رو مجدداً بپرسی!!!!!
اگر من تندی کردم از دوستان واقعاً معذرت میخوام.
ولی دوستان خوب و عزیز خودتون میدونید که من تمام سعیم رو میکنم و هر چیزی که خوبه رو بریا شما دوستان و عزیزان به اشتراک میزارم و دریغ هم از پاسخگویی ندارم.
ولی واقعاً ناراحتم از اینکه بعضی دوستان خوب و مطلع رو از دست دادیم به دلیل همین پرسش و پاسخ ها و سئوالات غیر مرتبط در جای غیر مرتبط و نمی تونیم ازشون استفاده کنیم آیا این خوبه؟؟؟؟؟
ولی از طرف دیگه هم میبینم که افرادی از خواب پا میشن بعد یادشون میافته که باید مدارک بفرستن و یا کارهای دیگه یه هووو شروع میکنن در تمام تاپیک ها آقا من چیکار کنم چیکار کنم.
دوستان عزیز لطفاً مطالعه کنید اینو قبلاً هم گفتم شما یه تغییر بزرگ در زندگیتون دارین انجام میدن چرا یه ذره مطالعه نمیکنید چرا بررسی نمی کنید؟؟؟
همین الان چندین صفحه برای همین تاپیک پر شده که من به جرات میتونم بگم که 90% سئوالات دوستان پاسخ داده شده ولی کیه که بخونه!!!!!!!!!!!
طرف میگه سریع یه سئوال میزارم جوابشو میگیرم.
من خودم از سال ۲۰۱۱ عضو مهاجرسرا هستم ولی تا قبل برنده شدن یه پست هم قرار ندادم چون اطلاعی نداشتم و فقط مییومدن میخوندم و میرفتم البته اون هم گاهاً و کلی سئوال داشتم.
دوستان من حرفم این هست که یه ذره مطالعه کنید.
با مجدداً اگر تندی شد معذرت میخوام برای همه آرزوی موفقیت دارم.
ولی جان خودتون سئوال هایی که پاسخ گفته شده نزارین بابا قرار یه یادگاری از ما برای دوستان آینده بمونه نه اینکه بیان ببینن که هی یه سئوال تو همه ضفحات موجوده.
موفق باشید
[/quote]
با سلام خدمت دوست عزيز و گرامي ho_tasha
اول از همه ازت بايد تشكر كنم كه انقده هواي همه رو داري و سريع جواب ميدي به سوالات بچه ها،منكه خودم ازت خيلي چيزها ياد گرفتم و ازت ممنونم و با حرفهات هم موافقم ولي داستاني كه هست و تو يكي از تاپيك ها هم بحث بود اينه كه واقعا اجتناب پذيره اين مسائل و شما هر چقدر هم بگي اخرم يكي مياد ميپرسه :نامه دوم چيه!
اين بر ميگرده به همون حرف خودت(مطالعه نكردن)
دوستان اگه وقت بزارن تاپيك ٢٠١٥ ايها رو مطالعه كنن تمام سوالاتشونو ج ميگرن ولي خب حتما وقت ندارن يا براشون خسته كنندس،بهر حال از تو و بقيه ممنونم كه دلگرمي ميديد به همه!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-08 ساعت 08:31)ho_tasha نوشته: (2015-09-08 ساعت 00:01)anita.k نوشته: (2015-09-07 ساعت 22:39)Siamak.k نوشته: با سلام
دوستانی که اطلاعاتی دارید و در اختیار دیگران قرار میدید سعی کنید خیلی محترمانه اینکار رو انجام بدید و توجه داشته باشید که
ندانستن عیب نیست , نپرسیدن عیب است
دوستان عزیزی هم که سوال دارید سعی کنید ابتدا تاپیکهای مربوطه رو به دقت مطالعه بفرمائید اگر جواب سوالتون رو پیدا نکردید سوالتون رو مطرح کنید که از مطرح کردن سوالات تکراری و شلوغ شدن تاپیک ها جلوگیری کنیم .
منم موافقم باهاتون چون بعضا سوالا خیلی پرخاشگرانه جواب داده شده . همه باید هوا همو داشته باشیم
با سلام
خدمت دوستان عزیز و گرامی آقا سیامک عزیز و Anita و همه دوستان
[size=large]ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است ولی وای که اگر بتونی با کمی مطالعه بدست بیاوری و سئوالی که پاسخ داده شده رو مجدداً بپرسی!!!!!
اگر من تندی کردم از دوستان واقعاً معذرت میخوام.
ولی دوستان خوب و عزیز خودتون میدونید که من تمام سعیم رو میکنم و هر چیزی که خوبه رو بریا شما دوستان و عزیزان به اشتراک میزارم و دریغ هم از پاسخگویی ندارم.
ولی واقعاً ناراحتم از اینکه بعضی دوستان خوب و مطلع رو از دست دادیم به دلیل همین پرسش و پاسخ ها و سئوالات غیر مرتبط در جای غیر مرتبط و نمی تونیم ازشون استفاده کنیم آیا این خوبه؟؟؟؟؟
ولی از طرف دیگه هم میبینم که افرادی از خواب پا میشن بعد یادشون میافته که باید مدارک بفرستن و یا کارهای دیگه یه هووو شروع میکنن در تمام تاپیک ها آقا من چیکار کنم چیکار کنم.
دوستان عزیز لطفاً مطالعه کنید اینو قبلاً هم گفتم شما یه تغییر بزرگ در زندگیتون دارین انجام میدن چرا یه ذره مطالعه نمیکنید چرا بررسی نمی کنید؟؟؟
همین الان چندین صفحه برای همین تاپیک پر شده که من به جرات میتونم بگم که 90% سئوالات دوستان پاسخ داده شده ولی کیه که بخونه!!!!!!!!!!!
طرف میگه سریع یه سئوال میزارم جوابشو میگیرم.
من خودم از سال ۲۰۱۱ عضو مهاجرسرا هستم ولی تا قبل برنده شدن یه پست هم قرار ندادم چون اطلاعی نداشتم و فقط مییومدن میخوندم و میرفتم البته اون هم گاهاً و کلی سئوال داشتم.
دوستان من حرفم این هست که یه ذره مطالعه کنید.
با مجدداً اگر تندی شد معذرت میخوام برای همه آرزوی موفقیت دارم.
ولی جان خودتون سئوال هایی که پاسخ گفته شده نزارین بابا قرار یه یادگاری از ما برای دوستان آینده بمونه نه اینکه بیان ببینن که هی یه سئوال تو همه ضفحات موجوده.
موفق باشید
سلام
ممنون به خاطر همه تلاش هاتون.حرف شما کاملا درست و منطقیه.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به عنوان يكي از معترضين پرسشهاي تكراري و نميدونم شايد غر بزن اوليه يه مطلبي رو ميگم كه جايگاهش قطعا اينجا نيست ولي خب جاي ديگه اي هم نداره كه بگم.
ببنيد فارغ از اينكه همه ما كه الان تو هر مرحله اي هستيم مدام و روزي چندين بار سر ميزنيم به اينجا و دقت ميكنيم كدوم موضوع ارساب جديد داره و مياييم و ميخونيم، حالا با در نظر گرفتن اين كه همه شاغليم يا گرفتاري هاي زندگي داريم و ...، بايد به خاطر داشته باشيم كه برندگان سالهاي بعد ميخوان از مطالب ما بهره ببرند و خيلي بده كه مجبور بشن به فرض صد صفحه بخونند در حاليكه تمام ريزه كاري ها ميتونست تو مثلا ده صفحه باشه ولي خب اين خصوصيت فروم هستش و تا يه حدي قابل تحمله.
ولي به نظرم اگر موافق باشيد همگي يكي از بهترين موضوعات مهاجرسرا يعني تاپيك "چگونه كاربر حرفه اي مهاجرسرا شويم" رو بخونيم و لينكش رو تو امضامون بذاريم و سعي كنيم مقرراتش رو [به طور مثال پرهيز از نقل قول هاي طولاني] رعايت كنيم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی سایتhttp://www.dvselectee.state.gov/که تو نامه مصاحبه لینکش رو گذاشتن دقیق مطالعه کرده ؟یک سری فایلهای پی دی اف رو به عنوان نمونه گذاشته.منظورشون چی هست؟چون یه جا هم قید کرده غیراز فرم 260 هیچ ارسال دیگری لازم نیست .دوستانی که زبانشون خوبه.پس منظورشون از این فایلهای پی دی اف چی هست؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من نامه دومم اومده و زمان مصاحبه ام مشخص شده, فقط طبق نوشتههای دوستان وقتی به سایت CEAC مراجعه میکنم عبارت Ready رو نمیبینم و Invalid میزنه. میخواستم بدونم برای بقیه دوستانی که نامه دومشون اومده و به سایت CEAC مراجعه کردند، همین عبارت مییاد؟ و یا الان برای چک کردن سایت CEAC زوده؟
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرمها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.اواخر دسامبر بچه های 2016 میتونن وضعیت خودشون رو توی ceac ببینند . البته اگر مطابق 2025 انجام بشه.
sent from phone.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-09 ساعت 12:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-09 ساعت 12:02 توسط ALIREZA_DEN.)
(2015-09-09 ساعت 11:53)امیررضا.س نوشته: (2015-09-09 ساعت 01:04)trad3r نوشته: سلام.اواخر دسامبر بچه های ۲۰۱۶ میتونن وضعیت خودشون رو توی ceac ببینند . البته اگر مطابق 2025 انجام بشه.
sent from phone.
سلام دوستان.من قاتی کردم.مگه csea همون اداره ی پست ترکیه نیست؟پس این مربوط به بچه هایی که انکارا را انتخاب کردند.دیگه اینکه روند کاری را همه میتونند تو این وبسایت ببینند را نمیفهمم؟چه ریطی به روند کار داره؟
دوست عزيز پست تركيه CSC هست و Ceacسايتيه كه روند كاراي گرفتن ويزا مرحله به مرحله براي هر شخص با شمارش ثبت ميشه در حال حاضر هم براي بچه هاي 2016 هنوز فعال نشده
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-09 ساعت 12:17)امیررضا.س نوشته: (2015-09-09 ساعت 12:02)alirezasadrearhami نوشته: (2015-09-09 ساعت 11:53)امیررضا.س نوشته: (2015-09-09 ساعت 01:04)trad3r نوشته: سلام.اواخر دسامبر بچه های ۲۰۱۶ میتونن وضعیت خودشون رو توی ceac ببینند . البته اگر مطابق 2025 انجام بشه.
sent from phone.
سلام دوستان.من قاتی کردم.مگه csea همون اداره ی پست ترکیه نیست؟پس این مربوط به بچه هایی که انکارا را انتخاب کردند.دیگه اینکه روند کاری را همه میتونند تو این وبسایت ببینند را نمیفهمم؟چه ریطی به روند کار داره؟
دوست عزيز پست تركيه CSC هست و Ceacسايتيه كه روند كاراي گرفتن ويزا مرحله به مرحله براي هر شخص با شمارش ثبت ميشه در حال حاضر هم براي بچه هاي ۲۰۱۶ هنوز فعال نشده
ممنون دوست عزیز.میشه اولا لینک این سایت را کپی کنید.سوال دیگم اینه که مثلا توی این سایت مینویسیه؟مثلا مینویسه فلان کیس الان هنوز به سفارت برا مصاحبه معرفی شده یا نه؟یا یه همچین چیزایی؟
ceac.state.gov
اين سايتش بله دقيقا نشان ميدهد هر كيس در چه مرحله اي است اگه به تاپيك سيس 2015 مراجعه و مطالعه كنيد نحوه پيگيري را كامل متوجه ميشيد باز ميگم هنوز 2016 را نميشناسه
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
81
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-09 ساعت 21:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-09 ساعت 21:09 توسط yesorno.)
دوستان عزیز 2016 مجدد سلام
این بحثتون رو تا جایی خوندم و با اینکه فرصتم کمه ارسالهاتون رو در تمام صفحات بجز سفر به آنکارا و سفر به ایروان دنبال می کنم.
دقت کنین بچه ها من چک خورده ی سال 2015 هستم اما میام به صفحه ی شما و قبل از اینکه چیزی بنویسم و یا سؤالی بپرسم و یا به سؤالی پاسخ بدم خودم رو موظف می دونم برم و از صفحه ی اول ارسال ها رو مطالعه کنم. این کار رو انجام بدین و مطمئن باشین ضرری نخواهد داشت.
در سال 2015 اساتیدی هستند که حتی صفحات کلیرنس 2500 صفحه ای که هر صفحه حاوی 20 ارسال هستش رو از سال های 2012، 2013، 2014 و یا قبل تر مطالعه کردن و الان اونقدر توانمند هستن که من به علم و درایتشون سر تعظیم فرود میارم.
پر حرفی رو به همینجا خاتمه می دهم و این نکته رو اضافه می کنم که
با کمک دوستان 2015 در صدد تهیه فایلی هستیم که به صورت مرجع بتونه راهنمای شما عزیزان باشه. برخی از دوستان فایل قبلی سفر نامه ی من رو دانلود کردن، من از مدتها قبل دارم روی این قضیه کار می کنم تا کمکی برای دوستان باشه. امروز که این صفحه رو خوندم، فایل رو کامل تر کردم و می تونین داخل امضای من دانلودش کنین.
ازتون یه خواهشی دارم، سؤالاتی که به ذهنتون می رسه رو واسه ی من خصوصی ارسال کنین تا بتونم جوابش رو پیدا کنم و به فایل اضافه کنم. نظر بدین انتقاد کنین و در جامع کردن فایل کمک کنین شاید روزی بیاد که دیگه نیازی به سؤال و بحث نباشه و فایل جامعی در اختیار داشته باشیم.
لطفاً در بقیه ی تاپیک ها هم اطلاع رسانی کنین و به دوستان بگین تا کمک کنن و حتی با ارسال سؤال ما بتونیم تمام سؤالات رو داخل فایل پاسخ بدیم
ممنون از بزرگواریتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منظور از کارنت شدن اینه که مثلا شماره من 2000 هست و برای اکتبر تا 2800 اعلام شده پس من کارنت شدم؟
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر