کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان عزیز
به تمامی دوستانی که کارنت شدند تبریک عرض می کنم
امیدوارم که پروسه برنده شدن تا اخذ ویزا را بخوبی طی کنید
ولی فراموش نکنید تا ویزا را نگرفتید هیچ چیزی را بدون فکر تغییر ندهید سال پیش این موقع ما بسیار خوشحال بودیم و منتظر کارنت شدن که اخر هم اتقاق نیفتاد و بااختلاف کمی از لاتاری 2015جاماندیم ولی خدا را شکر هیچ تغییری در زندگی وکار نداده بودیم با وصف اینکه یک افسردگی سه ماه ما درگیر کرد ولی چیزهای دیگر ما رادرگیر نکرد هر چه به دیگران کمتر گفته بودیم به نفع مان شد واقعا تا ویزا نگرفتید به هیچ کی نگید چون باعث حسادت می شه اگر کاری داشتید خوشحال می شوم جواب بدهم با ارزوی موفقیت برای تک تک دوستان
تشکر کنندگان: ofrfar ، kourosh8 ، Amir.AA ، ستوده ، Rira_1982 ، Interuniversal ، A2000 ، simsim2016 ، matin86
(2015-09-12 ساعت 17:51)رامشه نوشته:  سلام دوستان عزیز
ولی فراموش نکنید تا ویزا را نگرفتید هیچ چیزی را بدون فکر تغییر ندهید سال پیش این موقع ما بسیار خوشحال بودیم و منتظر کارنت شدن که اخر هم اتقاق نیفتاد و بااختلاف کمی از لاتاری ۲۰۱۵جاماندیم ولی خدا را شکر هیچ تغییری در زندگی وکار نداده بودیم با وصف اینکه یک افسردگی سه ماه ما درگیر کرد ولی چیزهای دیگر ما رادرگیر نکرد هر چه به دیگران کمتر گفته بودیم به نفع مان شد واقعا تا ویزا نگرفتید به هیچ کی نگید چون باعث حسادت می شه اگر کاری داشتید خوشحال می شوم جواب بدهم با ارزوی موفقیت برای تک تک دوستان

سلام.متاسفم که نتونستید ویزا کسب کنید.میشه لطفا دلیل رد شدنتونا در مصاحبه بگید که در صورت امکان از تجربه ی شما استفاده کنید و شانس کسب ویزامون را افزایش بدیم؟البته اگر امکانش وجود داره.ممنون و با آرزوی شانس مجدد و کسب ویزا برای سال بعد.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
ولی فراموش نکنید تا ویزا را نگرفتید هیچ چیزی را بدون فکر تغییر ندهید سال پیش این موقع ما بسیار خوشحال بودیم و منتظر کارنت شدن که اخر هم اتقاق نیفتاد و بااختلاف کمی از لاتاری ۲۰۱۵جاماندیم ولی خدا را شکر هیچ تغییری در زندگی وکار نداده بودیم با وصف اینکه یک افسردگی سه ماه ما درگیر کرد ولی چیزهای دیگر ما رادرگیر نکرد هر چه به دیگران کمتر گفته بودیم به نفع مان شد واقعا تا ویزا نگرفتید به هیچ کی نگید چون باعث حسادت می شه اگر کاری داشتید خوشحال می شوم جواب بدهم با ارزوی موفقیت برای تک تک دوستان

سلام. میشه بگید که کارنت نشدید یا اینکه در مصاحبه رد شدید؟
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان:
واقعا غم بزرگیو تحمل کردین چون من که هنوز اول راهم کلی استرش می کشم و 1% که فکر میکنم اگه نشه کلی حالم بد میشه .
امیدورم امسال همه بتونن برن ا م ر ی ک ا RolleyesRolleyes
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: matin86
كارنت نشدن ديگه كه نوشتن با اختلاف كمى از لاتارى ٢٠١٥جا موندن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Amir.AA

دوست عزيز از اين اتفاق متأسفم اميدوارم كه لاتارى ٢٠١٧با كيس نامبر پايين برنده شيد و به همه آرزوهاتون برسيد !
در هر كارى خيرى هست نا اميد نباشيد
ممنون از لطف و راهنماييتون
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-09-09 ساعت 21:08)yesorno نوشته:  دوستان عزیز ۲۰۱۶ مجدد سلام

این بحثتون رو تا جایی خوندم و با اینکه فرصتم کمه ارسالهاتون رو در تمام صفحات بجز سفر به آنکارا و سفر به ایروان دنبال می کنم.

دقت کنین بچه ها من چک خورده ی سال ۲۰۱۵ هستم اما میام به صفحه ی شما و قبل از اینکه چیزی بنویسم و یا سؤالی بپرسم و یا به سؤالی پاسخ بدم خودم رو موظف می دونم برم و از صفحه ی اول ارسال ها رو مطالعه کنم. این کار رو انجام بدین و مطمئن باشین ضرری نخواهد داشت.

در سال ۲۰۱۵ اساتیدی هستند که حتی صفحات کلیرنس 2500 صفحه ای که هر صفحه حاوی 20 ارسال هستش رو از سال های ۲۰۱۲، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و یا قبل تر مطالعه کردن و الان اونقدر توانمند هستن که من به علم و درایتشون سر تعظیم فرود میارم.

پر حرفی رو به همینجا خاتمه می دهم و این نکته رو اضافه می کنم که

با کمک دوستان ۲۰۱۵ در صدد تهیه فایلی هستیم که به صورت مرجع بتونه راهنمای شما عزیزان باشه. برخی از دوستان فایل قبلی سفر نامه ی من رو دانلود کردن، من از مدتها قبل دارم روی این قضیه کار می کنم تا کمکی برای دوستان باشه. امروز که این صفحه رو خوندم، فایل رو کامل تر کردم و می تونین داخل امضای من دانلودش کنین.

ازتون یه خواهشی دارم، سؤالاتی که به ذهنتون می رسه رو واسه ی من خصوصی ارسال کنین تا بتونم جوابش رو پیدا کنم و به فایل اضافه کنم. نظر بدین انتقاد کنین و در جامع کردن فایل کمک کنین شاید روزی بیاد که دیگه نیازی به سؤال و بحث نباشه و فایل جامعی در اختیار داشته باشیم.

لطفاً در بقیه ی تاپیک ها هم اطلاع رسانی کنین و به دوستان بگین تا کمک کنن و حتی با ارسال سؤال ما بتونیم تمام سؤالات رو داخل فایل پاسخ بدیم

ممنون از بزرگواریتون.
سلام
ممنون از شما بخاطر وقت و تلاشی که صرف می کنيد

تشکر کنندگان:
(2015-09-13 ساعت 11:11)water color نوشته:  

این بحثتون رو تا جایی خوندم و با اینکه فرصتم کمه ارسالهاتون رو در تمام صفحات بجز سفر به آنکارا و سفر به ایروان دنبال می کنم.

دقت کنین بچه ها من چک خورده ی سال ۲۰۱۵ هستم اما میام به صفحه ی شما و قبل از اینکه چیزی بنویسم و یا سؤالی بپرسم و یا به سؤالی پاسخ بدم خودم رو موظف می دونم برم و از صفحه ی اول ارسال ها رو مطالعه کنم. این کار رو انجام بدین و مطمئن باشین ضرری نخواهد داشت.

در سال ۲۰۱۵ اساتیدی هستند که حتی صفحات کلیرنس 2500 صفحه ای که هر صفحه حاوی 20 ارسال هستش رو از سال های ۲۰۱۲، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و یا قبل تر مطالعه کردن و الان اونقدر توانمند هستن که من به علم و درایتشون سر تعظیم فرود میارم.

با کمک دوستان ۲۰۱۵ در صدد تهیه فایلی هستیم که به صورت مرجع بتونه راهنمای شما عزیزان باشه. برخی از دوستان فایل قبلی سفر نامه ی من رو دانلود کردن، من از مدتها قبل دارم روی این قضیه کار می کنم تا کمکی برای دوستان باشه. امروز که این صفحه رو خوندم، فایل رو کامل تر کردم و می تونین داخل امضای من دانلودش کنین.

ازتون یه خواهشی دارم، سؤالاتی که به ذهنتون می رسه رو واسه ی من خصوصی ارسال کنین تا بتونم جوابش رو پیدا کنم و به فایل اضافه کنم. نظر بدین انتقاد کنین و در جامع کردن فایل کمک کنین شاید روزی بیاد که دیگه نیازی به سؤال و بحث نباشه و فایل جامعی در اختیار داشته باشیم.

لطفاً در بقیه ی تاپیک ها هم اطلاع رسانی کنین و به دوستان بگین تا کمک کنن و حتی با ارسال سؤال ما بتونیم تمام سؤالات رو داخل فایل پاسخ بدیم

ممنون از بزرگواریتون.
سلام

سلام آقاي yes or no.من هم به شخصه چند ماهه كه دارم همه مطالب دوستان بخصوص در تاپيك كليرنس رو مي خونم.من مي بينم كه شما واقعا چه زحمتي براي بچه هاي ٢٠١٥ داريد مي كشيد.از صميم دل از خداوند مهربون ميخوام كه شما هم تو همين هفته كلير بشيد.انشاالله
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: Siamak ، behjan ، Interuniversal ، lighthouse ، matin86
زندگی تعداد دم و بازدم ها نیست

بلکه لحظاتی هست که قلبت محکم میزند

بخاطر خنده بخاطر اتفاق های خوب غیره منتظره، بخاطر شگفتی، بخاطر شادی، بخاطر دوست داشتن های بی حساب، بخاطر عشق، بخاطر مهربانی

شادی ات را به اطرافت بپراکن و با حد و حصر هایی که گذشته به تو تحمیل کرده، مبارزه کن.

دوستان امیدوارم همواره شــــــــــــــاد باشید و انرژی مــــــثبت خودتون رو به اطرافیان هم منتقل کنید. بیاید صمیمانه برای دوستانی که تا چند روز دیگه برای مصاحبه میرن دعا کنیم. آرزو دارم که همه دوستان جزو یه ضربیــا باشن.
از خدا میخوام زندگیتون همواره بر وفق مراد باشه.
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: Siamak ، anita.k ، lighthouse ، behjan ، simsim2016 ، matin86 ، Interuniversal
(2015-09-13 ساعت 11:11)water color نوشته:  

ممنون از بزرگواریتون.
سلام

سلام
از این دوستان 2015 خدا نصیب شما هم بکنه. خلیلخواه، yesorno، ابراهیم، بهداد، هرمس و همه و همه. به نظرم هیچ سالی اینقدر متخصص نداشتیم. باور کنید آمار و اطلاعات این دوستان رد خور نداشت در خود kcc هم روزانه اینقدر آمار و اطلاعات تهیه نمیشد. خیلی زحمت کشیدن. توصیه می کنم راهی که بجه های 2015 رفتن رو برید و با هم تا آخر دوست باشید. این دوستهای مجازی 2015 خیلی کاردرست هستن. اونهایی که در برنامه نویسی واردن از این دوستان کمک بگیرن تا بتونند به بقیه 2016 ایها کمک کنند.
امیدوارم از همه مراحل به سادگی عبور کنید و 2017 همه اونور باشید.Big Grin
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان: lighthouse ، Rira_1982 ، zari-mlk ، ho_tasha ، A2000 ، humsun ، Amir.AA ، Interuniversal ، asal1372 ، ben123 ، matin86
(2015-09-13 ساعت 23:56)MASTAN1 نوشته:  سلام
از این دوستان ۲۰۱۵ خدا نصیب شما هم بکنه. خلیلخواه، yesorno، ابراهیم، بهداد، هرمس و همه و همه. به نظرم هیچ سالی اینقدر متخصص نداشتیم. باور کنید آمار و اطلاعات این دوستان رد خور نداشت در خود kcc هم روزانه اینقدر آمار و اطلاعات تهیه نمیشد. خیلی زحمت کشیدن. توصیه می کنم راهی که بجه های ۲۰۱۵ رفتن رو برید و با هم تا آخر دوست باشید. این دوستهای مجازی ۲۰۱۵ خیلی کاردرست هستن. اونهایی که در برنامه نویسی واردن از این دوستان کمک بگیرن تا بتونند به بقیه ۲۰۱۶ ایها کمک کنند.
امیدوارم از همه مراحل به سادگی عبور کنید و 2017 همه اونور باشید.Big Grin

سلام به شما
کاملا با شما موافقم .من شاهد تلاش شبانه روزی این دوستان توی تاپیک کلیرنس 2015 بودم.واقعا آمار و اطلاعاتشون عالیه .امیدوارم بچه های 2016 هم همین قدر صمیمی تا آخر راه در کنار هم باشیم.
از لطف شما هم سپاسگزارم

با آرزوی موفقیت برای شما و تمامی دوستان 2015
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: behjan ، zari-mlk ، ho_tasha ، humsun ، sahar2016 ، Amir.AA ، Interuniversal ، ben123 ، matin86 ، lighthouse
سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را 10 may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .
CN: 2016AS8XX >>> FIRST LETTER: MAY9 >>> DS-260: MAY26 >>> PERSON 2 >>> ANKARA >>> CURRENT: AUG12 >>> INTERVIEW: NOT YET
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-09-14 ساعت 14:25)گروهبان دودو نوشته:  سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .
CN: 2016AS8XX >>> FIRST LETTER: MAY9 >>> DS-260: MAY26 >>> PERSON ۲ >>> ANKARA >>> CURRENT: AUG12 >>> INTERVIEW: NOT YET
سلام گروهبان نگران نباش تازه اگر قرار باشه که نامه ها رو آپدیت کنن از امشب شروع میشه.
چند روز صبر کن نگران هم نباش فعلا که هیچی معلوم نیست همین الان با چالش جدیدی به نام CSC جدید روبرو خواهی شد پس انرژی داشته باش.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: matin86 ، lighthouse ، Interuniversal ، گروهبان دودو
(2015-09-14 ساعت 14:25)گروهبان دودو نوشته:  سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .
CN: 2016AS8XX >>> FIRST LETTER: MAY9 >>> DS-260: MAY26 >>> PERSON ۲ >>> ANKARA >>> CURRENT: AUG12 >>> INTERVIEW: NOT YET
شما ماگزیمم نوامبر می ری مصاحبه. پس نگران نباش. بقیه کاراتو انجام بده. از الان بخوای استرس داشته باشی دووم نمی آری. دوستان در مرحله کارنت شدن وکلیر شدن فقط باید صبر داشته باشید چون کاری از کسی بر نمی اد جز اوس کریم. برای کارنت شدن آماده کردن مدارک، مدیکال در ایران و بقیه کارها رو انجام بدبد و آماده بشید برای سفر.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان: A2000 ، matin86 ، Interuniversal ، Siamak ، گروهبان دودو
بد جوری گذاشتندمون تو آمپاس.حداقل اگه میدونستیم زمان مصاحبمون کیه میتونستیم واسه کارامون برنامه ریزی کنیم.اصلا معلوم نیست سفارتمون همون آنکارا هستش یا نه؟بریم کارا پستا و مدیکالا انجام بدیم یا نه؟کلا را هواییمBig GrinBig Grin
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان