موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
يچه ها سلام نزديك به يك ماه ميشه كه خير سرمون Current شديم و حسابي با واكسنهايي كه بايد بزنيم خودمونو آبكش كرديم و هر شب خواب فيلادلفيا يا وگاسو مي بينيم ولي دريغ از نامه دوم ...يه چند تا ايميلي هم كه KCC زديم مثل هميشه بدون اينكه اونو بخونند يه متن آماده را برامون ارسال كردند كه معنيش اينه كه فعلا با سماق كنار بيا تا بعدش ببينيم چي پيش مياد از اين طرف هم برو بچه هاي خوب خودمون اين با تجربه هاي باحال كه هنوز پاشون به اون ور نرسيده با ما بي تجربه ها غريبي مي كنند و بهمون نمي گن چكار بايد كرد و حدودا چقدر بايد منتظر شد بابا يه آقا ، يه خانم با معرفت مطلع بياد اين وسط و كمكمون كنه مرديم از غريبي تو مملكت خودمون
Case Number 2016AS0008xx,DS260 26May,Current 14 Agu,Interview
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-15 ساعت 09:03)گروهبان دودو نوشته: يچه ها سلام نزديك به يك ماه ميشه كه خير سرمون Current شديم و حسابي با واكسنهايي كه بايد بزنيم خودمونو آبكش كرديم و هر شب خواب فيلادلفيا يا وگاسو مي بينيم ولي دريغ از نامه دوم ...يه چند تا ايميلي هم كه KCC زديم مثل هميشه بدون اينكه اونو بخونند يه متن آماده را برامون ارسال كردند كه معنيش اينه كه فعلا با سماق كنار بيا تا بعدش ببينيم چي پيش مياد از اين طرف هم برو بچه هاي خوب خودمون اين با تجربه هاي باحال كه هنوز پاشون به اون ور نرسيده با ما بي تجربه ها غريبي مي كنند و بهمون نمي گن چكار بايد كرد و حدودا چقدر بايد منتظر شد بابا يه آقا ، يه خانم با معرفت مطلع بياد اين وسط و كمكمون كنه مرديم از غريبي تو مملكت خودمون
Case Number 2016AS0008xx,DS260 26May,Current 14 Agu,Interview
دوست عزیز با اون شماره تلفنی که تو نامه برنده شدنتون هست اگه باkccتماس بگیرید پس از پرسیدن کیس نامبر بهتون میگه که حدودا نامتون کی میاد
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
HE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS
WHICH WILL APPLY IN NOVEMBER
For November, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2016 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 13,000 Except:
Egypt: 10,450
Ethiopia: 9,800
ASIA 3,100 Except:
Nepal: 2,450
EUROPE 12,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 400
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 600
یعنی الان با توجه به این متن از بولتن ویزا یعنی تا 3100 کیس نامبر ها کارنت شدن...؟!؟! درسته
من کیس نامبرم تو رنج 800 هستش باید تو این ماه یا ماه بعد منتظر باشم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمامي بچه هاي گل
خيلي خوشحالم كه يكي دو نفر در رده جناب سرهنگي (با تجربه ها)بالاخره پيدا شدند و جواب منه گروهبان پيرمرد را دادند درود به شما . من كه بارها اعلام كردم امروز تازه عضو اين سايت شديم و از همه چيز بي خبريم حالا شما جوونا هم هي گرگر پيام اخلاقي بدين .عزيز جان من از همه كساني كه جوابمو ميدن ممنونم و دعاشون مي كنم چرا ناراحت كه خوشحالم مي شم از تك تك كسايي كه از من بيشتر ميدونند ياد بگيرم كه چكار بايد بكنم يا نكنم ، نگران بشم يا نشم هر چند كه براي ما پا به سن گذاشته ها استرس عينهونه بختك مي مونه . به هر حال همين كه حس كردي كه بايد به دوستت كمكي كني ولو از طريق اين سايت بايد بهت درود گروهباني فرستاد. به هر حال من باز هم منتظرم كه بقيه هم نظر بدن يه چند دقيه وقت شما براي من خيلي با ارزشه . قربانت "دو دو "
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
آقاي گروهبان دودو به نظر من شما و ساير دوستان به هيچ عنوان براي مشخص شدن زمان مصاحبه تون نامه نديد به كي سي سي و تماس هم نگيريد. به دو دليل منطقي:
١- آگه كه إيميل تأييد فرم ٢٦٠ رودريافت كردين كه خب أنشالله به زودي نامه تون مياد(براي ما هم دها كنيد لطفا) و الان اصلا دير نشده
٢- اگه از الان نامه بدين و تماس بگيريم پرونده مون دچار جذابيت ميشه. اين ممكنه يه نظر شخصي بياد ولي همه ما تو زندگي شخصي و كاري با آدمهاي پيگير مواجه بوديم و طبق تجربه ديديم كه كارشون بيشتر گره خورده و ...
در پايان من به شخصه ازتون ممنونم كه يه إمضا موقت ساختين و خودتون رو معرفي كردين و اميدوارم پس از ١٠ ارسال امضا واقعي تون درست كنيد.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا