کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-09-14 ساعت 14:25)گروهبان دودو نوشته:  سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .
CN: 2016AS8XX >>> FIRST LETTER: MAY9 >>> DS-260: MAY26 >>> PERSON ۲ >>> ANKARA >>> CURRENT: AUG12 >>> INTERVIEW: NOT YET
با عرض معذرت متوجه منظورتون نمیشم (بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم) . دوستان اگه متوجه میشین لطفا توضیح بفرمایید.
تشکر کنندگان:
(2015-09-15 ساعت 02:21)A2000 نوشته:  
(2015-09-14 ساعت 14:25)گروهبان دودو نوشته:  سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .
CN: 2016AS8XX >>> FIRST LETTER: MAY9 >>> DS-260: MAY26 >>> PERSON ۲ >>> ANKARA >>> CURRENT: AUG12 >>> INTERVIEW: NOT YET
با عرض معذرت متوجه منظورتون نمیشم (بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم) . دوستان اگه متوجه میشین لطفا توضیح بفرمایید.

گروهبان دودو عزيز(با اسمت خعلي حال كردمBig Grin): شما چون انلاك كردي طبيعيه كه سري اول نيومده ايشالا تو همين روزها مياد
///////////////
A2000: ايشون كه توضيحات كامل رو دادن،يكبار فرم ٢٦٠ رو در تاريخ دهم مي ارسال كردند و بنا به دلايلي مجبور به آنلاك كردن فرمشون شدن،كه خود همين چند روز طول ميكشه و مجدد با تصحيح فرمشون در تاريخ ٢٦ م دوباره ارسال كردند!حالا اگه منظورت اونجاييه كه زيرش خط كشيدي اون دگ نكتشه ،خارجي نوشته حساس نشو!!!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
با سلام بابا مردیم !!!ولی من فکر میکردم فقط برای من نیومده من کیس نامبرم زیر800 هست ...خوشحال میشم اگر راهنمایی کنید ....که تو این مرحله چه باید کرد من تمامی ترجمه ها رو هم برای افراد خانواده ام انجام دادم... و فقط مونده کارت واکسن و گواهی تمکن مالی که گویا این موارد یه تقدم و تاخری هم داره ....لدفن راهنمایی کنیدShyShyShyShySmileSmileSmileSmileWink
ایشالا همه رو دور هم ببینم اونجا و خوشحال و سرحال باشید
تشکر کنندگان:
(2015-09-09 ساعت 22:38)moh.saee نوشته:  سلام دوستان. سایت آپدیت شد. تا 3100 اعلام گردیده است.

جدی باید بریم تو همون سایت اصلی مهاجرت برای نامه دوم؟؟؟من کیس نامبرم 8**
هستش ولی نیومده؟؟؟!!!!!
تشکر کنندگان:
يچه ها سلام نزديك به يك ماه ميشه كه خير سرمون Current شديم و حسابي با واكسنهايي كه بايد بزنيم خودمونو آبكش كرديم و هر شب خواب فيلادلفيا يا وگاسو مي بينيم ولي دريغ از نامه دوم ...يه چند تا ايميلي هم كه KCC زديم مثل هميشه بدون اينكه اونو بخونند يه متن آماده را برامون ارسال كردند كه معنيش اينه كه فعلا با سماق كنار بيا تا بعدش ببينيم چي پيش مياد از اين طرف هم برو بچه هاي خوب خودمون اين با تجربه هاي باحال كه هنوز پاشون به اون ور نرسيده با ما بي تجربه ها غريبي مي كنند و بهمون نمي گن چكار بايد كرد و حدودا چقدر بايد منتظر شد بابا يه آقا ، يه خانم با معرفت مطلع بياد اين وسط و كمكمون كنه مرديم از غريبي تو مملكت خودمون
‍Case Number 2016AS0008xx,DS260 26May,Current 14 Agu,Interview
تشکر کنندگان:
(2015-09-15 ساعت 09:03)گروهبان دودو نوشته:  يچه ها سلام نزديك به يك ماه ميشه كه خير سرمون Current شديم و حسابي با واكسنهايي كه بايد بزنيم خودمونو آبكش كرديم و هر شب خواب فيلادلفيا يا وگاسو مي بينيم ولي دريغ از نامه دوم ...يه چند تا ايميلي هم كه KCC زديم مثل هميشه بدون اينكه اونو بخونند يه متن آماده را برامون ارسال كردند كه معنيش اينه كه فعلا با سماق كنار بيا تا بعدش ببينيم چي پيش مياد از اين طرف هم برو بچه هاي خوب خودمون اين با تجربه هاي باحال كه هنوز پاشون به اون ور نرسيده با ما بي تجربه ها غريبي مي كنند و بهمون نمي گن چكار بايد كرد و حدودا چقدر بايد منتظر شد بابا يه آقا ، يه خانم با معرفت مطلع بياد اين وسط و كمكمون كنه مرديم از غريبي تو مملكت خودمون

با سلام دوست عزیز و گرامی
شما این مطالبتون رو جایی بزارین که جاش هست الان من 2تا تاپیک خوندم دقیقاً این رو قرار داده بودین لطفاً شلوغ نکنید اینجارو متشکرم.
ببنید شما گفتین که آنلاک کردین پس مطمئناً و یقیناً دیرتر میاد نامه دوم اصلاً جای نگرانی و دلهره و استرس وارد کردن به دوستان و خودتون نیست همه میدونیم.
مهمترین کار دی این دوره آموزش زبان و مطالعه تاپیک هاست که سئوالات تکراری جلو گیری بشه.
البته این رو هم بگم که دلیل اینکه دوستان بی محلی می کنن وجود سئوالات تکراری و بی پایه و اساس بعضی دوستان هست که از خواب پا میشن و میان هی سئوال میپرسن(منظورم شما نیستی ناراحت نشید) کلی گویی کردم.
نمونه های زیادی هست که که میتونم بگم که میتونستیم از تجربیاتشون استفاده کنیم ولی متاسفانه به دلیل همین سئوالات گاه و بی گاه در جا و مکان نا مناسب و سئوالات ناپخته از دستشون دادیم و فقط میان و میبینن حتی پاسخی قرار نمیدن.
شما اینو بدون که باید یک سال و نیم منتظر باشی پس مشکلی نیست که از الان خودتو آماده کن زود تر شد بهتر دیرتر شد مشکلی نیست چون خودتو آماده کردی.

امیدوارم ناراحت نشده باشی و موفق باشی
روی سخنم با تمامی دوستان هست
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: lighthouse ، Interuniversal ، Amir.AA ، گروهبان دودو ، matin86
(2015-09-15 ساعت 07:56)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 02:21)A2000 نوشته:  

گروهبان دودو عزيز(با اسمت خعلي حال كردمBig Grin): شما چون انلاك كردي طبيعيه كه سري اول نيومده ايشالا تو همين روزها مياد
///////////////
A2000: ايشون كه توضيحات كامل رو دادن،يكبار فرم ٢٦٠ رو در تاريخ دهم مي ارسال كردند و بنا به دلايلي مجبور به آنلاك كردن فرمشون شدن،كه خود همين چند روز طول ميكشه و مجدد با تصحيح فرمشون در تاريخ ٢٦ م دوباره ارسال كردند!حالا اگه منظورت اونجاييه كه زيرش خط كشيدي اون دگ نكتشه ،خارجي نوشته حساس نشو!!!
منظور از سوال من هم دقیقا همون قسمتی بود که زیرش خط کشیدم ( تغيير تاريخ KCC یعنی چی؟ )
(2015-09-15 ساعت 09:52)A2000 نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 07:56)Interuniversal نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 02:21)A2000 نوشته:  [quote='گروهبان دودو' pid='660821' dateline='1442224544']
سلام دوستان خبري از نامه دوم ما كه نشده بار اول DS260 را ۱۰ may ارسال كردم و به دليل تغيير تاريخ KCC آن را Unlock كرد و مجددا May 26 آن را ارسال كردم و با اينكه Case Number ام پايينه ولي خبري از نامه دوم نشده لطفا با تجربه ها تجربياتشون را بگن كه كمي از اين دلهره بيرون بياييم .

///////////////
منظور از سوال من هم دقیقا همون قسمتی بود که زیرش خط کشیدم ( تغيير تاريخ KCC یعنی چی؟ ) گروهبان دودو ممکنه خودتون توضیح بدین .
(2015-09-15 ساعت 09:03)گروهبان دودو نوشته:  يچه ها سلام نزديك به يك ماه ميشه كه خير سرمون Current شديم و حسابي با واكسنهايي كه بايد بزنيم خودمونو آبكش كرديم و هر شب خواب فيلادلفيا يا وگاسو مي بينيم ولي دريغ از نامه دوم ...يه چند تا ايميلي هم كه KCC زديم مثل هميشه بدون اينكه اونو بخونند يه متن آماده را برامون ارسال كردند كه معنيش اينه كه فعلا با سماق كنار بيا تا بعدش ببينيم چي پيش مياد از اين طرف هم برو بچه هاي خوب خودمون اين با تجربه هاي باحال كه هنوز پاشون به اون ور نرسيده با ما بي تجربه ها غريبي مي كنند و بهمون نمي گن چكار بايد كرد و حدودا چقدر بايد منتظر شد بابا يه آقا ، يه خانم با معرفت مطلع بياد اين وسط و كمكمون كنه مرديم از غريبي تو مملكت خودمون

دوست عزیز با اون شماره تلفنی که تو نامه برنده شدنتون هست اگه باkccتماس بگیرید پس از پرسیدن کیس نامبر بهتون میگه که حدودا نامتون کی میاد
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
HE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS
WHICH WILL APPLY IN NOVEMBER

For November, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2016 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 13,000 Except:
Egypt: 10,450
Ethiopia: 9,800
ASIA 3,100 Except:
Nepal: 2,450
EUROPE 12,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 400
SOUTH AMERICA,
and the CARIBBEAN 600
یعنی الان با توجه به این متن از بولتن ویزا یعنی تا 3100 کیس نامبر ها کارنت شدن...؟!؟! درسته
من کیس نامبرم تو رنج 800 هستش باید تو این ماه یا ماه بعد منتظر باشم؟
تشکر کنندگان:
با سلام دوستان عزیز و گرامی
این متن نامه ای هست که من هم از بچه های 2015 برداشتم
برای دوستانی هست که نامه دومشون نیامده یا کارنت شدن و منتظرن
دوستان زیز خودتون تغییراتش رو اعمال کنید و تاریخ هارو عوض کنید.
Case number : 2016AS0000xxxx
Principal Applicant Name : (your name)
Preferene category: DV Lottery
Foreign State Chargeability : IRAN
Date of birth
To whom it may concern
I have checked the visa bulletin page and my case number is below the
cut-off number for October ۲۰۱۴ in Asia region. I would like to ask
you whether you have received my DS-260 form. If the answer is
positive, and consideration of my case is in progress, when I should
attend the interview appointment?
Sincerely
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: sadaf44 ، matin86
سلام به تمامي بچه هاي گل
خيلي خوشحالم كه يكي دو نفر در رده جناب سرهنگي (با تجربه ها)بالاخره پيدا شدند و جواب منه گروهبان پيرمرد را دادند درود به شما . من كه بارها اعلام كردم امروز تازه عضو اين سايت شديم و از همه چيز بي خبريم حالا شما جوونا هم هي گرگر پيام اخلاقي بدين .عزيز جان من از همه كساني كه جوابمو ميدن ممنونم و دعاشون مي كنم چرا ناراحت كه خوشحالم مي شم از تك تك كسايي كه از من بيشتر ميدونند ياد بگيرم كه چكار بايد بكنم يا نكنم ، نگران بشم يا نشم هر چند كه براي ما پا به سن گذاشته ها استرس عينهونه بختك مي مونه . به هر حال همين كه حس كردي كه بايد به دوستت كمكي كني ولو از طريق اين سايت بايد بهت درود گروهباني فرستاد. به هر حال من باز هم منتظرم كه بقيه هم نظر بدن يه چند دقيه وقت شما براي من خيلي با ارزشه . قربانت "دو دو "
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، Interuniversal ، humsun ، matin86
سلام به همه دوستان و عزیزان
من خودم هم چیزی نمیدونم.
ولی ببنید
اگر شما آنلاک کرده باشید به صورت اتوماتیک تاریخ مصاحبه شما عقب میاقته این اصلاً نگرانی نداره
من خودم دوستان عزیزی رو میشناسم کیس نامبرشون از من پایینتر بوده با این حال که کارنت شدن ولی هنوز نامه دوم براشون نیامده پی جای نگرانی دوست.
گروهبان عزیز و دیگر دوستان من کوچیک شما هستم اگر چیزی باشه مطمئن باشید من میگم و کمک میکنم یه نمونه من خودم مشکل داشتم در ثبت csc جدید اما امروز زمانی که تونستم سریعاً اطلاعات رو با دوستان شیر کردم پس مشکلی از این بایت نیست.
ولی به همه دوستان توصیه میکنم در این زمانی که دارن به جای جلوگیری از استرس ویا شئوالات تکراری 2 کار مهم انجام بدین
همیشه اینو گفتم دوباره میگم:
شما میخواهید یه تغییر بزرگ در زندگی ایجاد کنید پس این تغییر نیازمند مطالعه و کسب تجربه هستش.
من کوچیک شما هستم.
اما اون دو کار مهم (من هم از دوستان یاد گرفتم وگر نه من هم ویزیتورم )
1-مطالعه تاپیک های دوستان سال گذشته
2-آموزش و یاد گیری و فراگیری زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان انگلیسی
سفرنامه
تشکر کنندگان: Siamak ، anita.k ، گروهبان دودو
آقاي گروهبان دودو به نظر من شما و ساير دوستان به هيچ عنوان براي مشخص شدن زمان مصاحبه تون نامه نديد به كي سي سي و تماس هم نگيريد. به دو دليل منطقي:
١- آگه كه إيميل تأييد فرم ٢٦٠ رودريافت كردين كه خب أنشالله به زودي نامه تون مياد(براي ما هم دها كنيد لطفا) و الان اصلا دير نشده
٢- اگه از الان نامه بدين و تماس بگيريم پرونده مون دچار جذابيت ميشه. اين ممكنه يه نظر شخصي بياد ولي همه ما تو زندگي شخصي و كاري با آدمهاي پيگير مواجه بوديم و طبق تجربه ديديم كه كارشون بيشتر گره خورده و ...
در پايان من به شخصه ازتون ممنونم كه يه إمضا موقت ساختين و خودتون رو معرفي كردين و اميدوارم پس از ١٠ ارسال امضا واقعي تون درست كنيد.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
(2015-09-10 ساعت 10:15)yesorno نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 00:58)sasachi نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 21:08)yesorno نوشته:  دوستان عزیز ۲۰۱۶ مجدد سلام

این بحثتون رو تا جایی خوندم و با اینکه فرصتم کمه ارسالهاتون رو در تمام صفحات بجز سفر به آنکارا و سفر به ایروان دنبال می کنم.

دقت کنین بچه ها من چک خورده ی سال ۲۰۱۵ هستم اما میام به صفحه ی شما و قبل از اینکه چیزی بنویسم و یا سؤالی بپرسم و یا به سؤالی پاسخ بدم خودم رو موظف می دونم برم و از صفحه ی اول ارسال ها رو مطالعه کنم. این کار رو انجام بدین و مطمئن باشین ضرری نخواهد داشت.

در سال ۲۰۱۵ اساتیدی هستند که حتی صفحات کلیرنس 2500 صفحه ای که هر صفحه حاوی 20 ارسال هستش رو از سال های ۲۰۱۲، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و یا قبل تر مطالعه کردن و الان اونقدر توانمند هستن که من به علم و درایتشون سر تعظیم فرود میارم.

پر حرفی رو به همینجا خاتمه می دهم و این نکته رو اضافه می کنم که

با کمک دوستان ۲۰۱۵ در صدد تهیه فایلی هستیم که به صورت مرجع بتونه راهنمای شما عزیزان باشه. برخی از دوستان فایل قبلی سفر نامه ی من رو دانلود کردن، من از مدتها قبل دارم روی این قضیه کار می کنم تا کمکی برای دوستان باشه. امروز که این صفحه رو خوندم، فایل رو کامل تر کردم و می تونین داخل امضای من دانلودش کنین.

ازتون یه خواهشی دارم، سؤالاتی که به ذهنتون می رسه رو واسه ی من خصوصی ارسال کنین تا بتونم جوابش رو پیدا کنم و به فایل اضافه کنم. نظر بدین انتقاد کنین و در جامع کردن فایل کمک کنین شاید روزی بیاد که دیگه نیازی به سؤال و بحث نباشه و فایل جامعی در اختیار داشته باشیم.

لطفاً در بقیه ی تاپیک ها هم اطلاع رسانی کنین و به دوستان بگین تا کمک کنن و حتی با ارسال سؤال ما بتونیم تمام سؤالات رو داخل فایل پاسخ بدیم

ممنون از بزرگواریتون.
دوست عزیز من چندین بار سعی کردم اما موفق به دانلود سفرنامه نشدم

از لطف و محبت دوستان ممنونم.

دوست گلم، فایل با گوشی و تبلت دانلود نمیشه. دلیلش رو نمیدونم.
اگه سایت مناسب تر میشناسین اطلاع بدین تا توی اون سایت بارگزاری کنم
بسیار ممنون از فایل جامع و ارزشمندتون. صمیمانه امیدوارم در کمترین زمان ممکن شاهد کلیری و خبرای خوب برای شما باشیم.
تشکر کنندگان: matin86 ، matin.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان