کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
دوستان من سوالی دارم که ممنون میشم با بی رحمی جوابمو بدید!!!!
راستش من از یک سری ها شنیدم که تو سفارت به خانوم های مجرد گیر میدن که اسپانسر باید داشته باشن حالا هرچقدر هم که تمکن داشته باشن....میخوام بدونم تا چه اندازه این مطلب صحت داره و چقدر احتمال داره که این اتفاق برای من هم بیوفته با توجه به اینکه میتونم تمکن خوبی تو بانک بذارم... چون ممکنه با سعی و تلاش فراوان بتونم کسی رو به عنوان اسپانسر پیدا کنم ...فکر کنم بهتره قبل از کارنت شدن به فکر باشم تا بعدش! فقط لطفا راهنماییم کنید بدجور نگران شدم....شغلم هم تدریس زبانه..ممنونم
case number:20164300 Ankara
تشکر کنندگان: matin86
(2015-11-02 ساعت 02:04)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان من سوالی دارم که ممنون میشم با بی رحمی جوابمو بدید!!!!
راستش من از یک سری ها شنیدم که تو سفارت به خانوم های مجرد گیر میدن که اسپانسر باید داشته باشن حالا هرچقدر هم که تمکن داشته باشن....میخوام بدونم تا چه اندازه این مطلب صحت داره و چقدر احتمال داره که این اتفاق برای من هم بیوفته با توجه به اینکه میتونم تمکن خوبی تو بانک بذارم... چون ممکنه با سعی و تلاش فراوان بتونم کسی رو به عنوان اسپانسر پیدا کنم ...فکر کنم بهتره قبل از کارنت شدن به فکر باشم تا بعدش! فقط لطفا راهنماییم کنید بدجور نگران شدم....شغلم هم تدریس زبانه..ممنونم

نه دوست عزيز به هيچ وجه به اين صورت نيست !
دوستم يك دختر مجرد تنها دانشجو ، با تمكن مالى ذكر شده در سايت يكضرب رو گرفت از سفارت ابوظبى!اون اسپانسرى نداشت .
اصلا نگران نباشيد همون تمكن ذكر شده كافيه
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres ، farzaneh_saremi ، Interuniversal ، ستوده
(2015-11-02 ساعت 01:38)rezaahvaz نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

من اواخر جولای فرم DS-260 رو سابمیت کردم

نگران نباش دوست من
من هم شرایطم همونطور که تو امضام نوشتم دقیقا مشابه شما هست
این ماه نامه دوم ما به امید خدا میاد.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: ستوده
(2015-10-31 ساعت 17:45)m.abdeahad نوشته:  دوستان انرژی مثبتی گلم من الان اومدم ارمنستان و منتظر سوم نوامبر واسه مصاحبه. واسم انرژی مثبت بفرستین

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
انشالله براحتی و دل خوش مصاحبه بشید. و فردا بعد از مصاحبه زیر همین پست خبر موفقیت شما رو بخونیم

از خدا بخواهید که صبرتان را زیاد کند، کارتان را آسان و گره از زبانتان بگشاید Smile
تشکر کنندگان: j.modarres ، ستوده ، لطف اله ، matin86
(2015-11-02 ساعت 16:44)belivand نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 17:45)m.abdeahad نوشته:  دوستان انرژی مثبتی گلم من الان اومدم ارمنستان و منتظر سوم نوامبر واسه مصاحبه. واسم انرژی مثبت بفرستین

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
انشالله براحتی و دل خوش مصاحبه بشید. و فردا بعد از مصاحبه زیر همین پست خبر موفقیت شما رو بخونیم

از خدا بخواهید که صبرتان را زیاد کند، کارتان را آسان و گره از زبانتان بگشاید Smile

با آرزوی موفقیت برای همه ی فردایی ها
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres ، ستوده ، matin86
(2015-11-02 ساعت 03:29)matin86 نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 02:04)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان من سوالی دارم که ممنون میشم با بی رحمی جوابمو بدید!!!!

دوستم يك دختر مجرد تنها دانشجو ، با تمكن مالى ذكر شده در سايت يكضرب رو گرفت از سفارت ابوظبى!اون اسپانسرى نداشت .
دقيقا همينطوري هست كه متين گفت،اصلا به هيچ وجه مخصوصا اگه شرايط يكضرب داريد اسپانسر ارائه نكنيد چون همين خودش شامل كيليرنس ميشه به تنهايي(چون اونها بايد اسپانسر شمارو چك كنن)
فقط تمكن مالي از بانك بگيريد
فقط موردي كه هست به دوستان هم توصيه ميكنم حتما بهش توجه كنند: اينه كه ايميل ي هست كه سفارت براي شما دو سه روز قبل مصاحبتون ميفرسته و مدارك لازم رو جهت مصاحبه اومدن ازتون ميخاد و همچنين بهتون يادآوري ميكنه كه در فلان تاريخ مصاحبه داريد.اين ايميل رو تا انتها بخونيد چون دوستي بودن كه ازشون پيرينت ٦ماهه حساب خواسته بودن و فرصت نكردن بگيرن چون به اين ايميل توجه نكرده بودن،زياد ديدم كسي توجهي نميكنه،ممكنه دردسر ساز بشه تو موارديWink
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، j.modarres ، lighthouse ، ستوده ، Hana2015 ، farzaneh_saremi ، matin86

با سلام دوست عزیز به هیچ وجه نگران نباشید. به هیچ کس گیر نمیدن که حتماً باید اسپانسر داشته باشید.
با خیال راحت برید مصاحبه که یکضرب ویزا رو بگیرید.
در ضمن شما رو توجه میدم که تمکن منطقی در بانک بزارید. اگر تمکنتون نامتعارف باشه میتونه براتون دردسرس درست کنه و آفیسر از شما میپرسه از کجا آوردین و اونوقت شاید شما رو بفرسته برای چک شدن.Big GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، matin86
(2015-11-02 ساعت 01:38)rezaahvaz نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 16:13)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 15:17)rezaahvaz نوشته:  با کیس **13 هنوز نامه دوم نیومده

میشه بفرمائید فرم DS-260 رو کی سابمیت کردین ؟

من اواخر جولای فرم DS-260 رو سابمیت کردم
دوست عزیز
من خودم هم که اواسط جولای سابمیت کردم هنوز نامه دومم جایگزین نشده.
حدس میزنم سری بعدی نوبت ما باشه.
میشه سفارت انتخابیتون روربپرسم ؟
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
(2015-11-02 ساعت 16:50)Interuniversal نوشته:  

دقيقا همينطوري هست كه متين گفت،اصلا به هيچ وجه مخصوصا اگه شرايط يكضرب داريد اسپانسر ارائه نكنيد چون همين خودش شامل كيليرنس ميشه به تنهايي(چون اونها بايد اسپانسر شمارو چك كنن)
فقط موردي كه هست به دوستان هم توصيه ميكنم حتما بهش توجه كنند: اينه كه ايميل ي هست كه سفارت براي شما دو سه روز قبل مصاحبتون ميفرسته و مدارك لازم رو جهت مصاحبه اومدن ازتون ميخاد و همچنين بهتون يادآوري ميكنه كه در فلان تاريخ مصاحبه داريد.اين ايميل رو تا انتها بخونيد چون دوستي بودن كه ازشون پيرينت ٦ماهه حساب خواسته بودن و فرصت نكردن بگيرن چون به اين ايميل توجه نكرده بودن،زياد ديدم كسي توجهي نميكنه،ممكنه دردسر ساز بشه تو موارديWink
موفق باشيد

جناب Ineruniversal
سپاس از راهنمایی شما
به نظر میرسه مدعوین مصاحبه دو سه روز قبل از موعد مصاحبه در محل سفارت باشند بدین ترتیب اگر طبق ایمیل سفارت مدرک یا سندی درخواست شده باشد تهیه آن الزاماً ممکن نخواهد بود. آیا نبایستی چنین ایمیلی هنگامی ارسال شود که فرصت کافی برای اجرای محتوای آن وجود داشته باشد ؟
تشکر کنندگان: Interuniversal ، farzaneh_saremi ، matin86
(2015-11-02 ساعت 22:56)ستوده نوشته:  

موفق باشيد

جناب Ineruniversal
سپاس از راهنمایی شما
به نظر میرسه مدعوین مصاحبه دو سه روز قبل از موعد مصاحبه در محل سفارت باشند بدین ترتیب اگر طبق ایمیل سفارت مدرک یا سندی درخواست شده باشد تهیه آن الزاماً ممکن نخواهد بود. آیا نبایستی چنین ایمیلی هنگامی ارسال شود که فرصت کافی برای اجرای محتوای آن وجود داشته باشد ؟
دقیقا منم به همین فکر میکردم.هرچی فکر میکنم که چقدر شانسم گفت که چیز اضافه تری از من نخواسته بود و همهی مدارکی را که همراهم دارم از من خواسته
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres ، farzaneh_saremi ، matin86
(2015-11-02 ساعت 22:56)ستوده نوشته:  
راس

دوستم يك
دقيقا همينطوري هست كه متين گفت،اصلا به هيچ وجه مخصوصا اگه شرايط يكضرب داريد اسپانسر ارائه نكنيد چون همين خود

جناب Ineruniversal
سپاس از راهنمایی شما

ستوده عزيز
حرفتون كاملا درسته،من حدودي گفتم ولي الان كه دقيق چك كردم تقريبا يكهفته قبل از مصاحبه سفارت به شما ايميل ميده و مطلعتون ميكنه
البته من منظورم دو سه روز قبل اومدن بود كه اشتباهي قبل مصاحبه عنوان كردم Big Grin
عذر ميخوام
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ستوده ، Siamak ، j.modarres ، farzaneh_saremi ، matin86
دوستان برای حدود 7 دسامبر کسی ابوظبی مصاحبه نداره که با هم هماهنگ کنیم برای رفتن؟
نامه تمکن مالی برای دو نفر، به نظرتون چه بازه ای مناسبه؟
میشه راهنمایی کنید برای ساختن امضا؟
مچکرم
مشاهده نتیجه: 7 ژوئن
کیس نامبر: **2016AS28
وضعیت کیس: 2 نفر، برنده خانم، با اسپانسر، بدون کار دولتی، معافیت سربازی
ارسال فرم: 1 ژولای
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
محل مصاحبه: انکارا (خودشون تغییر به ابوظبی)
نتیجه: ویزا یکضرب Smile
جمع تقریبی هزینه ها قبل از مهاجرت: 11 میلیون تومان
مقصد: مریلند
تشکر کنندگان:
(2015-11-03 ساعت 10:39)FMMM نوشته:  دوستان برای حدود ۷ دسامبر کسی ابوظبی مصاحبه نداره که با هم هماهنگ کنیم برای رفتن؟
نامه تمکن مالی برای دو نفر، به نظرتون چه بازه ای مناسبه؟
میشه راهنمایی کنید برای ساختن امضا؟
مچکرم
دوست عزیز نزدیکترین زمان به رفتنتون نامه رو تهیه کنید. بهترین زمان هست
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86 ، FMMM
دوستان ببخشید برای یک فرد مجرد و با مدرک لیسانس که سربازی هم نرفته و کار آزاذ داشته و استخدام نبوده تا چقدر تمکن مالی متعارفه؟
اگر پولی که در حسابه رو با نامه تمکن یکساله بگیریم که یعنی خیلی وقته که این پول رو داره باز احتمال AP هست؟
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان:
سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotashaعزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsumو سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان