کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-12-03 ساعت 18:27)esbluesky نوشته:  سلام
من توی فرم 260 قسمتی که خواسته بود آیا همسرتون با شما میان یا نه زدم بله ، ولی الان تصمیم داریم اگر ویزا گرفتیم اول من که برنده اصلی هسنم برم و بعد از ۲ یا سه ماه همسرم و بچه ها بیان میخواستم بدونم میشه زمان مصاحبه اینو درخواست کرد و موافقت بشه لطفا راهنماییم بفرمایید . ممنون
کیس نامبر من 2016as00006XXX

سلام دوست عزیز

اصلا نیازی نیست که روز مصاحبه شما این موضوع رو عنوان کنید.در صورت دریافت ویزا ,ویزای شما شش ماه اعتبار داره میتونید بعنوان کیس اصلی اول وارد بشید و همسر و فرزندانتون دو سه ماه بعد از شما بیان .اجباری نیست که همه اعضای کیس حتما با هم وارد بشن ولی تا کیس اصلی وارد نشه بقیه اعضا نمیتونن وارد بشن.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: behjan ، ستوده ، matin.sh ، matin86 ، j.modarres ، humsun
(2015-11-22 ساعت 21:57)parvin9949 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 12:45)hamiham007 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 11:05)j.modarres نوشته:  سلام به همه دوستان همراه
نامه منم اومد خدا رو شکر
مصاحبه هفته دوم ژانویه هست در ابوظبی که خودم از آنکارا به ابوظبی تغییر داده بودم بخاطر اینکه بچه کوچک دارم و ترکیه اونموقع خیلی سرده
دیشب ساعت ۹:52 یک ایمیل برام اومد که شما آپدیت دارید

سلام و به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان.شرایط منم مثل شماست ولی مصاحبم هفته اوله و الان استرس مدیکال و گیر آوردن تور و اینکه به خاطر بچه چقدر باید زودتر بریم شروع شده.

به هر دوتون تبریک میگم..امیدوارم سفرنامه هاتونو به زودی بخونیم Shy

اصلا به خودتون استرس راه ندین
مصاحبه و مدیکال اصلا کار سختی نیست.
یعنی هیچی نیست
مدارک و با دقت آماده کنین و به سلامتی یه تور مناسب پیدا کنین
منم حدود 2 ماه پیش ابوطبی بودم همه چی خیلی روال ساده ای داره و اصلا نگران نباشین.

(2015-12-03 ساعت 18:19)davouddavoud نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 16:09)omid40 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 11:48)fireball نوشته:  [font=Trebuchet MS]چقدر انتظااااار !!!!
چرا این نامه دوم جایگزین نمیشه !!!؟؟؟؟؟؟
[/font]
SadSadSad

سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد خودتونم دلیلش رو میدونید ولی با توجه به ارسال فرم در تاریخ 30 سپتامبر که میشه حدود ۲ ماه پیش و خیلی دیر هست و زمان لازم برای بررسی فرم و اطلاعات وارد شده " نامه دوم شما با سری کارنتی های بعدی جایگزین خواهد شد
اینجا دوستانی هستند که مثل شما دیر نامه دوم دریافت کرده اند . صبر صبر صبر
ان شا الله موفق و سربلند باشید
سلام دوست عزيز
شما فرم را خيلي دير فرستادين و مدت زمان بررسي پرونده ٤ ماه ميباشد و اين ٤ ماه از ٣٠ سپتامبر تا الان هنوز تموم نشده. نگران نباشد با كارنتيهاي بعدي مياد.
شما همه ی مدارک و واکسن ها رو آماده کنید به زودی نامه جایگزین میشه نگران نباشین.
موفق باشین
تشکر کنندگان: پرشین20 ، behjan ، omid40 ، matin86 ، humsun
(2015-11-17 ساعت 23:58)Sdfghz نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 23:52)Sdfghz نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 23:38)Sdfghz نوشته:  سلام.به من هم این ایمیل زده شده و اپدیت یا نامه دومی در کار نبود.

الان دوباره چک‌کردم نامه دوم حایگزین شده.

کیس نامبر۳۸۰۰ ارسال فرم ها ۱جون

سلام عزیز مصاحبه منم 26 ژانویه هستش اما مدیکالم 25 ژانویه ساعت10.30.از کدوم دکتر وقت گرفتی؟ من از دکتر کریستین وقت گرفتم.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من کیس نامبرم بالای 7000 هست. فرم های اول رو ماه ژوئن ارسال کردیم. همون موقع به خاطر شرایط سنی که داریم قصد بچه دار شدن داشتیم. ولی بهمون گفتن که ممکنه مصاحبه مون عقب بیفته. میخواستم ببینم آیا معمول هست که بهشون ایمیل بزنیم و از وضعیت و زمان مصاحبه بپرسیم یا نه؟
دوم اینکه تا چه مدت ممکنه طول بکشه چون من شنیدم با کیس نامبر ما حتی ممکنه تا سال بعد این موقع هم طول بکشه تا کارنت شیم؟
میشه یه راهنمایی کنید. آیا قبلا هم با شرایط ما کسی بوده؟
ممنون.
تشکر کنندگان:
(2015-12-06 ساعت 10:28)alireza21mehr نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم بالای 7000 هست. فرم های اول رو ماه ژوئن ارسال کردیم. همون موقع به خاطر شرایط سنی که داریم قصد بچه دار شدن داشتیم. ولی بهمون گفتن که ممکنه مصاحبه مون عقب بیفته. میخواستم ببینم آیا معمول هست که بهشون ایمیل بزنیم و از وضعیت و زمان مصاحبه بپرسیم یا نه؟
دوم اینکه تا چه مدت ممکنه طول بکشه چون من شنیدم با کیس نامبر ما حتی ممکنه تا سال بعد این موقع هم طول بکشه تا کارنت شیم؟
ممنون.

دوست عزيز متاسفانه اگه ازشون بپرسيد جواب نخواهيد گرفت يعني خيلي روتين يه نامه ميزنند كه پروسه لاتاري نامشخصه و شما ممكنه به مصاحبه دعوت بشيد و .... يه نامه اتوماتيكه و ديگر هيچ.
ولي دو مورد كارنت شدن شما اينكه فرمودين تا سال ديگه اين موقع ( يعني ماه دسامبر) بايد عرض كنم كه خير درست نيست. تو تاپيك بولتن و كارنت ميتونيد ببينيد كه انشااله كه آخرين كارنت برندگان ٢٠١٦ در ماه جولاي و زمان هاي دعوت به مصاحبه براي تا آخر سپتامبر هست و بعد از اون ٢٠١٧ ها.
من با توجه به اينكه خودم قصد بچه دار شدن داشتم جسارتا عرض ميكنم كه با توجه به كيس نامبرتون و در نظر گرفتن بسياري مسايل اگه براي ماه جولاي هم دعوت به مصاحبه بشيد و مديكالتون تا شش ماه بعدش معتبره و ... مشكلي نخواهيد داشت انشاله
كلا ميخوام بگم زندگي خودتون را بكنيد و بر اساس لاتاري برنامه ريزي هاتون رو به هم نزنيد
همه اينا مربوط به خودتونه و هيچ كس بهتر ار شما شرايطش رو نميدونه به لحاظ سن، موقعيت اقتصادي و اجتماعي ....
و اگه در مورد احتمالات دعوت به مصاحبه و كليير شدن بخونيد قضيه بهتر دستتون مياد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، Siamak
(2015-12-06 ساعت 12:21)humsun نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 10:28)alireza21mehr نوشته:  سلام دوستان
ممنون.

دوست عزيز متاسفانه اگه ازشون بپرسيد جواب نخواهيد گرفت يعني خيلي روتين يه نامه ميزنند كه پروسه لاتاري نامشخصه و شما ممكنه به مصاحبه دعوت بشيد و .... يه نامه اتوماتيكه و ديگر هيچ.
ولي دو مورد كارنت شدن شما اينكه فرمودين تا سال ديگه اين موقع ( يعني ماه دسامبر) بايد عرض كنم كه خير درست نيست. تو تاپيك بولتن و كارنت ميتونيد ببينيد كه انشااله كه آخرين كارنت برندگان ٢٠١٦ در ماه جولاي و زمان هاي دعوت به مصاحبه براي تا آخر سپتامبر هست و بعد از اون ٢٠١٧ ها.
من با توجه به اينكه خودم قصد بچه دار شدن داشتم جسارتا عرض ميكنم كه با توجه به كيس نامبرتون و در نظر گرفتن بسياري مسايل اگه براي ماه جولاي هم دعوت به مصاحبه بشيد و مديكالتون تا شش ماه بعدش معتبره و ... مشكلي نخواهيد داشت انشاله
كلا ميخوام بگم زندگي خودتون را بكنيد و بر اساس لاتاري برنامه ريزي هاتون رو به هم نزنيد
همه اينا مربوط به خودتونه و هيچ كس بهتر ار شما شرايطش رو نميدونه به لحاظ سن، موقعيت اقتصادي و اجتماعي ....
و اگه در مورد احتمالات دعوت به مصاحبه و كليير شدن بخونيد قضيه بهتر دستتون مياد

ممنون از پاسخ کامل شما.
اگر همسر بنده زمان دعوت به مصاحبه باردار باشند مدیکال که نمیتونن بگیرن. آیا کیس ما رو تا زمان تولد فرزندمون باز نگه میدارند؟
تشکر کنندگان: humsun
ممنون از پاسخ کامل شما.
اگر همسر بنده زمان دعوت به مصاحبه باردار باشند مدیکال که نمیتونن بگیرن. آیا کیس ما رو تا زمان تولد فرزندمون باز نگه میدارند؟
[/quote]
دوست عزیز شرایط ما هم دقیقا مانند شماست و باید خدمتتون عرض کنم که اگر خانومتون باردار باشند همه جوره رعایت شرایطتون رو میکنند و حتی بعد از کارنت شدنتون و مشخص شدن زمان مصاحبه در صورتی که مشکل داشته باشید و ازشون بخواهید تاریخ مصاحبه رو هم میتونید به تعویق بندازید.
اما با توجه به کیس نامبر بالا ی شما همین که دیر به مصاحبه میرید به اندازه کافی ریسک داره (چون حدودا بین 45 تا 90 روز کلیرنس طول میکشه)و ممکنه خدای نکرده از پروسه کلیرنس جا بمونید و تا پایان سپتامبر کلییر نشید.
با توجه به اینکه در زمان بارداری محدودیت سفر هوایی و مسایل جانبی دیگه هم وجود داره من به شخصه ریسک نمیکنم و ترجیح دادیم که صبر کنیم.
حالا به قول دوستمون شرایط کیس شما و زندگی شما برای خودتون روشنه و در نهایت با توجه به شرایطتتون بهترین تصمیم رو بگیرید.
موفق و پیروز باشید
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: humsun
(2015-12-06 ساعت 14:18)kone نوشته:  ممنون از پاسخ کامل شما.
دوست عزیز شرایط ما هم دقیقا مانند شماست و باید خدمتتون عرض کنم که اگر خانومتون باردار باشند همه جوره رعایت شرایطتون رو میکنند و حتی بعد از کارنت شدنتون و مشخص شدن زمان مصاحبه در صورتی که مشکل داشته باشید و ازشون بخواهید تاریخ مصاحبه رو هم میتونید به تعویق بندازید.
اما با توجه به کیس نامبر بالا ی شما همین که دیر به مصاحبه میرید به اندازه کافی ریسک داره (چون حدودا بین 45 تا 90 روز کلیرنس طول میکشه)و ممکنه خدای نکرده از پروسه کلیرنس جا بمونید و تا پایان سپتامبر کلییر نشید.
با توجه به اینکه در زمان بارداری محدودیت سفر هوایی و مسایل جانبی دیگه هم وجود داره من به شخصه ریسک نمیکنم و ترجیح دادیم که صبر کنیم.
حالا به قول دوستمون شرایط کیس شما و زندگی شما برای خودتون روشنه و در نهایت با توجه به شرایطتتون بهترین تصمیم رو بگیرید.
موفق و پیروز باشید
[/quote]
انجام مديكال منافاتي با بارداري نداره و قطعا عكس قفسه سينه و واكسيناسيون رو با توجه به شرايط يك خانم باردار انجام نميدن ولي مساله اساسي همون سفر هوايي و ... خواهد بود. ما خودمون با توجه به كيس نامبر و در نظر گرفتن شرايط كار و غيره اين ريسك رو كرديم و به يك سال بعد از مهاجرت انداختيم و براي همين من نمي تونم اين رو به شما
توصيه كنم.
موفق باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Rira_1982
(2015-12-06 ساعت 14:29)humsun نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 14:18)kone نوشته:  ممنون از پاسخ کامل شما.
موفق و پیروز باشید
انجام مديكال منافاتي با بارداري نداره و قطعا عكس قفسه سينه و واكسيناسيون رو با توجه به شرايط يك خانم باردار انجام نميدن ولي مساله اساسي همون سفر هوايي و ... خواهد بود. ما خودمون با توجه به كيس نامبر و در نظر گرفتن شرايط كار و غيره اين ريسك رو كرديم و به يك سال بعد از مهاجرت انداختيم و براي همين من نمي تونم اين رو به شما
توصيه كنم.
موفق باشيد
[/quote]

خیلی خیلی ممنون. باعث آرامش خاطرم شدین. امیدوارم که بهترین ها هم برای شما هم خودمون پیش بیاد.
تشکر کنندگان: humsun ، K.ONE
سلام دوستان
عزیزانی که مصاحبه اونها ارمنستان هست دقت کنید حتماً حتماً حتماً حداکثر نیم ساعت قبل از مصاحبه به سفارت مراجعه کنند . من وقت ساعت 1 ظهر داشتم با توجه به صحبت دوستان تو سرمای ارمنستان روز برفی ساعت 9 صبح رفتم اونجا و راه ندادند گفتن حداکثر یک ربع قبل از مصاحبه باز احتیاط کردم و ساعت 12 رفتم بازم هم راه نداند تا ساعت یک . حتی خانواده ای بودن که بچه همراهشون بود و مجبور شدن یه ماشین کرایه کنن و نزدیک سفارت بشینن تو ماشین چون هوا واقعا سرد بود. البته تو سایت سفارت هم اعلام کردن که حداکثر یک ربع قبل از مصاحبه به سفارت مراجه کنید . البته داخل که رفتید خیلی مرتب هست و حداکثر ظرف مدت یکساعت کارتون انجام میشه
موفق باشید
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: humsun ، Rira_1982 ، matin86 ، omid40
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه ولی تونستم تاریخ مصاحبه رو عقب بندازم بلاخره
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: matin86
سلام دوستان.ببخشید اینکه مدارک دانشگاه سراسری رو باید ببری وزارت علوم و مدارک آزاد رو سازمان مرکزی تهران تا تایید بشه لازمه؟
دوستانی که انجام دادن ببری اونجا درجا تایید می کنن یا زمان می بره؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-12-06 ساعت 09:33)hasanhamedi2000 نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 23:58)Sdfghz نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 23:52)Sdfghz نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 23:38)Sdfghz نوشته:  سلام.به من هم این ایمیل زده شده و اپدیت یا نامه دومی در کار نبود.

الان دوباره چک‌کردم نامه دوم حایگزین شده.

کیس نامبر۳۸۰۰ ارسال فرم ها ۱جون

سلام عزیز مصاحبه منم 26 ژانویه هستش اما مدیکالم 25 ژانویه ساعت۱۰.30.از کدوم دکتر وقت گرفتی؟ من از دکتر کریستین وقت گرفتم.
من هم از دکتر کریستین وقت گرفتم و حتی از ایشون خواستم وقت مدیکال رو یکم دیرتر بزارن اما ایشون گفتن با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه تعطیله و برای جواب به دو روز کاری احتیاج هست باید ۲۰ژانویه جمعه بیای.شما مصاحبتون صبح یا عصره؟
کیس نامبر:**2016as38
رویت قبولی:8may2015Smile
سفارت:آنکارا تغییر به ایروان
سابمیت فرم۲۶۰_دی اس:1june2015
کارنت شدن :9november2015
تعداد افراد:1
نامه دوم :17november2015
مدیکال:22jan 2016
مصاحبه: 26ژانویه
نتیجه:ap
آپدیتها:۱٬۲،۳feb,با ایمیل12july  
27جولای تبدیل به or
۲۹جولای
کلیر ۱ آگوست بعد از ۱۸۸روز
دریافت ویزا:
مقصد:washington dc
تاریخ ورود:
جمع تقریبی مخارج:
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 19:27)nimashariat نوشته:  سلام دوستان.ببخشید اینکه مدارک دانشگاه سراسری رو باید ببری وزارت علوم و مدارک آزاد رو سازمان مرکزی تهران تا تایید بشه لازمه؟

من که دو سال پیش بردم وزارت علوم یه مهر برجسته میزنه که تو ترجمه هم قید میشه
البته شنیدم الان به صورت اینترنتی شده
ولی اگه میتونی حتما برو تایید کن.اعتبار مدرکه بالاخره
کیس نامبر :2016AS40XX --> رویت قبولی: May 10 --> تکمیل فرم: May 27 -->تعداد افراد :1 --> کارنت شدن: Nov --> نامه دوم :Nov 17--> سفارت : ایروان -->تاریخ مصاحبه :هفته دوم ژانویه --> مدیکال: دو روز قبل از مصاحبه --> نتیجه : AP --> کلیرینس --> 1 آگوست(200 روز).اولین سفر به آمریکا: 5 اکتبر> مقصد : هیوستن، تگزاس
سفرنامه
تشکر کنندگان: nimashariat
(2015-12-07 ساعت 22:16)aha2012 نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 19:27)nimashariat نوشته:  سلام دوستان.ببخشید اینکه مدارک دانشگاه سراسری رو باید ببری وزارت علوم و مدارک آزاد رو سازمان مرکزی تهران تا تایید بشه لازمه؟

من که دو سال پیش بردم وزارت علوم یه مهر برجسته میزنه که تو ترجمه هم قید میشه
البته شنیدم الان به صورت اینترنتی شده
ولی اگه میتونی حتما برو تایید کن.اعتبار مدرکه بالاخره

دوست عزیز من مدرکم رو از دانشگاه تهران گرفتم خودشون تایید وزارت علوم رو پشت دانشنامه گرفته بودن. بعضی دانشگاهها خودشون تایید وازرت علوم رو میگیرن. در ضمن دارالترجمه بدون مهر وزارت علوم مدرک رو ترجمه نمی کنه.
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: nimashariat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان