موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من کیس نامبرم بالای 7000 هست. فرم های اول رو ماه ژوئن ارسال کردیم. همون موقع به خاطر شرایط سنی که داریم قصد بچه دار شدن داشتیم. ولی بهمون گفتن که ممکنه مصاحبه مون عقب بیفته. میخواستم ببینم آیا معمول هست که بهشون ایمیل بزنیم و از وضعیت و زمان مصاحبه بپرسیم یا نه؟
دوم اینکه تا چه مدت ممکنه طول بکشه چون من شنیدم با کیس نامبر ما حتی ممکنه تا سال بعد این موقع هم طول بکشه تا کارنت شیم؟
میشه یه راهنمایی کنید. آیا قبلا هم با شرایط ما کسی بوده؟
ممنون.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخ کامل شما.
اگر همسر بنده زمان دعوت به مصاحبه باردار باشند مدیکال که نمیتونن بگیرن. آیا کیس ما رو تا زمان تولد فرزندمون باز نگه میدارند؟
[/quote]
دوست عزیز شرایط ما هم دقیقا مانند شماست و باید خدمتتون عرض کنم که اگر خانومتون باردار باشند همه جوره رعایت شرایطتون رو میکنند و حتی بعد از کارنت شدنتون و مشخص شدن زمان مصاحبه در صورتی که مشکل داشته باشید و ازشون بخواهید تاریخ مصاحبه رو هم میتونید به تعویق بندازید.
اما با توجه به کیس نامبر بالا ی شما همین که دیر به مصاحبه میرید به اندازه کافی ریسک داره (چون حدودا بین 45 تا 90 روز کلیرنس طول میکشه)و ممکنه خدای نکرده از پروسه کلیرنس جا بمونید و تا پایان سپتامبر کلییر نشید.
با توجه به اینکه در زمان بارداری محدودیت سفر هوایی و مسایل جانبی دیگه هم وجود داره من به شخصه ریسک نمیکنم و ترجیح دادیم که صبر کنیم.
حالا به قول دوستمون شرایط کیس شما و زندگی شما برای خودتون روشنه و در نهایت با توجه به شرایطتتون بهترین تصمیم رو بگیرید.
موفق و پیروز باشید
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
عزیزانی که مصاحبه اونها ارمنستان هست دقت کنید حتماً حتماً حتماً حداکثر نیم ساعت قبل از مصاحبه به سفارت مراجعه کنند . من وقت ساعت 1 ظهر داشتم با توجه به صحبت دوستان تو سرمای ارمنستان روز برفی ساعت 9 صبح رفتم اونجا و راه ندادند گفتن حداکثر یک ربع قبل از مصاحبه باز احتیاط کردم و ساعت 12 رفتم بازم هم راه نداند تا ساعت یک . حتی خانواده ای بودن که بچه همراهشون بود و مجبور شدن یه ماشین کرایه کنن و نزدیک سفارت بشینن تو ماشین چون هوا واقعا سرد بود. البته تو سایت سفارت هم اعلام کردن که حداکثر یک ربع قبل از مصاحبه به سفارت مراجه کنید . البته داخل که رفتید خیلی مرتب هست و حداکثر ظرف مدت یکساعت کارتون انجام میشه
موفق باشید
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه ولی تونستم تاریخ مصاحبه رو عقب بندازم بلاخره
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ببخشید اینکه مدارک دانشگاه سراسری رو باید ببری وزارت علوم و مدارک آزاد رو سازمان مرکزی تهران تا تایید بشه لازمه؟
دوستانی که انجام دادن ببری اونجا درجا تایید می کنن یا زمان می بره؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-07 ساعت 22:16)aha2012 نوشته: (2015-12-07 ساعت 19:27)nimashariat نوشته: سلام دوستان.ببخشید اینکه مدارک دانشگاه سراسری رو باید ببری وزارت علوم و مدارک آزاد رو سازمان مرکزی تهران تا تایید بشه لازمه؟
دوستانی که انجام دادن ببری اونجا درجا تایید می کنن یا زمان می بره؟
من که دو سال پیش بردم وزارت علوم یه مهر برجسته میزنه که تو ترجمه هم قید میشه
البته شنیدم الان به صورت اینترنتی شده
ولی اگه میتونی حتما برو تایید کن.اعتبار مدرکه بالاخره
دوست عزیز من مدرکم رو از دانشگاه تهران گرفتم خودشون تایید وزارت علوم رو پشت دانشنامه گرفته بودن. بعضی دانشگاهها خودشون تایید وازرت علوم رو میگیرن. در ضمن دارالترجمه بدون مهر وزارت علوم مدرک رو ترجمه نمی کنه.
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون