موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-10 ساعت 01:27)ho_tasha نوشته: سلام به همه دوستان آنکارایی
ما برگشیتیم یه ذره دپرس ولی خوب نمیشه کاریش کرد
اینو بگم سخت مشغول نوشتن هستم براتون و حتماً یه سفرنامه کامل براتون میزارم دعا کنید تموم بشه.
اینو بگم کسی ایراد نگیره ابتداً (من خودم آذری هستم)
اصلاً از رفتار آنکارایی خوشم نیومد حالا کامل میگم.
حتما سعی کنید جواب آنی بادی تو برگه زرد وارد شده باشه
سعی کنید از تاکسی استفاده نکنید.
outlet ها چیز بدربخور ندارن.
کلاً حالم گرفتس.
ولی یه چیز جالب فهمیدم البته در حد نظر امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن تا کامل بشه.
اگر بخوان به کسی ویزای یکضرب بدن مدت زمان حضورش تو سفارت بیشتره. و همچنین نحوه کارش یه ذره فرق داره.
البته کامل تو سفرنامه توضیح میدم
ببنید به طور مثال بعد از اینکه شما پول رو پرداخت میکنید منتظر انگشت نگاری هستین اگر کسی که نیاز به AP داره دیگه یکبار برای انگشتنگاری یکبار برای مصاحبه نمیره یک ضرب میره یم باجه همون جا ازش انگشت نگاری میکنن و بعد مصاحبه و بعد برگه صورتی.
اما اگر کسی بخواد یکضرب بگیره پبعد از پرداخت پول یکبار میره برای انگشت نگاری بعد بهش میگن منتظر باش برای مصاحبه و وقتی بره برای مصاحبه احتمال گرفتن ویزای یکضربش خیلی زیاده این اتفاق در روز مصاحبه ما برای ۳ نفر افتاد.
امیدوارم موفق باشید.
دوست عزیز انشاالله که هرچه زودتر پروسه کلیر شدنتون تموم بشه و ویزا بگیرید ولی این مساله ای که میگید هرکی انگشت نگاریش با مصاحبش یکی باشه Ap میخوره اینجوری نیست اصلا ببخشید که اینو میگم ولی هیچ ربطی نداره واقعا روزی که ما مصاحبه داشتیم هممون تو یه باجه هم مصاحبه شدیم و هم اثر انگشت گرفتن ازمون یه خانواده 4نفره قبل از من نگرفتن و من و زوج بعد از من گرفتن و شرایط مصاحبه برای هممون مثل هم بود
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-08 ساعت 14:17)minooshahmohammadi نوشته: (2015-10-08 ساعت 13:21)masoud1362 نوشته: سلام دوستان
الان از مصاحبه اومدیم. اول بگم که من 32 ساله و متاهل و مهندس صنایع و خدمت در سپاه کردم. سفرنامه رو بارها خوندید و دیگه تکراری نمیگم. مدارکی که خواستن: آخرین مدرک تحصیلی، عقدنانه، کارت پایان خدمت، مدیکال، دو تا عکس، شناسنامه. پس اضافه کاری نکنید. کارت ملی و مدارک قبلی مثل دیپلم و پیش دانشگاهی رو از ما نخواستن. یک راست برم سر مصاحبه.
دست راست هر دو بالا و قسم بخورید که هر چی در اینجا میگید راست هست.
قسم میخوریم
خب آقا شما مدرک تحصیلی و رشته درسی؟
کارتون چی هست و کجا کار میکنید؟ چند سال سابقه دارید؟
خدمت کجا بودید؟ وظیفه شما چی بود؟
کار دیگه ای هم قبلا میکردید؟ شغل منظورش بود
اونجا میخواید برید واسه چی؟
از خانمم هم فقط مدرک تحصیلی نخواست فقط شناسنامه و پاسپورت رو خواست. هیچ چیز دیگه ای نخواست. خانمم فوق لیسانس هست.
راستی از خانمم درباره شغلش هم پرسید.
کل پروسه مصاحبه سه دقیقه و در آرامش و متانت کامل.
نهایتا گفت که شما مورو خاصی ندارید و بهتون بابت برنده شدن تبریک میگم اما برای انجام پروسه شما سه ماه دیگه به سایت مراجعه کنید و برگه صورتی رو داد بهمون.
یک نکته که عکس دوباره آزمون خواستن دو تا. پس به جز عکسهایی که فرستادید دو تا دیگه هم ببرید.
سوالی بود در خدمتم.
سلام.تبریک میگم.
وقتی میپرسن برای چی میری بهتره چی بگم؟
دوست عزیز انشاالله که یکضرب میگیرید وخبر خوبشو بهمون میدید..
دوستان درست میگن سعی کنید همون جوابهایی که تو فرم 260 نوشتین بگید ولی مثلا از خود من پرسید چرا میخای بری اونجا زندگی کنی و من گفتم چون فکر میکنم اونجا آینده ی بهتری دارم و بهتر میتونم پیشرفت کنم ..سعی کنید جواب کوتاه و قانع کننده بدید بهشون تا سوال دیگه ای نپرسن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستایی که الان آنکارا هستید لطفا یکمم از آب و هوا بگید, سرما, گرما,بارندگی!
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﭼﺮاﻋﺰﻳﺰاﻥ اﺯﻣﺼﺎﺣﺒﺸﻮﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﻧﻤﻴﮕﻦ ﻟﻂﻔﺎ ﺑﮕﻴﻦ ﺭﻓﺘﻴﻦ ﭼﻲ ﺷﺪﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩﻋﺰﻳﺰاﻥ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺷﻤﺎﻛﻪ ﺑﺮاﻳﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﻓﺘﻴﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﻦ ﺑﺮاﻳﻪ ﺩﻭﻧﻔﺮﭼﻘﺪﺭﭘﻮﻝ ﺑﺮاﻳﻪ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻤﻜﻦ ﻣﺎﻟﻲ ﺩﺭﻧﻆﺮﺷﻮﻧﻪ ﻭاﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎﻳﺪاﻳﻦ ﭘﻮﻝ ﺗﻮﺣﺴﺎﺏ ﻓﺮﺩﺑﺮﻧﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﻳﺎﻧﺼﻒ ﺩﺭﺣﺴﺎﺏ ﺧﻮﺩﻡ ﻭﻧﺼﻒ ﺩﺭﺣﺴﺎﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻟﻂﻔﺎ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﻳﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی همسفر نميشه 2 نوامبر مصاحبه دارم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام به همه دوستان چه اونهايي كه كماكان منتظرند چه آنهايي كه در خط مقدم و منطقه هستند .اميدوارم همشون سالم و تندرست باشند و جاي هيچگونه نگراني نباشه .
از ديگر دوستان خوبم هم مي خوام كه نگراني را از خودشون دور كنند از اين اتفاقها همه جاي دنيا مي افته حتي امريكا . هر روز داريم مي خونيم كه در فلان دانشگاه و يا مدرسه يه تعداد بيگناه قرباني يه مشت آدم خودخواه زيادي خواه بي مغز شده اند حتي در خود US و يا در صفحه اتفاقات مي خونيم كه فلان پرواز و يا بهمان اتوبوس تصادف كرده و كلي آدم از دار دنيا رخت بسته اند و حتي مي شنويم كه حدود 5000 نفر انسان تو سرزمين وحي به ديدار خدا شتافته اند پس بزارين با خودمون روراست باشيم كه اگر قرار به رفتن باشه تو هر حالت و مكاني اين اتفاق مي افته و هيچ كسي هم جلوشو نمي تونه بگيره .شايد شما ها خيلي جوونتر از اوج زمان جنگ باشيد ولي اين پدر پيرتون كه يك گروهبان بازنشسته است همه چيز رو از اون روزهاي سخت خوب به ياد داره فراموش نكنيد كه هر موفقيت بزرگي مرهون تحمل سختي هاي خاص خودشه وگرنه همه به راحتي مدارج موفقيت را مي پيمودند و ديگه اينهمه آدم شكست خورده نداشتيم لذا اينجانب ضمن آرزوي موفقيت براي همه ،از دوستاني كه مصاحبه داشتند ميخوام خواهش كنم كه سوالات و جوابهايي كه به افسر كنسول بايد داد را بنويسيد تا بقيه بتونند از تجربه شما استفاده كرده و براي سلامتي و موفقيتتون بيش از پيش دعا كنند .
دوستدارتون "دودو"
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-11 ساعت 10:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-11 ساعت 12:05 توسط Siamak.)
(2015-10-10 ساعت 22:49)امیررضا.س نوشته: (2015-10-10 ساعت 22:45)م.صاد نوشته: (2015-10-10 ساعت 01:27)ho_tasha نوشته: سلام به همه دوستان آنکارایی
ما برگشیتیم یه ذره دپرس ولی خوب نمیشه کاریش کرد
اینو بگم سخت مشغول نوشتن هستم براتون و حتماً یه سفرنامه کامل براتون میزارم دعا کنید تموم بشه.
اینو بگم کسی ایراد نگیره ابتداً (من خودم آذری هستم)
اصلاً از رفتار آنکارایی خوشم نیومد حالا کامل میگم.
حتما سعی کنید جواب آنی بادی تو برگه زرد وارد شده باشه
سعی کنید از تاکسی استفاده نکنید.
outlet ها چیز بدربخور ندارن.
کلاً حالم گرفتس.
ولی یه چیز جالب فهمیدم البته در حد نظر امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن تا کامل بشه.
اگر بخوان به کسی ویزای یکضرب بدن مدت زمان حضورش تو سفارت بیشتره. و همچنین نحوه کارش یه ذره فرق داره.
البته کامل تو سفرنامه توضیح میدم
ببنید به طور مثال بعد از اینکه شما پول رو پرداخت میکنید منتظر انگشت نگاری هستین اگر کسی که نیاز به AP داره دیگه یکبار برای انگشتنگاری یکبار برای مصاحبه نمیره یک ضرب میره یم باجه همون جا ازش انگشت نگاری میکنن و بعد مصاحبه و بعد برگه صورتی.
اما اگر کسی بخواد یکضرب بگیره پبعد از پرداخت پول یکبار میره برای انگشت نگاری بعد بهش میگن منتظر باش برای مصاحبه و وقتی بره برای مصاحبه احتمال گرفتن ویزای یکضربش خیلی زیاده این اتفاق در روز مصاحبه ما برای ۳ نفر افتاد.
امیدوارم موفق باشید.
دوست عزیز انشاالله که هرچه زودتر پروسه کلیر شدنتون تموم بشه و ویزا بگیرید ولی این مساله ای که میگید هرکی انگشت نگاریش با مصاحبش یکی باشه Ap میخوره اینجوری نیست اصلا ببخشید که اینو میگم ولی هیچ ربطی نداره واقعا روزی که ما مصاحبه داشتیم هممون تو یه باجه هم مصاحبه شدیم و هم اثر انگشت گرفتن ازمون یه خانواده ۴نفره قبل از من نگرفتن و من و زوج بعد از من گرفتن و شرایط مصاحبه برای هممون مثل هم بود
آقای م.صاد میشه بگین ازتون چی پرسیدن؟
سفرنامه رو بخونید لطفا دوست عزیز
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-10 ساعت 23:55)sepideh1234 نوشته: دوستایی که الان آنکارا هستید لطفا یکمم از آب و هوا بگید, سرما, گرما,بارندگی!
ما حدود 10 روز آنکارا بودیم و این مدت بعضی روزا خیییلی گرم بود بعضی شبا حتی خیلی سرد و بارونی...اصلا وضع ثابتی نداشت