کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-09 ساعت 02:35)marsini نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 22:23)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 18:55)marsini نوشته:  سلام دوستای مهاجر سرایی.امروز مصاحبه داشتم.ویرا بک ضرب شدم.همسرم کلیرنس خوردن ولی گفتن ماکزیمم تا سه ماه دیگه ویراشون آماده هست.اصلا استرس نداشته باشین همه چیر راحت تر ار اوون چیزی که فکر میکنین پیش میره.به امید موفقیت همه دوستان خوب مهاجر سرایی.
خانم ما کی بیایم رستوران شما شیرینی یکضرب رو بگیریم. مبارک باشه واقعا. همسر هم مثل ما بزودی میگیره. واسه آقایان معمولا ابن پروسه وجود داره.

هر وقت تشریف آوردین قدمتون روی چشم.ممنونم
تبریک تبریک تبریک Smile
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
دوسال پيش ٨ اكتبر مصاحبه داشتم توى انكارا يادش بخير

دوستان اكتبر بهترين ماه براى مصاحبه است
موفق باشيد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، گروهبان دودو ، m_kh
دوستان اكتبر بهترين ماه براى مصاحبه است
همگى موفق باشيد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Rira_1982 ، behjan
سلام به همه دوستان آنکارایی
ما برگشیتیم یه ذره دپرس ولی خوب نمیشه کاریش کرد
اینو بگم سخت مشغول نوشتن هستم براتون و حتماً یه سفرنامه کامل براتون میزارم دعا کنید تموم بشه.
اینو بگم کسی ایراد نگیره ابتداً (من خودم آذری هستم)
اصلاً از رفتار آنکارایی خوشم نیومد حالا کامل میگم.
حتما سعی کنید جواب آنی بادی تو برگه زرد وارد شده باشه
سعی کنید از تاکسی استفاده نکنید.
outlet ها چیز بدربخور ندارن.
کلاً حالم گرفتس.
ولی یه چیز جالب فهمیدم البته در حد نظر امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن تا کامل بشه.
اگر بخوان به کسی ویزای یکضرب بدن مدت زمان حضورش تو سفارت بیشتره. و همچنین نحوه کارش یه ذره فرق داره.
البته کامل تو سفرنامه توضیح میدم
ببنید به طور مثال بعد از اینکه شما پول رو پرداخت میکنید منتظر انگشت نگاری هستین اگر کسی که نیاز به AP داره دیگه یکبار برای انگشتنگاری یکبار برای مصاحبه نمیره یک ضرب میره یم باجه همون جا ازش انگشت نگاری میکنن و بعد مصاحبه و بعد برگه صورتی.
اما اگر کسی بخواد یکضرب بگیره پبعد از پرداخت پول یکبار میره برای انگشت نگاری بعد بهش میگن منتظر باش برای مصاحبه و وقتی بره برای مصاحبه احتمال گرفتن ویزای یکضربش خیلی زیاده این اتفاق در روز مصاحبه ما برای 3 نفر افتاد.
امیدوارم موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
(2015-10-08 ساعت 18:59)marsini نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 18:46)marsini نوشته:  [quote='masoud1362' pid='671338' dateline='1444294289']
سلام دوستان
الان از مصاحبه اومدیم. اول بگم که من 32 ساله و متاهل و مهندس صنایع و خدمت در سپاه کردم. سفرنامه رو بارها خوندید و دیگه تکراری نمیگم. مدارکی که خواستن: آخرین مدرک تحصیلی، عقدنانه، کارت پایان خدمت، مدیکال، دو تا عکس، شناسنامه. پس اضافه کاری نکنید. کارت ملی و مدارک قبلی مثل دیپلم و پیش دانشگاهی رو از ما نخواستن. یک راست برم سر مصاحبه.
دست راست هر دو بالا و قسم بخورید که هر چی در اینجا میگید راست هست.
قسم میخوریم
خب آقا شما مدرک تحصیلی و رشته درسی؟
کارتون چی هست و کجا کار میکنید؟ چند سال سابقه دارید؟
خدمت کجا بودید؟ وظیفه شما چی بود؟
کار دیگه ای هم قبلا میکردید؟ شغل منظورش بود
اونجا میخواید برید واسه چی؟
از خانمم هم فقط مدرک تحصیلی نخواست فقط شناسنامه و پاسپورت رو خواست. هیچ چیز دیگه ای نخواست. خانمم فوق لیسانس هست.
راستی از خانمم درباره شغلش هم پرسید.
کل پروسه مصاحبه سه دقیقه و در آرامش و متانت کامل.
نهایتا گفت که شما مورو خاصی ندارید و بهتون بابت برنده شدن تبریک میگم اما برای انجام پروسه شما سه ماه دیگه به سایت مراجعه کنید و برگه صورتی رو داد بهمون.
یک نکته که عکس دوباره آزمون خواستن دو تا. پس به جز عکسهایی که فرستادید دو تا دیگه هم ببرید.
سوالی بود در خدمتم.
[/quote
سلام.خوبین؟ خانم خوبن؟من از اقوام کیوکوشین هستم.امروز تو سفارت شما و خانم رو دیدیم.
سلام بله من همون کیوکوشین کار هستم. خانمم هم خوبن و داریم لذت فراوان از آنکارا میبریم. تبریک بابت ویزا. ایشالا برگشتیم تهران میبینمتون. سلام به سینا جان هم برسونید.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: marsini
(2015-10-09 ساعت 07:43)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان
افیسر از من روز مصاحبه تاریجچه مسافرت و رزومه کاری رو خواست (پریروز) گفت فردا بیار دوباره دیروز بردم بعد از حدود ۱ ساعت تماس گرفت گفتش باید با ذکر همه چی بنویسی و ضمنا ادرس ها از اول تولد تا حالا .(۷سال من اصلا ایران زندگی نمیکنم‎) امروز قراره دوباره همه چی ببرم .فقط خدا کنه کارم ردیف بشه

دوست عزيز، از ما هم همين رو خواست، البته يك فرم با ما داد گفت همينجا پر كنين، تمام سفرهاي خارج از آمريكا در سالهاي اخير
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان: sepehr007
امیدوارم که همتون هر چه زودتر ویزاهاتونو بگیرید.
من که از بس سفرنامه های آنکارا رو خوندم نقششو حفظ شدم دیگه. کیزلای - اونگان - سفارت - ینی شهیر
برای ما هم دعا بفرمایید که خدا قسمتمون کنه لاتاری رو.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: lighthouse ، matin86
(2015-10-10 ساعت 01:27)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان آنکارایی
ما برگشیتیم یه ذره دپرس ولی خوب نمیشه کاریش کرد
اینو بگم سخت مشغول نوشتن هستم براتون و حتماً یه سفرنامه کامل براتون میزارم دعا کنید تموم بشه.
اینو بگم کسی ایراد نگیره ابتداً (من خودم آذری هستم)
اصلاً از رفتار آنکارایی خوشم نیومد حالا کامل میگم.
حتما سعی کنید جواب آنی بادی تو برگه زرد وارد شده باشه
سعی کنید از تاکسی استفاده نکنید.
outlet ها چیز بدربخور ندارن.
کلاً حالم گرفتس.
ولی یه چیز جالب فهمیدم البته در حد نظر امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن تا کامل بشه.
اگر بخوان به کسی ویزای یکضرب بدن مدت زمان حضورش تو سفارت بیشتره. و همچنین نحوه کارش یه ذره فرق داره.
البته کامل تو سفرنامه توضیح میدم
ببنید به طور مثال بعد از اینکه شما پول رو پرداخت میکنید منتظر انگشت نگاری هستین اگر کسی که نیاز به AP داره دیگه یکبار برای انگشتنگاری یکبار برای مصاحبه نمیره یک ضرب میره یم باجه همون جا ازش انگشت نگاری میکنن و بعد مصاحبه و بعد برگه صورتی.
اما اگر کسی بخواد یکضرب بگیره پبعد از پرداخت پول یکبار میره برای انگشت نگاری بعد بهش میگن منتظر باش برای مصاحبه و وقتی بره برای مصاحبه احتمال گرفتن ویزای یکضربش خیلی زیاده این اتفاق در روز مصاحبه ما برای ۳ نفر افتاد.
امیدوارم موفق باشید.
اميدوارم كه بزودي جوابت بياد دوست عزيز
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 13:21)masoud1362 نوشته:  سلام دوستان
الان از مصاحبه اومدیم. اول بگم که من 32 ساله و متاهل و مهندس صنایع و خدمت در سپاه کردم. سفرنامه رو بارها خوندید و دیگه تکراری نمیگم. مدارکی که خواستن: آخرین مدرک تحصیلی، عقدنانه، کارت پایان خدمت، مدیکال، دو تا عکس، شناسنامه. پس اضافه کاری نکنید. کارت ملی و مدارک قبلی مثل دیپلم و پیش دانشگاهی رو از ما نخواستن. یک راست برم سر مصاحبه.
دست راست هر دو بالا و قسم بخورید که هر چی در اینجا میگید راست هست.
قسم میخوریم
خب آقا شما مدرک تحصیلی و رشته درسی؟
کارتون چی هست و کجا کار میکنید؟ چند سال سابقه دارید؟
خدمت کجا بودید؟ وظیفه شما چی بود؟
کار دیگه ای هم قبلا میکردید؟ شغل منظورش بود
اونجا میخواید برید واسه چی؟
از خانمم هم فقط مدرک تحصیلی نخواست فقط شناسنامه و پاسپورت رو خواست. هیچ چیز دیگه ای نخواست. خانمم فوق لیسانس هست.
راستی از خانمم درباره شغلش هم پرسید.
کل پروسه مصاحبه سه دقیقه و در آرامش و متانت کامل.
نهایتا گفت که شما مورو خاصی ندارید و بهتون بابت برنده شدن تبریک میگم اما برای انجام پروسه شما سه ماه دیگه به سایت مراجعه کنید و برگه صورتی رو داد بهمون.
یک نکته که عکس دوباره آزمون خواستن دو تا. پس به جز عکسهایی که فرستادید دو تا دیگه هم ببرید.
سوالی بود در خدمتم.

اميدوارم كه بزودي جوابت بياد، ما هم مثل شما، فقط گفت كه تا يك ماه ديگه براتون ايميل ميزنيم براي فرستادن پاسپورت، هيچ كاغذي هم نداد
تشکر کنندگان: Khosrow_53
دوستان امروز اعلام شده که یه انفجار خیلی بد توی آنکارا بوجود اومده - به نظرتون ممکنه که این اتفاق تاثیری روی نحوه کار سفارت آمریکا داشته باشه و سرعت مصاحبه ها رو به دلیل مسائل امنیتی کمتر کنه؟Cool

http://setare.com/fa/news/2243/وقوع-دو-ا...یتخت-ترکیه
شماره کیس: 54XX
تاریخ رویت قبولی: May 5
کنسولگری: Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه: 16 اپریل 2016
دریافت ویزا: 20 اپریل 2016
ورود به آمریکا: 14 جون 2016
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 17:20)rioox نوشته:  دوستان امروز اعلام شده که یه انفجار خیلی بد توی آنکارا بوجود اومده - به نظرتون ممکنه که این اتفاق تاثیری روی نحوه کار سفارت آمریکا داشته باشه و سرعت مصاحبه ها رو به دلیل مسائل امنیتی کمتر کنه؟Cool

با سلام دوست عزیز چرا جو الکی میدی انگار بعضی دوستان خوشششون میاد همیشه تو استرس باشن ودیگرن رو به استرس بندازن لطفاً‌مراعات کنید.
آخه چه کسی میدونه که روی نحوه کار سفارت اثر میزاره یا نه مگه ما اینجا نفر داریم که شاغل سفارت باشه
ما به خودی خود استرس داریم
من خودم تازه شندیدم
امیدوارم دوستان عزیزی که تو آنکارا هستن صحیح و سالم باشن دوستان عزیز اعلام کنید اونهایی که آنکارا هستن
آرزومندم که صحیح و سالم باشید. دوستان مراقب خودتون باشین و سعی کنید سالم به آغوش خونواده هاتون برگردید چه با ویزا چه بی ویزا فقط سالم باشین
دوستان عزیز انرژی مثبت بدین به دوستانی که آنکارا هستن که امیدوار باشن و ان شاالله سالم برگردن پیش خانواده
از دوستان Masoud 1362 M_KH marsini پرشان iهمسر mehr.mehr دوستان دیگه هم که هستن امیدوارم سالم باشید. مراقب خودتون باشید.
انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk ، lighthouse ، marsini ، humsun ، behjan ، matin86 ، m_kh
دوستاني كه آنكارا هستيد اميدوارم همگي سلامت باشيد لطفا يه خبر از خودتون بديد. من همين الان اخبار رو شنيدم و هنوز نميدونم كدوم محله اين اتفاق افتاده
امروز كلي استرس اون اونگان رو گرفتم حالا اينم بهش اضافه شده.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha
سلام بر همه.دوستان امکان داره کسی که در csc ترکیه نام نویسی کنه و قرار مصاحبش را کانفیرم کنه ولی از سوی kcc به دلایلی محل مصاحبش را عوض کنند؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
به امید خدا همه سالم و سلامت باشند. بعید میدونم کسی از دوستان اطراف راه آهن بوده باشه.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: lighthouse ، humsun
(2015-10-10 ساعت 18:05)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 17:20)rioox نوشته:  دوستان امروز اعلام شده که یه انفجار خیلی بد توی آنکارا بوجود اومده - به نظرتون ممکنه که این اتفاق تاثیری روی نحوه کار سفارت آمریکا داشته باشه و سرعت مصاحبه ها رو به دلیل مسائل امنیتی کمتر کنه؟Cool

با سلام دوست عزیز چرا جو الکی میدی انگار بعضی دوستان خوشششون میاد همیشه تو استرس باشن ودیگرن رو به استرس بندازن لطفاً‌مراعات کنید.
آخه چه کسی میدونه که روی نحوه کار سفارت اثر میزاره یا نه مگه ما اینجا نفر داریم که شاغل سفارت باشه
ما به خودی خود استرس داریم
من خودم تازه شندیدم
امیدوارم دوستان عزیزی که تو آنکارا هستن صحیح و سالم باشن دوستان عزیز اعلام کنید اونهایی که آنکارا هستن
آرزومندم که صحیح و سالم باشید. دوستان مراقب خودتون باشین و سعی کنید سالم به آغوش خونواده هاتون برگردید چه با ویزا چه بی ویزا فقط سالم باشین
دوستان عزیز انرژی مثبت بدین به دوستانی که آنکارا هستن که امیدوار باشن و ان شاالله سالم برگردن پیش خانواده
از دوستان Masoud 1362 M_KH marsini پرشان iهمسر mehr.mehr دوستان دیگه هم که هستن امیدوارم سالم باشید. مراقب خودتون باشید.
انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام.بک دنبا ممنون بابت انرژی مثبت شما.خدا رو شکر ما سلامت هستیم.این اتفاق خیلی دور از هتل ما بود ولی خوب خیلی استرس داشتیم.من امروز ویزا رو هم ار پست گرفتم ولی تا بریم پست و برگردیم مردیم و زنده شدیم.به هر حال بازم ممنون شما خوبان هستیم.
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Siamak ، lighthouse ، behjan ، matin86 ، mehdihk ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان