کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
آقاي اميررضا.س
شما كه ديگه استادي آقا جان از همينجا كه ميايي تاپيكهاي مختلف رو ميبيني بالاش انجمن خصوصي برندگان ٢٠١٦ هست وارد ميشي و سفرنامه ها قراره اونجا باشه كه البته الان چند تا بيشتر نيست اينم لينكش
http://www.mohajersara.com/Forum-انجمن-خ...ندگان-2016
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: امیررضا.س
سفرنامه ی آقای م.صاد را خوندم.خیلی باحال بود.امیدوارم از هممون به همین راحتی باشه.
با آرزوی موفقیت برای آقای م.صاد و خانواده ی محترمشون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: م.صاد
(2015-10-10 ساعت 18:22)humsun نوشته:  دوستاني كه آنكارا هستيد اميدوارم همگي سلامت باشيد لطفا يه خبر از خودتون بديد. من همين الان اخبار رو شنيدم و هنوز نميدونم كدوم محله اين اتفاق افتاده
امروز كلي استرس اون اونگان رو گرفتم حالا اينم بهش اضافه شده.
باسلام من هنوز آنکارا هستم. دیروز انفجار صورت گرفت و امروز تمام شهر در عزا هستند بمدت سه روز. پرچم ها نیمه افراشته هست و از هیاهوی همیشگی خیلی خبری نیست ولی بنظرم در روند کار سفارت و دکتر هیچ اشکالی پیش نمیاد. بعدشم نمیفهمم استرس چی دارید؟؟؟ دکتر هست دیگه بنده خدا کاری نداره که. .. شما برگه زرد و تست آنتی بادی بیار با پول...حله... بخدا خیلی سختگیر شدید جسارتا عرض میکنم. ببخشیداااآ.ولی اینجا همه چی آسون و امن هست بخدااااااا. من یک هفته است دارم حال میکنم با همسرم.خرید. گردش و رستوران و مردم شیک که اصلا انگلیسی بلد نیستن و همین کلی خنده دار میشه وقتی میخوان چیزی حالیمون کنن!!! خیلی راحت شما بیاید و به کارهاتون برسید همه چیز فکر میکنم در سفارت و دکتر بر اساس برنامه پیش خواهد رفت و اگه به احتمال یک سر سوزن خبری باشه ایمیل میزنن. نگران نباشید پس. کسانیکه میان لطفا لباس پاییزه بیارید و چتر. چون بارون بگیر نگیر داره ولی هواش رو من خیلی دوست دارم. من الان آستین کوتاه تنمه ولی شبها سرده نسبتا
سوالی بود در خدمتم.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: lighthouse ، humsun ، ho_tasha ، m_kh
(2015-10-10 ساعت 18:05)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 17:20)rioox نوشته:  دوستان امروز اعلام شده که یه انفجار خیلی بد توی آنکارا بوجود اومده - به نظرتون ممکنه که این اتفاق تاثیری روی نحوه کار سفارت آمریکا داشته باشه و سرعت مصاحبه ها رو به دلیل مسائل امنیتی کمتر کنه؟Cool

http://setare.com/fa/news/2243/وقوع-دو-ا...یتخت-ترکیه
با سلام دوست عزیز چرا جو الکی میدی انگار بعضی دوستان خوشششون میاد همیشه تو استرس باشن ودیگرن رو به استرس بندازن لطفاً‌مراعات کنید.
آخه چه کسی میدونه که روی نحوه کار سفارت اثر میزاره یا نه مگه ما اینجا نفر داریم که شاغل سفارت باشه
ما به خودی خود استرس داریم
من خودم تازه شندیدم
امیدوارم دوستان عزیزی که تو آنکارا هستن صحیح و سالم باشن دوستان عزیز اعلام کنید اونهایی که آنکارا هستن
آرزومندم که صحیح و سالم باشید. دوستان مراقب خودتون باشین و سعی کنید سالم به آغوش خونواده هاتون برگردید چه با ویزا چه بی ویزا فقط سالم باشین
دوستان عزیز انرژی مثبت بدین به دوستانی که آنکارا هستن که امیدوار باشن و ان شاالله سالم برگردن پیش خانواده
از دوستان Masoud 1362 M_KH marsini پرشان iهمسر mehr.mehr دوستان دیگه هم که هستن امیدوارم سالم باشید. مراقب خودتون باشید.
انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
باسلام
من هنوزم اینجام و کاملا خوب هستم انفجار در ایستگاه قطار بود و ما شب از قونیه همون ایستگاه پیاده شدیم و همه چیز آروم و عادی شده بود. بیاید آقا جان هیچ خبری نیست. همه چی الان آرومه ولی خب بهرحال عزاداران. همین. کار دکتر و سفارت هم من بعید میدونم کند بشه. روزانه از این اتفاق ها میفته. مثلا الان ترکیه با چند جا تو درگیری هستن ولی سفارت داره کار خودش رو میکنه. دوستان همه چیز بخوبی پیش خواهد رفت و ما همه سه ماه دیگه ویزا بدستیم. قول میدم. نوشتم که بمونه نگید نگفتی
تشکر کنندگان: lighthouse ، humsun ، behjan ، م.صاد
سلام.
امیدوارم همگی سلامت باشید دوستان. آیا شما می دانید حدود چقدر لیر باید برای یک نفر خانم همراه داشت و آیا چنج کردن آن در تهران بهتر است یا در آنکارا؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 14:51)karmen نوشته:  سلام.
امیدوارم همگی سلامت باشید دوستان. آیا شما می دانید حدود چقدر لیر باید برای یک نفر خانم همراه داشت و آیا چنج کردن آن در تهران بهتر است یا در آنکارا؟

بهترین و با صرفه ترین ارزی که شما میتونید با خودتون ببرید دلار هست.
اونجا صرافی زیاد داره و شما براحتی میتونید دلارتون رو به لیر تبدیل کنید.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: humsun
سلام جناب آقاي ho_tasha ، خداروشكر به خير گذشته و سالمن و منتظر.ولي خب گويا نزديكاي ppt بوده . همون روزم سفارت ساعت ٣:٣٠ پاسپورت يه نفر رو فرستاد ppt،اگر اختلالي ميخواست ايجاد شه همين پست هم نميكردن.پس نگران نباشن دوستان. خيلي ممنون مهندس ازين كه نگران بوديد??????
تشکر کنندگان:
خب خدا رو شكر. البته من فكر خيلي بدي نكردم كه اتفاقي افتاده باشه چون تصويري كه ديدم مشخص بود كه تو جمعيت تظاهركننده ها بوده. به هر حال خدا رحمتشون كنه و به خانواده هاشون صبر بده.
چون من خودم ترسو هستم فكر كردم شما الان اونجا نگران خواهيد بود كه شكر خدا داره به هگمي خوش ميگذره.
در مورد دكتر هم بنده با سي و چندي سن و سال از دكتر نميترسم Rolleyesو فقط نگرانم و استرس دارم كه ايشون ام ام آر رو برام تزريق كنه و اين هم يه موضوع كاملا مهمه برام و از الان دارم دعا و نذر و نياز ميكنم كه دكتر به كارت واكسنم اعتماد كنه چون دو بار واقعا زدم.
اگه دوستان يه لطفي كنن و دو خط از خاطره شون با دكتر و در مورد تزريق واكسن ها تو سفرنامه بنويسند خيلي ممنون ميشم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-10-11 ساعت 16:18)humsun نوشته:  خب خدا رو شكر. البته من فكر خيلي بدي نكردم كه اتفاقي افتاده باشه چون تصويري كه ديدم مشخص بود كه تو جمعيت تظاهركننده ها بوده. به هر حال خدا رحمتشون كنه و به خانواده هاشون صبر بده.
چون من خودم ترسو هستم فكر كردم شما الان اونجا نگران خواهيد بود كه شكر خدا داره به هگمي خوش ميگذره.
در مورد دكتر هم بنده با سي و چندي سن و سال از دكتر نميترسم Rolleyesو فقط نگرانم و استرس دارم كه ايشون ام ام آر رو برام تزريق كنه و اين هم يه موضوع كاملا مهمه برام و از الان دارم دعا و نذر و نياز ميكنم كه دكتر به كارت واكسنم اعتماد كنه چون دو بار واقعا زدم.
اگه دوستان يه لطفي كنن و دو خط از خاطره شون با دكتر و در مورد تزريق واكسن ها تو سفرنامه بنويسند خيلي ممنون ميشم
سلام صبح رفتیم دکتر. خانم دکتر با روی خوش تشریف آوردن و گفتن لباس مخصوص رو بپوشم و بعد گفت انگلیسی بلدی؟ گفتم بله ولی ترکی حرف زدم و اونم باهام ترکی ادامه داد. واکسن آبله مرغون رو زد چون نزده بودم ، قد و وزن و فشار و معاینه بصورت خیلی غیرترسناک و عادی! و بعد سوال کرد که عمل جراحی چی داشتی. و بعد هم اعتیاد به چیزی داری مثل الکل و سبگار و مواد مخدر و ... و بعد با لبی خندون میگه خدانگهدار و شما میرید واسه خون و عکس سینه
اینم دو خط خیلی هم راحت!
تشکر کنندگان: humsun
الان میدان کیزیلای بسته نیس ؟ امنیش چطوره؟ دوستانی که الان اونجا هستن بیزحمت بهم جواب بدین
من الان فرودگاه امامم پرواز دارم شب دارم با اتوبوسهای belk o air میام میدان کیزیلای
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 17:31)aria802 نوشته:  الان میدان کیزیلای بسته نیس ؟ امنیش چطوره؟ دوستانی که الان اونجا هستن بیزحمت بهم جواب بدین
من الان فرودگاه امامم پرواز دارم شب دارم با اتوبوسهای belk o air میام میدان کیزیلای
من همین الان از کیزیلای اومدم. همه چی آرومه مردم دارن زندگيشون رو میکنن. بیاید دوستان اینجا همه چی آرومه. من فردا صبح برمیگردم تهران
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 17:41)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 17:31)aria802 نوشته:  الان میدان کیزیلای بسته نیس ؟ امنیش چطوره؟ دوستانی که الان اونجا هستن بیزحمت بهم جواب بدین
من همین الان از کیزیلای اومدم. همه چی آرومه مردم دارن زندگيشون رو میکنن. بیاید دوستان اینجا همه چی آرومه. من فردا صبح برمیگردم تهران

ممنون سفر به خیر و سلامت
ان شالله همه مسافرها به سلامت باشن
خیالم راحت شد
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 15:33)mehr.mehr نوشته:  سلام جناب آقاي ho_tasha ، خداروشكر به خير گذشته و سالمن و منتظر.ولي خب گويا نزديكاي ppt بوده . همون روزم سفارت ساعت ٣:٣٠ پاسپورت يه نفر رو فرستاد ppt،اگر اختلالي ميخواست ايجاد شه همين پست هم نميكردن.پس نگران نباشن دوستان. خيلي ممنون مهندس ازين كه نگران بوديد??????
سلام
ptt همه جا هست و بسته به انتخاب خودتون داره که کدوم شعبه رو انتخاب کنید. هر خیابان دو سه تا تابلو ptt داره. انفجار نزدیک ما بود و زیر یک پل نزدیک ایستگاه قطار آنکارا. الان همه چی اکی هست اینجا
با سلام به بچه هاي گل و خندان
مي خواستم بدونم اگر به فرض سفارت پاسپورت ما را نگه داشت براي ويزا ،ما قصد داريم كه تو اين 4 يا 5 روز انتظار بريم و شهر ديگري مثل استانبول يا ازمير را ببينيم اونوقت بدون داشتن پاسپورت آيا ميشه به شهر ديگري رفت و هتل گرفت يا نه ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
دوستدارتون "دودو"
(2015-10-11 ساعت 19:27)گروهبان دودو نوشته:  با سلام به بچه هاي گل و خندان
مي خواستم بدونم اگر به فرض سفارت پاسپورت ما را نگه داشت براي ويزا ،ما قصد داريم كه تو اين ۴ يا ۵ روز انتظار بريم و شهر ديگري مثل استانبول يا ازمير را ببينيم اونوقت بدون داشتن پاسپورت آيا ميشه به شهر ديگري رفت و هتل گرفت يا نه ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
دوستدارتون "دودو"
امیر سردار سلام ارادتمندم.
بله میشه هیچ ایرادی نداره فقط بی زحمت باید یه چند تا فتوکپی رنگی از پاسپورت داشته باشین و همچنین شماره هتلی که تو آ«کارا توش بودین تا اگر اون هتل در شهر دیگر خواست مطمئن بشه خیالش راحت باشه به همین راحتی داشتیم دوستانی که همین هفته گذشته این کارو انجام داده بودن.
ارادتمندم گروهبان انرژی مثبت من.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak ، babak82 ، گروهبان دودو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان