موضوعها: 0
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سفرنامه ی آقای م.صاد را خوندم.خیلی باحال بود.امیدوارم از هممون به همین راحتی باشه.
با آرزوی موفقیت برای آقای م.صاد و خانواده ی محترمشون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
امیدوارم همگی سلامت باشید دوستان. آیا شما می دانید حدود چقدر لیر باید برای یک نفر خانم همراه داشت و آیا چنج کردن آن در تهران بهتر است یا در آنکارا؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب آقاي ho_tasha ، خداروشكر به خير گذشته و سالمن و منتظر.ولي خب گويا نزديكاي ppt بوده . همون روزم سفارت ساعت ٣:٣٠ پاسپورت يه نفر رو فرستاد ppt،اگر اختلالي ميخواست ايجاد شه همين پست هم نميكردن.پس نگران نباشن دوستان. خيلي ممنون مهندس ازين كه نگران بوديد??????
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
الان میدان کیزیلای بسته نیس ؟ امنیش چطوره؟ دوستانی که الان اونجا هستن بیزحمت بهم جواب بدین
من الان فرودگاه امامم پرواز دارم شب دارم با اتوبوسهای belk o air میام میدان کیزیلای
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-11 ساعت 17:41)masoud1362 نوشته: (2015-10-11 ساعت 17:31)aria802 نوشته: الان میدان کیزیلای بسته نیس ؟ امنیش چطوره؟ دوستانی که الان اونجا هستن بیزحمت بهم جواب بدین
من الان فرودگاه امامم پرواز دارم شب دارم با اتوبوسهای belk o air میام میدان کیزیلای
من همین الان از کیزیلای اومدم. همه چی آرومه مردم دارن زندگيشون رو میکنن. بیاید دوستان اینجا همه چی آرومه. من فردا صبح برمیگردم تهران
ممنون سفر به خیر و سلامت
ان شالله همه مسافرها به سلامت باشن
خیالم راحت شد
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به بچه هاي گل و خندان
مي خواستم بدونم اگر به فرض سفارت پاسپورت ما را نگه داشت براي ويزا ،ما قصد داريم كه تو اين 4 يا 5 روز انتظار بريم و شهر ديگري مثل استانبول يا ازمير را ببينيم اونوقت بدون داشتن پاسپورت آيا ميشه به شهر ديگري رفت و هتل گرفت يا نه ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
دوستدارتون "دودو"