کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه بر و بچه هاي خو ب
يكي ازدوستان لاتاري كه عضو مهاجرسرا نيست خواسته كه از اساتيدفن بپرسم ايشان معافيت خدمت داره (عنايات ...) و پشت كارت پايان خدمتش فقط نوشته معافيت از خدمت. مي خواست ببينه موقع مصاحبه براي موضوع معافيت چه چيزي را بگه كه مشكل ساز براش نشه
تشکر کنندگان:
(2015-10-18 ساعت 10:27)گروهبان دودو نوشته:  سلام به همه بر و بچه هاي خو ب
يكي ازدوستان لاتاري كه عضو مهاجرسرا نيست خواسته كه از اساتيدفن بپرسم ايشان معافيت خدمت داره (عنايات ...) و پشت كارت پايان خدمتش فقط نوشته معافيت از خدمت. مي خواست ببينه موقع مصاحبه براي موضوع معافيت چه چيزي را بگه كه مشكل ساز براش نشه
سردار حقیقت رو بگه بهتر از همه چیز هست.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak ، گروهبان دودو
دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-10-18 ساعت 12:10)Golshifteh68 نوشته:  دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.

سلام

حدود 500 تا 1000 دلار همراه خودتون ببرید که خیالتون راحت باشه.البته اگه زیاد نگردید و خریدی نداشته باشید هزینه شما خیلی کمتر میشه.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، ho_tasha ، م.صاد
(2015-10-18 ساعت 12:10)Golshifteh68 نوشته:  دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.
سلام...غذا و کلا خورد و خوراک اونجا قیمتش خیلی خوبه حتی میتونم بگم ارزونه ولی رفت و آمد با تاکسی خیلی هزینش بالاست ولی خوب کلا لازم نیست با تاکسی جایی برید همه جا میتونید پیاده یا با مترو برید در کل به نظرم اگه میخاید خرید هم بکنید 1000تا برای یکنفر با خرید و خورد و خوراک خوب جواب میده و البته به اینم فکر کنید که شاید خدایی نکرده پاستون نیومد و مجبور شدید هتل و بلیط را تمدید کنید مثلا من برای تمدید هتل و بلیط مجبور شدم 150 دلار بدم برای 1شب...
بازم از بقیه دوستان جوابتونو میدن این نظر من بود ...موفق باشید دوست من
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، asrainman
(2015-10-18 ساعت 12:31)م.صاد نوشته:  
سلام...غذا و کلا خورد و خوراک اونجا قیمتش خیلی خوبه حتی میتونم بگم ارزونه ولی رفت و آمد با تاکسی خیلی هزینش بالاست ولی خوب کلا لازم نیست با تاکسی جایی برید همه جا میتونید پیاده یا با مترو برید در کل به نظرم اگه میخاید خرید هم بکنید 1000تا برای یکنفر با خرید و خورد و خوراک خوب جواب میده و البته به اینم فکر کنید که شاید خدایی نکرده پاستون نیومد و مجبور شدید هتل و بلیط را تمدید کنید مثلا من برای تمدید هتل و بلیط مجبور شدم 150 دلار بدم برای ۱شب...

ممنونم دوست عزيز، بعد اينكه چقدرشو لير بگيرم چقدرشو دلار؟ ممنونم واقعا از راهنماييتون.
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
تشکر کنندگان: م.صاد
سلام...غذا و کلا خورد و خوراک اونجا قیمتش خیلی خوبه حتی میتونم بگم ارزونه ولی رفت و آمد با تاکسی خیلی هزینش بالاست ولی خوب کلا لازم نیست با تاکسی جایی برید همه جا میتونید پیاده یا با مترو برید در کل به نظرم اگه میخاید خرید هم بکنید 1000تا برای یکنفر با خرید و خورد و خوراک خوب جواب میده و البته به اینم فکر کنید که شاید خدایی نکرده پاستون نیومد و مجبور شدید هتل و بلیط را تمدید کنید مثلا من برای تمدید هتل و بلیط مجبور شدم 150 دلار بدم برای ۱شب...
با سلام ممنون از جواب م صاد عزیز
خانوم گلشیفته توجه داشته باشید کاملاً حرف م صاد درسته شما حدود 500 دلار برای اینکه ویزای یکضرب شدی بزار کنار دست هم بهش نزن ولی با 1000 تا برای چند روز هم مهمه میتونم بگم برای یک هفته عالی هستش امیدوارم خوش بگذره.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: humsun ، Golshifteh68 ، mehdihk ، م.صاد
(2015-10-18 ساعت 14:52)ho_tasha نوشته:  
خانوم گلشیفته توجه داشته باشید کاملاً حرف م صاد درسته شما حدود 500 دلار برای اینکه ویزای یکضرب شدی بزار کنار دست هم بهش نزن ولی با 1000 تا برای چند روز هم مهمه میتونم بگم برای یک هفته عالی هستش امیدوارم خوش بگذره.
در تاييد فرمايشات همه دوستان، گلشيفته جان شما ٣٠٠ لير بگير از ايران براي رفت و آمد و خوراك روزاي اول كافيه و بقيه پولت رو دلار ببر اونجا كه هر وقت لازم شد تبديل كني و سعي كن به قدر نيازت تبديل كني.
هر وعده غذاي فيت فود هم از كي اف سي و مك دونالد و ... و حتي غذاهاي خود ترك ها هم حدودا ٢٥ تا ٣٠ لير ميشه حالا بعضي چيزا ارزونتر ولي كلا براي يك روز اين رو مد نظر داشته باش
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، mehdihk ، ho_tasha ، م.صاد
(2015-10-18 ساعت 15:11)humsun نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 14:52)ho_tasha نوشته:  
در تاييد فرمايشات همه دوستان، گلشيفته جان شما ٣٠٠ لير بگير از ايران براي رفت و آمد و خوراك روزاي اول كافيه و بقيه پولت رو دلار ببر اونجا كه هر وقت لازم شد تبديل كني و سعي كن به قدر نيازت تبديل كني.
هر وعده غذاي فيت فود هم از كي اف سي و مك دونالد و ... و حتي غذاهاي خود ترك ها هم حدودا ٢٥ تا ٣٠ لير ميشه حالا بعضي چيزا ارزونتر ولي كلا براي يك روز اين رو مد نظر داشته باش
برای یک نفر یک وعده غذا در KFC حدود 15-20لیر هستش حالا شما اگر در روز 2 وعده بخوری 50 لیر به همراه آب و تنقلات ینو محاسبه کنید مترو 3 لیر هر بلیط و بلیط اتوبوس هم 3 لیر هستش پس اینگونه محاسبه کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: humsun ، Golshifteh68
حتما سلامت و خوشحال برميگردين
خيلي هم بهتون خوش بگذره. سپيده خانوم حسابي خريد كن و جاي منو خالي كن
[/quote]
خیلی ممنونم ازتون, به روی چشمWink
دوستای خوبم مرسی که هستینSmile
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: lighthouse ، humsun
حتما سلامت و خوشحال برميگردين
خيلي هم بهتون خوش بگذره. سپيده خانوم حسابي خريد كن و جاي منو خالي كن
[/quote]
خیلی ممنونم ازتون, به روی چشمWink
دوستای خوبم مرسی که هستینSmile
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
تشکر کنندگان: م.صاد
(2015-10-18 ساعت 14:01)Golshifteh68 نوشته:  

ممنونم دوست عزيز، بعد اينكه چقدرشو لير بگيرم چقدرشو دلار؟ ممنونم واقعا از راهنماييتون.
خاهش...به نظر من اگه ترانسفر ندارید -200-300 لیر برای همون روز اول که هنوز بلد نیستید کجا چنج میکنن و خیلی وارد نیستید کافیه که 300لیر تقریبا میشه 100دلار!ایشالا خوش بگذره بهتون
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، asrainman
سلااااااااااااااام من الان برگشتم از سفارت, ویزامو گرفتمWink البته فعلا فقط قول شو گرفتم نه خودشوWink
فقط یه سوال! پاکت مدیکال رو گرفتن ازم, مگه نباید اونو توی آمریکا تحویل میدادیم؟ الان فقط cd بامن مونده
(2015-10-19 ساعت 12:16)sepideh1234 نوشته:  سلااااااااااااااام من الان برگشتم از سفارت, ویزامو گرفتمWink البته فعلا فقط قول شو گرفتم نه خودشوWink
فقط یه سوال! پاکت مدیکال رو گرفتن ازم, مگه نباید اونو توی آمریکا تحویل میدادیم؟ الان فقط cd بامن مونده
سلام تبریک فراوووووونSmileSmileSmileSmile. نه پاکت مدیکال رو میگیرن. سی دی هارو بهتون میدن که شما در ورود به آمریکا اونها رو تحویل اداره مهاجرت میدین.
کیستون رو میگید چجوری بود. ما که دوره کلیرنس رو طی میکنیم.Sad
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: ho_tasha ، humsun ، sepideh1234 ، گروهبان دودو
(2015-10-19 ساعت 12:16)sepideh1234 نوشته:  سلااااااااااااااام من الان برگشتم از سفارت, ویزامو گرفتمWink البته فعلا فقط قول شو گرفتم نه خودشوWink
ضمن تبریک به شما پس حسابی داره خوش میگذره.
پاکت مدیکال رو تحویل میگیرن و زمانی که شما میرید ویزاتون رو تحویل بگیرید یه پاکت دیگه به شما میدن زرد رنگ هست و اون رو شما به همراه CD تحویل میدین
مبارک باشه خوشحال شدیم.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، گروهبان دودو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان