موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بر و بچه هاي خو ب
يكي ازدوستان لاتاري كه عضو مهاجرسرا نيست خواسته كه از اساتيدفن بپرسم ايشان معافيت خدمت داره (عنايات ...) و پشت كارت پايان خدمتش فقط نوشته معافيت از خدمت. مي خواست ببينه موقع مصاحبه براي موضوع معافيت چه چيزي را بگه كه مشكل ساز براش نشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-18 ساعت 12:10)Golshifteh68 نوشته: دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.
سلام...غذا و کلا خورد و خوراک اونجا قیمتش خیلی خوبه حتی میتونم بگم ارزونه ولی رفت و آمد با تاکسی خیلی هزینش بالاست ولی خوب کلا لازم نیست با تاکسی جایی برید همه جا میتونید پیاده یا با مترو برید در کل به نظرم اگه میخاید خرید هم بکنید 1000تا برای یکنفر با خرید و خورد و خوراک خوب جواب میده و البته به اینم فکر کنید که شاید خدایی نکرده پاستون نیومد و مجبور شدید هتل و بلیط را تمدید کنید مثلا من برای تمدید هتل و بلیط مجبور شدم 150 دلار بدم برای 1شب...
بازم از بقیه دوستان جوابتونو میدن این نظر من بود ...موفق باشید دوست من
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-18 ساعت 12:31)م.صاد نوشته: (2015-10-18 ساعت 12:10)Golshifteh68 نوشته: دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.
سلام...غذا و کلا خورد و خوراک اونجا قیمتش خیلی خوبه حتی میتونم بگم ارزونه ولی رفت و آمد با تاکسی خیلی هزینش بالاست ولی خوب کلا لازم نیست با تاکسی جایی برید همه جا میتونید پیاده یا با مترو برید در کل به نظرم اگه میخاید خرید هم بکنید 1000تا برای یکنفر با خرید و خورد و خوراک خوب جواب میده و البته به اینم فکر کنید که شاید خدایی نکرده پاستون نیومد و مجبور شدید هتل و بلیط را تمدید کنید مثلا من برای تمدید هتل و بلیط مجبور شدم 150 دلار بدم برای ۱شب...
ممنونم دوست عزيز، بعد اينكه چقدرشو لير بگيرم چقدرشو دلار؟ ممنونم واقعا از راهنماييتون.
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
حتما سلامت و خوشحال برميگردين
خيلي هم بهتون خوش بگذره. سپيده خانوم حسابي خريد كن و جاي منو خالي كن
[/quote]
خیلی ممنونم ازتون, به روی چشم
دوستای خوبم مرسی که هستین
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
حتما سلامت و خوشحال برميگردين
خيلي هم بهتون خوش بگذره. سپيده خانوم حسابي خريد كن و جاي منو خالي كن
[/quote]
خیلی ممنونم ازتون, به روی چشم
دوستای خوبم مرسی که هستین
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-18 ساعت 14:01)Golshifteh68 نوشته: (2015-10-18 ساعت 12:31)م.صاد نوشته: (2015-10-18 ساعت 12:10)Golshifteh68 نوشته: دوستان يك سوال، خرج سفر به انكارا، به مدت يك هفته به غير از هزينه ي هتل و بليط و اون ٦٠٠ دلاري كه حدودا براي سفات و مديكال ميشه، از نظرتون حدودا چقدر ميشه براي يك نفر. تا چقدر دلار همراهم باشه؟ ممنونم، واقعا چون هيچ براوردي از هزينه هاي غذا و رفتو امد ندارم.
سلام...غذا و کلا خورد و خوراک اونجا قیمتش خیلی خوبه حتی میتونم بگم ارزونه ولی رفت و آمد با تاکسی خیلی هزینش بالاست ولی خوب کلا لازم نیست با تاکسی جایی برید همه جا میتونید پیاده یا با مترو برید در کل به نظرم اگه میخاید خرید هم بکنید 1000تا برای یکنفر با خرید و خورد و خوراک خوب جواب میده و البته به اینم فکر کنید که شاید خدایی نکرده پاستون نیومد و مجبور شدید هتل و بلیط را تمدید کنید مثلا من برای تمدید هتل و بلیط مجبور شدم 150 دلار بدم برای ۱شب...
ممنونم دوست عزيز، بعد اينكه چقدرشو لير بگيرم چقدرشو دلار؟ ممنونم واقعا از راهنماييتون.
خاهش...به نظر من اگه ترانسفر ندارید -200-300 لیر برای همون روز اول که هنوز بلد نیستید کجا چنج میکنن و خیلی وارد نیستید کافیه که 300لیر تقریبا میشه 100دلار!ایشالا خوش بگذره بهتون
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااااااااااااام من الان برگشتم از سفارت, ویزامو گرفتم البته فعلا فقط قول شو گرفتم نه خودشو
فقط یه سوال! پاکت مدیکال رو گرفتن ازم, مگه نباید اونو توی آمریکا تحویل میدادیم؟ الان فقط cd بامن مونده