کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-19 ساعت 12:16)sepideh1234 نوشته:  سلااااااااااااااام من الان برگشتم از سفارت, ویزامو گرفتمWink البته فعلا فقط قول شو گرفتم نه خودشوWink
فقط یه سوال! پاکت مدیکال رو گرفتن ازم, مگه نباید اونو توی آمریکا تحویل میدادیم؟ الان فقط cd بامن مونده

سلام تبریک میگم بهتون موفق باشیدRolleyes
ما که همونطور انتظار میرفت ap خوردیم.
بله درسته پاکت مال سفارته .
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: ho_tasha ، sepideh1234
(2015-10-19 ساعت 12:16)sepideh1234 نوشته:  سلااااااااااااااام من الان برگشتم از سفارت, ویزامو گرفتمWink البته فعلا فقط قول شو گرفتم نه خودشوWink
فقط یه سوال! پاکت مدیکال رو گرفتن ازم, مگه نباید اونو توی آمریکا تحویل میدادیم؟ الان فقط cd بامن مونده
خيلي تبريك ميگم. اميدوارم زودتر ويزا بياد دستتون و هميشه شاد باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: sepideh1234

سلام ، تبریک فراون به شما . خدا رو شکر . به سلامتی و دل شاد ، انشاءالله همه بچه های 2016 مثل شما ویزای یکضرب نصیبشون بشه.حالا وقتشه حسابی خوش بگذرونید.Smile
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-10-19 ساعت 12:25)mehdihk نوشته:  

مهدی جان سلام تو هم بیا تو تاپیک کلیرنس بشین پیش من که تا 3ماه دیگه ویزات میاد حالا دیگه جمع کن پاشو بیاBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، گروهبان دودو ، mehdihk

به سلامتی.تکضرب دیگه؟
امیدوارم همیشه در زندگی به این خوشحالی بوده و موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: sepideh1234
ممنونم از شما دوستای خوبم, آقایان امیررضا.س , mehdikh, masoud1362 ,و خانم humsun , hana2015 و بقیه دوستای گلم بخاطر تبریک هاتون. و تشکر ویژه از آقای ho_tasha که توی این مسیر ,همه ی بچه ها مخصوصا منو بسیار بسیاااار کمک کردن.ایشالله که با خبر خوش دریافت ویزاتون به زودی تاپیک کلیرنس روترک کنیدSmile
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: mehdihk ، behjan ، humsun ، Hana2015 ، sinar
(2015-10-19 ساعت 13:51)sepideh1234 نوشته:  ممنونم از شما دوستای خوبم, آقایان امیررضا.س , mehdikh, masoud1362 ,و خانم humsun , hana2015 و بقیه دوستای گلم بخاطر تبریک هاتون. و تشکر ویژه از آقای ho_tasha که توی این مسیر ,همه ی بچه ها مخصوصا منو بسیار بسیاااار کمک کردن.ایشالله که با خبر خوش دریافت ویزاتون به زودی تاپیک کلیرنس روترک کنیدSmile
با سلام خواهش میکنم من هیچ کاری نکردم هر کاری بوده ادعای دینی بود که بر خود میدیدم هم به جهت دوستان گذشته که برای ما چیز هایی قرار دادن و هم اینکه خیری برای خانوادم باشه
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.Big GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، behjan ، sepideh1234 ، Hana2015 ، sheinos ، sinar
دوستان امروز پاسپورت ها رو تحويل سفارت دادم خانم پاسپورت ومدرك ها رو گرفت و گفت كه برم !
بهم رسيدي چيزي نداد الان من با چه مدركي بايد ويزا ها رو از دست پست بگيرم ؟ كپي پاسپورت كافيه ؟
از كجا چك كنم ويزا حاظره و كي برم تحويل
بگيرم ؟

ممنون

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان:
دوستان با تجربه لطفا نظرشون را در مورد Clearence خوردن و يا درصد گرفتن ويزا اظهار كنند :
1-سربازي در سپاه و يا بسيج +شغل دولتي حساس
2-سربازي در ر سپاه و يا بسيج + شغل دولتي معمولي
3-سربازي در ارتش +شغل دو لتي حساس
4-سربازي در ارتش +شغل دولتي معمولي (آموزش و پرورش يا بانك دولتي يا ...)
5-معاف از خدمت +شغل دولتي معمولي
6-معاف از خدمت +شغل دو لتي حساس
7-معاف از خدمت + بيكار
8-معاف از خدمت+معاف از زندگي+بيكار و بي عار
9-معاف از خدمت +دانشمند در رشته اختصاصي مانند IT
10-معاف از خدمت +دانشمند در رشته اختصاصي مانند نفت و گاز
تشکر کنندگان: behjan
(2015-10-19 ساعت 13:51)sepideh1234 نوشته:  ممنونم از شما دوستای خوبم, آقایان امیررضا.س , mehdikh, masoud1362 ,و خانم humsun , hana2015 و بقیه دوستای گلم بخاطر تبریک هاتون. و تشکر ویژه از آقای ho_tasha که توی این مسیر ,همه ی بچه ها مخصوصا منو بسیار بسیاااار کمک کردن.ایشالله که با خبر خوش دریافت ویزاتون به زودی تاپیک کلیرنس روترک کنیدSmile

خواهش میکنم خانم سپیده.امیدوارم زندگی خوب و خوشی را در آمریکا آغاز کنید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Hana2015
(2015-10-19 ساعت 13:15)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-19 ساعت 12:25)mehdihk نوشته:  

مهدی جان سلام تو هم بیا تو تاپیک کلیرنس بشین پیش من که تا ۳ماه دیگه ویزات میاد حالا دیگه جمع کن پاشو بیاBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام حسین جان
امروز همه چیز مطابق انتظار پیش رفت و یک خانم آفیسر بسیار مهربان نصیب ما شد تا اومد بگه قسم بخور بهش گفتم من هنوز 330*3 دلار رو پرداخت نکردم . گفت متشکرم که گفتی.
اصل مدارک رو گرفت و گفت برو پول رو پرداخت کن بیا. دیگه از قسم خبری نشد.گفت همه چیز اوکیه فقط باید سه ماه بری پیش حسین آقا تا کلیر شی .Big GrinBig Grin
ضمنا وقتی که ما بودیم سه خانم مجرد یه ضرب گرفتن.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Siamak ، sepideh1234 ، lighthouse ، humsun ، گروهبان دودو ، Amir.AA ، م.صاد

خيلي خيلي مباركه
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، behjan ، گروهبان دودو
()
(2015-10-19 ساعت 12:21)masoud1362 نوشته:  
سلام تبریک فراوووووونSmileSmileSmileSmile. نه پاکت مدیکال رو میگیرن. سی دی هارو بهتون میدن که شما در ورود به آمریکا اونها رو تحویل اداره مهاجرت میدین.
کیستون رو میگید چجوری بود. ما که دوره کلیرنس رو طی میکنیم.Sad
چون پرسیدید مختصر توضیح میدم تا بعدا سفرناممو آماده کنمSmile
من مجرد, رشته تحصیلی و کار غیر حساس(حسابدار), چندسال هم سابقه کار با نامه تمکن نسبتا خوب. سوالایی که پرسید: رشته و مقطع تحصیلیت چیه؟ کی فارغ التحصیل شدی؟ کجا کار میکنی و زمینه فعالیت شرکت و سمتت چیه؟ آیا تا بحال کشور دیگه ای زندگی کردی؟ آیا تابحال هیچ نوع ازدواجی داشتی؟ برنامت برای زندگی در آمریکا چیه؟ کدوم ایالت میخوای بری؟
منم همه رو همونطوری که هست و با اعتماد بنفس جواب دادم.
دوستان سعی کنید ریلکس باشید درزمان مصاحبه. البته بحث سربازی برای آقایون خب خودش یه مقوله دیگه س...Wink
راستی انگشت نگاری هم پای باجه مصاحبه ازم انجام شد, نه از قبل.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: marysa ، behjan ، Rira_1982 ، Siamak ، Meysam-mac ، humsun ، گروهبان دودو ، Amir.AA ، م.صاد
(2015-10-19 ساعت 21:23)sepideh1234 نوشته:  ()
(2015-10-19 ساعت 12:21)masoud1362 نوشته:  
سلام تبریک فراوووووونSmileSmileSmileSmile. نه پاکت مدیکال رو میگیرن. سی دی هارو بهتون میدن که شما در ورود به آمریکا اونها رو تحویل اداره مهاجرت میدین.
کیستون رو میگید چجوری بود. ما که دوره کلیرنس رو طی میکنیم.Sad
چون پرسیدید مختصر توضیح میدم تا بعدا سفرناممو آماده کنمSmile
من مجرد, رشته تحصیلی و کار غیر حساس(حسابدار), چندسال هم سابقه کار با نامه تمکن نسبتا خوب. سوالایی که پرسید: رشته و مقطع تحصیلیت چیه؟ کی فارغ التحصیل شدی؟ کجا کار میکنی و سمتت چیه؟ آیا تا بحال کشور دیگه ای زندگی کردی؟ آیا تابحال هیچ نوع ازدواجی داشتی؟ برنامت برای زندگی در آمریکا چیه؟ کدوم ایالت میخوای بری؟
منم همه رو همونطوری که هست و با اعتماد بنفس جواب دادم.
دوستان سعی کنید ریلکس باشید درزمان مصاحبه. البته بحث سربازی برای آقایون خب خودش یه مقوله دیگه س...Wink

باسلام و تبریک فراوان برای ویزای یک ضرب وآرزوی موفقیت شما اگر امکان دارد لطفا در جواب سوال (برنامت برای زندگی در امریکا چیه )چه جواب بدیم بهتره با تشکر
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: sepideh1234 ، گروهبان دودو

مبارك باشه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، shahabjafari ، behjan ، گروهبان دودو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان