کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-14 ساعت 15:04)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 13:24)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 13:07)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 12:26)Golshifteh68 نوشته:  سلام دوستان، يك سوال: من توي پست مداركم برگه ي contact information sheet رو نفرستادم. از نظرتون دوباره براشون پست كنم؟ يا اينكه راه حل ديگه اي داره؟؟
ممنونم

طبق گفته ی وبسایت سفارت فرمcontact sheet یکی از مدارکی است که شما باید به همراه مدارکتون ارسال کنید.همچنبن این وبسایت گفته که شما اگر مدارک کاملتون را نفرستید باهاتون مصاحبه نمیکنند.از طرفی اصرار کرده که آدرس mailing آمریکا را هم حتما حتما خالی نگذارید.پس نشون میده که این فرم براشون حائز اهمیته.
به نظر من شما یک زنگ به سفارت بزنید و این مورد را بهشون بگید و ازشون بپرسید که راه حل چیه هر چی زود تر بهتر.چون مدارک بسته به وقت مصاحبتون باید 15 روز جلوتر به دستشون برسه.امیدوارم که مشکل خاصی نباشه.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان خانوم گلشیفته و امیر رضا (امیر عباس) عزیز.
دوستان عزیز در فایل سفرنامه دقت کرده باشین من گفتم و همچنین اینجا هم یکبار توضیح دادم
اصلاً نیازی بهش نیست(سفرنامه لاتاری صفحه 83) این مدرکی هست که سفارت برای من فرستاده و هیچ اشاره ای نکرده به contact sheet پس هیچ نگران نباشید محض احتیاط با خودتون ببرید اونجا تحویل بدین.
آقا امیر رضا عزیز نکته بعدی اگر مدرکی در پرونده شما کم باشه یا ناقص باشه هم با شما مصاحبه می کنن و به شما میگن این مدرک رو یا باخودتون بیارید (داخل ایمیل قبل مصاحبه عین همون ایمیلی که قرار دادم) ویا اینکه روز مصاحبه بهتون بگن مدرک رو بدین یا ایمیل کنید. به هرحال با شما مصاحبه میشه و هیچ مشکلی نیست.
خیلی از افراد بودن غیر ایرانی زمانی که ما توسفارت بودیم جلوی خود من طرف PTT یا همون ثبت نام CSC رو نداشت همون جا یه کامپتوتر بود اومدن ثبت نام کردن همین. اصلاً نگران نباشید.
موفق باشید برید ببنم که یکضرب میگیرید من خوشحال میشم.
--------------------------------------------------
سردار دودو کجاست؟
براش یه سفرنامه گذاشتم هلو که کیف کنه. یه وقت از دست ما عصبانی نباشهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
همگی موفق باشید

آخه آقای hotasha من در واقع طبق وبسایت این مطالب را گفتم.اینم عین متنش:
IMPORTANT: If you fail to send your complete documentation, we will not be able to interview you on your scheduled date.
ممنونم اقاي hotasha عزيز از سفرنامه عالي و دعاي خيرتون.
البته دوستان من طبق اون چك ليست انگليسي كه نوشته بود send to embassy اونارو فرستادم و خيلي عجيبه كه تو چك ليست همچين چيزيرو نخوتسته بود؟!
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-10-14 ساعت 15:14)امیررضا.س نوشته:  دوستان الان من سایت dhl را چک کردم.نوشته:
Delivered- signed for by: MEHMET TURK .این MEHMET TURK نام شخصیه که نامه را گرفته؟
آقا امیر رضا عزیز نگران نباش 100% رسیده به سفارت.
این شخص جزء نفرات اصلی هست که اکثراً مدارک رو تحویل میگیره.
مدارک رسیده بهشون خواستی طبق اون متنی که گذاشتم یه ایمیل هم بزنم که خیالت راحت باشه ولی اسم این شخص برای سفارت چون اغلب 2015 اون تحویل گرفته بوده.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: امیررضا.س
(2015-10-14 ساعت 15:40)Golshifteh68 نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 13:07)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 12:26)Golshifteh68 نوشته:  سلام دوستان، يك سوال: من توي پست مداركم برگه ي contact information sheet رو نفرستادم. از نظرتون دوباره براشون پست كنم؟ يا اينكه راه حل ديگه اي داره؟؟
ممنونم

طبق گفته ی وبسایت سفارت فرمcontact sheet یکی از مدارکی است که شما باید به همراه مدارکتون ارسال کنید.همچنبن این وبسایت گفته که شما اگر مدارک کاملتون را نفرستید باهاتون مصاحبه نمیکنند.از طرفی اصرار کرده که آدرس mailing آمریکا را هم حتما حتما خالی نگذارید.پس نشون میده که این فرم براشون حائز اهمیته.
به نظر من شما یک زنگ به سفارت بزنید و این مورد را بهشون بگید و ازشون بپرسید که راه حل چیه هر چی زود تر بهتر.چون مدارک بسته به وقت مصاحبتون باید 15 روز جلوتر به دستشون برسه.امیدوارم که مشکل خاصی نباشه.
موفق باشید.
دوستان عزیز در فایل سفرنامه دقت کرده باشین من گفتم و همچنین اینجا هم یکبار توضیح دادم
اصلاً نیازی بهش نیست(سفرنامه لاتاری صفحه 83) این مدرکی هست که سفارت برای من فرستاده و هیچ اشاره ای نکرده به contact sheet پس هیچ نگران نباشید محض احتیاط با خودتون ببرید اونجا تحویل بدین.
آقا امیر رضا عزیز نکته بعدی اگر مدرکی در پرونده شما کم باشه یا ناقص باشه هم با شما مصاحبه می کنن و به شما میگن این مدرک رو یا باخودتون بیارید (داخل ایمیل قبل مصاحبه عین همون ایمیلی که قرار دادم) ویا اینکه روز مصاحبه بهتون بگن مدرک رو بدین یا ایمیل کنید. به هرحال با شما مصاحبه میشه و هیچ مشکلی نیست.
خیلی از افراد بودن غیر ایرانی زمانی که ما توسفارت بودیم جلوی خود من طرف PTT یا همون ثبت نام CSC رو نداشت همون جا یه کامپتوتر بود اومدن ثبت نام کردن همین. اصلاً نگران نباشید.
سردار دودو کجاست؟
براش یه سفرنامه گذاشتم هلو که کیف کنه. یه وقت از دست ما عصبانی نباشهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
همگی موفق باشید

IMPORTANT: If you fail to send your complete documentation, we will not be able to interview you on your scheduled date.
البته دوستان من طبق اون چك ليست انگليسي كه نوشته بود send to embassy اونارو فرستادم و خيلي عجيبه كه تو چك ليست همچين چيزيرو نخوتسته بود؟!
شما کار درست رو انجام دادین دقیقاً داخل اون چک لیست نخواسته
ولی من خودم برای خودم قراردادم. پس جای نگرانی نیست.
آقا امیر رضا عزیز در مورد اون متن کاملاً درسته ولی برای اینکه مثلاً شما به مصاحبه رفته اید و به شما گفتن مدارک بیار و شما نبردی با خودت اینجا شما مقصر هستین چون به شما اطلاع رسانی شده و شما انجام ندادین و اونها میتونن از شما مصاحبه نکنن حتی چنین اجازه ای رو دارن که ریجکت کنن.
ولی دوستان برای اونها برای چک کردن اون آدرس ایلات متحده رو میخوان پس برای اینکه شما زمان یکه رفتین آدرس رو بدین نه ریجکت میشین و نه مصاحبه ازتون نمی کنن. نگران نباشید.
آقا دوستان عزیز که دارن میرن آنکارا شیرینی من فراموش نشه ها
نشستم 5 روز سفرنامه نوشتم در حد سفرنامه ناصر خسروBig GrinBig Grin
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Hana2015 ، گروهبان دودو
(2015-10-14 ساعت 16:13)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 13:07)امیررضا.س نوشته:  طبق گفته ی وبسایت سفارت فرمcontact sheet یکی از مدارکی است که شما باید به همراه مدارکتون ارسال کنید.همچنبن این وبسایت گفته که شما اگر مدارک کاملتون را نفرستید باهاتون مصاحبه نمیکنند.از طرفی اصرار کرده که آدرس mailing آمریکا را هم حتما حتما خالی نگذارید.پس نشون میده که این فرم براشون حائز اهمیته.
موفق باشید.
سردار دودو کجاست؟
همگی موفق باشید

ولی من خودم برای خودم قراردادم. پس جای نگرانی نیست.
آقا امیر رضا عزیز در مورد اون متن کاملاً درسته ولی برای اینکه مثلاً شما به مصاحبه رفته اید و به شما گفتن مدارک بیار و شما نبردی با خودت اینجا شما مقصر هستین چون به شما اطلاع رسانی شده و شما انجام ندادین و اونها میتونن از شما مصاحبه نکنن حتی چنین اجازه ای رو دارن که ریجکت کنن.
ولی دوستان برای اونها برای چک کردن اون آدرس ایلات متحده رو میخوان پس برای اینکه شما زمان یکه رفتین آدرس رو بدین نه ریجکت میشین و نه مصاحبه ازتون نمی کنن. نگران نباشید.
نشستم ۵ روز سفرنامه نوشتم در حد سفرنامه ناصر خسروBig GrinBig Grin

من يه خواهشي داشتمSmile ، بي زحمت بهم ميگين تو كدوم مرجع نوشته كه اين information sheet رو بايد بفرستم. واقعا ممنونم.
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 14:37)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 14:02)Farimahh نوشته:  سلام دوستان.من شماره کیسم برای ماه دسامبر کارنت شده میخواستم اگه ممکنه لطف کنید به طور خلاصه یه سری اطلاعات برای کارهای بعدی که باید انجام بدم رو بهم بدبد؟و اینکه کی باید توی csc ثبت نام کنم؟ممنونم
ضمن تبریک به شما
ابتدا آیا نامه دوم شما اومده یا خیر؟ اگر اومده باشه برای CSC فقط برای آنکارا هستش و همچنین پست مدارک برای آنکارا هستش برای ایروان و ابوظبی نه نیاز به پست هست و نه نیاز به ثبت نام در CSC.
در صورت نیاز به اطلاعات کافی برای آنکارا سفرنامه من رو از امضاء دانلود نمایید کامل همه چیز توضیح داده شده. از ابتدا تا CEAC
موفق باشید.

ممنون از پاسختون.هنوز نامه دوم نیومده
تشکر کنندگان: samilo
(2015-10-14 ساعت 16:27)Golshifteh68 نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 16:13)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 13:24)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان خانوم گلشیفته و امیر رضا (امیر عباس) عزیز.
----

آخه آقای hotasha من در واقع طبق وبسایت این مطالب را گفتم.اینم عین
نخوتسته بود؟!

نشستم ۵ روز سفرنامه نوشتم در حد سفرنامه ناصر خسروBig GrinBig Grin

من يه خواهشي داشتمSmile ، بي زحمت بهم ميگين تو كدوم مرجع نوشته كه اين information sheet رو بايد بفرستم. واقعا ممنونم.
شما میتونید در تاپیک 2013 بگردین و پیدا کنید
بعد هم در حال حاضر نمیتونید از روی سایت به شما ادرس بدم چون ساین بارگذاری جدید شده و آپدیت شده پس اون قدیمی دیگه موجود نیست.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
این آدرس سایت آنکارا.بخش immigrant visa مدارکی را که باید برای سفارت بفرستینا زده
http://turkey.usembassy.gov..
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Siamak
(2015-10-14 ساعت 17:45)امیررضا.س نوشته:  این نمونه ای ازچیزیه گه من از سفارت دانلود کردم:
REQUIRED DOCUMENTS
۱. PHOTOCOPY OF PASSPORT: The photocopy of the first pages including the date of issuance and expiration date must be provided. The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the passport. Please do not send your original passport. You must carry your passport with you at the time of interview.
۲. COPY OF PASSPORT PICKUP LOCATION RECEIPT: The registration can be done either online via usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States.
۳. DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate, he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.
۴. BIRTH CERTIFICATES: The birth certificate document required from Turkish applicants is called “Nufus Kayit Ornegi”. It is obtained from any vital statistics office in Turkey. Please send our office the original of this document with the wet seal of the vital statistics office and original signature. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth certificate from the country in which they were born. Iranian applicants are required to submit a copy of their “Shenasname” and Iraqi applicants are required to submit a copy of their “Hawiat Al Ahwal Al Madniya” with their original English translations. Iraqi applicants are also required to submit their National ID cards, “Shahadat Al Jinsiya Al Iraqiya”. Please do not send the originals of the Iranian and Iraqi birth certificates and ID cards to our office. Copies with original translations will be sufficient before the interview. Original documents will be required at the time of your interview.
۵. MARRIAGE CERTIFICATE: Two full photocopies of your marriage certificate is required (one copy for each spouse). If the marriage took place in a country other than Turkey or the U.S., a certified English translation of the foreign marriage certificate is also required.
۶. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE: If you were married previously, provide a copy of the divorce decree or death certificate to prove the dissolution of each prior marriage. You will be requested to submit the original of this document at the time of your interview. If the divorce took place in a country other than Turkey or U.S., a certified English translation of the foreign divorce decree is also required. For divorces that took place in the U.S. or Turkey, the court-certified original divorce decrees must either have the raised seal or rubber stamps of the court and original signatures. Attorney certified copies without raised seals, rubber stamps or plain photocopies of court certified divorce decrees will not be accepted. Marriage or birth certificates on which the divorce is registered and translations of divorce documents without the originals are not accepted in lieu of a court-certified divorce decree.
۷. FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member.
۸. POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER: Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required. Police Certificates from Turkey are known as “ARSIV KAYITLI ADLI SICIL KAYDI” (It is mandatory that they come with the archive records). Please see the following pages for more information on police certificates.
۹. MILITARY CARD: For Iranian applicants only. If you have served the Iranian military, please provide a copy and certified English translation of your military card. If you are exempt from the service please provide a copy and certified English translation of your military service exemption card. Originals of these documents will be required at the time of interview.
۱۰. COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a copy of each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted amnesty. Originals of these documents will be required at the time of interview.
11. OTHER COURT DOCUMENTS: Copies of court records regarding name changes, age ammendments, adoption and similar subjects must also be submitted. Originals of these documents should be submitted at the time of interview.
12. CONTACT INFORMATION: Please fill out the contact information form provided in this packet.
13. TRANSLATIONS: All documents which are not in English or Turkish must be accompanied by a certified English translation. Translations from a sworn translator do not need to be notarized.
14. UPDATED FORMS: If there has been any change in the information you provided to KCC on the DS-230 Part ۱, Part ۲ and DSP-122 forms, please send updated forms to our office.
15. PHOTOS: Regardless of age, all immigrant visa applicants must present two un-retouched color photographs, approximately ۲ X ۲ inches (۵ X ۵ cm) in size, taken on a white background. Please read the following instructions carefully. We cannot use photographs which do not meet these requirements:
The applicant must submit two full-face photos, taken within the past six months. A full-face photo is one in which the applicant is facing the camera directly.
The face should cover about 50 percent of the area of the photo. Photos must be taken against a white background.
Photographs should measure ۲ inches square (approximately ۵ centimeters square) with the head centered in the frame. The head (measured from top of the hair to the bottom of the chin) should measure between 1inch to ۱ ۳/۸ inches (25mm to 35 mm) with the eye level between ۱ ۱/۸ inch to ۱ ۳/۸ inches (28mm to 35mm) from the bottom of the photo.
The photograph must clearly identify the applicant. The applicant should be dressed in normal street attire without a hat. Uniforms and/or head coverings, which obscure the applicant's features, hair, or hairline, may not be worn. If the applicant must wear head cover, the ears and the forehead must be seen clearly.
Photos should be printed without borders. Photos taken in front of busy, patterned, or dark backgrounds will not be accepted.
Instant type photographs or digital quality photographs are not acceptable. Photographs should be taken with a standard single lens reflex type camera using film, which requires standard processing.
Addresses and phone numbers of photo studios familiar with immigrant photo requirements are included for your convenience. Photos that meet these requirements can be taken at any photo studio.

مورد شماره ی 12
اره درسته! دستتون درد نكنه.
تشکر کنندگان:
اره درسته! دستتون درد نكنه.
[/quote]

ولی امیدوارم که مشکل خاصی پیش نیاد و به خوبی و خوشی ویزاتونا بگیرید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Golshifteh68
اين چك ليست http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، ho_tasha
آقاي ho-Tasha همونطور كه قول دادم با نهايت خستگي بيدار موندم و سفرنامه رو خوندم. واقعا دستتون درد نكنه
چند تا پيشنهاد:
١- يك خط تو قسمت سفرنامه بنويسيد كه سفرنامه در امضا هست كه دوستاني كه صرفا به اون تاپيك مراجعه مي كنند ببينند.
٢- به منظور راهنمايي برندگان ٢٠١٧ اين فايل رو چند قسمت كنيد و عنوان جداگانه بذاريد البته همين فايل كامل هم بمونه تو امضاتون ولي چند فايل رو برا اين ميگم كه قسمتهاي مختلف در زمانهاي متفاوتي از پروسه به كار مياد
به اميد دريافت ويزا براي شما و ساير دوستان و البته خود ما
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Ryan 2014 ، mohammadlove
(2015-10-14 ساعت 00:55)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان عزیز
بالاخره به یاری خدا بعد از ۵ روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 صفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.
همچنین از فرمی که آقا نمی هم تهیه کردن استفاده شد.
میتونید از هم اکنون از امضاء دانلود کنید موفق باشید.

خیلی خیلی خیلی ممنون از اینکه اینقدر سریع سفرنامتونو نوشتید و به دوستانتون در مهاجرسرا کمک میکنید Smile دلم نمیومد فقط روی گزینه تبریک و تشکر کلیک کنم چون واقعاً زحمت کشیدید برای همین پیاممو نوشتم. باز هم ممنونم
موفق باشید در تمامی مراحل
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
با سلام
ما امروز ساعت 9 رسیدیم آنکارا چون امروز هم نوبت دکتر رو گرفته بودیم سه نفر 80 لیر دادیم به یه راننده خوش برخورد ایرانی 30 دقیقه ای ما رو رسوند هتل هیلتون سریع رفتیم دکتر اونگان که خوشبختانه خانم دکتر بسیار خوش برخوردی بود اصلا به ما آمپول نزد جمعا شد 515 دلار برای سه نفر هوای بسیار عالیه فعلا بای.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Siamak ، sepideh1234 ، Rira_1982 ، humsun ، behjan ، marysa ، mohammadlove
(2015-10-15 ساعت 20:24)mehdihk نوشته:  با سلام
ما امروز ساعت ۹ رسیدیم آنکارا چون امروز هم نوبت دکتر رو گرفته بودیم سه نفر 80 لیر دادیم به یه راننده خوش برخورد ایرانی 30 دقیقه ای ما رو رسوند هتل هیلتون سریع رفتیم دکتر اونگان که خوشبختانه خانم دکتر بسیار خوش برخوردی بود اصلا به ما آمپول نزد جمعا شد 515 لیر برای سه نفر هوای بسیار عالیه فعلا بای.

515 لیر یا دلار؟
آخه از من 47.5 دلار برا عکس و آزمایش خون. واکسن هم نزد ولی 100دلار برا ویزیت دکتر گرفت. 75لیر هم برا تست آنتی بادی.
با اینکه تست آنتی بادی هارو توی کارت زردم داشتم. اون 100دلار رو واقعا نفهمیدم براچی گرفتن!!!
آخه فقط چندتا سوال پرسید
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: mehdihk
دوستان منم هفته ی دیگه مصاحبه دارم, میشه لطفا بگید چه سوالاتی ممکنه بپرسن, که آمادگی داشته باشم, و اینکه ازتون میخوام برای منم انرژی مثبت بفرستینBig Grin ممنوووون
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: behjan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان