کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-15 ساعت 21:24)sepideh1234 نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 20:24)mehdihk نوشته:  با سلام
ما امروز ساعت ۹ رسیدیم آنکارا چون امروز هم نوبت دکتر رو گرفته بودیم سه نفر 80 لیر دادیم به یه راننده خوش برخورد ایرانی 30 دقیقه ای ما رو رسوند هتل هیلتون سریع رفتیم دکتر اونگان که خوشبختانه خانم دکتر بسیار خوش برخوردی بود اصلا به ما آمپول نزد جمعا شد 515 لیر برای سه نفر هوای بسیار عالیه فعلا بای.

515 لیر یا دلار؟
آخه از من 47.۵ دلار برا عکس و آزمایش خون. واکسن هم نزد ولی 100دلار برا ویزیت دکتر گرفت. 75لیر هم برا تست آنتی بادی.
با اینکه تست آنتی بادی هارو توی کارت زردم داشتم. اون 100دلار رو واقعا نفهمیدم براچی گرفتن!!!
آخه فقط چندتا سوال پرسید
سلام
ببخشید دلار درسته ; ما هم نتیجه تست رو تو کارت وارد کرده بودیم ولی وقتی بهش گفتم گفت یا باید آمپول رو بزنی یا تست رو اینجا انجام بدید ما هم مثل شما تست رو انجام دادیم
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2015-10-16 ساعت 00:20)sepideh1234 نوشته:  دوستان منم هفته ی دیگه مصاحبه دارم, میشه لطفا بگید چه سوالاتی ممکنه بپرسن, که آمادگی داشته باشم, و اینکه ازتون میخوام برای منم انرژی مثبت بفرستینBig Grin ممنوووون
يه توصيه من دارم چون افيسر زبان فارسي ش قوي نيست معادل انگليسي شغل تون رو همراه داشته باشيد ما نداشتيم و كلي باعث سردگميش شد تا جايي كه مصاحبه رو قطع كرد و رفت از همكارانش پرسيد

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Amir.AA
(2015-10-16 ساعت 00:32)mehdihk نوشته:  
ما امروز ساعت ۹ رسیدیم آنکارا چون امروز هم نوبت دکتر رو گرفته بودیم سه نفر 80 لیر دادیم به یه راننده خوش برخورد ایرانی 30 دقیقه ای ما رو رسوند هتل هیلتون سریع رفتیم دکتر اونگان که خوشبختانه خانم دکتر بسیار خوش برخوردی بود اصلا به ما آمپول نزد جمعا شد 515 لیر برای سه نفر هوای بسیار عالیه فعلا بای.

515 لیر یا دلار؟
آخه از من 47.۵ دلار برا عکس و آزمایش خون. واکسن هم نزد ولی 100دلار برا ویزیت دکتر گرفت. 75لیر هم برا تست آنتی بادی.
با اینکه تست آنتی بادی هارو توی کارت زردم داشتم. اون 100دلار رو واقعا نفهمیدم براچی گرفتن!!!
آخه فقط چندتا سوال پرسید
سلام
ببخشید دلار درسته ; ما هم نتیجه تست رو تو کارت وارد کرده بودیم ولی وقتی بهش گفتم گفت یا باید آمپول رو بزنی یا تست رو اینجا انجام بدید ما هم مثل شما تست رو انجام دادیم
با سلام به مهدی عزیز و خانوم سپیده اول از همه که انژی مثبت برای شما مطمئناً موفق میشید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقا مهدی گل ببنید هر نفر بابت ویزیت 100 دلار میده واکسن آبله مرغان 80 دلار و 47.5 دلار هم برای آزمایش خون و عکس قفسه سینه هستش.
حالا حساب کنید ببنید که بهتون زده یا خیر آزمایش آنتی بادی 71 لیر چیزی معادل 30 دلار هستش.
خانوم سپیده از هر کسی یه سری سئوال میپرسن لزوماً همه سئوالات شبیه هم نیست چون اولاً آفیسر یکی نیست و ثانیاً اشخاص برنده یکی نیستن من سئوال و جواب هامو تو سفرنامه خودم گذاشتم دوستان دیگه هم دارن میتونید بخونید (سفرنامه داخل امضا) موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk ، sepideh1234 ، lighthouse ، humsun
(2015-10-16 ساعت 11:06)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 00:32)mehdihk نوشته:  

515 لیر یا دلار؟
آخه فقط چندتا سوال پرسید
سلام
با سلام به مهدی عزیز و خانوم سپیده اول از همه که انژی مثبت برای شما مطمئناً موفق میشید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقا مهدی گل ببنید هر نفر بابت ویزیت 100 دلار میده واکسن آبله مرغان 80 دلار و 47.۵ دلار هم برای آزمایش خون و عکس قفسه سینه هستش.
حالا حساب کنید ببنید که بهتون زده یا خیر آزمایش آنتی بادی 71 لیر چیزی معادل 30 دلار هستش.
خانوم سپیده از هر کسی یه سری سئوال میپرسن لزوماً همه سئوالات شبیه هم نیست چون اولاً آفیسر یکی نیست و ثانیاً اشخاص برنده یکی نیستن من سئوال و جواب هامو تو سفرنامه خودم گذاشتم دوستان دیگه هم دارن میتونید بخونید (سفرنامه داخل امضا) موفق باشید.
تشکر کنندگان: م.صاد
باسلام و احترام به تمامي دوستان پروازي كه مترصد دريافت كارت پرواز و رفتن به سرزمينهاي آرزوهاشون هستند خدا را شكر ميكنم كه تو اين مدتي كه دارم خاطرات و سفرنامه هاتون رو ميخونم خبر بدي راجع به ريجكت شدن حداقل بچه هاي خوب 2016 نشينيده ام و اميدوارم تمامي دوستداران Big Apple و Vegas و بچه هاي تكزاس و آركانزاس و ...همه وهمه به آرزو هاي خوب و قشنگشون برسن و هر موقع كه به ياد اين روزها مي افتند از اين همه انسانيت و كمكهاي بيدريغي كه در حق هموطناشون بدون كوچكترين چشمداشتي و بالاتر از اون كاملا گمنام كردن به خودشون ببالند . من پيرمرد كه شرمنده تك تكتون هستم نه هوش و حواس درستي برام مونده كه تك تك اسمتون را بيارم و تشكر كنم و نه چشم و سوي كه بتونم براتون از خوبيهاتون بنويسم ولي از ته دلم همتون را دعا ميكنم و دستتون رو به عنوان يه دوست كه قلبش براي تك تكتون ميزنه به گرمي مي فشارم .براي مثال همين خانواده خوب ho_tasha ، ببينيد ايشون در سفر به تركيه با خانواده چقدر از وقت و زندگيشو به خاطر تمامي ما ها كه چشم به انتظار شنيدن اخبار جديد و راهكارهاي موفقيت در اين راه بوده ايم گذاشته و نشسته با كمترين امكانات برگترين كمك را به ماها كرده و به قول خودش سفرنامه كامل ناصر خسرو قبادياني را نوشته ، به نظرتون اين كارهايي كه اين دوستان خط شكن در حق ماها انجام ميدن را با چه چيزي تو دنيا ميشه برابر دونست .درود و سلام به همه شما عزيزان كه الحق از تبار نسل كوروش بزرگ هستيد . دوستدار هميشگيتون "دودو"
تشکر کنندگان: ho_tasha ، behjan ، sepideh1234 ، mehdihk ، Amir.AA ، م.صاد
(2015-10-17 ساعت 16:04)گروهبان دودو نوشته:  باسلام و احترام به تمامي دوستان پروازي كه مترصد دريافت كارت پرواز و رفتن به سرزمينهاي آرزوهاشون هستند خدا را شكر ميكنم كه تو اين مدتي كه دارم خاطرات و سفرنامه هاتون رو ميخونم خبر بدي راجع به ريجكت شدن حداقل بچه هاي خوب ۲۰۱۶ نشينيده ام و اميدوارم تمامي دوستداران Big Apple و Vegas و بچه هاي تكزاس و آركانزاس و ...همه وهمه به آرزو هاي خوب و قشنگشون برسن و هر موقع كه به ياد اين روزها مي افتند از اين همه انسانيت و كمكهاي بيدريغي كه در حق هموطناشون بدون كوچكترين چشمداشتي و بالاتر از اون كاملا گمنام كردن به خودشون ببالند . من پيرمرد كه شرمنده تك تكتون هستم نه هوش و حواس درستي برام مونده كه تك تك اسمتون را بيارم و تشكر كنم و نه چشم و سوي كه بتونم براتون از خوبيهاتون بنويسم ولي از ته دلم همتون را دعا ميكنم و دستتون رو به عنوان يه دوست كه قلبش براي تك تكتون ميزنه به گرمي مي فشارم .براي مثال همين خانواده خوب ho_tasha ، ببينيد ايشون در سفر به تركيه با خانواده چقدر از وقت و زندگيشو به خاطر تمامي ما ها كه چشم به انتظار شنيدن اخبار جديد و راهكارهاي موفقيت در اين راه بوده ايم گذاشته و نشسته با كمترين امكانات برگترين كمك را به ماها كرده و به قول خودش سفرنامه كامل ناصر خسرو قبادياني را نوشته ، به نظرتون اين كارهايي كه اين دوستان خط شكن در حق ماها انجام ميدن را با چه چيزي تو دنيا ميشه برابر دونست .درود و سلام به همه شما عزيزان كه الحق از تبار نسل كوروش بزرگ هستيد . دوستدار هميشگيتون "دودو"
ما ارادتمندیم سردار.
من به شخصه دوست دار همه دوستان هستیم و تمامی تلاش رو برای کمک میکنم برای دوستان.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
با سلام از دوستان عزیز که در آنکارا به سر میبرند دوستان وضعیت ها رو بگید خوشحال بشیم هیچ کس پاسخ گو نیست پس کجایید شما بیایید ما رو خوشحال کنید.
چه خبر ویزا کجاست تو پاسپورت یا دسا آفیسر خبر بدین
سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، marsini ، mehdihk
جرا کسی مطلب نمیذاره گروه های بعد ما که رفتین آنکارا بیاین بگین چه خبر،
تشکر کنندگان: mehdihk
Wink 
سلام به دوستای عزیزمSmile
من کارای مدیکال رو انجام دادم و جواب رو هم گرفتم. امروز و فردا که تعطیله اینجا. بعدش ایشالله میریم برا مصاحبه, فعلا مشغول خرید و گشت و گذار هستیمBig Grin
هوا عالیه, امنیت هم که فعلا برقراره و مشکل خاصی نیست و امیدوارم همینطوری هم بمونهSmile
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
(2015-10-17 ساعت 19:33)sepideh1234 نوشته:  سلام به دوستای عزیزمSmile
من کارای مدیکال رو انجام دادم و جواب رو هم گرفتم. امروز و فردا که تعطیله اینجا. بعدش ایشالله میریم برا مصاحبه, فعلا مشغول خرید و گشت و گذار هستیمBig Grin
هوا عالیه, امنیت هم که فعلا برقراره و مشکل خاصی نیست و امیدوارم همینطوری هم بمونهSmile

ضمن عرض سلام به دوستان خوبم من هم صحبتهای سپیده خانم رو عینا تکرار می کنم شرایط کاملا عادی و هوا عالیه . تنها مشکل اینه که اینجا خیلی کم انگلیسی بلد هستند. دعامون کنید سالم برگردیم.Rolleyes!
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Siamak ، Amir.AA ، sepideh1234 ، م.صاد ، Rira_1982 ، humsun ، گروهبان دودو ، marsini ، marysa
(2015-10-17 ساعت 23:49)mehdihk نوشته:  

ضمن عرض سلام به دوستان خوبم من هم صحبتهای سپیده خانم رو عینا تکرار می کنم شرایط کاملا عادی و هوا عالیه . تنها مشکل اینه که اینجا خیلی کم انگلیسی بلد هستند. دعامون کنید سالم برگردیم.Rolleyes!

برای شما و خانم سپیده آرروی کامیابی دارم. امیدوارم بهترین سرنوشت براتون رقم بخوره. موفق و موید باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، ho_tasha ، گروهبان دودو ، mehdihk ، ehsan TT
(2015-10-18 ساعت 00:09)amirabas93 نوشته:  

برای شما و خانم سپیده آرروی کامیابی دارم. امیدوارم بهترین سرنوشت براتون رقم بخوره. موفق و موید باشید
دوستان عزیز امیدوارم همه چیز همونجوری بشه که شما دوست دارید و با خبرای خوب خوشحالمون کنید...براتون آرزوی موفقیت میکنم ...خوش بگذره
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، sepideh1234
دوستان کسی هست که اخیرا و این چندروزه ویزا تکضرب گرفته باشه یا همه apخوردند؟

دوستان کسی هست که اخیرا این چند روزه ویزا تکضرب گرفته باشه یا همه ap خوردند؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-18 ساعت 09:24)امیررضا.س نوشته:  دوستان کسی هست که اخیرا و این چندروزه ویزا تکضرب گرفته باشه یا همه apخوردند؟

دوستان کسی هست که اخیرا این چند روزه ویزا تکضرب گرفته باشه یا همه ap خوردند؟
آقا امیر رضا اصلاً‌اینطوری محاسبه نکن شما فقط فکر این باش که ان شاالله آماده بشی.
اصلاً حساب و کتابش اینطوری نیست ولی میشه روی اینها حساب باز کرد.
ولی روی آفیسر میشه این محاسبات رو انجام داد.
بعضی آفیسر ها گیر هستن. بعضی هم گیر هستن ولی 80% کلاً‌گیر هستن.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ولی مثل ما ایرانی ها گیر نیستن.Big GrinBig GrinBig Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: humsun ، گروهبان دودو ، امیررضا.س ، sepideh1234

حتما سلامت و خوشحال برميگردين
خيلي هم بهتون خوش بگذره. سپيده خانوم حسابي خريد كن و جاي منو خالي كن
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، sepideh1234

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان