موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد رزرو هتل پیشنهادتون چیه؟
1- همین جوری بریم آنکارا بدون هیچ رزروی
2- از آژانس هایی که رزرو می کنند (تور) بگیریم
3- اینترنتی رزرو کنیم
کدوم حالت ارزون تر و منطقی تره؟
علاوه بر این سوالا اگه اینا رو هم جواب بدین خیلی ممنون می شم.
4) اصلا با تور بریم یا خودمون؟ تفاوت قیمتش برای 1 نفر خیلی زیاده؟؟
5) حدود هزینه سفر چقدره؟ (بلیط + هتل + غذا) غیر از اینا چیز دیگه ای که نیست نه؟
6) اگه با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم با کدوم پرواز بریم بهتره؟ (هم از لحاظ قیمت و هم راحتی و بی دردسر بودن)
7) غذا رو چی کار کنیم؟ همراه با هتل باشه یا بریم رستوران یا از اینجا یه چیزایی ببریم؟
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
قبل از مصاحبه يه ايميل از طرف سفارت براي ما اومده و تو اون گفته اگر تغييري در اطلاعات ٢٦٠ داريد ميتونيد اعلام كنيد. ميخواستم ببينم چطوري بايد اصلاحات رو بگيم!!!
ايميل به سفارت يا ...؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
مثلا خود من کد پستیه خونمونا که دادم برای فرم، هفته ی بعدش کد پپستیمونا تغییرش دادن.ولی دیگه کاریش ندارم
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
یادم رفت که بگم که درمورد اینکه گفتید قیمت هیلتون به هیچ عنوان پایین تر از هتل های سه ستاره ی اطراف سفارت نیست بگم که من خودم چهار روز پیش هتل دقیقا روبه روی سفارت یعنی best را که چهار ستاره ی اسمی بود ولی واقعا هم در حد 3 ستاره بود گرفته بودم شبی 90 دلار با صبحانه.در حالیکه همون شب هیلتون با صبحانه ی خیلی مفصل و استخر و جیم میداد شبی 120 دلار.پس این امکان وجود داره که هتل خوب پیدا کنید.
امیدوارم که با گشتن به موقع و پرس و جو کارتون حل بشه و یه جای خیلی خوب را رزرو کنید.فقط بگم که دقت کنید حتما حتما عکس و تصاویر هتل ها در آنکارا با واقعیتشون خیلی فرق داره و غلط اندازه.همونطور که گفتم من هتل best را در سایت که دیدم خیلی خوب بود ولی وقتی رفتم توش خیلی قدیمی بود.حتما این را هم لحاظ کنید.
موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
ممنون از لطف شما که وقت گذاشتین
ول من هچنان لحن ایشون رو بی ادبانه میدونم و با ده بار خوندن هم به نظرم نمیاد که لااقل برای من سوء تفاهم شده باشه
در هر حال موفق باشید
[/quote]
مطمئن باشید که ایشون چنین شخصیتی را نداشته و اصلا قصد توهین به شما را نداشتند.من ایشون را نگم به طور 100 درصد کامل ولی در حد اینکه با دیگران چگونه برخورد داشته و راهنمایی های ایشان که چقدر کامل و دقیق بوده میشناسم.باز هم میگم امیدوارم که کدورت ها برطرف بشه و همچین موقعی در آمریکا سال دیگه هممون حضور داشته باشیم.