کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
در مورد رزرو هتل پیشنهادتون چیه؟

1- همین جوری بریم آنکارا بدون هیچ رزروی
2- از آژانس هایی که رزرو می کنند (تور) بگیریم
3- اینترنتی رزرو کنیم

کدوم حالت ارزون تر و منطقی تره؟

علاوه بر این سوالا اگه اینا رو هم جواب بدین خیلی ممنون می شم.

4) اصلا با تور بریم یا خودمون؟ تفاوت قیمتش برای 1 نفر خیلی زیاده؟؟
5) حدود هزینه سفر چقدره؟ (بلیط + هتل + غذا) غیر از اینا چیز دیگه ای که نیست نه؟

6) اگه با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم با کدوم پرواز بریم بهتره؟ (هم از لحاظ قیمت و هم راحتی و بی دردسر بودن)
7) غذا رو چی کار کنیم؟ همراه با هتل باشه یا بریم رستوران یا از اینجا یه چیزایی ببریم؟
تشکر کنندگان:
خوابگاه های پسرونه و دخترونه در آنکارا با صبحانه و شام

کسی در مورد این خوابگاه اطلاعاتی داره این سایتش را میزارم
http://www.yurtarama.com/y-akademi-e...kara-2965.html

اینم دخترونه اش
http://www.yurtarama.com/y-pelin-kiz...kara-2913.html
اینو تو یه تاپیک پیدا کردم.
تشکر کنندگان:
(2015-10-27 ساعت 21:15)sosol نوشته:  در مورد رزرو هتل پیشنهادتون چیه؟

۱- همین جوری بریم آنکارا بدون هیچ رزروی
۲- از آژانس هایی که رزرو می کنند (تور) بگیریم
۳- اینترنتی رزرو کنیم

۴) اصلا با تور بریم یا خودمون؟ تفاوت قیمتش برای ۱ نفر خیلی زیاده؟؟
۵) حدود هزینه سفر چقدره؟ (بلیط + هتل + غذا) غیر از اینا چیز دیگه ای که نیست نه؟

۶) اگه با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم با کدوم پرواز بریم بهتره؟ (هم از لحاظ قیمت و هم راحتی و بی دردسر بودن)
۷) غذا رو چی کار کنیم؟ همراه با هتل باشه یا بریم رستوران یا از اینجا یه چیزایی ببریم؟

به نظر من توی سایت booking.comخودتون بگردید و اگه کیس خوبی پیدا کردین با آژانسی که در نظر دارید رزروش کنید.فقط خیلی خیلی به این نکته توجه کنید که عکسایی که توی این سایت زده با واقعیت هتل ها در آنکارا خیلی خیلی فرق داره و در واقعیت هتل ها ممکنه خیلی بد باشند ولی در سایت جلوه ی خوبی دارند
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-27 ساعت 21:15)sosol نوشته:  در مورد رزرو هتل پیشنهادتون چیه؟

۱- همین جوری بریم آنکارا بدون هیچ رزروی
۲- از آژانس هایی که رزرو می کنند (تور) بگیریم
۳- اینترنتی رزرو کنیم

۴) اصلا با تور بریم یا خودمون؟ تفاوت قیمتش برای ۱ نفر خیلی زیاده؟؟
۵) حدود هزینه سفر چقدره؟ (بلیط + هتل + غذا) غیر از اینا چیز دیگه ای که نیست نه؟

۶) اگه با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم با کدوم پرواز بریم بهتره؟ (هم از لحاظ قیمت و هم راحتی و بی دردسر بودن)
۷) غذا رو چی کار کنیم؟ همراه با هتل باشه یا بریم رستوران یا از اینجا یه چیزایی ببریم؟
با سلام دوست عزیز اگر تمایل داشته باشید من میتونم برم براتون مصاحبه هم بدم.
دوست عزیز شما باید خودتون به قدری دقیق بگردین و تفاوت قیمت ها رو پیدا کنید. من همین الان میتونم به شما هتلی رو بگم که در زمانی که من مصاحبه داشتم خیلی گران بود اما الان قیمتش یه چیز دیگس پس بهتر شما با استفاده از سایت ها و اطلاعاتی که دارین به جمع بندی برسین.
معذرت از اینکه تند صحبت کردم موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Srod ، sepideh1234 ، گروهبان دودو ، nimashariat
قبل از مصاحبه يه ايميل از طرف سفارت براي ما اومده و تو اون گفته اگر تغييري در اطلاعات ٢٦٠ داريد ميتونيد اعلام كنيد. ميخواستم ببينم چطوري بايد اصلاحات رو بگيم!!!
ايميل به سفارت يا ...؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-10-27 ساعت 23:37)humsun نوشته:  قبل از مصاحبه يه ايميل از طرف سفارت براي ما اومده و تو اون گفته اگر تغييري در اطلاعات ٢٦٠ داريد ميتونيد اعلام كنيد. ميخواستم ببينم چطوري بايد اصلاحات رو بگيم!!!
ايميل به سفارت يا ...؟
با سلام جالبه چنین چیزی برای ما نیومد. فقط یه ایمیل اومد که گفته بود چه چیزهایی با خودتون رو زمصاحبه بیارید میشه نامه رو یا ایمیل رو اینجا قرار بدین؟
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، گروهبان دودو
(2015-10-27 ساعت 23:37)humsun نوشته:  قبل از مصاحبه يه ايميل از طرف سفارت براي ما اومده و تو اون گفته اگر تغييري در اطلاعات ٢٦٠ داريد ميتونيد اعلام كنيد. ميخواستم ببينم چطوري بايد اصلاحات رو بگيم!!!
ايميل به سفارت يا ...؟

سلام برای منم امروز ظهر اومد.خودش گفته از طریق contact form.اگه دقت کرده باشین هم پایین ایمیلتون یه لینکه که گزینه ی contact را زده.ولی به نظر من اگه تغییرات عمده ای نمیخواین بدین ولش کنید

یادم رفت آقای/خانم humsun شما کی مصاحبتونه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: ho_tasha ، Srod
مثلا خود من کد پستیه خونمونا که دادم برای فرم، هفته ی بعدش کد پپستیمونا تغییرش دادن.ولی دیگه کاریش ندارم

تشکر کنندگان:
(2015-10-27 ساعت 22:36)Srod نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 22:20)ho_tasha نوشته:  با سلام دوست عزیز اگر تمایل داشته باشید من میتونم برم براتون مصاحبه هم بدم.
دوست عزیز شما باید خودتون به قدری دقیق بگردین و تفاوت قیمت ها رو پیدا کنید. من همین الان میتونم به شما هتلی رو بگم که در زمانی که من مصاحبه داشتم خیلی گران بود اما الان قیمتش یه چیز دیگس پس بهتر شما با استفاده از سایت ها و اطلاعاتی که دارین به جمع بندی برسین.
معذرت از اینکه تند صحبت کردم موفق باشید.

حق کاملا با شماست ولی گاهی وقتا باید گفت امان از بی پولی
بعضی ها به راحتی میرن هتل هیلتون و شرایتون میمونن بعضی ها هم تمام سعی خودشونو میکنن به هر طریقی شاید بتونن حتی شده ۱۰۰ دلار صرفه جویی کنن.
مثل تاپیک ساپورت مالی یکی میاد میپرسه ۱۰ هزار دلار بسه یکی هم میاد میپرسه اگه ۲۰۰ هزار دلار بریزم تو حسابم خوبه با بد. یکی دنبال کف تمکن مالی میگرده یکی دنبال سقفش. من دعا میکنم تمام اونایی که دنبال کفش میگردن موفق باشن چون این مهاجرت برای اوناست نه برای کسی که میتونه بی دغدغه دو هفته تو هتل هیلتون بگذرونه
دوست خوب من عزیز من شما به کسی کاری نداشته باش هر کس هر کاری میخواد انجام بده بزار انجام بده شما هم این شانس رو داشتی که قبول بشی پس به روش خودتت ازش لذت ببر کاری به این نداشته باش که کی چقدر گذاشته کی سقفه کی کفه شما خودت باش و همیشه خودتو ببنین.
منظور من دوست عزیز گردش خودتون بود یعنی باید زمان بزاری و وقت.
خیلی از این دوستانی که هیلتون بودن نمونش خودم فکر کردی خیلی پول دادم نه من شاید بهت بگم 3 هفته تمام گشتم از این سایت به اون سایت از این آژانس به اون آژانس اینور اونور بالا پایین تا توستم یه قیمت مناسب هیلتون رو بگیرم میتونم بهت بگم همین هیلتون قیمتش از یه هتل به نام ایوب اوغلی خیلی کمتر بود زمانی که من گرفتمش و این فقط بسته به گشتن شما پس این همه خودتو ضعیف بیچاره نشون نده. منظورم این بوده که باید زمان بزاری و وقت.
بعد هم اگر نه زمان داری و نه وقتو دوست من دیگران که گارگر ما نیستن که بگردن برای ما بعد هم تا یه چیزی گفتن آه و ناله کنیم براشون. جمله ای که همیشه به دوستان گفتم شما داری مهاجرت میکنی یه اتفاق بزرگ تو زندگی برای انسان هست اگر خودتو آماده نکنی یقین داشته باش که شکست میخوری چه میلیاردر باشی چه گدا.
امید وارم موفق باشی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، sepideh1234
(2015-10-28 ساعت 00:00)Srod نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 23:45)ho_tasha نوشته:  دوست خوب من عزیز من شما به کسی کاری نداشته باش هرایوایهر کاری میخواد انجام بده بزار انجام بده شما هم این شانس رو داشتی که قبول بشی پس به روش خودتت ازش لذت ببر کاری به این نداشته باش که کی چقدر گذاشته کی سقفه کی کفه شما خودت باش و همیشه خودتو ببنین.

امید وارم موفق باشی.

دلیل عصبانیت شما رو نمیدونم ولی طرز صحبت و ادب شما و نگاهتون از بالا به دیگران نشون دهنده دلیل هیلتون نشینیتونه
ست و اجازه ندارین با کسی اینطوری بی ادبانه و با پرخاش صحبت کنین
دوست عزیز ما هیلتون نشین نیستیم.Big GrinBig GrinBig Grin
در مورد من هم دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن. بهتر از دوستان نظر بخواهین. در مورد این هم که گفتم مطالعه برای مهاجرت. تصور این رو داشته باشید شاید یک نفر که آمادگی بیشتری از شما داشت بهتر میتونست مهاجرت کنه و از این فرصت استفاده کنه.
بحثی ندارم با شما.
موفق باشید. در مورد هم میتونید از دوستان سئوال بفرمایید بهتر میتونن راهنماییتون کنن. که به میزان علاقه مند به دوستانی که خودشون علاقه مندن که پیشرفت کنن هستم. پس هر دوستی که بخواد پیشرفت کنه نه من بقیه دوستان نیز کمکش میکنن.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-10-28 ساعت 00:00)Srod نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 23:45)ho_tasha نوشته:  دوست خوب من عزیز من شما به کسی کاری نداشته باش هرایوایهر کاری میخواد انجام بده بزار انجام بده شما هم این شانس رو داشتی که قبول بشی پس به روش خودتت ازش لذت ببر کاری به این نداشته باش که کی چقدر گذاشته کی سقفه کی کفه شما خودت باش و همیشه خودتو ببنین.
منظور من دوست عزیز گردش خودتون بود یعنی باید زمان بزاری و وقت.
خیلی از این دوستانی که هیلتون بودن نمونش خودم فکر کردی خیلی پول دادم نه من شاید بهت بگم ۳ هفته تمام گشتم از این سایت به اون سایت از این آژانس به اون آژانس اینور اونور بالا پایین تا توستم یه قیمت مناسب هیلتون رو بگیرم میتونم بهت بگم همین هیلتون قیمتش از یه هتل به نام ایوب اوغلی خیلی کمتر بود زمانی که من گرفتمش و این فقط بسته به گشتن شما پس این همه خودتو ضعیف بیچاره نشون نده. منظورم این بوده که باید زمان بزاری و وقت.
بعد هم اگر نه زمان داری و نه وقتو دوست من دیگران که گارگر ما نیستن که بگردن برای ما بعد هم تا یه چیزی گفتن آه و ناله کنیم براشون. جمله ای که همیشه به دوستان گفتم شما داری مهاجرت میکنی یه اتفاق بزرگ تو زندگی برای انسان هست اگر خودتو آماده نکنی یقین داشته باش که شکست میخوری چه میلیاردر باشی چه گدا.
امید وارم موفق باشی.

دلیل عصبانیت شما رو نمیدونم ولی طرز صحبت و ادب شما و نگاهتون از بالا به دیگران نشون دهنده دلیل هیلتون نشینیتونه
در هیچ شرایط و زمانی هتل هیلتون ارزون تر از هتل های ۳ ستاره ی اطراف سفارت نیست.
منظور من، بدبخت بیچاره نشون دادن خودم ویا شخص دیگه ای نیست
دوستان میان اینجا سوال میکنن شما حق داری جواب بدی یا ندید بگیری بری
شاید من نوعی مشکلی نداشته باشم با جواب دادن به همچین سوالی ولی شما اگر دوست نداری مجبور نیستی جواب بدی.
تا وقتی کسی بی احترامی نکرده تو سوالش دلیلی برای عصبانیت شما نیست و اجازه ندارین با کسی اینطوری بی ادبانه و با پرخاش صحبت کنین

دوست خوب من،آقای hotash اصلا چنین شخصیتی ندارند که به شما اهانت کنند.فکر میکنم سوءتفاهمی پیش اومده.ایشون اصلا منظورشون اهانت به شخص شما نیست بلکه منظورشون اینه که کسی در آمریکا دلش به حال هیچکسی نمیسوزه حتی ایرانی هاش.شما باید از همین ترکیه شروع کنی و اصلا رو کسی حساب باز نکنی.شاید باورتون نشه ولی خود شخص آقای hotash هم خیلی خیلی گشتند و همونطور هم که خودشون گفتند شانسی این هتل به پستشون خورد.شما هم اگه خوب بگردین ممکنه که بهتر از هیلتون یعنی شرایتونم با قیمت ایده آل پیدا کنید.چون قیمتا واقعا یکنواخت نیست و فراز و نشیب زیادی داره.مثلا بستگی به تعطیلات و سردی هوا و...داره.امیدوارم کدورت هاتون برطرف بشه و در گرفتن ویزا موفق باشید و خبر های خوب ازتون بشنویم.
با آرزوی موفقیت

تشکر کنندگان: Srod ، sosol ، victor2016 ، mehdihk
یادم رفت که بگم که درمورد اینکه گفتید قیمت هیلتون به هیچ عنوان پایین تر از هتل های سه ستاره ی اطراف سفارت نیست بگم که من خودم چهار روز پیش هتل دقیقا روبه روی سفارت یعنی best را که چهار ستاره ی اسمی بود ولی واقعا هم در حد 3 ستاره بود گرفته بودم شبی 90 دلار با صبحانه.در حالیکه همون شب هیلتون با صبحانه ی خیلی مفصل و استخر و جیم میداد شبی 120 دلار.پس این امکان وجود داره که هتل خوب پیدا کنید.
امیدوارم که با گشتن به موقع و پرس و جو کارتون حل بشه و یه جای خیلی خوب را رزرو کنید.فقط بگم که دقت کنید حتما حتما عکس و تصاویر هتل ها در آنکارا با واقعیتشون خیلی فرق داره و غلط اندازه.همونطور که گفتم من هتل best را در سایت که دیدم خیلی خوب بود ولی وقتی رفتم توش خیلی قدیمی بود.حتما این را هم لحاظ کنید.
موفق باشید

تشکر کنندگان: victor2016 ، ho_tasha ، mehdihk ، Srod
ممنون از لطف شما که وقت گذاشتین
ول من هچنان لحن ایشون رو بی ادبانه میدونم و با ده بار خوندن هم به نظرم نمیاد که لااقل برای من سوء تفاهم شده باشه
در هر حال موفق باشید
[/quote]

مطمئن باشید که ایشون چنین شخصیتی را نداشته و اصلا قصد توهین به شما را نداشتند.من ایشون را نگم به طور 100 درصد کامل ولی در حد اینکه با دیگران چگونه برخورد داشته و راهنمایی های ایشان که چقدر کامل و دقیق بوده میشناسم.باز هم میگم امیدوارم که کدورت ها برطرف بشه و همچین موقعی در آمریکا سال دیگه هممون حضور داشته باشیم.

تشکر کنندگان: Srod ، sepideh1234 ، ho_tasha ، mehdihk
(2015-10-27 ساعت 23:41)امیررضا.س نوشته:  
ايميل به سفارت يا ...؟

سلام برای منم امروز ظهر اومد.خودش گفته از طریق contact form.اگه دقت کرده باشین هم پایین ایمیلتون یه لینکه که گزینه ی contact را زده.ولی به نظر من اگه تغییرات عمده ای نمیخواین بدین ولش کنید

سلام
بله ديدم كه نوشته contact form و .... ولي روي لينك كه كليك ميكنيم پيج مربوطه باز نميشه. البته آقاي همسر ديروز سر كار زده بودن و باز شده بود و ميگفت شبيه يه نامه بود كه اصلاحات رو اعلام كنيم ولي چون اونجا نميتونست، كاري نكرده ايشون
من خواستم بدونم قبلا كسي ديده اين نامه رو؟ و پر كرده؟ اگه پاسخ مثبته يعني ديگه لازم نشده كه تو سفارت اصلاحات رو بگه؟Big Grin
موفق باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-10-28 ساعت 07:46)humsun نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 23:41)امیررضا.س نوشته:  
ايميل به سفارت يا ...؟

سلام
بله ديدم كه نوشته contact form و .... ولي روي لينك كه كليك ميكنيم پيج مربوطه باز نميشه. البته آقاي همسر ديروز سر كار زده بودن و باز شده بود و ميگفت شبيه يه نامه بود كه اصلاحات رو اعلام كنيم ولي چون اونجا نميتونست، كاري نكرده ايشون
من خواستم بدونم قبلا كسي ديده اين نامه رو؟ و پر كرده؟ اگه پاسخ مثبته يعني ديگه لازم نشده كه تو سفارت اصلاحات رو بگه؟Big Grin
موفق باشيد
با سلام خوشبحال شما که این موقعیت رو قرار دادن چون برای ما چنین چیزی وجود نداشت.
ولی من نظر شخصی خودم رو میگم به نظرم این سیستم متصل به KCC هست و به سفارت مرتبط نیست (البته نظر شخصی من هست من نامه رو ندیدم کاش میشد ببینم) ولی اینو میدونم که در اون سیستم اصلی که مرتبط به KCC هست از طرف سفارت سفارت قابلیت ادیت رو داره و میتونه خودش از سوی سفارت اطلاعات شما رو آپدیت کنه. به نظرم باید روز مصاحبه هم اعلام کنید.
جالب اینجاست که این سیستم رو به تازگی راه اندازی کردن. توصیه من به دوستان عزیز مثل جریان CSC که بود دوباره جدید شد و ثبت نام کردیم میتونید اونجا اطلاعات رو اعلام کنید و دوباره داخل سفارت هم بگید که خدایی نکرده مشکلی برای دوستان پیش آمد نکنه. چون به هرحال این سیستم جدید هست و احتمال خطا براش وجود داره.
سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdihk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان