کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوست عزيز
ببين من تقريبا 2 هفته گشتم و الان با صحبتهاي ديگر دوستان موافقم
براي اين كار در ابتدا به سايت www.booking.com برو و ببين تو آنكارا هتلهايي كه نزديك ميدان كيزلاي هستش كدوماست بعد ببين كدومشون تخفيف خوبي داده در ضمن نظرات ديگران راجع به اون هتل و از طرفي عددي كه به عنوان ارزش گذاري هتل داده شده چيست و سپس يكي را انتخاب كن تو ايران هم من دو تا آژانس ميشناسم كه هم قيمت هاش خوبه و هم خوب راهنماييت مي كنند كه عبارتند از
1-سعادت سير 43674367 و 88744777
2-الي گشت 8540
دوم اينكه سعي كن پرواز رفتت را چارتر بگيري كه ارزونتر در بايد ولي برگشت را سيستمي البته تمامي اين نكات را دوستان و بالاخص دوست خوبم ho_tasha كه بنده خدا سفرنامه كامل و جامعي نوشته كه ناصر خسرو قبادياني بايد بياد ياد بگيره و لي من پيرمرد هم به وسع خودم ميخوام كمكي به ديگران كرده باشم كه شاعر ميگه "ديكران كاشتند ما خورديم ما نيز بكاريم كه ..."
فداي همتون بشم كه اينقدر عزيز و خونگرمين "قربونت دودو"
(2015-10-28 ساعت 11:25)گروهبان دودو نوشته:  سلام دوست عزيز
ببين من تقريبا ۲ هفته گشتم و الان با صحبتهاي ديگر دوستان موافقم
براي اين كار در ابتدا به سايت www.booking.com برو و ببين تو آنكارا هتلهايي كه نزديك ميدان كيزلاي هستش كدوماست بعد ببين كدومشون تخفيف خوبي داده در ضمن نظرات ديگران راجع به اون هتل و از طرفي عددي كه به عنوان ارزش گذاري هتل داده شده چيست و سپس يكي را انتخاب كن تو ايران هم من دو تا آژانس ميشناسم كه هم قيمت هاش خوبه و هم خوب راهنماييت مي كنند كه عبارتند از
۱-سعادت سير 43674367 و 88744777
۲-الي گشت 8540
دوم اينكه سعي كن پرواز رفتت را چارتر بگيري كه ارزونتر در بايد ولي برگشت را سيستمي البته تمامي اين نكات را دوستان و بالاخص دوست خوبم ho_tasha كه بنده خدا سفرنامه كامل و جامعي نوشته كه ناصر خسرو قبادياني بايد بياد ياد بگيره و لي من پيرمرد هم به وسع خودم ميخوام كمكي به ديگران كرده باشم كه شاعر ميگه "ديكران كاشتند ما خورديم ما نيز بكاريم كه ..."
فداي همتون بشم كه اينقدر عزيز و خونگرمين "قربونت دودو"
سردار ما چاکریمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCool
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk ، گروهبان دودو ، sepideh1234
دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-27 ساعت 21:15)sosol نوشته:  در مورد رزرو هتل پیشنهادتون چیه؟

۱- همین جوری بریم آنکارا بدون هیچ رزروی
۲- از آژانس هایی که رزرو می کنند (تور) بگیریم
۳- اینترنتی رزرو کنیم

کدوم حالت ارزون تر و منطقی تره؟

علاوه بر این سوالا اگه اینا رو هم جواب بدین خیلی ممنون می شم.

۴) اصلا با تور بریم یا خودمون؟ تفاوت قیمتش برای ۱ نفر خیلی زیاده؟؟
۵) حدود هزینه سفر چقدره؟ (بلیط + هتل + غذا) غیر از اینا چیز دیگه ای که نیست نه؟

۶) اگه با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم با کدوم پرواز بریم بهتره؟ (هم از لحاظ قیمت و هم راحتی و بی دردسر بودن)
۷) غذا رو چی کار کنیم؟ همراه با هتل باشه یا بریم رستوران یا از اینجا یه چیزایی ببریم؟

معمولا آژانسها با هتلها قرارداد دارن برای همین قیمتهاشون خیلی مناسبتر از اینه که شما خودتون بخاین رززو کنین .
به چندین آژانس مختلف زنگ بزنید و قیمتهاشو و خدماتشون رو باهم مقایسه کنید
اگه پکیج کامل بگیرید یعنی همراه با هواپیما و هتل معمولا ارزونتره میتونید چارتر پیداکنید
یادمه توی یکی از سفرهامون ما مجبور شدیم هتلمون رو تمدید کنیم و بیشتر بمونیم ولی اگه میخاستیم همونجا خودمون پرداخت کنیم گرونتردرمیومد برامون .برای همین به آژانسمون زنگیدیم .
ولی باز همه اینا بستگی داره به سلیقه و شرایط خودتون داره
ما توی تمام سفرهایی که رفتیم از طریق آژانس رزرو کردیم و به نظرم قیمتهای خوبی تونستیم پیدا کنیم
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: ho_tasha ، گروهبان دودو ، sosol ، matin86 ، Amir.AA
دوستان من بیش از دو هفته وقت گذاشتم و آزانسهای زیادی رو از طریق اینترنت پیدا کردم و بهشون زنگ زدیم روزی هم که میخواستیم بلیط تهیه کنیم همسرم به آزانسهای زیادی در تهران مراجعه کرد.تا این که به آزانس بالون که از اینترنت پیدا کرده بودم زنگ زدیم و دیدیم قیمتهاش از همه مناسبتره.برای ما هفت شب هتل با ناهار و صبحانه برای چهار نفر به اضافه بلیط پرواز قشم ایر و ویزا جهت امارات شد پنج میلیون و هشتصد هزار تومان که همه تو دبی میگفتن قیمت خیلی خوبیه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-10-29 ساعت 01:20)امیررضا.س نوشته:  دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟
سلام آقا امیر رضا بابا من که گفتم نگران نباش پیر میشی Big GrinBig Grin
آقا بودن چندین نفر از دوستان 2015 که حتی ویزاشون تو پاس قدیمیشون بوده و با پاس جدید ورود کردن.
در ضمن من خودم هم میخوام همین کار انجام بدم اگر خدا بخواهد با پاس قدیمی ویزا بگیرم با پاس جدید ورود کنم. نگران نباش بودن کسانی که اینکارو کردن تا الانم 2 بار ورود داشتن به امریکا از دوستان 2015 میگم دیگه چی میخوای.Big GrinBig GrinBig Grin
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، گروهبان دودو ، matin86
(2015-10-29 ساعت 09:30)a4542 نوشته:  دوستان من بیش از دو هفته وقت گذاشتم و آزانسهای زیادی رو از طریق اینترنت پیدا کردم و بهشون زنگ زدیم روزی هم که میخواستیم بلیط تهیه کنیم همسرم به آزانسهای زیادی در تهران مراجعه کرد.تا این که به آزانس بالون که از اینترنت پیدا کرده بودم زنگ زدیم و دیدیم قیمتهاش از همه مناسبتره.برای ما هفت شب هتل با ناهار و صبحانه برای چهار نفر به اضافه بلیط پرواز قشم ایر و ویزا جهت امارات شد پنج میلیون و هشتصد هزار تومان که همه تو دبی میگفتن قیمت خیلی خوبیه.

منم پرواز و هتل و ترانسفر و بیمه از آژانس ارفع گرفتم, و قیمت بنظرم عاالی بود. دوستان فقط به نظرم زودتر اقدام کنید, چون پرواز ایران ایر ای که من گرفتم ٧٢۵،٠٠٠ ,همسفرهامون چند هفته بعد از ما گرفته بودن ١،٠۵٠،٠٠٠ تومان. (فقط چون ما زودتر رزرو کرده بودیم)ترانسفر رفت و برگشت نفری ٣٨،٠٠٠ تومان و این عالی بود. دوستم با تاکسی اومده بود از فرودگاه تا هتل ١٢٠ لیر. هتل هم من gold بودم. دسترسیش عالی بود, قیمت و امکاناتش هم خوب بود
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، گروهبان دودو ، matin86
سلام
من هواپیمای ماهان گرفتم ، از دوستان کسی میدونه چطوره ؟
هتل هم هنوز نگرفتم؟
دنبال ی هتل مناسب و خوب هستم
راهنمایی می کنید ؟
تشکر کنندگان:
سلام
مدارکم رو چند روزقبل از مصاحبه بفرستم؟
آدرس رو کجا بنویسم؟
تشکر کنندگان:
دوست عزیز.اگه به اولین صفحه ی همین تاپیک بری دقیقا همه ی اینا را گفته.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-29 ساعت 23:59)mahmoudnil نوشته:  سلام
من هواپیمای ماهان گرفتم ، از دوستان کسی میدونه چطوره ؟
هتل هم هنوز نگرفتم؟
دنبال ی هتل مناسب و خوب هستم
راهنمایی می کنید ؟

این صدومین بار هست که من همیشه به دوستام می گم که نوع هتل و محل اقامت را خودتان دنبالش باشید از واسطه خرید نکنید

از اینتر نت سایت booking و... هست که نوع قیمت ارزانی و گرونی رو بهتون می گه

بعد موقع رزرو از خود سایت هتل واچر بگیرید

بستگی داره دوست خوبم که کجا و کدوم شهر می خواهی دنبال هتل باشی

معمولا نوع خدمات هتل و مدت اقامت خودتان را در نظر بگیر همه ی هتل ها

مناسب هستند بستگی به سلایق شما داره
تشکر کنندگان:
سلام. به عزیزانم زمانی که من برای ptt. ثبت نام کردم و خانواده ام را به عنوان زیر مجموعه ام تعریف کردم الان. فقط یک رسید ثبت نام در ptt دارم که با اون. میتونم برای. دریافت پاسپورت افراد. خانواده هم اقدام کنم در حالیکه در قبل هر نفر. ثبت نام و رسید خودش را داشت این رویه درست است یا دوستان. روش دیگری داشته اند ممنون از لطفتون. دودو
تشکر کنندگان:
دوستان یادتون باشه اصل کارت ملی و شناسنامه هاتون را با خودتون بیارین.چون اگه انشالاه ویزا را تکضرب گرفتین و پاس ویزا خوردتون را بخواین از ptt بگیرین یه مدرک شناسایی معتبر میخوان

تشکر کنندگان: sepideh1234 ، amirsalehish
(2015-10-30 ساعت 12:08)گروهبان دودو نوشته:  سلام. به عزیزانم زمانی که من برای ptt. ثبت نام کردم و خانواده ام را به عنوان زیر مجموعه ام تعریف کردم الان. فقط یک رسید ثبت نام در ptt دارم که با اون. میتونم برای. دریافت پاسپورت افراد. خانواده هم اقدام کنم در حالیکه در قبل هر نفر. ثبت نام و رسید خودش را داشت این رویه درست است یا دوستان. روش دیگری داشته اند ممنون از لطفتون. دودو
سردار رویه درست این هست که تمامی اعضا زیر مجموعه فرد برنده باشن.
و همون یک عدد رسید کافیه فقط ازش 3 تا پرینت بگیرید.

(2015-10-30 ساعت 13:05)امیررضا.س نوشته:  دوستان یادتون باشه اصل کارت ملی و شناسنامه هاتون را با خودتون بیارین.چون اگه انشالاه ویزا را تکضرب گرفتین و پاس ویزا خوردتون را بخواین از ptt بگیرین یه مدرک شناسایی معتبر میخوان
آقا سلام ویزا یکضرب شد یا نه؟
سفرنامه
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-10-30 ساعت 15:00)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 12:08)گروهبان دودو نوشته:  سلام. به عزیزانم زمانی که من برای ptt. ثبت نام کردم و خانواده ام را به عنوان زیر مجموعه ام تعریف کردم الان. فقط یک رسید ثبت نام در ptt دارم که با اون. میتونم برای. دریافت پاسپورت افراد. خانواده هم اقدام کنم در حالیکه در قبل هر نفر. ثبت نام و رسید خودش را داشت این رویه درست است یا دوستان. روش دیگری داشته اند ممنون از لطفتون. دودو
سردار رویه درست این هست که تمامی اعضا زیر مجموعه فرد برنده باشن.
و همون یک عدد رسید کافیه فقط ازش ۳ تا پرینت بگیرید.

(2015-10-30 ساعت 13:05)امیررضا.س نوشته:  دوستان یادتون باشه اصل کارت ملی و شناسنامه هاتون را با خودتون بیارین.چون اگه انشالاه ویزا را تکضرب گرفتین و پاس ویزا خوردتون را بخواین از ptt بگیرین یه مدرک شناسایی معتبر میخوان
آقا سلام ویزا یکضرب شد یا نه؟

سلام دوست عزیز.سه شنبه صبح 3 نوامبر مصاحبمه.دعامون کنید.Rolleyes

تشکر کنندگان: behjan ، گروهبان دودو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان