موضوعها: 0
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان کیسی در سال های پیش بوده که فرمشا با پاسپورت قدیمیش پر کرده باشه و برای مصاحبه پاسشا عوض کرده باشه و به راحتی ویزاشا بوون هیچ ایرادی با پاسپورت جدیدش گرفته باشه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-27 ساعت 21:15)sosol نوشته: در مورد رزرو هتل پیشنهادتون چیه؟
۱- همین جوری بریم آنکارا بدون هیچ رزروی
۲- از آژانس هایی که رزرو می کنند (تور) بگیریم
۳- اینترنتی رزرو کنیم
کدوم حالت ارزون تر و منطقی تره؟
علاوه بر این سوالا اگه اینا رو هم جواب بدین خیلی ممنون می شم.
۴) اصلا با تور بریم یا خودمون؟ تفاوت قیمتش برای ۱ نفر خیلی زیاده؟؟
۵) حدود هزینه سفر چقدره؟ (بلیط + هتل + غذا) غیر از اینا چیز دیگه ای که نیست نه؟
۶) اگه با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم با کدوم پرواز بریم بهتره؟ (هم از لحاظ قیمت و هم راحتی و بی دردسر بودن)
۷) غذا رو چی کار کنیم؟ همراه با هتل باشه یا بریم رستوران یا از اینجا یه چیزایی ببریم؟
معمولا آژانسها با هتلها قرارداد دارن برای همین قیمتهاشون خیلی مناسبتر از اینه که شما خودتون بخاین رززو کنین .
به چندین آژانس مختلف زنگ بزنید و قیمتهاشو و خدماتشون رو باهم مقایسه کنید
اگه پکیج کامل بگیرید یعنی همراه با هواپیما و هتل معمولا ارزونتره میتونید چارتر پیداکنید
یادمه توی یکی از سفرهامون ما مجبور شدیم هتلمون رو تمدید کنیم و بیشتر بمونیم ولی اگه میخاستیم همونجا خودمون پرداخت کنیم گرونتردرمیومد برامون .برای همین به آژانسمون زنگیدیم .
ولی باز همه اینا بستگی داره به سلیقه و شرایط خودتون داره
ما توی تمام سفرهایی که رفتیم از طریق آژانس رزرو کردیم و به نظرم قیمتهای خوبی تونستیم پیدا کنیم
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من بیش از دو هفته وقت گذاشتم و آزانسهای زیادی رو از طریق اینترنت پیدا کردم و بهشون زنگ زدیم روزی هم که میخواستیم بلیط تهیه کنیم همسرم به آزانسهای زیادی در تهران مراجعه کرد.تا این که به آزانس بالون که از اینترنت پیدا کرده بودم زنگ زدیم و دیدیم قیمتهاش از همه مناسبتره.برای ما هفت شب هتل با ناهار و صبحانه برای چهار نفر به اضافه بلیط پرواز قشم ایر و ویزا جهت امارات شد پنج میلیون و هشتصد هزار تومان که همه تو دبی میگفتن قیمت خیلی خوبیه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 09:30)a4542 نوشته: دوستان من بیش از دو هفته وقت گذاشتم و آزانسهای زیادی رو از طریق اینترنت پیدا کردم و بهشون زنگ زدیم روزی هم که میخواستیم بلیط تهیه کنیم همسرم به آزانسهای زیادی در تهران مراجعه کرد.تا این که به آزانس بالون که از اینترنت پیدا کرده بودم زنگ زدیم و دیدیم قیمتهاش از همه مناسبتره.برای ما هفت شب هتل با ناهار و صبحانه برای چهار نفر به اضافه بلیط پرواز قشم ایر و ویزا جهت امارات شد پنج میلیون و هشتصد هزار تومان که همه تو دبی میگفتن قیمت خیلی خوبیه.
منم پرواز و هتل و ترانسفر و بیمه از آژانس ارفع گرفتم, و قیمت بنظرم عاالی بود. دوستان فقط به نظرم زودتر اقدام کنید, چون پرواز ایران ایر ای که من گرفتم ٧٢۵،٠٠٠ ,همسفرهامون چند هفته بعد از ما گرفته بودن ١،٠۵٠،٠٠٠ تومان. (فقط چون ما زودتر رزرو کرده بودیم)ترانسفر رفت و برگشت نفری ٣٨،٠٠٠ تومان و این عالی بود. دوستم با تاکسی اومده بود از فرودگاه تا هتل ١٢٠ لیر. هتل هم من gold بودم. دسترسیش عالی بود, قیمت و امکاناتش هم خوب بود
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هواپیمای ماهان گرفتم ، از دوستان کسی میدونه چطوره ؟
هتل هم هنوز نگرفتم؟
دنبال ی هتل مناسب و خوب هستم
راهنمایی می کنید ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدارکم رو چند روزقبل از مصاحبه بفرستم؟
آدرس رو کجا بنویسم؟
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوست عزیز.اگه به اولین صفحه ی همین تاپیک بری دقیقا همه ی اینا را گفته.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. به عزیزانم زمانی که من برای ptt. ثبت نام کردم و خانواده ام را به عنوان زیر مجموعه ام تعریف کردم الان. فقط یک رسید ثبت نام در ptt دارم که با اون. میتونم برای. دریافت پاسپورت افراد. خانواده هم اقدام کنم در حالیکه در قبل هر نفر. ثبت نام و رسید خودش را داشت این رویه درست است یا دوستان. روش دیگری داشته اند ممنون از لطفتون. دودو
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان یادتون باشه اصل کارت ملی و شناسنامه هاتون را با خودتون بیارین.چون اگه انشالاه ویزا را تکضرب گرفتین و پاس ویزا خوردتون را بخواین از ptt بگیرین یه مدرک شناسایی معتبر میخوان