کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
این مورد ptt را که گفتم توی نامه ی ptt یه بنده خدایی که سفارت بهشون ویزای تکضرب سیاحتی داده بود نوشته بود.گفتم به بچه ها بگم حواسشون باشه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: matin86
(2015-09-01 ساعت 09:13)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
اگر برای دعا می کنید که ویزای یکضرب بگیرم یه چندتا چیز بگم
من تقریباً بیشتر از دو هفته هستش که دارم تحقیق میکنمد رمورد سفر
اگر کسی اطلاعاتی خواست در مورد سفر و کدوم بهتر میتونم با آدرس و تلفن اون آژانس بهش بگم به من پیام بده چون نمی خوام تبلیغات بشه.
ولی ۲ راه خوب اگر حال دارین برین اونجا چونه بزنید خوبه برید.
ولی فقط یه نکته ظریف بگم.
ببینید شما توجه کنید داریم تو اکتبر دیگه خبری از های سیزن و این حرف ها نیست میان التماس می کنن.
البته همین الان هم من آفر های خوبی دیدم که نمی خوام تبلیغ بشه نمی گم امیدوارم دوستان منو ببخشن.
ولی کسی خواست پیام بده چشم در خدمتم و میگم.
اینو میگفتم ولی چون الان دایم میریم تو اکتبر و هم اینکه اونجا خلوت میشه و آژانس های ایرانی هم که با اونها قرارداد دارن کارشون کم میشه پس ایرانی ها هم مجبورن که قیمتا رو بیارن پایین .
من خودم یکی پیدا کردم از ایران قیمتش از اینکه خودم برم ایونجا و بگیرم کمتر بود البته هنوز رو تخفیف اونجا حساب باز نکردم.ژ
این خلاصه این ۳ هفته تحقیق.
مسئله بعدی دوستان عزیز
ما قرار یکبار بریم سفارت و ۲ بار هم بریم مدیکال کل هزینه تاکسیش شاید بشه 100000 تومان که مهم نیست. ولی اگر بخواهید شهر رو بگردین به دلیل اینکه آنکارا هم کوچیک و هم شهر صنعتی هست جای زیادی نداره و فقط باید همین داخل خ کیزیلای و آتاتورک باشین، من خودم اول میخواستم یه جایی رو بگیرم که ۵ km تا سفارت فاصله داشت ولی بعد دیدم که بابا من اوقات بیکاری میخوام برم بچرخم پس بهتر هستش که تو همون اطراف کیزیلای بگیرم. این هم نظر شخصی بنده.
به امید ویزای یکضرب
انرژی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام دوست عزیز
من زیاد وقت نمیکنم قسمتهای مختلف سایت رو مطالعه کنم نمیدونم مصاحبتون چطور پیش رفته امیدوارم که یکضرب ویزا گرفته باشین
من مصاحبم اول دسامبره و میخوام هتل رزرو کنم اگه از هتلی که رفتین رضایت داشتین در صورت امکان آژانس رو به منم معرفی کنین
ممنون میشم
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: amirsalehish
(2015-10-30 ساعت 22:02)هستی ص نوشته:  
اگر کسی اطلاعاتی خواست در مورد سفر و کدوم بهتر میتونم با آدرس و تلفن اون آژانس بهش بگم به من پیام بده چون نمی خوام تبلیغات بشه.
ببینید شما توجه کنید داریم تو اکتبر دیگه خبری از های سیزن و این حرف ها نیست میان التماس می کنن.
البته همین الان هم من آفر های خوبی دیدم که نمی خوام تبلیغ بشه نمی گم امیدوارم دوستان منو ببخشن.
اینو میگفتم ولی چون الان دایم میریم تو اکتبر و هم اینکه اونجا خلوت میشه و آژانس های ایرانی هم که با اونها قرارداد دارن کارشون کم میشه پس ایرانی ها هم مجبورن که قیمتا رو بیارن پایین .
من خودم یکی پیدا کردم از ایران قیمتش از اینکه خودم برم ایونجا و بگیرم کمتر بود البته هنوز رو تخفیف اونجا حساب باز نکردم.ژ
مسئله بعدی دوستان عزیز
ما قرار یکبار بریم سفارت و ۲ بار هم بریم مدیکال کل هزینه تاکسیش شاید بشه 100000 تومان که مهم نیست. ولی اگر بخواهید شهر رو بگردین به دلیل اینکه آنکارا هم کوچیک و هم شهر صنعتی هست جای زیادی نداره و فقط باید همین داخل خ کیزیلای و آتاتورک باشین، من خودم اول میخواستم یه جایی رو بگیرم که ۵ km تا سفارت فاصله داشت ولی بعد دیدم که بابا من اوقات بیکاری میخوام برم بچرخم پس بهتر هستش که تو همون اطراف کیزیلای بگیرم. این هم نظر شخصی بنده.
به امید ویزای یکضرب
انرژی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام دوست عزیز
من زیاد وقت نمیکنم قسمتهای مختلف سایت رو مطالعه کنم نمیدونم مصاحبتون چطور پیش رفته امیدوارم که یکضرب ویزا گرفته باشین
من مصاحبم اول دسامبره و میخوام هتل رزرو کنم اگه از هتلی که رفتین رضایت داشتین در صورت امکان آژانس رو به منم معرفی کنین
ممنون میشم
با سلام دوست عزیز سفرنامه منو که در امضا موجود است مطالعه کنید کامل متوجه میشید.
موفق باشید.Big GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، matin86
(2015-10-30 ساعت 13:05)امیررضا.س نوشته:  دوستان یادتون باشه اصل کارت ملی و شناسنامه هاتون را با خودتون بیارین.چون اگه انشالاه ویزا را تکضرب گرفتین و پاس ویزا خوردتون را بخواین از ptt بگیرین یه مدرک شناسایی معتبر میخوان
بله داشته باشن خوبه ولي نيازي نيست
من PTT Ulus انتخاب كرده بودم فقط برگه پست رو ديد و مال همه رو داد
بقيه شعبه ها رو نميدونم ولي ايني كه من رفتم همون برگه كافيه

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: matin86 ، mohammadlove
(2015-10-30 ساعت 23:37)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 22:02)هستی ص نوشته:  
مسئله بعدی دوستان عزیز
به امید ویزای یکضرب
انرژی مثبت

سلام دوست عزیز
ممنون میشم
با سلام دوست عزیز سفرنامه منو که در امضا موجود است مطالعه کنید کامل متوجه میشید.
موفق باشید.Big GrinBig GrinBig Grin
خیلی ممنون بابت سفرنامتون
خیلی خیلی جامع و کامل بود واقعا دستتون درد نکنه هر چی لازم بود رو نوشتین
امیدوارم هر چه سریع کلیر بشین
تشکر کنندگان: ho_tasha
بله داشته باشن خوبه ولي نيازي نيست

Send from Tapatalk
[/quote]

دوست عزیز ppt ulus شنبه ها هم کار میکنه /؟ اگر نه در نزدیکی میدان کیزلای میشه یه ppt معرفی کنید که شنبه هم کار کنن
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 00:40)milad_magnet نوشته:  بله داشته باشن خوبه ولي نيازي نيست

Send from Tapatalk

دوست عزیز ppt ulus شنبه ها هم کار میکنه /؟ اگر نه در نزدیکی میدان کیزلای میشه یه ppt معرفی کنید که شنبه هم کار کنن
[/quote]
دوست عزیز بهترینیش که شنبه هم کار میکنه و اغلب اونجا دوستان به این پست مراجعه میکنن پست ینی شهیر است اگر مشخصاتشو میخواهید میتونید از سفرنامه من (در امضاء) قرار داره بردارین آدرس به طور کامل وجود داره موفق باشید.

اینتر یونیورسال عزیز ترکیه چه خبر خو شمیگذره؟
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Interuniversal ، milad_magnet ، sepideh1234
(2015-10-31 ساعت 10:33)ho_tasha نوشته:  

Send from Tapatalk

.

اینتر یونیورسال عزیز ترکیه چه خبر خو شمیگذره؟
[/quote]

مرحبا به همه الي الخصوص حسين جانBig Grin
قوربونت جات خيلي خاليه،البته رد پاهات هست و احساس ميشهTongue
داشتم به يكي از بچها توضيح ميدادم كه واقعا خداروشكر كه ما آنكارا افتاديم،خيلي جاي خوبيه،مردمش،اب و هواش(الان همچين كمي خنكتر شده)،برخلاف استانبول اينجا من بيشتر ديدم كه انگليسي كمي تا قسمتي ميفهمن مخصوصا جووناشون كه خريد ميري و باهاشون سركار داري(دست فروشاشون كه انقده چغرن يكي در ميون فارسي هم بلدن دست و پا شكستهSmile )
ما آنكارا پلازا هستيم و با ي جمع حدود ١٥،١٦ تا ايراني شايدم بيشتر(همه كيس لاتاري) يكي از يكي خوبتر و گل تر مثل تك تك شماها
ديروز تو مديكال هم دوستان بسياري رو زيارت كرديم و باهم آشنا تر شديم،البته امير رضا رو نديدم هنوز اون كه از يكهفته جلوتر اومده زنبيل گذاشته واسه سفارت!
انشالا تو سفرنامه جامع گزارش ارائه ميكنم،دوستان هركي هم هرچي مد نظرش بود نياز داشت بگه در حد توان باشه تهيه ميكنم ( شديم بچه كف آنكارا دگTongue )
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، mehdihk ، ho_tasha ، sepideh1234 ، lighthouse ، Rira_1982 ، matin86 ، chakavakl
سلام
از بچه های گل مهاجرسرا کسی هست که اول دسامبر مصاحبه داشته باشه با هم همسفر بشیم؟ من مقصدم آنکارا هستش
تشکر کنندگان:

Send from Tapatalk

[/quote]
در مورد شنبه ها اطلاعي ندارم ولي فكر كنم بسته باشه
ميتونيد يني شهير رو انتخاب كنيد شنبه ها بازه

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: ho_tasha
سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

دوستان عزیز خودم.مخصوصا دانشجوهای عزیز.
توجه کنید که اگر در سفارت آنکارا مصاحبتون هست حتما حتما علاوه بر مدارک ترجمه شده از سوابقتون که برای سفارت میفرستین،یک نسخه هم خود سفارت در زمان مصاحبه ی حضوریتون میگیره و پیش خودش نگه میداره و نسخه ای را که براشون پست کردین را تقریبا تمامیش را بهتون باز میگردونه.
مثلا از من امروز دوباره تمامیه ترجمه های سند خانه و تمکن مالی و دیپلمم و پیش دانشگاهیم و معافیت تحصیلیم را به همراه اصلشون گرفت در حالیکه همه ی اینا را قبلا با پست براشون فرستاده بودم.
در آخر هم یه سری از مدارکم مثل اشتغال به تحصیل دانشگاهم و ریز نمرات دانشگاهم و ریز نمرات و گواهی پایان دوره ی پیش دانشگاهی و دبیرستانم را (البته ترجمه هاشا) که گرفت پس نداد.و فقط مدارک پستیما پس داد.
پس حتما حداقل دو نسخه دیگه کمتر با خودتون نبرین.
درخصوص سفارت های دیگه فکر میکنم همون یک نسخه کافی باشه.

تشکر کنندگان: marysa ، Interuniversal ، behjan ، ho_tasha ، amirsalehish ، matin86 ، Hana2015
(2015-11-03 ساعت 13:32)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

به سلامتی Smile Rolleyes ایشالا که از این به بعدشم تو کاراتون موفق باشید. خیلی ممنون میشم اگه شما هم سفرنامتونو برای ما دوستان مهاجرسراییتون قرار بدید. بازم تبریک میگم به شما SmileSmileSmile
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: امیررضا.س ، Hana2015
به دوستان توصیه میکنم یا از الی گشت هتل هیلتون بگیرن که نزدیک مدیکال و سفارت هست یا اینکه از اکسپدیا هتل Kahya بگیرن.
بازم از الی گشت هتل Latanya میتونید بگیرید. این هتل ها حرف ندارن.هتل Kahya ارزونه و بد نیست. اتاقاش خیلی تمیزن.نو ساز هم هست. تو بوکینگ دات کام هم رنگ عالی گرفته. میتونید ببینید. یه پست هم سر خیابونش هست که میتونید اون رو انتخاب کنید.
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
تشکر کنندگان:
به نظر من اصلا خودتون رو درگير نزديك بودن هتل به مديكال و سفارت نكنيد. ما الان هيلتون هستيم و بايد بگم بد نيست ولي عالي هم نيست البته از تميزي و صبحانه راضي هستيم ولي به لحاظ نزديكي خيلي تاثيري نداره چون اينجا كاري نداريد و مدام در حال از اين طرف به اون طرف رفتن خواهيد بود.
ضمن اينكه اغلب هتل ها نزديك بلوار آتاترك هستند.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Interuniversal ، Hana2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان