موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-04 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-05 ساعت 10:23 توسط Interuniversal.)
من مدیریت هتلداری خوندم تو دانشگاه و باید بگم با این قیمت 64 دلاری از الی گشت هیچ کجای ترکیه بهتون هتلی بهتر از هیلتون نمیدن. البته تنها مشکل این هتل اینه تعداد زیادی از هموطنان اخمو و سو استفاده گر هستن که پشت سر هم دارن غر میزنن. شرط میبندم اکثرشون جایی بهتر از مسافرخونه نرفتن تو عمرشون.
خی
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-04 ساعت 11:35)humsun نوشته: به نظر من اصلا خودتون رو درگير نزديك بودن هتل به مديكال و سفارت نكنيد. ما الان هيلتون هستيم و بايد بگم بد نيست ولي عالي هم نيست البته از تميزي و صبحانه راضي هستيم ولي به لحاظ نزديكي خيلي تاثيري نداره چون اينجا كاري نداريد و مدام در حال از اين طرف به اون طرف رفتن خواهيد بود.
ضمن اينكه اغلب هتل ها نزديك بلوار آتاترك هستند.
سلام دوستان
ما هم هتل هيلتون بوديم البته تو يه آفر خوب از الي گشت كه براي 5 شب با پرواز ماهان نفري 1270000 تومان شد.
يه توصيه براي دوستان : هتل هيلتون توي خيابان هاي فرعي كوگلو پارك و در سربالايي قرار داره كسايي كه مشكل پياده روي از سربالايي دارن براشون مشكل ايجاد ميكنه.
هزينه تاكسي براي خانواده هاي 3 يا 4 نفره تا كيزيلاي 10 لير ميشه كه با اتوبوس فرقي نميكنه ولي براي مجرد ها اتوبوس بهتره (2.5 لير )
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
ماهتل لاتانيا بوديم هتلى بسيار خوب
خودمون وقتى واردتركيه شديم گرفتيم قيمتش بالاست ولى همسرم اين هتلو از اژانسى درهمون نزديكى هست گرفتن قيمتش خيلى كمتر شد
هتل نزديك سفارت است ىعنى فكركنم ازاژانسها توتركيه بگيرين قيمتها خيلى پايينتر بياد
درضمن صبحانه خيلى خوبى هم داشت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 2 نوامبر مصاحبه داشتم ولی در فرم260 مدرک تحصیلی رااشتباه زدم دیپلم ولی من مدرکم دیپلم ردی بود افسر مرا رجکت کرد من چه کار کنم لطفا یه نفر به من کمک کنه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رضاي عزيز
سلام اگر شرايط اوليه لاتاري را نداشته باشي متاسفانه راهي نيست تنها چيزي كه به ذهن من ميرسه رفتن پيش يك كاربلد خوبه كه مداركت را يكبار برات بررسي كنه و با شرايط اوليه لاتاري مقايسه كنه اگر واجد نبودي همانطور كه دوستان گفتند واقعا متاسفيم . همه ماهاميدونيم چه راه دراز و پر هزينه اي را با يه دنيا اميد پشت سر گذاشتي ولي نااميد نباش و به خداي عزيز و مهربان توكل كن . مطمن باش برايت سرنوشت وتقديري بهتر در نظر داره و هيچگاه اميد و اعتمادت را به يگانه هستي از دست نده . ولي رضا جون بعدها كه تقدير بهترت را درك كردي براي ديگران هم از لطفش بگو تا هممون بدونيم كه بعد از تلاش خودمون تقدير با حضرت حق است نه غير .
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-12 ساعت 14:11)reza1121 نوشته: (2015-11-12 ساعت 10:21)milad_magnet نوشته: (2015-11-12 ساعت 07:32)reza1121 نوشته: سلام دوستان من ۲ نوامبر مصاحبه داشتم ولی در فرم260 مدرک تحصیلی رااشتباه زدم دیپلم ولی من مدرکم دیپلم ردی بود افسر مرا رجکت کرد من چه کار کنم لطفا یه نفر به من کمک کنه
شما ریجکت شدی اگر هم از طریق لاتاری بوده به این دلیل ریجکت شدی که از شروط شرکت در لاتاری داشتن دیپلمه که شما نداشتی فکر نمیکنم راهی باشه , افیسر برگه فرجام خواهی یا چنین چیزی به شما نداد ؟
سلام آفيسر برام برگ صورتی داد ولی کیس نامبر روش نداره برای مدرکم گیر داد
باسلام خدمت دوست عزیز اگر با تمام تلاشتت برای امسال نتوانستی موفق بشی افیسر را متقاعد کنی به نظر من بهترین راه ادامه تحصیلات و ثبت نام مجدد در لاتاری در سال بعد را به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم با آرزوی بهترینها برای شما
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دوم دسامبر مصاحبه دارم و مداركم را با دي اچ ال ١٥ نوامبر فرستادم به نظر تون مشكلي پيش مي ايد؟!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-08 ساعت 10:19)elhamh123 نوشته: باسلام
ماهتل لاتانيا بوديم هتلى بسيار خوب
خودمون وقتى واردتركيه شديم گرفتيم قيمتش بالاست ولى همسرم اين هتلو از اژانسى درهمون نزديكى هست گرفتن قيمتش خيلى كمتر شد
هتل نزديك سفارت است ىعنى فكركنم ازاژانسها توتركيه بگيرين قيمتها خيلى پايينتر بياد
درضمن صبحانه خيلى خوبى هم داشت
سلام به همه دوستان
من و خانوادم نوامبر مصاحبه داشتيم دو بار به انكارا رفتيم دفعه اول هيلتون رو گرفتيم دو تا اتاق كانكشن دار چون يك همراه و بچه همراهمون بود و بار دوم هتل لاتانيا هر دوي هتل ها عالي بودن هم صبحانه و هم برخورد پرسنل ولي خداييش موقعيت هيلتون بخاطر نزديكي به ابتداي خيابان تونالي بسيار بهتره . لاتانيا در محلي هست كه اطرافش نايت كلاب و قمار خونه زياده واسه همين ميگن شبها بيرون نباشيد البته من نرفتم بيرون و چيزي هم نديدم . ضمنا هر در به صرافي و دويز و فروشگاه كاگداس كه فروشگاه مواد غذايي هست نزديك هستن. تز نظر نزديكي به مراكز خريد هم ابتداي تونالي حليم كلي فروشگاه با حال هست و كافه هاي مرتب و شيك كه بلافاصله از هيلتون بيرون ميايد ميبينيد و از سوي ديگر لاتانيا در نزديكي چهار راهي هست كه با يك تاكسي و ١٥ لير شما زو ميبرن پاساژ آرمادا و كنت پارك و نكست لول كه همه كنار همديگر هستن مطمئن باشيد براي اقامت يك هفته شما اين ٣ مجموعه به حدي كافي است كه وقت سر خاروندن ندارين. ضمنا ميني بوس كيزلاي شما رو ميبره ارمادا كه ابتداي خيابان مشروطيت قرار داره و ٢.٥ لير ميگيره ولي خداييش تاكسي بهتره
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر تا يك هفته ديگر نرسه مي تونم دوباره از تركيه پست كنم دوباره. از تمام مدارك سه نسخه ترجمه كردم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-16 ساعت 19:48)Interuniversal نوشته: (2015-11-16 ساعت 19:41)Aabearff نوشته: دوستان من دوم دسامبر مصاحبه دارم و مداركم را با دي اچ ال ١٥ نوامبر فرستادم به نظر تون مشكلي پيش مي ايد؟!
خير مشكلي پيش نمياد انشالا كه ميرسه ولي اگه مشكلي هم پيش بياد مگه كاري ميتونيد بكنيد؟
شما بايد حدود نوزده بيست روز قبل مصاحبه مداركتون رو ارسال ميكرديد چون دو سه روز اين وسط معطلي داره تا برسه سفارت ولي در كل نگراني اي وجود نداره
دي اچ ال در تركيه روزهاي شنبه و يكشنبه كار نميكنه و توي برگه اي كه بهتون داده نوشته delivery estimated كه دقيقا طبق اون تاريخ ميرسه
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...