کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-11-03 ساعت 13:32)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

بهتون تبریک میگم
با آرزوی رسیدن همچین روزی برای همه دوستان
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: ofrfar ، behjan ، saeidfireboy67 ، لطف اله ، matin86
سلام دوستان
یه سوال در مورد نامه تمکن داشتم. من مانده حساب فرستادم برای سفارت، ولی تو ایمیل سفارت گردش حساب ۶ ماهه نوشته! دوستانی که از سفارت ترکیه ویزا گرفتن لطفا راهنمایی کنن که مانده رو قبول میکنن یا گیر میدن؟!!
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 21:41)هستی ص نوشته:  سلام دوستان
یه سوال در مورد نامه تمکن داشتم. من مانده حساب فرستادم برای سفارت، ولی تو ایمیل سفارت گردش حساب ۶ ماهه نوشته! دوستانی که از سفارت ترکیه ویزا گرفتن لطفا راهنمایی کنن که مانده رو قبول میکنن یا گیر میدن؟!!
سلام خانوم هستي
حتما كپي نامتون رو فرستاديد يا يه جور دگ كه اين رو ازتون خواستن
زماني كه ما آنكارا بوديم از يكي از خانوم ها هم اينرو خواستن كه ايشون لابلاي مداركشون ارائه ندادند چون امكانش رو هم نداشتن،حالا اگه اطمينان خاطر داري. كه حسابتون فعال بوده در طول شيش ماه پيرينت بگيريد اگه نه كاري نميتونيد بكنيد
اين دوستمون كه ويزاشون رو يكضرب گرفتند،نميتونم بگم اينكارو بكنيد يا خير ولي شما سعي تون رو بكنيد ببينيد صلاح چيه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: هستی ص
(2015-11-17 ساعت 21:53)Interuniversal نوشته:  
سلام خانوم هستي
زماني كه ما آنكارا بوديم از يكي از خانوم ها هم اينرو خواستن كه ايشون لابلاي مداركشون ارائه ندادند چون امكانش رو هم نداشتن،حالا اگه اطمينان خاطر داري. كه حسابتون فعال بوده در طول شيش ماه پيرينت بگيريد اگه نه كاري نميتونيد بكنيد
اين دوستمون كه ويزاشون رو يكضرب گرفتند،نميتونم بگم اينكارو بكنيد يا خير ولي شما سعي تون رو بكنيد ببينيد صلاح چيه

کسی دقیق اطلاع داره نامه تمکن برای هر نفر مبلغش چقدر باید باشه.؟؟؟
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان:
سلام خانوم هستي

ممنون از پاسختون
من دو تا نامه گرفتم یکیشو پست کردم یکیشو نگه داشتم برای روز مصاحبه
میخوام بدونم تو ایمیلی که سفارت برای همه میفرسته و لیست مدارک رو مینویسه متنش همیشه همینجوریه یا فقط برای من اینطور نوشته؟
من بیشتر پولمو جایی سرمایه گذاری کرده بودم نمیتونم اثباتش کنم که!
آیا ترجمه قولنامه رهن خونمو براشون ببرم سندیت داره؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 21:53)Interuniversal نوشته:  [quote='هستی ص' pid='680575' dateline='1447780311']
سلام دوستان
منم با اینکه گردش حسابم بالا بود ولی فقط نامه مانده حساب از بانک گرفتم. هیچ سوالی هم ازم نپرسیدن و یکضرب.
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: هستی ص ، marysa ، لطف اله ، matin86
(2015-11-18 ساعت 00:46)هستی ص نوشته:  
!
سلام خانوم هستي
حتم

ممنون از پاسختون
میخوام بدونم تو ایمیلی که سفارت برای همه میفرسته و لیست مدارک رو مینویسه متنش همیشه همینجوریه یا فقط برای من اینطور نوشته؟
متوجه حرف شما هستم،ولي اونها كمي دير فهم هستند متاسفانهWink،حالا دنبال دليلش نميخوايم باشيم چون بهرحال يه موردي بوده يا مبلغ و بالا گذاشتيد يا هرچي چون اين رو معمولا از كسهايي ميخوان كه خيلي اطمينان به موجودي طرف ندارند(مثل دختر هاي مجرد بيكار با سن كم) كه خب واسه آفيسر سوال پيش مياد كه اينهمه پول رو چطور ميتونه جور كنه!اين مورد رو از همه نميخوان و شما هم نميتونيد اون قولنامه رو ارائه كنيد چون براي اونها ارزشي نداره،يا سند مالكيت يا تمكن مالي يا اسپانسر... ازين دست مدارك مالي براشون معتبره
عرض كردم خدمتتون اون دوستمون كه ازشون خواسته بودن تو مدارك ندادند و مشكلي هم ايجاد نشد،شما حالا يه پيرينت حساب داشته باشيد همراهتون كه اگه گير دادند ارائه كنيد چاره اي نداريد ولي موقع تحويل مدارك اون رو نديد موردي باشه خود آفيسر بهتون ميگه اونوقت بهش پيرينت و تحويل بديد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: behjan ، هستی ص ، matin86
(2015-11-18 ساعت 00:46)هستی ص نوشته:  
سلام خانوم هستي

ممنون از پاسختون
اگه اوم مبلغ الان تو حسابتون هست كه خيلي راحت بگيد طلا داشتم و چون ميخوام مهاجرت كنم تبديل به پول نقد كردم يا از خانواده ام كمك گرفتم و سهام داشتم فروختم
ولي به هر حال حتما گردش حساب رو ببريد چون وقتي خواسته ازتون يعني براشون مبهم بوده و احتمالا اون روز هم ازتون نميگيرن ولي اگه بخواد و نداشته باشيد خوب نيست
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: هستی ص ، behjan ، matin86
(2015-11-18 ساعت 02:21)sepideh1234 نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 21:53)Interuniversal نوشته:  [quote='هستی ص' pid='680575' dateline='1447780311']
سلام دوستان
منم با اینکه گردش حسابم بالا بود ولی فقط نامه مانده حساب از بانک گرفتم. هیچ سوالی هم ازم نپرسیدن و یکضرب.

خانم سپیده
هم از شما و هم از بقیه دوستان که راهنماییم کردن ممنونم
فقط چون استرس دارم برام سوال شده که تو نامه ای که سفارت قبل مصاحبه بهتون زد و لیست مدارک رو براتون نوشت بندی راجع به نامه تمکن نیاورده بود؟
من به اندازه کافی پول دارم ولی خب بیشترش تو رهن و طلا بوده و موقعی که خواستم نامه رو بگیرم بابام گفت طلاهاتو نفروش و حسابمو پر کرد و دو روز بعدش من پولشو برگردوندم حالا نمیدونم چطوری اینو به اونا حالی کنم!؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 22:09)هستی ص نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 13:32)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه ی عزیزان.امروز ویزا را جیرینگی گرفتم.
البته جا داره از همه ی دوستان خوبم از جمله آقای hotash عزیز ،آقای interuniversal عزیز تر از جان و خانواده ی محترم humsun و سایر عزیزان دیگه تشکر ویژه ای بکنم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم و اینکه هر چه زودتر آمریکا همدیگر را ببینیم.
با زهم از همه ی دوستان عزیز مهاجر سرایی که من را تا اخذ ویزا دوستانه کمک کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و امیدوارم در آینده جبران کنم.

بهتون تبریک میگم
با آرزوی رسیدن همچین روزی برای همه دوستان

تبریک زیاد دوست عزیز
میشه لطف کنید وضعیت تون چی بود منظورم سن شغل و سربازی و ...
و سوال دیگه اینکه در جواب افیسر به سوال علت مهاجرت به امریکا چه بود؟
با تشکرSmileSmile
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز.من 21 سال سن دارم و دانشجوی سال دوم (ترم 5 ) کارشناسی رشته ی مهندسی آب (از شاخه های مهندسی کشاورزی ) دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و به عنوان تحصیل (student) به آمریکا اومدم.و مجرد هستم و معافیت تحصیلی داشتم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: behjan ، humsun ، Interuniversal ، marysa ، saeidfireboy67 ، matin86
سلم دوستان کسی از شیراز 26 nov به 4 dec انکارا هست ؟هتل مناسب کجا بگریم؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-19 ساعت 16:13)رضا66 نوشته:  سلم دوستان کسی از شیراز 26 nov به ۴ dec انکارا هست ؟هتل مناسب کجا بگریم؟
سلام
رضا جان ميتوني سفرنامه دوستان و همينطور تاپيك هاي سالهاي پيش رو مطالعه كني و تصميم درست رو بگيري،البته اگه با تور بري كمي شايد بصرفه تر باشه حالا باز مقايسه كن ببين كدوم شرايط بهتره!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2015-11-19 ساعت 17:02)Interuniversal نوشته:  [quote='رضا66' pid='680878' dateline='1447933414']
سلم دوستان کسی از شیراز 26 nov به ۴ dec انکارا هست ؟هتل مناسب کجا بگریم؟
سلام
رضا جان ميتوني سفرنامه دوستان و همينطور تاپيك هاي سالهاي پيش رو مطالعه كني و تصميم درست رو بگيري،البته اگه با تور بري كمي شايد بصرفه تر باشه حالا باز مقايسه كن ببين كدوم شرايط بهتره!
[/quotم
من از شیرازم از انجا قیمتش بالا تر هست
تشکر کنندگان:
(2015-11-19 ساعت 05:50)امیررضا.س نوشته:  سلام دوست عزیز.من 21 سال سن دارم و دانشجوی سال دوم (ترم ۵ ) کارشناسی رشته ی مهندسی آب (از شاخه های مهندسی کشاورزی ) دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و به عنوان تحصیل (student) به آمریکا اومدم.و مجرد هستم و معافیت تحصیلی داشتم.

خیلی ممنون دوست عزیز من شرایط شما رو دارم به امید ویزای یکضرب
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب