موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
جناب سیامک خان عزیز من هم بنوبه خودم انتخاب تون رو به مدیریت تبریک عرض می کنم. و براتون تو این کار سخت و همچنین مسیر لاتاری آرزوی موفقیت می کنم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
جناب مدير اگه شما پيگير روند كليرنس ٢٠١٥ بوديد،ميشه بفرماييد آقاي خليلخواه عزيز در نهايت كلير شدند يا خير؟
C.n:3000 ,Interview Result:ap
مثبت باشيم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-10 ساعت 23:42)Cactus1365 نوشته: (2015-10-10 ساعت 12:55)Joje mohajer نوشته: (2015-10-10 ساعت 02:34)Cactus1365 نوشته: سلام
من ۵شنبه در ابوطبی مصاحبه داشتم و در کمال ناباوری یه ضرب نگرفتم
خانم مجرد بدون کار دولتی
اون روز اکثرا چک میخوردن
والا اصلا هیچی قابل پیش بینی نیست ولی دارن زیادی سخت گیری میکنن.
واسه ما هم دعا کنید دوستان
با سلام
شما رشته تحصیلی خاصی داشتید و یا به کشور خاصی سفر کرده بودید؟
من مهندس کامپیوتر و تو یکی از شرکت های بزرگ اینترنت کار میکنم.
تابستان کانادا بودم و به جز ترکیه و کانادا مهری نداشتم تو پاسپورتم
دوست عزيز تاراونجا كه من سفرنامه ها و كليرنس سالهاى قبل رو ديدم كار مهندسى كامپيوتر براشون خيلى مهمه حتى اگر شركت خصوصى باشه اما زودى كلير ميشيد
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-11 ساعت 21:26)sheinos نوشته: سلام دوستان عزیزم
این تاپیک های کلیرنس لامصب خیلی آدمو وابسته می کنه به بقیه. چون توش سختی داره همه با هم صمیمی تر میشن.
امیدوارم هرچی که خیر ۲۰۱۶ ای هاست اتفاق بیفته و بهترین سکانس زندگیشون رقم بخوره.
همچنین به ۲۰۱۵ ای های عزیزی که بالاخره گرفتن ویزارو بسیار تبریک میگم. تیچر رو شخصا پیگیر بودم
و ۲۰۱۵ ای هایی که نشد ویزا بگیرن، خودشونو جا مونده ندونن چون من همیشه میگم خدا خودش خوب می دونه داره چیکار میکنه. 2017 رو بنویسن و به زندگی زیبایی که خواست خدا بوده در ایران ادامه بدن.
والا من از موفع قبولی فقط یک بند دارم اینجا مطالعه می کنم و گاهی یه شرکتی در بحثا کردم ولی خوب چون زیاد درگیر قضیه نبودم، کم رنگ بودم.
یه سوالی دارم از پیشکسوتا
تو همه جا صحبت از انواع سربازی ها شد جز وزارت دفاع! و حتی تو فرم 260 هم نبود. منم خودم نوشتم وزارت دفاع. حالا می خوام بدونم آیا کسی با این شرایط بوده که کلیر شده باشه؟ و اینکه کلا نسبت به جاهای دیگه چه وضعیتی داره؟
ممنونم
حسین
حسین اقا ضمن ارزوی موفقیت برای شما و سایر دوستان باید عرض کنم با دوستانی که کارت وزارت دفاع داشتن تقریبآ مثل ارتشیها برخورد کردند و مشکلی بابت کلییر شدن نداشتن انشالله شما هم از این قائده مستثنا نخواهید بود.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام جناب قریشی بنده رو هم میتونید راهنمایی کنید ممنون دار میشم
سربازی نیروی انتظامی تعمیر کار ماشین های پلیس(کارای برقی: سیم کشی وتعمیرات چراغ گردان) در ضمن میتونم نامه بگیرم که نیروی فنی وتعمیر کار بودم این کارو بکنم؟
کیس نامبر ۷۲۰۰/ ایروان /رشته غیر حساس /شغل شرکت خصوصی /۲نفر
شرایطم رو چطور براورد میکنید با سپاس فراوان
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-11 ساعت 21:31)m.ghoreishi نوشته: (2015-10-11 ساعت 21:26)sheinos نوشته: سلام دوستان عزیزم
این تاپیک های کلیرنس لامصب خیلی آدمو وابسته می کنه به بقیه. چون توش سختی داره همه با هم صمیمی تر میشن.
امیدوارم هرچی که خیر ۲۰۱۶ ای هاست اتفاق بیفته و بهترین سکانس زندگیشون رقم بخوره.
همچنین به ۲۰۱۵ ای های عزیزی که بالاخره گرفتن ویزارو بسیار تبریک میگم. تیچر رو شخصا پیگیر بودم
و ۲۰۱۵ ای هایی که نشد ویزا بگیرن، خودشونو جا مونده ندونن چون من همیشه میگم خدا خودش خوب می دونه داره چیکار میکنه. 2017 رو بنویسن و به زندگی زیبایی که خواست خدا بوده در ایران ادامه بدن.
والا من از موفع قبولی فقط یک بند دارم اینجا مطالعه می کنم و گاهی یه شرکتی در بحثا کردم ولی خوب چون زیاد درگیر قضیه نبودم، کم رنگ بودم.
یه سوالی دارم از پیشکسوتا
تو همه جا صحبت از انواع سربازی ها شد جز وزارت دفاع! و حتی تو فرم 260 هم نبود. منم خودم نوشتم وزارت دفاع. حالا می خوام بدونم آیا کسی با این شرایط بوده که کلیر شده باشه؟ و اینکه کلا نسبت به جاهای دیگه چه وضعیتی داره؟
ممنونم
حسین
حسین اقا ضمن ارزوی موفقیت برای شما و سایر دوستان باید عرض کنم با دوستانی که کارت وزارت دفاع داشتن تقریبآ مثل ارتشیها برخورد کردند و مشکلی بابت کلییر شدن نداشتن انشالله شما هم از این قائده مستثنا نخواهید بود.
wow، یعنی من این همهfollower داشتم و خودم خبر نداشتم
مچکرم دوستان
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام میخواستم بپرسم حالا که کارت های پایان خدمت عوض شده و هیچ اطلاعاتی در مورد یگان خدمتی روی اون ثبت نشده ( فقط درجه و مدت خدمت) خود من که یکی از امیدواری هام این بود که در ا رت ش خدمت کردم وشانس بیشتری دارم تا ویزای یکضرب و یا حداقل مدت کوتاه کلیرنس داشته باشم . چطوری میتونم ثابت کنم که محل خدمتم س نبوده؟ آیا امکان داره اطلاعات قبلی رو از نظام و ظ ی ف ه بگیریم و اصلا بهتر هست پیگیر این مساله باشیم تا ریسک ap خوردن کمتر بشه ؟