موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-12 ساعت 11:53)golia نوشته: دوستان عزیز سلام میخواستم بپرسم حالا که کارت های پایان خدمت عوض شده و هیچ اطلاعاتی در مورد یگان خدمتی روی اون ثبت نشده ( فقط درجه و مدت خدمت) خود من که یکی از امیدواری هام این بود که در ا رت ش خدمت کردم وشانس بیشتری دارم تا ویزای یکضرب و یا حداقل مدت کوتاه کلیرنس داشته باشم . چطوری میتونم ثابت کنم که محل خدمتم س نبوده؟ آیا امکان داره اطلاعات قبلی رو از نظام و ظ ی ف ه بگیریم و اصلا بهتر هست پیگیر این مساله باشیم تا ریسک ap خوردن کمتر بشه ؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز.همانگونه که خودتون در جریان هستید درجات نظامی در س پ ا ه از لیسانس (ستوان) و با مدارک پایین رزمدار و رزم آور و رزمیار هست در صورتیکه در ا ر ت ش استوار و گروهبان و سرجوخه و فکر میکنم تنها موضوعی که باعث میشه متوجه بشوند شما کجا خدمت کردید در همین هست وگرنه سایت نظام وظیفه دسترسی های عمومی برای استعلام رو بسته و مثل قبل نیست که همه بتونن در سایت سوابق شما رو بررسی کنند.ولی من خودم با اینکه میدونم FBI چک در انتظارم هست (محل خدمتم س پ اه نیروی م ق ا و م ت ب س ی ج ) ولی نمیخوام ریسک کنم و حقیقت رو میگم که بهانه برای ریجکت شدن به دستشون ندم.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط KCC
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7 ساعت 13:30 دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشیداینجامی پرسم چون دیدم صحبت سربازیه.کارت معافیت 35 سال پیش رابایدببریم جدیدشوبگیریم یاهمون کارت زیرخاکی خوبه؟؟
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد محل خدمت و یگان خواهشا صداقت کامل رو رعایت کنین دوستان عزیز، چون کوچکترین مغایرتی اگه پیدا بشه به علت دروغ گفتن ریجکت میشین یا امکاش هست از کلیرنس در نیایین. مطلب دیگه اینه که اونا روانشناس های حرفه ای هستن کوچکترین تغییرات حالات رو در حین حرف زدن شناسایی می کنن ( اصلا کارشون این هست ) . ثالثا : اینقد خودتون رو در گیر کلیر شدن و دیر کلیر شدن از حالا نکنین. باور کنین همین پارسال یه آقایی داشتیم سربازی س پ ا ه ، کارمند بانک ن ص ر و مصاحبش هم سفارت عالیه ارمنستان بود اما 90 روزه کلیر شد ! بحث همه ما بستگی به آفیسر داره حتی اگر سربازی م ق ا و م ت ب س ی ج هم بوده باشین به شرط اینکه آفیسر چک سنگینی براتون تقاضا نکنه زود از کلیرنس در میایین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-12 ساعت 01:31)tamana2016 نوشته: با سلام جناب قریشی بنده رو هم میتونید راهنمایی کنید ممنون دار میشم
سربازی نیروی انتظامی تعمیر کار ماشین های پلیس(کارای برقی: سیم کشی وتعمیرات چراغ گردان) در ضمن میتونم نامه بگیرم که نیروی فنی وتعمیر کار بودم این کارو بکنم؟
کیس نامبر ۷۲۰۰/ ایروان /رشته غیر حساس /شغل شرکت خصوصی /۲نفر
شرایطم رو چطور براورد میکنید با سپاس فراوان
دوست عزیز باور بفرمایید از الان پیش بینی کردن کار خیلی دشواری هستش ولی از قدیم گفتن انسان به امید زندست و شماهم امیدوار باشید. در 2015 دوستان زیادی با شرایط مشابه شما ویزا گرفتند
ولی بودند کسانی که با کیسهای پایین و به مراتب بهتر که موفق به گرفتن ویزا نشدند. کلآ لاتاری اسمش روشه و در تمام مراحل نیازمند داشتن شانس هستید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتیت فقط جناب قریشی نامه از ارگاتم بگیرم که تعمیرکار بودم روی ماشین های بلیس یا دردسر میشه؟ یا بهتر میشه؟
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-12 ساعت 23:45)tamana2016 نوشته: ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتیت فقط جناب قریشی نامه از ارگاتم بگیرم که تعمیرکار بودم روی ماشین های بلیس یا دردسر میشه؟ یا بهتر میشه؟
خواهش میکنم. در این مورد نامه هیچ تاثیری نداره یعنی اصلا تحویل نمیگیرن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-12 ساعت 20:09)m.ghoreishi نوشته: (2015-10-12 ساعت 01:31)tamana2016 نوشته: با سلام جناب قریشی بنده رو هم میتونید راهنمایی کنید ممنون دار میشم
سربازی نیروی انتظامی تعمیر کار ماشین های پلیس(کارای برقی: سیم کشی وتعمیرات چراغ گردان) در ضمن میتونم نامه بگیرم که نیروی فنی وتعمیر کار بودم این کارو بکنم؟
کیس نامبر ۷۲۰۰/ ایروان /رشته غیر حساس /شغل شرکت خصوصی /۲نفر
شرایطم رو چطور براورد میکنید با سپاس فراوان
دوست عزیز باور بفرمایید از الان پیش بینی کردن کار خیلی دشواری هستش ولی از قدیم گفتن انسان به امید زندست و شماهم امیدوار باشید. در ۲۰۱۵ دوستان زیادی با شرایط مشابه شما ویزا گرفتند
ولی بودند کسانی که با کیسهای پایین و به مراتب بهتر که موفق به گرفتن ویزا نشدند. کلآ لاتاری اسمش روشه و در تمام مراحل نیازمند داشتن شانس هستید
ببخشید یک سوال.میخواستم ببینم کسانی هم که سربازی معاف شدن هم احتمال کلیرنس خوردن دارن یا نه؟؟؟
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan E