موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-14 ساعت 12:06)a4542 نوشته: (2015-10-14 ساعت 11:40)mfte.teacher نوشته: (2015-10-14 ساعت 11:04)ho_tasha نوشته: (2015-10-14 ساعت 10:58)mfte.teacher نوشته: (2015-10-14 ساعت 10:26)a4542 نوشته: آقای تیچر من پستهای شما رو تو تایپیک کلیرنس ۲۰۱۵ میخوندم.فکر میکردم کلیر نشدید خدا رو شکر که کلیر شدید .خیلی براتون خوشحال شدم موفق باشید.من فکر میکردم پیکاپ مستقیما میره ویزا رو میگیره و میاره ایران تحویل میده.نمیدونستم که به ایران پست میکنه.
مچکرم دوست من.
اما منظور من رو دقیقا برعکس متوجه شدین آژانسهایی که کار پیک آپ رو انجام میدن و مستقیما براتون میارن . و شما تشریف میبرین آژانس و بهتون پاس ویزا خورده رو تحویل میدن . این کار معمولا دوهفته تا بیست روز طول میکشه
با سلام دوست عزیز مگر امکان داره که پست بشه.
ببنید در قوانین بین المللی اگر کسی پاسپورت دیگری حما کنه جرم محسوب میشه حالا تازه اون هم بیاد پست کنه؟ چنین چیزی یه ذره امکانش سخته. پس چرا شما وکالت میدین که یه نفر کارو انجام بده برای شما؟
من خودم قصدم این هست که pick up کنم ولی واقعاً دودل هستم.
حالا دوستان با تجربه نظر بدن ببنیم که چه وضعیتی هستیم.
موفق باشید.
اصلا نگران نباشین هزاران نفر قبل از من و شما هم این کار رو انجام دادن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده. فقط آژانس معتبر باشه
دوستان با تشکر از راهنمایی شما.این دوست ما در ابوظبی خیلی قابل اطمینانه.فقط من خوب متوحه نشدم این دوست ما میتونه پاسپورتها و ویزا رو به ایران پست کنه یا نه؟
از پست DHL ياTNTبپرسيد كه از دبى پاسپورت برا ايران قبول مىكنند من قبلا پرسيدم گفتن مشكلى نىست ولى شايد قانون عوض شده باشه
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم از لطف شما خیلی ممنونم وجود شما باعث دلگرمی من میشه پستی که صفحات قبل گذاشتم رو خدا شاهد هست که نه تعرف کردم و نه از سر شکم سیری زدم من خودم و خانمم تو این پروسه بودیم و واقعا دوستان رو با تمام وجود درک میکنیم و دوستان نصفه و نیمه ای رو دیدیم که رفتن چقدر براشون سخت هست و همون موقع به خودمون قول دادیم اگه رفتیم هر کمکی که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم و سر قولمون هستیم.
شاد باشید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزبرنده ٢٠١٦ كه به مصاحبه ميخواين تشريف ببرين اصلا قصد نااميدكردن ندارم ولي آقاياني كه برنده اصلي هستيد يا نفر دوم كيس هستيد و سربازيتون س پاه هستش اولا كه اصلا دروغ نگين و حقيقت بگين كجا خدمت كردين اين تجربه شخصي منه اگه ماههاي آخرتشريف ميبريد مثل ما جون، جولاي و اگست، سپتامبركه نگو، صددرهزاركليرنس ميخوريد شك نداشته باشيد و ٨٠٪ جوابتون تا ٣٠ سپتامبرنمياد چون خيلي به اين ارگان عزيز حساسيت دارن منم همينطوري بودم، ٢١ جون ابوظبي مصاحبه شديم وبه خانمم و بچه هام ويزا دادن و خودم گفتن كليرنس و جواب نيامد و نيامد و يي ميل زدن ها به سفارت و كي سي سي هم هيچ اثري نداشت و ٣٠ سپتامبرهم گذشت و قرباني شدم فقط مانده رفتن همسرم با دو بچه كوچولو به امريكاست خداييش اين كارعقلايي است اين نصيحتي بود ازطرف مردي كه فقط وفقط بخاطريه سربازي مزخرف آيندمون بفنا رفت ديگه صلاح مصلحت خويش خسروان دادند، موفق باشيد
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
فایل اخر سیمون رو اگه دارید بزارید ببینیم آمار کلی بچه های2015 رو/ممنون
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
مثل اینکه میگن توی پس زمینه ی کارت مشخصه.نوع درجه هم معلومه.به هر حال اطلاعاتشون قویه
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
امروز سفارت سایتو آپدیت کرده دوستان بررسی کنن ببینن که جریان چیه برای ما دومین آپدیت ثبت شد.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز با درود از روي شماره اي كه روي همه كارتها خورده رديابي ميكنن خواهشا مخفي كاري نكنيد ارزشش نداره دريافت ويزاي امريكا رو بخاطر يه دروغ از دست بدين ازنظر اونا دروغ بدترين گناه بدون گذشته و كل كيس رو ريجكت ميكنن اگه بفهمن كه ميفهمن پيروز باشيد و سرفراز برا من منتظرم همه عزيزان ٢٠١٦ دعا بفرماييد باور كنيد خانمم دست چپش فلج كامله چجوري ٢٠ ساعت پرواز با يه دختر ٩ ماهه و ٧ ساله پشت سربذاره خيلي سخته
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي