موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-15 ساعت 19:14)ho_tasha نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز
امروز سفارت سایتو آپدیت کرده دوستان بررسی کنن ببینن که جریان چیه برای ما دومین آپدیت ثبت شد.
سلام
من سايت سفارت ابوظبي و چك كردم
همون اپديت ٧ اكتبر بود
2016as16XX
پرکردن فرم :اواخر May
مصاحبه : اوایل اکتبر-ابوظبی
وضعیت :نفر اصلي کیس یه ضرب -نفر دوم كيس ؛AP اپديت ٩ دسامبر، 25 ژانویه .
کلیر اوایل فوریه :-)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم.
من بازم جا داره تشکر کنم از این همه کمکهای بی دریغ دوستان و مسئولان سایت که واقعا اطلاعات مفیدی از تجربیاتشون رو به اشتراک میذارن که همه استفاده کنن.
از همین تریبون منم اعلام می کنم که در فرستادن مدارک به سفارت اگر دوست داشتین به من خصوصی بدین تا جایی که بتونم از لحاظ دادن اطلاعات، قیمت، تخفیف و ... با سرویس DHL کمکتون میکنم. باشد که منم خشتی گذاشته باشم برای ادای دین.
در ضمن توصیه می کنم با همین DHL بفرستین و ریسک فرستادن مدارکتون با پست های متفرقه رو نکنین.
من در تاپیک های دیگه هم این پست رو به اشتراک میذارم.
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP / آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوست های عزیز و خسته نباشید
من یه سوال دارم امیدوارم افرادی که اطلاعات دارند و تجربه چنین شرایطی را دارند کمک کنند
من همسرم نفر اصلی هست و ویزا آمریکا قبلا گرفته بوده ( برای کنفرانس آمریکا بوده ) و دوره کلیرنس دفعه قبل یک ماه بود، به نظرتون برای این ویزا سختگیری بیشتر دارند و ممکن هست دوره کلیرنس بیشتر طول بکشه ؟
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
تا حالا جایی خوندین یا دیدین که کسی که کار دولتی داشته و سربازی هم س پ ا ه بوده باشه ویزای یک ضرب گرفته باشه؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه توصیه دارم اونجوری که از چند صفحه قبل هم بر میاد خیلی تو بحث کارت پایان خدمت عمیق شدین!
میخام یه جورایی کمک کنم این بحث رو تمومش کنیم. دروغ گفتن برای اونا جرم سنگینی هستش و تاوان سختی هم داره پس بهیچ عنوان دنبال دروغ گفتن نباشین چون ضرر می کنین . ثانیا همچین در این مورد صحبت می کنین انگار کسی تا حالا با سربازی سپاه کلیر نشده ! یکی از دوستان رو دیدم با کیس 7200 نگران بود دوست من خدمت تون عرض کنم پارسال(2015) سال طلایی کیس بالایی ها بود ، همچین کیس های بالا رو کلیر می کردن که من به شخصه می ترسیدم برای من که شماره کیسم 3463 بود ویزا نرسه . پس کیس های بالا هم خودشون رو نگران نکن . در نهایت اگر قسمت مون باشه که بریم حتما خواهیم رفت (آمین)
به امید موفقیت همه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
اینو هم اینجا قرار میدم و هم برای دوستان در تاپیک انتظار من اینجا 2 تا سفارت خانه رو برای شما مقایسه میکنم که متوجه بشین.
ببنید از نظر امریکایی ها بزرگترین عیب و نقص و ریجکت 100% دروغ گفتن هستش. اگر قسمت باشه تا اینجا همه چیز درست شده بقیشم درست میشه پس نگران نباشید.
امریکا: مبنا بر صداقت شما هست و به شما خودت اعلام کن اگر خلافش ثابت بشه و بفهمم که شما دروغ گفتین به شدیدترین وجه برخورد میکنن. حتی به شما میگه اگر اشتباه کردی بگو و اجازه میده که فرم رو تصحیح کنی یعنی باز فکر میکنه شما صادق هستی. برای همین هم هست ابتدا از شما مصاحبه میگیره بعد میگه که برو برای کلیرنس.
انگلیس: مبنی بر این هست که شما صادق نیستی البته اینجاش چون خودش صادق نیستن فکر میکنن دنیا هم صادق نیست. برای یکی از دوستان که بنده میشناسمشون ایشون داشتن ویزای انگلستان میگرفتن قبل از مصاحبه ایشون رو اول باید کلیر میکردن که آقا شما راست میگی و فلان و غیره بعد تازه بیا مصاحبه. چون مبنا بر این هست که شما دروغ میگویید تا اینکه خلافش ثابت بشه.
پس دوستان عزیز و گرانقدر قرار نیست تمام زندگیتونو بگید ولی دروغ هم نگید هر چه در قسمت شماست همان هست.
نمونه خوب دوست عزیز 2015 سامبر عزیز در امضاء اش چیز جالبی نوشته.
پس بگید اون چیزی که هست از من هم پرسید من هم کاملاً صادقانه بهش گفتم و هیچ ترسی هم از اینکه کلیر نشم ندارم.
به امید موفقیت همه دوستان
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-16 ساعت 13:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-16 ساعت 13:34 توسط mfte.teacher.)
در مورد آپدیت ها هم خددمتون عرض اصولا روی 5 آپدیت اول بعد مصاحبه که فرت و فرت میاد زیاد حساب نکنین اما اگه تو همون مدت کم معمولا یک یا نهایتا دو هفته تعداد آپدیت ها تون از 5 تا بالا رفت خوشحال باشین که زود کلیر میشین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی از آپدیت های ایروان مطلع هست؟ من که چک میکنم اثری از شمارم نیست.
کیس نامبر: 2016AS2xxx
تعداد افراد: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: اول اکتبر 2015
سفارت: ایروان
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت کیس اصلی: 3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April