موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-09 ساعت 00:48)ستوده نوشته: (2016-02-08 ساعت 08:41)Hosein_hhs نوشته: (2016-02-08 ساعت 02:01)aminreza نوشته: دقیقا آپدیتهاتون به حاطر ایمیل هایی که به سفارت زدین هست . به ازای هر ایمیل، کیس در سیس یک بار آپدیت می خوره
با سلام
البته در اينكه سفارت ايروان كند عمل ميكنه شكي نيست ولي شما چون مصاحبتون قبل از ژانويه ٢٠١٦ بوده خوب شايد تعدادي از آپديت هاتون قبل سال بوده كه نتونستين ببينين!!
دوستمون به نکته خوبی اشاره کردند ، دقتشون قابل تحسینه
قابل توجه عزیزانی که مصاحبه شون در سال جاری میلادی بوده !
سایت سیس از اول ژانویه باز می شه نه اینکه قبل از ژانویه رو نشون نمیده !! اتفاقا وقتی اول ژانویه باز میشه ما آپدیت های قبل از ژانویه رو می بینیم منتهی آخرین آپدیت .
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من و همسرم 16 نوامیر مصاحبه داشتیم و همسرم بخاطر معافیت ک خوردند و دلیل معافیت ایشون جبهه پدرشون بود!!!
شماره کیس ما **28 هست و تاریخ اپدیت ها 9 دسامبر، 25 ژانویه، 4 فوریه و 8 فوریه بود.
از طرفی بعد از باز شدن سایت سیس علامت / اصلا وجود نداشت و از همون اول or بود.
به نظرتون میشه به چند روز آینده امیدوار بود؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سرعت کار سفارتها قابل تقدیره . در هفته سه روز کار می کنن و اگه حالشو داشته باشن روزی دو تا کیس آپدیت یا or می کنن و در کل هفته ای ۶ الی هفت کیس آپدیت میشن بعد ما دلمون خوشه به کلیر گروهی . بی خود نیست که بیشتر دوستانمون حتی بعد از شش ماه کلیر نشده بودن واقعا خدا بهمون صبر بده .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، میحاستم بدونم الان این سایتها (سفارت و سینس ) کیس ما رو از چه زمانی باید بشناسه ؟
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز من یک آپ داشتم وهمسرم هم آپ بعدی برای ایشون تبدیل به اور شده ولی من و پسرم هنوز / هستم .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از ایروان هنوز آپدیت نشده آیا؟ چرا کسی خبر نمی ده؟
دارم استرس می گیرم کم کم .