موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-08 ساعت 20:35)Persian-Gulf نوشته: دوستان من الان اپ خوردم باز علامت / به اور تبدیل شد فک کنم خبریه
دوست عزیز میشه مشخصات کیستون را توضیح دهید
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-08 ساعت 22:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-08 ساعت 22:29 توسط پرسپولیس6.)
(2016-02-08 ساعت 20:35)Persian-Gulf نوشته: دوستان من الان اپ خوردم باز علامت / به اور تبدیل شد فک کنم خبریه
ویزاتون مبارک باشه .
بلیطو بخرید خیالتون راحت ..............................
ایشالله قسمت همه بشه .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آپدیت سفارت تو انکارا رو کجا میشه چک کرد برای یکی از دوستان میخواهم که ویزای خانوادگی شون کلیرنس خورده ...
کیس نامبر : 2016AS10XX
رویت نامه اول : 9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-08 ساعت 22:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-08 ساعت 22:50 توسط پرسپولیس6.)
(2016-02-08 ساعت 22:35)hamidzxc نوشته: (2016-02-08 ساعت 20:35)Persian-Gulf نوشته: دوستان من الان اپ خوردم باز علامت / به اور تبدیل شد فک کنم خبریه
با سلام و تبریک
منظورتون چیه که گفتید " باز " ؟
یعنی قبلا هم OR شده بودید ؟
و باز هم / شده بود و حالا دوباره OR شده ؟
با تشکر
دوست خوبم
منظورشون اینه که
{ دوستان من الان اپ خوردم باز }
{ و علامت / به اور تبدیل شد }
مبارکه
به امید کلیری همه ......................................................
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز صبور باشید. هزچی خیره انشاالله اتفاق میفته. استرس و تنش رو از خودتون دور کنید. به خدا توکل کنید و به زندگیتون برسید. تا میتونید هم زبان انگلیسی خودتون رو تقویت کنید
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP / آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اونهایی که تاپیک ۲۰۱۵ را مطالعه کردین ،چه مدت بعد از اپدیت گروهی کلیر گروهی داشتن من که هر چی ماههای مشابه حالا را بررسی کردم خبری نبود
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز شما نه امضا تون کامله نه جواب دیگران رو دادین..
کدوم سفارت بودید چه تاریخی مصاحبه داشتید ؟ کجا بوده..
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : : 24 April