موضوعها: 0
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.راستش چندماه پیش تایپیک کلیرنس 2015 راازابتداخوندم ولی یادم نمونده درکدوم صفحه لیست مشاغل حساس ازنظر افیسر رو خوندم.اگرهرکدوم ازدوستان اطلاعی درمورد این مشاغل دارید ممنون میشم بنویسید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چند ماه پیش یه سفر کاری برای یه دوره آموزشی به لبنان سفر کردم.البته مدارک کافی و محکمی برای شرکت در آن دوره آموزشی دارم.به نظر شما مشکلی در زمان مصاحبه پیش میاد؟
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،میشه لطفا بفرمایید مشاغل حساس چه مشاغلی هستن؟
کارشناسی ارشد عمران-سازه و حسابداری جزو این لیست قرار میگیرند؟
و آیا کار در شرکت خصوصی در زمینه نفت - گاز برای نفر غیراصلی میتونو شامل کلیرنس طولانی بشه؟
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
کاملا با نظر سیامک و هوتاشا موافقم تا زمانیکه ازتون چیزی در مورد سفر نپرسیده چیزی نگین.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-19 ساعت 15:56)SAMBAR نوشته: کاملا با نظر سیامک و هوتاشا موافقم تا زمانیکه ازتون چیزی در مورد سفر نپرسیده چیزی نگین.
دقيقا
درمورد هيچ چيز تا ازتون سوال نشده صحبت نكنيد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-20 ساعت 14:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-20 ساعت 14:11 توسط ahmad120.)
با سلام
1- در چه صورتي پس از خوردن كليرنس نياز به مديكال مجدد داريم؟ آيا واكسيناسيون نيز بايد مجدداً تكرار شود؟
2- براي پيگيري وضعيت كليرنس در قسمت موضوع ايميل به زبان انگليسي بايد چه چيزي بنويسم؟
3- پس از آماده شدن ويزا از طرف سفارت براي متقاضيان ايميل ارسال مي شود؟
باتشكر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
خدمت دوستان عرض کنم که سایت CEAC کیس های 2016 رو از اول ژانویه میشناسه و قبل از اون صرفا میتونید از سایت سفارتها کیستون رو پیگیری کنید.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود