2016-02-10 ساعت 13:53
(2016-02-10 ساعت 10:02)azarang نوشته:با سلام(2016-02-10 ساعت 09:56)a4542 نوشته:(2016-02-10 ساعت 09:16)ho_tasha نوشته: سلام به همه دوستان، صاحب نظران.
قصد بودن رو نداشتم. فقط چند تا نکته بگم.
1-سیستم سفارت به صورتی است که برای تمامی case ها آپدیت میزنه و ساعت متفاوت نیست بلکه در انتهای هر روز کاری یک آپدیت میخوره. در این فصل ترکیه 1:30 دقیقه از ما عقب تر هست و نیمه اول سال این زمان به نیم ساعت تغییر میکنه. البته تاریخ دقیقشو یادم نیست که چه زمانی هست.
در حال حاضر آپدیت سفارت اصلاً مهم نیست و فقط یک گردش کار است.
2-آپدیت CEAC بسیار مهم است و برای هر یک از دوستان میتونه متفاوت باشه و بسته به اینکه اون آفیسر در روز مصاحبه چه صلاحدیدی داره و از مصاحبه شما چه برداشتی داشته برای شما درخواست بررسی کرده که این از روانشناسی و همچنین شغل و دیگر عوامل که برای هر کیسی متفاوت است طبیعیت میکنه و تنها عامل که بیشترین تاثیر را دارد خود آفیسر است. آپدیت ها یک موردی که دیدم خیلی اشتباه میشه در اون این هست که دوستان عزیز در مورد مسئله / یا or دقت داشته باشید که هر دو اینها میتونه از آمریکا و از سفارت باشه پس این نیست که / برای سفارت است و or برای آمریکا.
اینو نمیدونم که کی پیدا کرد ولی تبدیل شدن / به or یعنی اینکه منتظر باشید که ایمیل کلیری بیاد ولی نمیتونید بگید که برای سفارت هست و یا برای آنکارا. زیرا زمانی که شما پاسپورت رو به سفارت میدین یک آپدیت با همان or برای شما در سیس ثبت میگردد.
در پایان
تا کنون نمیدونم چرا که هیچ سفارت خانه ای شروع به کلیر نکرده
زبان بخونید.
من با نظر آقای ho-tashaموافقم دقیقا جوابهای ما موقع مصاحبه و برداشت افیسر از صحبتهای ما مدت زمان کلیرنس رو رقم میزنه.من فکر میکنم راجع به همسرم با آپدیتهایی که داشتیم بحث سربازی حل شده اما چون افیسر دقیقا متوجه نشد شرکت همسرم تولیدکننده چه نوع محصولی هست و همچنین با تردید به صحبت همسرم در رابطه با این موضوع که آیا بلافاصله پس از سربازی در شرکت فعلی شروع به کار کرده یا در جای دیگری نیز شاغل بوده برخورد کرد فکر میکنم هنوز این دو نکته را چک نکرده اند.
خب اگه اینطوری باشه و میزان کلیری به آفیسر مرتبط باشه وقتی آفیسر به هممون گفته 2 3 ماه دیگه پس باید تا الآن می شد! ولی متاسفانه خیلی بیش تر طول کشیده
در همین اندازه میگم که به شما گفتن یک ماه کار کنین حقوق بگیرین ولی حقوق شما رو سر 30 روز میدن یا چند روز عقب میوفته.
این حرفی که آفیسر میزنه یه کلیشه هست. تمامی پروسه اداری شما در US کنترل میشه اونها عین ما ایرانی ها هستن. تعارف نداره. کار رو میزش میمونه و غیره ........
اما مهمترین مسئله این هست که
1-در US که برای شما دارن مراحل رو بررسی می کنن با توجه به نظر آفیسر برای درخواست این پروسه به اون نتیجه برسن و به آفیسر اعلام کنن که بسته به نوع درخواست شما این هم جوابش.
2- هر زمان که آفیسر به این نتیجه برسه که شما واجد شرایط دریافت ویزا خستین اعلام میکنه.
به همین دلیل هست که میگن بعد از مصاحبه همه چیز بر عهده آفیسر است.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,652)
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,652)